Sledeće izdanje koje bismo najavili ovom prilikom, a koje je svetlost dana ugledalo pre nekoliko dana, je trinaesta knjiga avantura našeg čuvenog inspektora, a ona sadrži neke od najboljih epizoda serijala...
I još samo kao jedan mini tizer, u maju nas očekuje još jedna neočekivana knjiga sa Nikovim dogodovštinama, ali o svemu tome, uskoro... 🙂
🗯 37: Hladnokrvni ubica Kao da nije Niku nije dovoljno ubica i psihopata u Njujorku, jedan je odlučio da dođe iz Rusije i ostavi svoj krvavi potpis širom američke metropole. Njegova preciznost i hladnokrvnost retki su čak i među plaćenim ubicama. A čak i oni postaju njegove mete. I dok ubica stalno izmiče policiji, Rajder ne može da dokuči ni razlog koji stoji iza svih tih ubistava. U pomoć će mu priteći koleginica iz Moskve Nađa Glaski, hladnokrvna poput zločinca kom su za petama.
🗯 38: Kobna pljačka Koliko puta je neko iz očajanja posegnuo za pljačkom kao načinom da dođe do para? Verovatno sličan broj puta koliko je i neka pljačka krenula po zlu za pljačkaša. I koliko puta je u bandi lopova makar jedan od njih bio spreman da otkuca svoje saučesnike kako bi izvukao sopstvenu glavu ili zadržao čitav plen? Verovatno češće od situacije u kojoj je plen pljačke nešto što pripada mafijaškom bosu. Kada na sve ove mogućnosti dodate ubijenog agenta odeljenja za narkotike na tajnom zadatku, dobijate recept za glavobolju Nika Rajdera.
🗯 39: Pakt Poslednja želja Rajderovog poznanika i kolege Kartera Andresona bila je da ga sahrane u njegovom rodnom gradu Sparti. Nik će ispuniti obećanje dato Andersonu, a po dolasku u Spartu shvatiće da mu je kolega na samrti dodelio i novi zadatak - da očisti Spartu od korumpiranih policajaca i svojevrsne paravojne formacije koja mali, umirući grad drži u šaci.
💵 Promotivna cena (prvih mesec dana) 1.300 dinara 💶 Stalna cena, posle isteka promo perioda: 1.450 dinara 💴 Puna cena u knjižarama: 1.600 dinara
Da, vidim po toj recenziji da je Nick oženjen tako da je sigurno onda to poslije epizode #200. Iako i kod ovih novih avantura je radnja u 2019., ali ajde, nekoliko stranica to traje pa se odmah selimo u 1987.
Što god bude, bit će dobro jer je nešto što nije nigdje izdano
To bi djukak bilo idealno. Nadam se da će i onaj specijal 3 (orig. spec 5 & 6) uskoro izaći što je najavljen, najviše me tamo zasad zanima ona sveščica o Marvinovom djetinstvu.
Kad smo vec kod zelja, ja bih volio vidjeti jedan specijal sa svim onim kratkim pricama, ima ih nekoliko od po 15-20 stranica, otprilike 120-130 stranica mozda, nesto na fazon superbookova sta je libelus uradio sa martinom i nathanom...
Hvala puno Zlatane na ovome Uspio sam naći i topic gdje se pisali da se te neke kratke priče nalaze u Stripotekama, pa sam si sad to skinuo da malo vidim o čemu se radi :)
Originally posted by ReemCP Možete li nam napokon odgonetnuti o čemu se radi, maj samo što nije završio :) Ubi me ova neizvjesnost, već noćima ne spavam kako treba..
Mislim da prije samog izlaska neće raditi najave. Tako su i rekli u onom obraćanju.
They have money for wars, but can't feed the poor!
Mislim da prije samog izlaska neće raditi najave. Tako su i rekli u onom obraćanju.
Da, vidio sam to da su pisali, ali ponadao sam se da će nam ipak otkriti ovaj tizer, kad je već spomenut :)
Originally posted by zlatan bihac
Možda su mislili na lms Nick Raider...mada ovo "knjiga" onda ne bi trebalo biti..
Pomislio sam i na to, da bi mogao biti taj LMS, ali ne znam koja bi to bila satisfakcija kad smo tu priču već uzeli u njihovoj knjizi 14, a i ovo što kažeš, spominje se "knjiga" ;) Nadam se da je nešto od onoga o čemu smo pričali..
Odlucio da krenem sa Raiderom.. Nabavio knjige 1 i 2 i 13 i 14,i oba specijala.. Niso jeftine kod nas (20eura)ali su jako kvalitetne.. Sad mi fali ova zadnja . To je moja zahvala Golkondi jer je pokrenula LMS.. Mene su kupili..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!