forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Ekipaaaaaaa!! Kreću TROBROJI Alan Ford, tvrdi uvez
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 44

Betmen987
New Member

Serbia
187 Posts

Member since 27/10/2020

Posted - 18/06/2022 : 14:39:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Betmen987 a Private Message

quote:
Originally posted by Peyo

quote:
Originally posted by logo111

Ja sam sam osobno uzeo komplet 1-4 na Web-shopu. Nisam neki veliki fan AF ali ovo jednostavno moram imati u kolekciji barem tih prvih 12 ili 15 epizoda.
Kolekcija stripova bez ovog nije kolekcija.
Jedva čekam da stignu. Bravo za Libellus.

Da, dosad je nažalost Alan Ford bio nedostupan .

Dobar posao za Libellus, čestitke.

A vjerujem da će kupci ovog prvog izdanja sa radošću primiti (moguću) vijest o reprintu s novim naslovnicamam pa da opet mogu kupiti ove iste brojeve po n-ti put. Pa onda ponovo izdanje s Furherom, a ne Führerom i bezbrojnim varijacijama i ispravcima ispravaka.

Neka neko izda American Vampire...
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6138 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 18/06/2022 : 14:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by logo111

Tuđe mišljenje je OK, dok ne neismijava i ne pravi budalom nekog.

Već mi je pun k... ovih koji iz posta u post uvjeravaju kako neki strip nije potreban, ne treba ga kupiti pa se lijepo upakirano isprdavaju sa tim istim koji nisu kao oni.

Ali da to su "lijepo uljuđeni" Peyo i Beva pa ćemo upozoriti loga111

OK.

Logo, nitko te ne napada.

Prva stranica ove teme, ovako si pisao: "Nisam neki veliki AF fanatik, pa zbog kolicine serijala koje inače pratim i manjka prostora....preskačem ovo izdanje."

Onda kasnije napišeš: "Kolekcija stripova bez ovog nije kolekcija."

Moja kolekcija onda definitivno nije kolekcija jer nijednog Alan Forda nemam :D

Stvarno razumijem tu potrebu da se ima nešto "ultimativno", ne rugam ti se tu ni išta slično, žao mi je što tako to doživljavaš. Nekad se i sam "borim" s tim porivom. Imam Sandmana Beli Put/Darkwood i, osim nekih zavrzlama s imenima u prvih par brojeva, to je sasvim OK izdanje, dosad sam ga tri ili četiri puta pročitao. Kad je ČK najavila novo izdanje, mjerkao sam ga pomalo, ali odolijevam :D Ovim mojim ništa ne fali, čak su i zgodniji za čitanje, ali neki vrag mi ne da mira. Možda nekad i kupim to novo ako ga ulovim povoljno, ali ako i ne uspijem nema veze. A Sandman mi je najdraži strip ikad.

Zato mi ovo tvoje izgleda kao uvjeravanje sebe da nisi pogriješio s kupovinom. I slažem se da se to može doživjeti kao napad, ali ništa više nego tvoje "kolekcija bez ovog nije kolekcija". Uostalom, briga te za moje mišljenje, mislim da sam ti to i prije već napisao.

Ako mi repliciraš na ovo, volio bih da to ne budu uvijek iste floskule.

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 18/06/2022 : 14:54:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Šteta što je ovde koncept omašen. S obzirom da se krenulo s trobrojima i da je u pitanju Brixy, moralo se rizikovati s kiosk izdanjem. Uostalom, zbog nesretnih okolnosti, trobroji su samo započeti davno, davno.

Ne znači da sam u pravu, a ne znači ni da nisam. Samo smatram.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11447 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/06/2022 : 16:03:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

Nije, prodavani su u kompletu i prvi brojevi Zagora, Dragonera, Dampyra...

Hm, nisam znao, očito mi je nekako to sve promaklo. Morat ću bolje pratit

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2341 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 18/06/2022 : 16:12:14  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

Šteta što je ovde koncept omašen. S obzirom da se krenulo s trobrojima i da je u pitanju Brixy, moralo se rizikovati s kiosk izdanjem. Uostalom, zbog nesretnih okolnosti, trobroji su samo započeti davno, davno.

Pa bilo bi odlično kada bi netko nastavio kiosk trobroje,nastavak na one Vjesnikove(slično kao kod Lms).Imam Vjesnikove trobroje u većinom glanc stanju i volio bih da je to išlo dalje,a i da izlazi ponovo trobroj od prvog broja na kiosku vjerojatno bih svejedno to uzimao,Libelusovo neću iz dva meni osnovna razloga,cijene i formata....

#!??
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/06/2022 : 16:14:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

Zar u startu nije odlučeno da Libellus ne ide na kioske. Ima tko radi kioske. Ona 4 "promo" izdanja su više bila katalog i rečeno je "to je to".
No, samo razmišljam... zašto SA nije nastavija ili od 200 iša 3/1?
Kažu skupa prava, jel' tako rečeno?
Isto bi bilo i Libellusu.
E sad, uz ovakvu pažnju koju su posvetili ovom izdanju ne sumnjam da bi bilo super izdanje i imalo svoje kupce.
Koliko bi ih bilo?
A vidimo da je gomili fanova AF sasvim ok i SA izdanje i da ga ne žele minjat. Bar tako se piše.
Bilo bi jeftinije, to da.
Zbog toga možda privuklo neke nove kupce... možda čak i gore spomenute natjeralo da ipak promine SA za 3/1.
Možda...

Na drugu stranu, eto ti si ( još? ) uključen u proces...
Zbog jednog izdanja mislim da se nikome novom ne isplati sa Tiskom ulaziti u bilo kakav dil.
Od samog dodatnog rada i muke, još gledati kako ti uništavaju, krivo raspoređuju, mrcvare robu... A dodatno, potplaćeni djelatnici, pridodaju svoj obol u "sakrivanju" na kiosku te ako je ikako moguće ispitivanju svih vrsta markera na koricama...
Samo usput... mislim da je Tisak vrlo blizu da postigne "pravednu" raspodjelu prodajne cijene na 50/50%... tko zna kakva bi tu matematika bila na kraju.
Ne znam, mislim da samo oni koji su već uvučeni u kiosk izdavaštvo mogu trpit ono, što načujem, kako im je.

Samo glasno razmišljam.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14037 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 18/06/2022 : 16:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message
Kad smo kod (ne)uspješnosti kiosk projekata, nakon Kena Parkera sam očekivao da Ludens (SA) i Fibra nastave suradnju na nekom novom kiosk projektu. No, izgleda da je matematika pokazala nedovoljno dobre rezultate, što žalim, jer mi je forma 3/1 stripa na kiosku najdraži format objave.

A Alanu Fordu želim uspješnu ediciju!
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 18/06/2022 : 20:26:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

quote:

Zar u startu nije odlučeno da Libellus ne ide na kioske. Ima tko radi kioske. Ona 4 "promo" izdanja su više bila katalog i rečeno je "to je to".
No, samo razmišljam... zašto SA nije nastavija ili od 200 iša 3/1?
Kažu skupa prava, jel' tako rečeno?
Isto bi bilo i Libellusu.
E sad, uz ovakvu pažnju koju su posvetili ovom izdanju ne sumnjam da bi bilo super izdanje i imalo svoje kupce.
Koliko bi ih bilo?
A vidimo da je gomili fanova AF sasvim ok i SA izdanje i da ga ne žele minjat. Bar tako se piše.
Bilo bi jeftinije, to da.
Zbog toga možda privuklo neke nove kupce... možda čak i gore spomenute natjeralo da ipak promine SA za 3/1.
Možda...

Na drugu stranu, eto ti si ( još? ) uključen u proces...
Zbog jednog izdanja mislim da se nikome novom ne isplati sa Tiskom ulaziti u bilo kakav dil.
Od samog dodatnog rada i muke, još gledati kako ti uništavaju, krivo raspoređuju, mrcvare robu... A dodatno, potplaćeni djelatnici, pridodaju svoj obol u "sakrivanju" na kiosku te ako je ikako moguće ispitivanju svih vrsta markera na koricama...
Samo usput... mislim da je Tisak vrlo blizu da postigne "pravednu" raspodjelu prodajne cijene na 50/50%... tko zna kakva bi tu matematika bila na kraju.
Ne znam, mislim da samo oni koji su već uvučeni u kiosk izdavaštvo mogu trpit ono, što načujem, kako im je.

Samo glasno razmišljam.

Hteo sam ja se rade kiosk trobroji, ali nije uspelo. Zato je šteta što to LB nije. Znam da bi to bilo najbolje izdanje Alana Forda od izlaska stripa na ovom prostorima, a da bude svima vidljiv.

Na tu sam šansu mislio. Who dares, wins.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15796 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 18/06/2022 : 20:33:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message
quote:

Ma, omasio Libellus ceo fudbal...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5032 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 18/06/2022 : 20:34:37  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
Možda još nije kasno, pokušaj urgirat, mišljenja sam da Alan Ford pristojne kvalitete može i mora biti prisutan na kioscima.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15796 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 18/06/2022 : 20:39:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message
Nista od kiosk izdanja. S tim je gotovo.
A ovo izdanje ma sto netko mislio jest; definitivni Alan Ford!
A izjava da kolekcija bez Alan Forda, (Vjesnikovog), nije kolekcija bogme je tocna.
Od tih knjizica boljeg trafika izdanja nema.
Najbolje je u stvari imati sve, pa si miran.
Pa zar pitaju jesti i piti?

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27015 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/06/2022 : 21:18:40  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Pa jesu ako zbog stripova ne jedeš i piješ.🤪

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15796 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 18/06/2022 : 21:32:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message
quote:
Originally posted by jaki

Pa sve je valjda stvar treninga.
Ja san cuja da je oni Bracanin ulozija veliki napor u trening tovara da ne ji i pije. I kaze taman kad je uspija, tovar je krepa...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15796 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 18/06/2022 : 21:34:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message
Kako je ono nedavno napisao cijenjeni clan Peyo...

Tko ne kupi ovo, dabogda ne citao stripove.

Odlicna mu je!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/06/2022 : 21:40:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

Otkad ne radim pojača san kupovinu stripova i udeblja se deset kila.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/06/2022 : 21:41:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:

Hteo sam ja se rade kiosk trobroji, ali nije uspelo. Zato je šteta što to LB nije. Znam da bi to bilo najbolje izdanje Alana Forda od izlaska stripa na ovom prostorima, a da bude svima vidljiv.

Na tu sam šansu mislio. Who dares, wins.

Ma apsolutno san te razumija... a mislin, i ti mene

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10410 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 18/06/2022 : 22:11:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message
quote:
Originally posted by ivanl

Odlicna mu je!

Uživaj u izdanju frende. Znam koliko voliš AF-a.

Napiši i kraći osvrt na izdanje ako imaš volje i vremena.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15796 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 18/06/2022 : 22:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

quote:

Otkad ne radim pojača san kupovinu stripova i udeblja se deset kila.

Galileo je lipo bija kaza; ko radi ji juvu i leso jerbo nima vrimena, a ko ne radi jema vrimena pa ji i salsu!

A ona bezuvjetna, legendarna mu je; bravura je zivit bez lavura!

Los cukar na fritulama!

Edited by - ivanl on 18/06/2022 22:28:52
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15796 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 18/06/2022 : 22:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message
quote:
Originally posted by Peyo

quote:

Odlicna mu je!

Uživaj u izdanju frende. Znam koliko voliš AF-a.

Napiši i kraći osvrt na izdanje ako imaš volje i vremena.

Ocu klaso!
Cim mi dopadne saka, sad skoro, nepristrasno cu ga 'isecirati'.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

maddjuro
Average Member

673 Posts

Member since 08/01/2008

Posted - 18/06/2022 : 22:43:31  Show Profile Show Extended Profile  Send maddjuro a Private Message
ovo je već rasprodano; tako da cemo vidjeti koje će cijene bit na aukcijama
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15796 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 18/06/2022 : 23:08:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message
quote:
Originally posted by maddjuro

zar ce netko ovo pre/prodavati ???

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10410 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 18/06/2022 : 23:40:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by maddjuro

zar ce netko ovo pre/prodavati ???

Zar to nije logično/očekivano?
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 18/06/2022 : 23:41:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

:)
Na svu srecu nema takvih među "stripasima" pa nema zime. :D

Ok, iskreno... 38 stranica do sada, a ne znam zbog cega tacno. Cijene? Kao da nema hrpa alternativa.

Mene na svu srecu AF ne zanima (vise?), i nimalo se ne sekiram jer nemam u posjedu vise ni jedan jedini broj, sve rasprodao (neke od njih ni citao nisam, dobio od kolega). I zaboli me ona stvar sta bi trebalo biti u kolekciji da je to "kolekcija", ma je li. :D ROFL Nemam ti ja puno tih bisera i masthevusa, a necu ih ni kupiti ni citati, ikada. Pa sta sad... :D Koliko opterecenja "kolekcijama"... LOL

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5032 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 18/06/2022 : 23:50:27  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
Poli, Poli opali te Valter golim

Koliko svetogrđa u jednom postu

Edited by - RAKOSI4 on 18/06/2022 23:51:06
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 18/06/2022 : 23:54:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Nesto mlogo volis gole muskarce Rakosi... mislim, nije bad, takva su vremena, ne sekiraj se. :)

Slobodno. Uzivaj.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page
Page: of 44 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000