Banana kutije su iznimno ružne, i dojam koji ostavljaju je blago rečeno neprofesionalan, ali ja sigurnije i čvršće kutije za slanje veće količine stripova nisam uspio naći. Ako netko zna gdje se mogu kupiti "normalne" kutije tih dimenzija i čvrstoće, bit ću jako zahvalan.
Banana kutije su iznimno ružne, i dojam koji ostavljaju je blago rečeno neprofesionalan, ali ja sigurnije i čvršće kutije za slanje veće količine stripova nisam uspio naći. Ako netko zna gdje se mogu kupiti "normalne" kutije tih dimenzija i čvrstoće, bit ću jako zahvalan.
Ne znam, ja kad vidim dostavljača sa tim banana kutijama, odmah mi toplo oko srca.
Koliko li sam kutija banana sa sadrzajem stripova u zivotu dobio na kucni prag, nemam pojma. Puno. Masu. Dostavljaci se vec i navikli. U centru poste vec znaju kome i gdje dostava ide. Kazu; da im i vozila vec sama idu na ovu adresu... Uglavnom, bolje ambalaze za prijenos vece kilaze stripova i albuma nema.
Dajte mi info o majicama...kakve su veličine? Veći brojevi, manji? Dvoumim se između L i M...a hoću da je nosim odmah a ne da gledam s kim mijenjati ovo ono :)
To really live you must almost die And it happened just that way with me
Ja sam visok 187 cm i imam 90 kila, L mi vrhunski odgovara.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Rekao bih da je bitno ono što je unutra i da stigne čitavo - lako za izgled kutije
Inače sam najbolje pakiranje dobio od Reed Comics (Englezi) - pojma nemam kakav je to karton, ali imao sam osjećaj da nema te sile koja bi oštetila sadržaj. Nisam dokumentirao fotkama, jbg, a u međuvremenu bačeno ..
Supermarče, ne mogu procijeniti koliki si ;-) Uzeo sam M, bumo vidjeli, možda daju dečki za zamijeniti za L ako bude mala :D Ili rano u krpe da glad ne dolazi u večernjim satima :)
To really live you must almost die And it happened just that way with me
Supermarče, ne mogu procijeniti koliki si ;-) Uzeo sam M, bumo vidjeli, možda daju dečki za zamijeniti za L ako bude mala :D Ili rano u krpe da glad ne dolazi u večernjim satima :)