forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Fibrina ljetna akcija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/07/2022 : 15:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
"Ovo mi je škola"

Trouble will find me
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26835 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 23/07/2022 : 15:02:50  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ma kupi ove pa lovaj prvu...

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2704 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 23/07/2022 : 16:04:45  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

"Ovo mi je škola"

Kao sto na drugom topiku rece, da je trebalo br 1 u vecoj nakladi?

Za Trans i Hitmana, koji su btw odlicni stripovi, i nije cudo, ali mi je cudno da se Cudoviste nije primilo? Poznat naslov, brend?
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2704 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 23/07/2022 : 16:07:24  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Odlicne akcije, treba podrzati, i kupovati naslove koji izlaze odmah, Fibra jedina koja nije znacajno podigla cene...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/07/2022 : 16:19:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by john connor

Odlicne akcije, treba podrzati, i kupovati naslove koji izlaze odmah, Fibra jedina koja nije znacajno podigla cene...

Samo da mi i to ne bude škola:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Odoakar
Junior Member

483 Posts

Member since 04/02/2017

Posted - 23/07/2022 : 16:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Odoakar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by john connor

quote:
Originally posted by Markos

"Ovo mi je škola"

Kao sto na drugom topiku rece, da je trebalo br 1 u vecoj nakladi?

Za Trans i Hitmana, koji su btw odlicni stripovi, i nije cudo, ali mi je cudno da se Cudoviste nije primilo? Poznat naslov, brend?

Meni je isto cudno da Cudoviste tako sporo ide. Em je Moore, em je super strip.
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 23/07/2022 : 16:38:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ponavljam mantru o mekim koricama i novinskom papiru za Swampyja

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2849 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 23/07/2022 : 16:49:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Meni je najveće iznenađenje Tyler Cross. Jedna od najboljih kolorki nije rasprodana.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7276 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 23/07/2022 : 16:55:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Odlični popusti. Sad još samo fale novci.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 23/07/2022 : 17:15:27  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Ni kod DW se Swamp Thing nije proslavio..

Svojevremeno sam jednom drugaru pozajmio Svompiku i dobio feedback: "Kakve su ovo štreberske fantazije zašto bi jedna lepa devojka bila u vezi sa čudovištem iz močvare? Nemam ja živaca da čitam ovakve nebuloze"
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 23/07/2022 : 17:19:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Swampy ipak nije baš za svakoga... Ima tu svakakvog miksa žanrova koji vjerojatno neće leći svima, pogotovo nekome tko očekuje klasični horor B produkcije, a kad još tome pridodamo i Mooreov čas-arhaični-čas-poetični stil pripovijedanja, jasno je zašto možda nema prođu kod šire publike.
Mene pak više čudi što Skalpirani idu slabo. Ima apsolutno sve sastojke zbog kojih bi se trebao svidjeti gomili ljudi, a evo par knjiga je već došlo na 50% popusta.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4368 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 23/07/2022 : 17:23:26  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Bila je nedavno iznesena teorija s kojom se slazem. Skalpirani i Swamp Thing su izbaceni prije zlatnog doba popularnosti Fibre te je mnogima prosao mimo radara. Od njihovog izdavanja do sada je izdana masa dobrih stripova koji su zaokupili paznju i tesko je pohvatati i investirati u sve to, a ljudi se katkad ne sjete procesljati back catalogue.

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 23/07/2022 : 17:36:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Možda ne bi bilo zgorega dodati ovako nešto na stranicu, kao kategoriju "ŽANR" i onda napraviti da se može pritisnuti na te žanrove tako da izlista sve stripove koji spadaju pod tu kategoriju. Tako će ljudi lakše vidit šta je sve slično stripovima koji im se sviđaju. Ova ispod kategorija "Oni koji su kupili Velvet kupili su još i..." nije baš bajna po tom pitanju. Npr. u slučaju Velveta prikazuje Monstress, Ibikus i Toppija koji žanrovski nisu ni blizu Velveta. Naravno, jasno mi je da to ide prema nekim drugim algoritmima, al možda bi ovako po žanrovima nekome i olakšalo izbor.

Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1596 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 23/07/2022 : 23:26:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Masa je dobrih stripova na tom popustu, za neke mi je zao sto ne idu dobro, ali nije mi jasno za skalpirane ( odličan serijal) kako to da je rasprodan 3.dio?
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26835 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 23/07/2022 : 23:28:15  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Bit će bija otkup ministarstva?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10357 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 23/07/2022 : 23:44:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Nema tu velike mudrosti.

Prevelika je ponuda u odnosu na publiku koja je spremna izdvajati nemale novce.

Negdje se dogodila dvojezična disperzija, a pored toga jako je veliki broj novih naslova.

Dodatni problem su ova poskupljenja papira.

Kupuje se kako tko može, a preferencije se preslaguju i prema budžetu i prema novim zanimljivijim naslovima.

Davno sam najavio da će biti jeftinih stripova ne ciljajući određene izdavače.

Bit će toga još kod mnogih.

Pitanje je tko će se od izdavača prilagoditi, usporiti ili nestati.

Edited by - Peyo on 23/07/2022 23:45:04
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 23/07/2022 : 23:48:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Stavi nešto na aukcije, to nam je zanimljivije za kupovinu.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/07/2022 : 00:02:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kerempir

Masa je dobrih stripova na tom popustu, za neke mi je zao sto ne idu dobro, ali nije mi jasno za skalpirane ( odličan serijal) kako to da je rasprodan 3.dio?

Gdje piše da je rasprodane 3. dio Skalpiranih!?

Trouble will find me
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6265 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 24/07/2022 : 08:58:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Da, šteta što nema prvih knjiga tih nekih serijala. A opet razumijem da Marko ne želi raditi reprint jer ostataka ima npr 35 komada po knjizi, pa zna da će mu ostat opet hrpica reprinta prve knjige...začarani krug. :(

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1839 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 24/07/2022 : 09:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivi skoj

Stavi nešto na aukcije, to nam je zanimljivije za kupovinu.

Pa s obzirom da cijene na aukcijama dođu vrlo blizu prodajne cijene na Fibrinom situ (ako ne budu i više) nije ni to loša opcija za rasprodaju.
Šteta zbog tih nekih brojeva koji su rasprodani u serijalima, posebice me čudi da nije rasprodana jedinica već je rasprodan broj 2 ili 3.
Inače za sniženje, već mi duže vrijeme stoje stvari u košarici, čekaju da jedan mjesec ne iskoči nešto neplanirano od troškova.

Edited by - tihomirduras on 24/07/2022 09:33:36
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1596 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 24/07/2022 : 09:19:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Je, zajeb, prvi broj je otišao, nekako su mi se naslovnice poslozile po drugačijem redoslijedu pa je ova bila postavljena treća po redu, a mozak mi je jučer jedva radio.

A prvi brojevi, što reći, evo za neke serijale mogu reci da postanu bolji sa nastavcima pa prvi broj možda ostavi pogrešan dojam. Primjer skalpiranih, dugo nagovarao ženu na njih, kolutala očima dok je čitala prvi broj, na kraju bila preoduševljena.
Go to Top of Page

karuro
New Member

119 Posts

Member since 29/06/2019

Posted - 24/07/2022 : 10:10:00  Show Profile Show Extended Profile  Send karuro a Private Message  Reply with Quote
Te serijale treba kao i vrh bogova verzija reprint. Odmah u kompletu hoces neces. Nema malo prva knjiga da vidim sto je to, pa onda ipak nebi. I tako njih 50 kupi, pa nastane ovakvo njesra gdje se rasproda jedna knjiga od njih 5. Pa ostalima nema onda smisla kupovati to.

Edited by - karuro on 24/07/2022 10:11:22
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6265 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 24/07/2022 : 17:53:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by karuro

Te serijale treba kao i vrh bogova verzija reprint. Odmah u kompletu hoces neces. Nema malo prva knjiga da vidim sto je to, pa onda ipak nebi. I tako njih 50 kupi, pa nastane ovakvo njesra gdje se rasproda jedna knjiga od njih 5. Pa ostalima nema onda smisla kupovati to.

Super si ti to smislio. Tako bi se samo odbilo potencijalne ne strpofilske kupce.
Bolje riješenje je da se prvi broj tiska u više komada.

EDIT: Oh, vidim i cijene u € na webshopu.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 24/07/2022 18:02:49
Go to Top of Page

DK24
Average Member

Croatia
622 Posts

Member since 24/04/2020

Posted - 25/07/2022 : 11:27:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DK24 a Private Message  Reply with Quote
Ajme kakvi popusti... Da li da uzmem Transmetropolitan? Ima li smisla raditi takve stvari kada su ogromne šanse da se neće imati komplet? Prva dva broja bi posudio u knjižnici. Pokušao sam ga već čitati na engleski ali me satralo i prestao sam vrlo brzo, ništa mi nije bilo jasno haha. Paul na pecanju 39kn. Što reći? Takvo remek djelo se doslovno za džabe daje. Ljudi uzmite, neka kod tog naslova piše "rasprodano", definitivno zaslužuje to.
Go to Top of Page

DK24
Average Member

Croatia
622 Posts

Member since 24/04/2020

Posted - 26/07/2022 : 12:59:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DK24 a Private Message  Reply with Quote
Potencijalno se spremam na jedan besmislen potez. Uzeti ova 3 Transmetropolitana i započet sa skupljanjem Bajki .
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000