forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Star Wars
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 72

sawitch
Advanced Member

Serbia
40915 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/07/2022 : 00:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kakva smaracina u sedmoj sezoni sa Aspkom i one dve devojke….

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/07/2022 : 00:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
e da, to se malo mora pregrmeti

mislim, znacajno je vrlo da se podseti publika da Asoka postoji (u 6. sezoni je nije bilo uopste), kakav je njen zivot nakon sto je izbacena iz Reda, kakvi su joj nazori, kako koristi svoju dzedajsku obuku u svetu obicnih ljudi, itd.
ali jeste smor malo xD

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40915 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 24/07/2022 : 10:06:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89
moja iskrena preporuka je da, kad dodjes tu do kraja serije jelte, pogledas prvu epizodu od te 4 epizode: "709 Old Friends Not Forgotten", pa zatim "Ep.III Revenge of the Sith", pa da se tek onda vratis da pogledas te preostale zadnje tri epizode Clone Warsa (710 The Phantom Apprentice, 711 Shattered, 712 Victory and Death) (a jos ako mozes da ih lepo bingeujes sva 4 (edit, lapsus) svih 5 zajedno, pa jaoj....)

Pitanje, da ne zajebem opet sve.

U sedmoj sezoni sam odgledao ovim redom epizode:

5 6 7 8 - To je Asoka smaracina

Sada treba 1 2 3 4 pa Epizoda III film pa onda epizode 9 10 11 12 CW?

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/07/2022 : 10:14:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
da, to je moja preporuka za max ugodjaj :D :))

Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
660 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 24/07/2022 : 19:37:58  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Meni je Ahsoka odličan lik i nije mi nijedan dio s njom bio loš. Stvarno je šteta što je Disney razjebao Clone Warse s tim sezonama i sadržajem, a najviše od svega žalim što je kod nas malo knjiga prevedeno, malo ih ima, a stripova skoro ništa.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40915 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/07/2022 : 00:10:50  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Vrhunske 4 poslednje epizode klonova koje bas lezu na epizodu III. Ujutru nastavljam dalje po redu. Za nedelju dana sam sasio The clone wars. Sve u svemu uz male padove u dinamici oooodlican serijal.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40915 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/07/2022 : 06:59:50  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Poceo The bad batch. Prva epizoda traje nesto duze. Ali nema ih puno u ovom serijalu. 16 epizoda samo. Valjda ovo ide sada po redu i epizode po redu.. :)

Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
660 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 25/07/2022 : 08:41:21  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Epizode su po redu za sada. Malo ih je jer je nova serija, tek od prošle godine. U 9. mjesecu dolazi druga sezona, jedva čekam! Kakav ti je kraj The Clone Warsa, zadnje epizode?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40915 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/07/2022 : 09:36:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Odvalio! Bas dobar. Potrudili su se. Ne samo scenaristicki vec i vizuelno. Muzicka podloga za klasu bolja od pocetnih sezona. Sve je top. Jos mi bolje nego film :D Ili sam se navikao.

Sa Asokom mi je sada sve leglo kako treba. Nije mi malo jasno sta je trebalo da znaci ono sa bacanjem maca u sneg i posle kada ga je Vejder nasao i uzeo...

Prva epizoda ovog The bad batch mi je bila OK. Generalno mi malo razbijaju monotoniju trupera i glavnog story arca.

Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
660 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 25/07/2022 : 12:12:28  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Bad Batch mi je imao odlične epizode ali u globalu mi je serija loša. Furaju tu Omegu koja me užasno živcira. Grogu u Mandalorianu, Leia u Kenobiju, Omega u Bad Batchu, stalno neki malci oko kojih se vrti radnja. Svejedno se nadam i vjerujem da će 2. sezona biti bolja.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 25/07/2022 : 12:34:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Odvalio! Bas dobar. Potrudili su se. Ne samo scenaristicki vec i vizuelno. Muzicka podloga za klasu bolja od pocetnih sezona. Sve je top. Jos mi bolje nego film :D Ili sam se navikao.

Dada, sabija stvarno sa svake tacke gledista. A muzika mi iznenadjujuce odgovara jer je cesto vrlo Hans Zimmer fazon, koji nikakve veze nema sa SW (al eto, ipak fercera u odredjenim momentima:)).

quote:
Sa Asokom mi je sada sve leglo kako treba. Nije mi malo jasno sta je trebalo da znaci ono sa bacanjem maca u sneg i posle kada ga je Vejder nasao i uzeo...

Simbolicni prikaz njihovog odnosa i dodatni obrt noza koji nam je Anakin zaboo u srce predavsi se tamnoj strani, jelde :D Secas se da je pri njihovom zadnjem susretu Anakin dao Asoki te maceve u kutiji, odmah pre nego sto su ih sazvali da brane Coruscant, odnosno pre nego sto je Ahsoka otisla na Mandalore?

To je naravno vise bitno za Anakina/Vejdera, da on prepoznaje njen mac koji joj je dao, itd.
Ahsoka u tom trenutku nije znala - odnosno odbijala je da poveruje da je Anakin pao na mracnu stranu, ali je bacila mac kao znak definitivnog bataljivanja cele price oko Dzedaja, Republike, itd. za koju je i ranije znala da je trula, ali koja joj se sada de facto urusila pred ocima.

Treba uzeti u obzir da je ova sedma sezona/finale izaslo 2020. godine, nakon sto je ispucan ceo Rebels (koji je zavrsen 2018. godine). U Rebelsima je dat bitan nastavak Ahsokine price, ima Vejdera, Darth Maula itd, da ti ne spojlujem, i odjeci svega toga sto je tu prikazano se mogu videti u ovom finalu. Videces vec kad budes gledao Rebelse:)

quote:
Prva epizoda ovog The bad batch mi je bila OK. Generalno mi malo razbijaju monotoniju trupera i glavnog story arca.

+Re na ovo sto je reka GitaristRoko

Jes, malo je drugacija ekipa, i mesana je sezona dosta.
Meni je ta premijera bila vrh vrh. Vrlo zajebana atmosfera, a opet prosarana njima idiotima, velika i bitna desavanja za SW univerzum, itd.
Onda tokom sezone budu epizode od sjaja do ocaja, neke budu zaista vrhunske po svim parametrima iznad, pa neke budu najobicniji fileri, sta te zadesi.
I onda meni stvarno do jaja i upecatljivo finale, koje nagovestava vrlo tuzne razvoje (kao i Mando, vrv i Ahsoka kad dodje, itd.), naime da ce da prave detaljni backstory vezan za sve one pizdarije koje su ispovracali u sequel trilogiji, konkretno u Skajvokerovom nadizanju Ali otom potom....

Pritom mi je vizuelno cela sezona fantasticna; level up u odnosu na Clone Wars (koji je i sam, kao sto si primetio, pri kraju serije dostigao stvarno vrhunski nivo po tom pitanju).

Sve u svemu, zavidim vam svima koji ste prvi put gledali sve ovo, i ocu ja opet....

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40915 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/07/2022 : 17:33:01  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Na kraju dobra i ova serija The bad batch. Zavrsena. Sad idem na Soloa. :)

Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
660 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 27/07/2022 : 18:14:52  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Jao ne. Trebali smo te za Soloa upozorit, nemoj gledat ako još nije kasno.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 27/07/2022 : 18:54:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
hahahahah, da, "So Low" nedajboze xD
mada iskreno, u poredjenju sa silovanjem mozga koje predstavljaju "The Farce Awakens", "The Lost Jedi" & "Skywalker's Boner"...."So Low" je, ono, "Gradjanin Kejn" xD

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40915 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 27/07/2022 : 19:39:47  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Gledao sam Soloa vec u bioskopu kad je izasao. Polubezveze ali neka ga :)

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40915 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 28/07/2022 : 17:06:06  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Solo predjen. Krecem na Obi Van seriju. Samo 6 epizoda. Brzo ce to.

Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
660 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 28/07/2022 : 21:13:35  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Evo pogledao prvu sezonu Bobbe Fetta.
Očekivao sam puno gore što sam sve slušao, nečime sam zadovoljan, nečime nisam. Na kraju ću reći da je serija između odličnog Mandaloriana i srednje žalosti Kenobia. Odlična priča u početku sa mješanjem glavne radnje i flashbackova sa Tuskenima koji su meni fenomenalni. Glazba također super. Fennec predivna. Međutim ona ekipa sa šarenim speederima i modificiranim djelovima tijela mi se nije svidjela jer uopće ne paše u Star Wars, a još manje da bi toga bilo baš na Tatooineu. Gluma određenih likova mi je jako loša ali to mi izgleda kao pogreška redatelja a ne glumca, da je redatelj baš tako htio. I ima jedna scena jurisanja po gradu negdje u sredini sezone koja mi je djelovala očajno jer je bio dojam da se jurisaju 20 km/h a glume kao da su na 300. Odjednom seriju ukrade Mandalorian, to mi nebi smetalo da je sezona imala 20 epizoda, ovak je ispalo jako bedasto. Za finale su pokušali napraviti nešto veliko ali po meni nisu uspijeli.

SPOILERI: Pojavljivanje Cad Banea odlično, live action verzija fenomenalna, te sve njegove scene u seriji. Žao mi je jedino što je umro, možda je mogao duže vrludat u seriji, ali barem je imao fora duel. Uvijek mi je bio brutalan lik. A Groguov izbor Mandalorain ili Jedi se nije trebao dogoditi, niti je trebao odabrati Mandaloriana. Trebao je postat Jedi i u kurac, a sad je priča ispala bedasta. Na kraju, želim da druga sezona dođe što prije ali moraju puno toga popraviti, najviše broj epizoda.

Edited by - GitaristRoko on 28/07/2022 21:15:02
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40915 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 28/07/2022 : 22:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ovaj Kenobi je tesko djubre. Zavrsavam petu epizodu. Da nema Vejdera potpuno negledljivo.

Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
660 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 28/07/2022 : 22:22:25  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Istina. Ali ti rokaš po seriji zadnjih 4-5 sata? Svaka čast, ja ne bih imao snage. Da je na razini Clone Warsa mogao bih ali ovako sam jedva epizodu po tjednu kada je izlazilo.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40915 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 28/07/2022 : 23:23:41  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Spucao :) Tesko sranje u globalu. Ono malo sto vredi je izvukao Dart Vejder. Mozda ideja nije bila losa da se povezu tu malo celine ali izvedba losa. The Clone Wars za 3 klase bolji.

Krecem na Rebels. Nadam se da nije sranje. :)

Ali kada sam sad povezao ovo redom dosta tih sitnih delova se uklopilo i mislim ipak da treba sve odgledati.

Go to Top of Page

GitaristRoko
Average Member

Croatia
660 Posts

Member since 21/05/2020

Posted - 29/07/2022 : 08:37:17  Show Profile Show Extended Profile  Send GitaristRoko a Private Message  Reply with Quote
Loši su Rebelsi, pogotovo prve dve sezone. Zadnje dvije su bolje i znaju iznenadit, ali svejedno nije na razini.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40915 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 30/07/2022 : 19:30:21  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Kakvo djubre je ovaj Rebels :) Evo me na desetoj epizodi. Ko ce ovo prekrupiti… :)

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 30/07/2022 : 19:36:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
polako, u prvoj sezoni mora malo da se zadrži dah, posle valja:)

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40915 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 31/07/2022 : 00:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ali i animacija je 3 klase iza CW.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40915 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/08/2022 : 15:21:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Gotova prva. Nista bitno u sustini. Pojavio se Lendo Karizijan, Dart Vejder i Asoka. Videcemo sta druga nosi... Jedva cekam da ovo preskocim i dodjem do Mandalorijana. Cak sam narucio 2 kutije kartica Mandalorijana da vidim kako ce izgledati :)

Go to Top of Page
Page: of 72 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.31 seconds. Snitz Forums 2000