Imas sve vec predodredeno, zamisljeno i zavrseno sto se tice teme? Meni je najs! Glavni lik ima 'produzeni osmjeh', netko mu ga je nozem prosirio? Gadno. Samo naprijed!
Bravo, samo naprid, pratit će se Tabla 2, kadar 3, kao da je Risso crtao
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Zasad uopće nije spor ritam izbacivanja stranica, upravo suprotno :)
Sviđa mi se kadriranje, sve je jasno, lako se čita, stil dobar i zanimljiv.
Ima nekih anatomskih grešaka, ali u globalu nisu toliko bitne. Recimo, stranica 3, na drugom kadru muški lik ima preuske kukove u odnosu na gornji dio tijela. Primijetio sam to jer i sam često muku mučim s likovima koji dižu ruke u zrak :D.
Priču ne mogu još komentirati, neka se nakupi još stranica. Čitat će se, samo naprijed!
Zasad uopće nije spor ritam izbacivanja stranica, upravo suprotno :)
Sviđa mi se kadriranje, sve je jasno, lako se čita, stil dobar i zanimljiv.
Ima nekih anatomskih grešaka, ali u globalu nisu toliko bitne. Recimo, stranica 3, na drugom kadru muški lik ima preuske kukove u odnosu na gornji dio tijela. Primijetio sam to jer i sam često muku mučim s likovima koji dižu ruke u zrak :D.
Priču ne mogu još komentirati, neka se nakupi još stranica. Čitat će se, samo naprijed!
A šta ćeš, ko radi taj i griješi
Ritam izlaženja će se vjerovatno znatno pogoršati kad ispucam već završene table, jer ovo se sve radi u rijetkim slobodnim trenucima, nakon što posao, porodica i druge obaveze uzmu svoj dio vremena
A moje prokletstvo je što sam sebi zadao grafički stil (kvazi-realizam) koji ne dozovljava puno prečica