Dobro da, onda pretpostavljam da ih je pročitao na internetu a ove kupio za kolekciju pošto se očito radi o velikom ljubitelju Dylan Doga jer kolekcija je stvarno lijepa.
Kako misliš nije čitao nešto čija je to jedina funkcija. OK ovako, očito da čovijek ima novaca pošto je kolekcija prilično skupa, pa pretpostavljam da je duplirao kao Reem kada kupuje ZS, jedne je pročitao a druge čuva kao glanc kolekciju. I nemoj mi reči da postoji mogučnost da je uložio ovoliko novaca u nešto čiji ga sadržaj uopće ne zanima nego mu se u određenom trenutku života to učinilo zgodnim jer to nema logike.
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Za stripase bi mogle ic i flasice sa vonjem ljepka i boje, plus onda razni mirisi... tipa Veseli cetvrtak, Fibra, Ludens (dobro se cuje, mada obicno ne smrdi)...
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu