ma kakvi kiosci i sl. bakrači, treba izmust lovu iz EU fondova, štampat tone bonelija i fordova i bacat ih iz aviona k'o letke (s malim padobranima da se ne oštete). tako da nitko ne ostane zakinut, da nove generacije vide šta su im babe i djedovi čitali.
Radim. To je neka druga dimenzija i ne mogu da utičem na njihove tehnikalije i način izdavanja. Ja sam predlagao kiosk trobroje od početka i s boljim papirom, ali ostalo je na predlogu. Da li će se nešto promeniti u budućnosti? Nadam se.
Nevezano ko je izdavač, ovo gore je moje razmišljanje odvajkada, nevezano za LB. Za njih znam da će se max posvetiti i tehnički odraditi, otud šteta što nije dostupnije. Nadam se da će se i to promeniti u budućnosti.
Čestitke na rasprodaji i pre fizičkog otelotvorenja. Srećno svima koji su ušli u kolo.
Čestitka na (zasad samo pretpostavljenoj) kvaliteti izdanja mi ima smisla.
Dok na rasprodaji, a koga je to briga osim izdavača?
Ja nisam LL klijent, nemam te tvrdokorne, kolekcionarske osobine... Ovde sam se dvoumio da li da ulećem u priču. Malo sam obnovio gradivo AF i skontao da bih ja od celog serijala rado imao svega desetak knjižica. Pa odustah. Što se izdavača tiče, njegove brige nisu moje. Njegovi uspesi nisu moji. Da li treba čestitati ne znam. Možda im je ovo i neuspeh. Možda su trebali ići na mnogo veći tiraž, pa su promašili procenu. Moja čestitka je bila malo ironična - kad čestitaš što su rasprodali ono što još nisu počeli da prodaju (znaaaam, radi se o rezervaciji).
Nekako i ovo izdanje poriče samu prirodu ovog stripa. Verovatno bi se i autor blago osmehnuo na prateće okolnosti.
Radim. To je neka druga dimenzija i ne mogu da utičem na njihove tehnikalije i način izdavanja. Ja sam predlagao kiosk trobroje od početka i s boljim papirom, ali ostalo je na predlogu. Da li će se nešto promeniti u budućnosti? Nadam se.
Nevezano ko je izdavač, ovo gore je moje razmišljanje odvajkada, nevezano za LB. Za njih znam da će se max posvetiti i tehnički odraditi, otud šteta što nije dostupnije. Nadam se da će se i to promeniti u budućnosti.
Samo papir, prijatelju.. Papir je katastrofa..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Nadajmo se da cete uspeti uraditi pristupacan 3/1 cb, od pocetka.
Ja sam uzimao vase kolorno izdanje, pa me pomelo ono sa preskokom, pa sam izasao iz te price, ali za citanje sasvim ok izdanje.
Libelus je izdavac koji radi savrsena izdanja, poput Fibre, na tragu im bio Dw sa nekim izdanjima...Libelus svoju cenu pravda i sigurnoscu, uz tehnicki sjajnu izradu, to je najvaznije, i to se placa, setimo se samo desetina drugih izdavaca, gde su sada...
Konkretno kod AF, meni je problem format, ovom stripu to ne treba, hrbati su takodje mogli srecnije ispasti, da deluju uniformnije, ukoliko nije vec moglo vise brojeva tvoriti vecu sliku...da se to poklopilo uzeo bih sigurno makar 25 knjiga, ovako ipak ne...za sada SA sasvim dovoljan...
Padobranci, razni, nikako da 'uberu' koliko para toliko muzike... i to je jedan socioloski fenomen podlozan viseslojnom rasclanjivanju. Ali kako da ne... jos se s tim baviti... Mozda kroz zajebanciju, satiru, grotesku i crni Alan Fordovski humor...
ma kakvi kiosci i sl. bakrači, treba izmust lovu iz EU fondova, štampat tone bonelija i fordova i bacat ih iz aviona k'o letke (s malim padobranima da se ne oštete). tako da nitko ne ostane zakinut, da nove generacije vide šta su im babe i djedovi čitali.
Čim ga za sebe i bližnje uzimaju osobe vrijedne pažnje - Ivanlo, Rakoši, Mihoci i Domi - to je znak da je riječ o vrijednom i neviđenom, usrećujućem proizvodu.
Čim ga za sebe i bližnje uzimaju osobe vrijedne pažnje - Ivanlo, Rakoši, Mihoci i Domi - to je znak da je riječ o vrijednom i neviđenom, usrećujućem proizvodu.
VALTERE napiši pismo libellusu i pokaj se,Libellus će ti sve oprostiti ,on te voli. izvest će te na put istine i ljubavi.Ko zna možda ti pošalje jedan unikatni primjerak stripa u boji,, Mirka i Slavka,,
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Kazu/cujem, pedeset eura cca. seansa. cca.45 min. Manje od extra/turbo/fenomenalnog/de luxe/grande/kolekcionarskog/pa gdje je to za svakog... AF ultimativnog izdanja!
Meni se osobno svidja ovo cekanje, dakle predbiljezio sam se za prva dva broja pred ono, 4 mjeseca, onda kako se nigdje nisu izdali, sad vidim da ne izlaze dva, nego cetiri ( : Na brojeve 3 i 4, se naravno nisam predbiljezio, pa ce ih sad bit cirkus nabavljat.... totalni show