• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
nadam se da će samo pridružiti LMS postojećim izdanjima koja redovno šalje u SNK - neka netko javi ovdje ako ugleda u SNK
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Prije 10-tak dana sam od Babilona iz Đakova naručio i dobio od Golconde: Odesa 3, Granica 3 i NN 5 (LMS ne uzimam). Siguran sam da će Zlatko iz Babilona imati i to.
Kod njega se može naći svaki strip na "balkanštini" (bilo na latinici ili ćirilici).
Nastavak ove Tellerove priče je u 1004. broju, za 12 tjedana. Sumnjam da će se ritam ubrzavati, treba da izdanje malo odleži na kioscima.
Nego, zna li se je li broj stranica beton? Stvarno ne bih volio i mislim da bi bio loš potez da se Priče sjeckaju.
"Priče" ovako dobivaju još jedan oblik izlaženja. Dosad su ih izdavali, kao i LMS, Golconda u formatima "3 u 1" i "2 u 1", zatim Čarobna knjiga (bez naziva edicije), Pergam (naziv "Storije"), Phoenix Press (naziv "Legende") i Darkwood (naziv "Jedno doba jedna priča").
Baš svašta rade s tim JDJP. Sad ću morat kupit dva komada LMS-a s JDJP (kao neki što uzimaju duplikate svojih omiljenih stripova) jer jedan primjerak trpam u JDJP kolekciju a drugi u LMS (od 999 broja).
Nadam se da Golconda ima dovoljno razuma da Julia ili NN ne završe u LMS (neke epizode iz kojekavih razloga).
Ako sam dobro razumio, pravo na Priče imaju i Čarobna, i Darkwood, i Phoenix i Golconda? I gdje ima spisak objavljenih Priča bez da se ide na sajt Bonelija?
Ako sam dobro razumio, pravo na Priče imaju i Čarobna, i Darkwood, i Phoenix i Golconda? I gdje ima spisak objavljenih Priča bez da se ide na sajt Bonelija?