Author |
Topic |
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 24/07/2022 : 10:45:52
|
Meni su te sulude sakupljačke fore bile šok kod audiofila, tako da se tu nemam šta čuditi, ipak je to puno manja lova. Frrend mi bio kupio zvučnike i sistem koji su koštali više nego stan u kojem je živio, a bila novogradnja. Bio sam u šoku kad sam došao i vidio na šta je lovu ulupao. Nemali broj njih kao najjeftiniju komponentu ima kabel koji košta tri soma ojra, i to ih ima nekoliko da mogu malo mijenjati zbog experimentiranja. Sad to kablovinje i osatak sistema nikada nije bilo jeftino tipa taj Zagor se prije par godina dao nabaviti za… Dal će to sve rasti ili propadati bumo pratili. |
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
|
|
sumohrvat
Advanced Member
4031 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 24/07/2022 : 11:02:17
|
Jednostavno je par bogatijih likova iz ex yu i par gastarbajtera punih love diglo cijenu stripova na visine koje velika većina nas ne može ispratiti i moramo se pomiriti sa tim.... Meni sigurno ne pada na pamet za Zagora na 300 dati 1000 kn, a 9000 kn ionako ni nemam pa se za Bombu profesora Veribada niti ne opterećujem .. .. |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 24/07/2022 : 11:18:53
|
ma kakvo opterećivanje ili snebivanje nad bilo čime, nego sjajna prilika za ogromnu zaradu.
moram se uključit ovo aukcijsko ludilo.
inače, kolika je vrijednost LMS marti misterija ovih dana? |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 24/07/2022 : 11:26:04
|
quote: Originally posted by DiSkAcH Nemojmo zaboraviti ni da Stripniku jako smeta što mu je Fibra poslala stripove u kutiji od banana i da ga je bilo sram zbog toga na pošti...
Daj link. |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17818 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 24/07/2022 : 11:26:50
|
quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by zeljko
Da sam bogatas Kupio bih si kucicu u dalmaciji I bidao aukcije zagora lms i zs
Kučicu u Dalmaciji možeš kupiti i da nisi bogataš.
mislio sam napisati slavonski brod a onda sam se sjetio zagađenja i iseljavanja
uglavnom vžnije je da imam vremena i para samo se baviti time dok ne sakupim sve... ja bih to na tenane jedan dva stripa po posiljci i lagano čitao
|
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17818 Posts
Posted - 24/07/2022 : 11:29:36
|
quote: Originally posted by ivi skoj
Meni su te sulude sakupljačke fore bile šok kod audiofila, tako da se tu nemam šta čuditi, ipak je to puno manja lova. Frrend mi bio kupio zvučnike i sistem koji su koštali više nego stan u kojem je živio, a bila novogradnja. Bio sam u šoku kad sam došao i vidio na šta je lovu ulupao. Nemali broj njih kao najjeftiniju komponentu ima kabel koji košta tri soma ojra, i to ih ima nekoliko da mogu malo mijenjati zbog experimentiranja. Sad to kablovinje i osatak sistema nikada nije bilo jeftino tipa taj Zagor se prije par godina dao nabaviti za… Dal će to sve rasti ili propadati bumo pratili.
skupljače ploča sam zaboravio... ja u životu nisam imao 1 ploče... imali smo 1987. muzički stup sa gramofonom i 2 kasete te dva ogromna zvučnika... slušao sam samo kasete i radio gnušam se ploča otkako znam za njih nemam istančano uho |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8169 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 24/07/2022 : 11:44:11
|
quote: Originally posted by kiky
ma kakvo opterećivanje ili snebivanje nad bilo čime, nego sjajna prilika za ogromnu zaradu.
inače, kolika je vrijednost LMS marti misterija ovih dana?
nećeš tu omastit brk |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
sumohrvat
Advanced Member
4031 Posts
Member since 22/11/2004 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 24/07/2022 : 13:12:10
|
Meni su te sulude sakupljačke fore bile šok kod audiofila, tako da se tu nemam šta čuditi, ipak je to puno manja lova. Frrend mi bio kupio zvučnike i sistem koji su koštali više nego stan u kojem je živio, a bila novogradnja. Bio sam u šoku kad sam došao i vidio na šta je lovu ulupao.
|
|
|
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13991 Posts
Member since 28/11/2017 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Posted - 24/07/2022 : 14:09:47
|
...
Sad imam milijun pitanja... Čime se ti ljudi bave kad si mogu priuštiti zvucnike od pola milijuna kuna? Zar ti zvučnici mogu stvarno imati tako bolji zvuk od nekih cjenovno normalnijih zvučnika? Ima li i izolirane podove/zidove? Ono sto sam siguran je da taj nema ženu :P |
|
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2269 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 24/07/2022 : 14:41:41
|
quote: Originally posted by ivi skoj Smark, evo samo kupi zvučnjake i na pola si puta. Šta bi bilo da su novi? https://www.njuskalo.hr/zvucnici/marten-coltrane-3-statement-edition-oglas-31575985
A di si baš Marten Coltrane 3 Statement Edition našao za tu stavit . To su jedni od 20 najskupljih zvučnika (i najboljih) na planetu koje novac može kupiti. Iako nisu i najskuplji u Martenovoj ponudi. Još su 2 modela iznad njih . I da, nisu novi, ali su jedini u Hrvatskoj i od 2019. godine su na prodaji. Nema baš nešto "high-end luđaka" koji će toliku lovu iskeširat u HR za tako nešto . Oni koji i imaju takvu lovu (a zna se koji su ), to nimalo ne zanima. LMS/ZS Zagor i ostalo su priče za malu djecu prema tome . Svakome svoje. Nimalo se ne čudim takvim cijenama LMS/ZS Zagora. Meni osobno to ne vrijedi ništa. Običan stari papir. Odavno sam prodao svoju kolekciju LMS/ZS Zagora (malo nepotpunu). Puno više mi vrijedi extra Zagor, iako sam odrastao sa LMS/ZS Zagorom, Blekom i ostalima. Ali, ako netko želi i može iskeširati takvu lovu za stari papir neka. Nostalgija je jebena stvar, i nije za podcjenjivanje. |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 24/07/2022 : 14:47:55
|
Nostalgija je za jedne propast, a za one druge biznis. Ali da, u oba ta slučaja… jebena stvar. I nimalo za podcjenjivanje. |
|
|
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Posted - 24/07/2022 : 14:48:08
|
quote: Originally posted by supermark
...
Sad imam milijun pitanja... Čime se ti ljudi bave kad si mogu priuštiti zvucnike od pola milijuna kuna? Zar ti zvučnici mogu stvarno imati tako bolji zvuk od nekih cjenovno normalnijih zvučnika? Ima li i izolirane podove/zidove? Ono sto sam siguran je da taj nema ženu :P
Pa ima ljudi koji imaju hrpu love, samo to ne vole pokazivati. Rekli su mi, ali ja ti to zaboravim, mislim da je sin od jednog poduzetnika kupio zvučnike za 100k ojra, a advokat isto toliko za pojačalo i predpojačalo. Proda se te preskupe skalamerije za nepovjerovat. Poznanik mi rekao da on barem 10 000 eura troši samo na ploče godišnje, a masteri za magnotofone se ni ne mogu samo tako kupiti, tu nije dovoljna ni lova. Rjeđi su od nenabavljivih Zagora.
|
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
|
|
Ernie Pike
Senior Member
Croatia
2849 Posts
Member since 06/03/2012 |
Posted - 24/07/2022 : 17:09:05
|
...
Sad imam milijun pitanja... Čime se ti ljudi bave kad si mogu priuštiti zvucnike od pola milijuna kuna? Zar ti zvučnici mogu stvarno imati tako bolji zvuk od nekih cjenovno normalnijih zvučnika? Ima li i izolirane podove/zidove? Ono sto sam siguran je da taj nema ženu :P
Pa ima ljudi koji imaju hrpu love, samo to ne vole pokazivati. Rekli su mi, ali ja ti to zaboravim, mislim da je sin od jednog poduzetnika kupio zvučnike za 100k ojra, a advokat isto toliko za pojačalo i predpojačalo. Proda se te preskupe skalamerije za nepovjerovat. Poznanik mi rekao da on barem 10 000 eura troši samo na ploče godišnje, a masteri za magnotofone se ni ne mogu samo tako kupiti, tu nije dovoljna ni lova. Rjeđi su od nenabavljivih Zagora.
Audiofili su posebna vrsta
Prije petnaestak godina na Hi-Fi sajmu u Sheratonu čovjek mi se ispričavao zbog kabela od samo 3000 Eura koji ne mogu prenijeti svu kvalitetu ostalih komponenti |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 24/07/2022 : 17:34:06
|
...
Ovaj post mi je bas ulipsa dan |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
goodpaso
New Member
Serbia
179 Posts
Member since 03/05/2020 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17818 Posts
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13991 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 25/07/2022 : 08:53:49
|
quote: Originally posted by zeljko
Sere mi se Ko ima pare i guzicu maslom maze
Ovo s guzicom i maslom si objavio jubilarni 400-ti put, čestitke. |
|
|
Sr77777
New Member
162 Posts
Member since 04/12/2019 |
Posted - 25/07/2022 : 09:29:41
|
zato postoje i kiosk izdanja
iako, bez obzira na sve, i na Zahora i na prodavača i ma ZS i LMS ruku na srce, iznosi su u najmanju ruku - začuđujući pa i čudni |
|
|
zlatko900
Average Member
945 Posts
Member since 28/01/2012 |
Posted - 25/07/2022 : 11:53:12
|
quote: Originally posted by kiky
inače, kolika je vrijednost LMS marti misterija ovih dana?
Ako imaš tu kolekciju ZS LMS neznam šta se ne uključiš u to aukcijsko ludilo. Ja sam prije par mjeseci prodao svoju kolekciju ZS LMS, nedostajalo je samo tri Zagora, i nakon nekoliko mjeseci koliko je sada već nemam nije mi ni u jednom trenutku bilo žao što sam je prodao.Samo mi je stajala u ormaru, nisam je znao dugo vremena ni pogledati,a kamoli čitati. |
|
|
mesar
Junior Member
392 Posts
Member since 27/04/2015 |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17818 Posts
Posted - 25/07/2022 : 12:41:55
|
događa se ono što je već ranije bilo s turizmom, zubinama, stanovima, zemljištem..i svakim segmentom našeg društva koji je nekoć možda bio jeftiniji od prosjeka
globalizacija... plus pritisak dijaspore... cijene nekretnina lete u nebo... popravci zuba...zemlja...
naravno stripovi nisu mogli biti zaobiđeni
|
|
|
Topic |
|