Zna li netko ima li ovoga u remitendi po kioscima? Imam još samo 1 ili 2 stripa doma, a skenove mi je muka čitati. Zadnji put sam ih vidio u paketima sa 2 Zagor kolora.
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
*to je bilo davno. Redovni Zagor je onda koštao 18 kn, paketi su bili 25 itd. (Prije nego su počeli glumatati s cijenama, inflacijom, papirom i ostalim stvarima...)
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Auuu. Tarquinio izgleda puno bolje u c/b tehnici. Ovdje mu likovi izgledaju malčice disproporcionalno.
Što je točno ova mini-copertina u desnom gornjem kutu?