Samo što DW nije objavio poslednji, peti album. Grandville je meni odličan serijal, ali je prodaja išla očajno. Pitanje koliko bi išla bolje čak i sa Fibrinim pečatom. Čak i Marku idu slabije ti serijali koji moraju da idu individualno a ne kao deo neke edicije.
Samo što DW nije objavio poslednji, peti album. Grandville je meni odličan serijal, ali je prodaja išla očajno. Pitanje koliko bi išla bolje čak i sa Fibrinim pečatom. Čak i Marku idu slabije ti serijali koji moraju da idu individualno a ne kao deo neke edicije.
Stavi on lako Grandville u jednu Kolorku od 500 stranica i da vidiš prodaje.
Ja iz nekog razloga uvijek u glavi uspoređujem Grandville i Blacksada. Prvi ima bolje priče, dok je drugi bolji vizualno. Šteta što se Talbot nije dogovorio s Guarnidom da mu crta.
A kad smo već kod Talbota, mogli bi i ovo vidjeti kod Fibre:
Top 10 su mi odlični, pa nekako na tom tragu se sjetih da sam nekad pratio onaj dvodjel spajdija i xmena. Kako sigurno uz šišmiša moraš uvrstiti još nešto superherojštine, ima šanse da xmeni budu dio fibrine obitelji?
Vrh ovo bi čak mogao i duplati, Cookeov crtež zaslužuje veliki format. Kopiraš američko izdanje? Selina's Big Score ide unutra? Ili... Ili ćemo nekad dobiti i Brubakerovu Catwoman zajedno s Big Score?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Bravo! Odlican strip. U biti sve od Cooka je izvanredno...
S vizualne strane da... Sa scenarističke baš i ne.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Bilo bi lipo da je unutra i Batman/Spirit crossover kojeg je radio s Jephom Loebom.
Slažem se s jaki-em šteta što Batman nije u manjem formatu, ono kupovina stripova na kile. Zezam se, ali prilično je zahtjevno čitati te knjižurine, a bome i "skladištiti" ih na police. U ovom slučaju po meni manje je više/bolje.
Dobro moram priznati da općenito nisam ljubitelj tih velikih formata stripova, daj mi nešto što jednostavno uzmem u ruke i čitam. Za ovo bih trebao ukrasti onaj stalak iz crkve na čemu stoji Biblija