forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Ekipaaaaaaa!! Kreću TROBROJI Alan Ford, tvrdi uvez
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 44

ivanl
Advanced Member

Croatia
15796 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 25/05/2022 : 20:11:23  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Hajde mir.

Naravno. I trio Fantastikus (B.B.I.) je regularni te sastavni dio Alan Ford materije bez kojeg se ne moze..

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5035 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 16/06/2022 : 22:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
Na službenim stranicama Libellusa postavljen je logo izdanja Alan Forda i to Alan, među ostalim slavnim junacima

Sutra izlazi.... on dolazi.... samo šta nije.... ugledat će svjetla velegrada
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10410 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 16/06/2022 : 22:50:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message
Što li je unutra?
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5035 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 16/06/2022 : 22:56:36  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
Bomboni i istoimeni keksi
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5116 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 17/06/2022 : 09:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message
quote:
Originally posted by RAKOSI4

Na službenim stranicama Libellusa postavljen je logo izdanja Alan Forda i to Alan, među ostalim slavnim junacima

Sutra izlazi.... on dolazi.... samo šta nije.... ugledat će svjetla velegrada

Evo, postavljen i opis!!
http://www.libellus.hr/j/alan-ford/63/0/0

Od sutra u prodaji

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5116 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 18/06/2022 : 09:29:16  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message
Priča je krenula...
http://www.libellus.hr/i/alan-ford-komplet-14/1683/0/-2

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47303 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/06/2022 : 10:51:31  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by DOMI

Priča je krenula...

počelo i odma nula..

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27015 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/06/2022 : 10:53:36  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Too much. Too much. Too much. They're way too expensive!
I was looking forward to it but you can't spend all that money.
Let’s go back to considering the comic book what it is, in other words it’s a popular product that needs to reach everyone, especially children, no, eh?
Today they can only afford adults on a decent wage.
Do they want to think about cultivating the next generation of readers or do they only think about today?

Neki random talijan za neko izdanje u Italiji.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

bluefield
Average Member

Czech Republic
936 Posts

Member since 22/01/2011

Posted - 18/06/2022 : 11:29:29  Show Profile Show Extended Profile  Send bluefield a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by DOMI

Priča je krenula...

počelo i odma nula..

Još okolo ponoći su bila dostupna 33 kompleta, malo me ponijelo i skoro sam naručio.Rekoh sam sebi,da odspavam i kako se kaže: "jutro je pametnije od noći",kad ono nula.
Za mene lično dobra odluka,jer kad bih krenio nema stajanja.
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 18/06/2022 : 11:37:46  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message
Ja sam sam osobno uzeo komplet 1-4 na Web-shopu. Nisam neki veliki fan AF ali ovo jednostavno moram imati u kolekciji barem tih prvih 12 ili 15 epizoda.
Kolekcija stripova bez ovog nije kolekcija.
Jedva čekam da stignu. Bravo za Libellus.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/06/2022 : 11:44:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
Je li ovo prvi put da Libellus prodaje ovako u kompletu? Alan Ford me ne zamima, al dobra je to šema, možda bi i neki drugi naslovi mogli na taj način.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29621 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 18/06/2022 : 12:11:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
Nije, prodavani su u kompletu i prvi brojevi Zagora, Dragonera, Dampyra...
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13211 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 18/06/2022 : 13:03:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

Too much. Too much. Too much. They're way too expensive!
I was looking forward to it but you can't spend all that money.
Let’s go back to considering the comic book what it is, in other words it’s a popular product that needs to reach everyone, especially children, no, eh?
Today they can only afford adults on a decent wage.
Do they want to think about cultivating the next generation of readers or do they only think about today?

Neki random talijan za neko izdanje u Italiji.

Pa ovo je isto, skoro u slovo napisano, ko naši kad kukaju

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10410 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 18/06/2022 : 13:20:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message
quote:
Originally posted by logo111

Ja sam sam osobno uzeo komplet 1-4 na Web-shopu. Nisam neki veliki fan AF ali ovo jednostavno moram imati u kolekciji barem tih prvih 12 ili 15 epizoda.

Da, dosad je nažalost Alan Ford bio nedostupan .

Dobar posao za Libellus, čestitke.

A vjerujem da će kupci ovog prvog izdanja sa radošću primiti (moguću) vijest o reprintu s novim naslovnicamam pa da opet mogu kupiti ove iste brojeve po n-ti put. Pa onda ponovo izdanje s Furherom, a ne Führerom i bezbrojnim varijacijama i ispravcima ispravaka.
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 18/06/2022 : 13:35:20  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message
quote:
Originally posted by Peyo

quote:

Da, dosad je nažalost Alan Ford bio nedostupan .

Dobar posao za Libellus, čestitke.

A vjerujem da će kupci ovog prvog izdanja sa radošću primiti (moguću) vijest o reprintu s novim naslovnicamam pa da opet mogu kupiti ove iste brojeve po n-ti put. Pa onda ponovo izdanje s Furherom, a ne Führerom i bezbrojnim varijacijama i ispravcima ispravaka.

Aj nepizdi bezveze....

Za svoju kolekciju hoću najbolje...a ti ako hoćeš kopiraj si epizode na tariguzu ...
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 18/06/2022 : 13:40:57  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message
#Peyo

Kad si tako pametan što nisi tako pizdio Markosu kad je izdavao reprinte Alvar, sad u albumu, sad u integralu, sad u kutiji...

Daj više ohladite od raznih "pametovanja", umjesto da pozdravite svako novo izdanje.

Ako nećeš kupiti - razguli.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6139 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 18/06/2022 : 13:47:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
Pa vidi, kad izjaviš: "Kolekcija stripova bez ovog nije kolekcija.", očekuj reakcije!

Znam ja da ti to govoriš zbog sebe, i da je to način da opravdaš sebi nabavku nečega za što nisi siguran želiš li to imati ili ne, ali svakome tko to nema u kolekciji ovakva izjava zvuči bahato.

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 18/06/2022 : 13:50:13  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

Pa vidi, kad izjaviš: "Kolekcija stripova bez ovog nije kolekcija.", očekuj reakcije!

Znam ja da ti to govoriš zbog sebe, i da je to način da opravdaš sebi nabavku nečega za što nisi siguran želiš li to imati ili ne, ali svakome tko to nema u kolekciji ovakva izjava zvuči bahato.

Samo sam tebe "dežurnog odvjetnika" čekao da mi kažeš što ja mislim.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6139 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 18/06/2022 : 13:58:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Obratim ti se par puta godišnje i dežurni sam odvjetnik, OK!

Pa vidi, kad napišeš da nisi fan Alana Forda ali se ovo mora imati, meni to zvuči kao da uvjeravaš samog sebe. Ako ti se strip baš i ne sviđa, ne moraš ga imati, nebitno koliko je samo izdanje dobro urađeno.

Razumijem ja taj nagon da se ima sve, ali vjeruj mi da će ti život biti puno lakši jednom kad (ako) se toga riješiš. Ovo je napisano u dobroj namjeri, a ti shvati kako hoćeš.

Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2221 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 18/06/2022 : 14:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message
Peyo ubo suštinu.

Resistance is futile.

Edited by - borg on 18/06/2022 14:01:47
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10410 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 18/06/2022 : 14:06:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 18/06/2022 : 14:08:50  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

quote:

Obratim ti se par puta godišnje i dežurni sam odvjetnik, OK!

Pa vidi, kad napišeš da nisi fan Alana Forda ali se ovo mora imati, meni to zvuči kao da uvjeravaš samog sebe. Ako ti se strip baš i ne sviđa, ne moraš ga imati, nebitno koliko je samo izdanje dobro urađeno.

Razumijem ja taj nagon da se ima sve, ali vjeruj mi da će ti život biti puno lakši jednom kad (ako) se toga riješiš. Ovo je napisano u dobroj namjeri, a ti shvati kako hoćeš.

Već kad imaš potrebu da "dociraš" onda barem sa razumijevanjem pročitaj moj post.
Napisao sam da nisam VELIKI fan u smislu da moram imati sve.
Uostalom vi "pametnjakovića" koji dolazite na stripaški forum uvjeravati da nije dobro što izlaze određena izdanja i što se ta ista izdanja kupuju, namjerili ste se na krivog.
Uvjerite tih 700 kupaca koji su pokupovali izdanje u par sati da je to bezveze, nepotrebno... Trebali su valjda Vas pitati što su trebali kupiti, jel tako ?
Koji biseri ?

Edited by - logo111 on 18/06/2022 14:11:01
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25517 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 18/06/2022 : 14:22:42  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Logo, smanji doživljaj. Da li si se ikada zapitao zašto tuđe mišljenje uvek shvataš kao napad i imaš potrebu da repliciraš tako agresivno?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6139 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 18/06/2022 : 14:26:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Već kad imaš potrebu da "dociraš" onda barem sa razumijevanjem pročitaj moj post.
Napisan sam da nisam VELIKI fan u smislu da moram imati sve.
Uostalom vi "pametnjakovića" koji dolazite na stripaški forum uvjeravati da nije dobro što izlaze određena izdanja i što se ta ista izdanja kupuju, namjerili ste se na krivog.
Uvjerite tih 700 kupaca koji su pokupovali izdanje u par sati da je to bezveze, nepotrebno...
Koji biseri

Nemam ništa protiv luksuznog izdanja AF, dapače, logično mi je da strip koji je izlazio u bezbroj izdanja dobije i jedno ovakvo. Isto kao što mi je logično i da Zagor ima takvo izdanje, to su stripovi koji imaju jeftiniju alternativu pa svatko ima izbor.

Ne sviđa mi se kad je luksuzno izdanje jedini izbor, kao npr. Nathan Never, ali tržište je tu reklo svoje i vjerojatno super jeftino i dostupno izdanje nije moguće. Jedini razlog zašto mi je krivo zbog toga je činjenica da je strip nedostupniji mlađima i ljudima slabije platežne moći. Sve drugo me se ne tiče.

Ne znam odakle ti to da imam nešto protiv Libellusa. Meni osobno su preskupi i ne kupujem ništa od njih (da izdaju one shot izdanja koja me zanimaju, vjerojatno bih kupio ponešto), ali ne želim im da propadnu ili nešto slično. Samo bih volio da je tržište zdravije s jeftinom alternativom za kiosk stripove (koje Libellus uglavnom izdaje).

Tu mi je nelogičan stav vas nekoliko da smo svi koji ne kupujemo Libellus ljubomorni jer ga ne možemo priuštiti ili slične priče, kako su to ultimativna izdanja i nešto najbolje ikad. Neka takvih izdanja, ali kao šlag na torti, ne kao jedini izbor. Ne zbog mene, jer da danas prestanem kupovati stripove imam što čitati cijeli život, nego zbog strip scene. Libellus nije kriv za to i to ne mogu dovoljno naglasiti, ali mi se stanje u nekim aspektima scene ne sviđa, valjda imam pravo na to.

I ja sam budala što pišem u vjetar, ali eto nek stoji tu.

Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 18/06/2022 : 14:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Logo, smanji doživljaj. Da li si se ikada zapitao zašto tuđe mišljenje uvek shvataš kao napad i imaš potrebu da repliciraš tako agresivno?

Tuđe mišljenje je OK, dok ne neismijava i ne pravi budalom nekog.

Već mi je pun k... ovih koji iz posta u post uvjeravaju kako neki strip nije potreban, ne treba ga kupiti pa se lijepo upakirano isprdavaju sa tim istim koji nisu kao oni.

Ali da to su "lijepo uljuđeni" Peyo i Beva pa ćemo upozoriti loga111

OK.
Go to Top of Page
Page: of 44 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000