forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Zagor 5000, 7000, 9000 .... Svašta
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 24/07/2022 : 10:45:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Meni su te sulude sakupljačke fore bile šok kod audiofila, tako da se tu nemam šta čuditi, ipak je to puno manja lova.
Frrend mi bio kupio zvučnike i sistem koji su koštali više nego stan u kojem je živio, a bila novogradnja.
Bio sam u šoku kad sam došao i vidio na šta je lovu ulupao.
Nemali broj njih kao najjeftiniju komponentu ima kabel koji košta tri soma ojra, i to ih ima nekoliko da mogu malo mijenjati zbog experimentiranja.
Sad to kablovinje i osatak sistema nikada nije bilo jeftino tipa taj Zagor se prije par godina dao nabaviti za…
Dal će to sve rasti ili propadati bumo pratili.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4031 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 24/07/2022 : 11:02:17  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Jednostavno je par bogatijih likova iz ex yu i par gastarbajtera punih love diglo cijenu stripova na visine koje velika većina nas ne može ispratiti i moramo se pomiriti sa tim.... Meni sigurno ne pada na pamet za Zagora na 300 dati 1000 kn, a 9000 kn ionako ni nemam pa se za Bombu profesora Veribada niti ne opterećujem .. ..
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 24/07/2022 : 11:18:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
ma kakvo opterećivanje ili snebivanje nad bilo čime, nego sjajna prilika za ogromnu zaradu.

moram se uključit ovo aukcijsko ludilo.

inače, kolika je vrijednost LMS marti misterija ovih dana?
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 24/07/2022 : 11:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH
Nemojmo zaboraviti ni da Stripniku jako smeta što mu je Fibra poslala stripove u kutiji od banana i da ga je bilo sram zbog toga na pošti...

Daj link.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17818 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 24/07/2022 : 11:26:50  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by zeljko

Da sam bogatas
Kupio bih si kucicu u dalmaciji
I bidao aukcije zagora lms i zs

Kučicu u Dalmaciji možeš kupiti i da nisi bogataš.

mislio sam napisati slavonski brod a onda sam se sjetio zagađenja i iseljavanja

uglavnom vžnije je da imam vremena i para samo se baviti time dok ne sakupim sve... ja bih to na tenane jedan dva stripa po posiljci i lagano čitao

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17818 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 24/07/2022 : 11:29:36  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivi skoj

Meni su te sulude sakupljačke fore bile šok kod audiofila, tako da se tu nemam šta čuditi, ipak je to puno manja lova.
Frrend mi bio kupio zvučnike i sistem koji su koštali više nego stan u kojem je živio, a bila novogradnja.
Nemali broj njih kao najjeftiniju komponentu ima kabel koji košta tri soma ojra, i to ih ima nekoliko da mogu malo mijenjati zbog experimentiranja.
Sad to kablovinje i osatak sistema nikada nije bilo jeftino tipa taj Zagor se prije par godina dao nabaviti za…
Dal će to sve rasti ili propadati bumo pratili.

skupljače ploča sam zaboravio... ja u životu nisam imao 1 ploče... imali smo 1987. muzički stup sa gramofonom i 2 kasete te dva ogromna zvučnika... slušao sam samo kasete i radio
gnušam se ploča otkako znam za njih
nemam istančano uho

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8169 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 24/07/2022 : 11:44:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

ma kakvo opterećivanje ili snebivanje nad bilo čime, nego sjajna prilika za ogromnu zaradu.

nećeš tu omastit brk

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4031 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 24/07/2022 : 11:46:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

quote:
Originally posted by DiSkAcH
Nemojmo zaboraviti ni da Stripniku jako smeta što mu je Fibra poslala stripove u kutiji od banana i da ga je bilo sram zbog toga na pošti...

Daj link.

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51699&whichpage=8
Evo,koja stranica gore,dole... Ali tu negdje oko osme je sve počelo.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/07/2022 : 13:12:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 24/07/2022 : 13:24:31  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Smark, evo samo kupi zvučnjake i na pola si puta.
Šta bi bilo da su novi?

https://www.njuskalo.hr/zvucnici/marten-coltrane-3-statement-edition-oglas-31575985

Edited by - ivi skoj on 24/07/2022 13:24:58
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13991 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 24/07/2022 : 13:33:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Ehhh...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/07/2022 : 14:09:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
...

Sad imam milijun pitanja...
Čime se ti ljudi bave kad si mogu priuštiti zvucnike od pola milijuna kuna?
Zar ti zvučnici mogu stvarno imati tako bolji zvuk od nekih cjenovno normalnijih zvučnika?
Ima li i izolirane podove/zidove?
Ono sto sam siguran je da taj nema ženu :P
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 24/07/2022 : 14:41:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Smark, evo samo kupi zvučnjake i na pola si puta. Šta bi bilo da su novi? https://www.njuskalo.hr/zvucnici/marten-coltrane-3-statement-edition-oglas-31575985

A di si baš Marten Coltrane 3 Statement Edition našao za tu stavit . To su jedni od 20 najskupljih zvučnika (i najboljih) na planetu koje novac može kupiti. Iako nisu i najskuplji u Martenovoj ponudi. Još su 2 modela iznad njih . I da, nisu novi, ali su jedini u Hrvatskoj i od 2019. godine su na prodaji. Nema baš nešto "high-end luđaka" koji će toliku lovu iskeširat u HR za tako nešto . Oni koji i imaju takvu lovu (a zna se koji su ), to nimalo ne zanima. LMS/ZS Zagor i ostalo su priče za malu djecu prema tome . Svakome svoje. Nimalo se ne čudim takvim cijenama LMS/ZS Zagora. Meni osobno to ne vrijedi ništa. Običan stari papir. Odavno sam prodao svoju kolekciju LMS/ZS Zagora (malo nepotpunu). Puno više mi vrijedi extra Zagor, iako sam odrastao sa LMS/ZS Zagorom, Blekom i ostalima. Ali, ako netko želi i može iskeširati takvu lovu za stari papir neka. Nostalgija je jebena stvar, i nije za podcjenjivanje.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 24/07/2022 : 14:47:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
Nostalgija je za jedne propast, a za one druge biznis. Ali da, u oba ta slučaja… jebena stvar. I nimalo za podcjenjivanje.
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 24/07/2022 : 14:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

...

Zar ti zvučnici mogu stvarno imati tako bolji zvuk od nekih cjenovno normalnijih zvučnika?

Pa ima ljudi koji imaju hrpu love, samo to ne vole pokazivati.
Rekli su mi, ali ja ti to zaboravim, mislim da je sin od jednog poduzetnika kupio zvučnike za 100k ojra, a advokat isto toliko za pojačalo i predpojačalo.
Proda se te preskupe skalamerije za nepovjerovat.
Poznanik mi rekao da on barem 10 000 eura troši samo na ploče godišnje, a masteri za magnotofone se ni ne mogu samo tako kupiti, tu nije dovoljna ni lova.
Rjeđi su od nenabavljivih Zagora.

Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2849 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 24/07/2022 : 17:09:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

...

Rekli su mi, ali ja ti to zaboravim, mislim da je sin od jednog poduzetnika kupio zvučnike za 100k ojra, a advokat isto toliko za pojačalo i predpojačalo.
Poznanik mi rekao da on barem 10 000 eura troši samo na ploče godišnje, a masteri za magnotofone se ni ne mogu samo tako kupiti, tu nije dovoljna ni lova.

Audiofili su posebna vrsta

Prije petnaestak godina na Hi-Fi sajmu u Sheratonu čovjek mi se ispričavao zbog kabela od samo 3000 Eura koji ne mogu prenijeti svu kvalitetu ostalih komponenti
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47169 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/07/2022 : 17:34:06  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

...

Ovaj post mi je bas ulipsa dan

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

goodpaso
New Member

Serbia
179 Posts

Member since 03/05/2020

Posted - 24/07/2022 : 18:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Send goodpaso a Private Message  Reply with Quote
Znam lika koji je platio 100e Pez figuricu Vucka sa zimske olimpijade u Sarajevu i kaze da je super prosao...
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/07/2022 : 20:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Pa da, nisu ga zatvorili u ludnicu, super je prošao :P
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17818 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 24/07/2022 : 23:02:48  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
Sere mi se
Ko ima pare i guzicu maslom maze

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13991 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 25/07/2022 : 08:53:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

Sere mi se
Ko ima pare i guzicu maslom maze

Ovo s guzicom i maslom si objavio jubilarni 400-ti put, čestitke.
Go to Top of Page

Sr77777
New Member

162 Posts

Member since 04/12/2019

Posted - 25/07/2022 : 09:29:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Sr77777 a Private Message  Reply with Quote
zato postoje i kiosk izdanja

iako, bez obzira na sve, i na Zahora i na prodavača i ma ZS i LMS ruku na srce, iznosi su u najmanju ruku - začuđujući pa i čudni
Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

945 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 25/07/2022 : 11:53:12  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

Ako imaš tu kolekciju ZS LMS neznam šta se ne uključiš u to aukcijsko ludilo. Ja sam prije par mjeseci prodao svoju kolekciju ZS LMS, nedostajalo je samo tri Zagora, i nakon nekoliko mjeseci koliko je sada već nemam nije mi ni u jednom trenutku bilo žao što sam je prodao.Samo mi je stajala u ormaru, nisam je znao dugo vremena ni pogledati,a kamoli čitati.
Go to Top of Page

mesar
Junior Member

392 Posts

Member since 27/04/2015

Posted - 25/07/2022 : 12:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mesar a Private Message  Reply with Quote
Sve nas je manje fanova ZS,LMS teže ,če se prodati,zato požurite s prodajom.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17818 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 25/07/2022 : 12:41:55  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
događa se ono što je već ranije bilo s turizmom, zubinama, stanovima, zemljištem..i svakim segmentom našeg društva koji je nekoć možda bio jeftiniji od prosjeka

globalizacija... plus pritisak dijaspore... cijene nekretnina lete u nebo... popravci zuba...zemlja...

naravno stripovi nisu mogli biti zaobiđeni

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000