Je, to ti je tak kad se kačiš zmenom. Od moje mrzovolje gori makija kad se krećem po Sjevernoj Dalmaciji i ključa more. Ali znaš kaj? Imam pravo na mrzovolju, kao što Hasanbegović ima pravo na virus. To je moje ljudsko pravo. Ništa ti tu ne možeš: etika, kulturalne studije, sociologija znanja, međunarodno pravo i Centri za mirovne studije su uz mene.
Nisam ja očekivao da će bilo tko biti na mojoj strani.
Jednostavno ne razumijem kako je došlo do takvih promjena od 2018. Provjerite cijene stripova prije 2018.
Htio sam to baciti iz sebe i stavio sam to ovdje. A sve to što si napisao ne tangira me niti malo.
Na snoba i Vrh Bogova se uopće ne ljutim. Čak se i sam sebi smijem jer je djelomično i istina. Pogotovo na Vrh Bogova. Zbog neiskustva stvarno sam pomislio da se radi o greški kod preloma.
Haha, koji si ti luzer: okej ti je ako hrpa starog papira košta 2 tisuće kuna, a kad je 9 somova onda povlačiš ručnu:)))) Ja bih te oderao na 15 somova... some;)
Složio sam kalulaciju troškova i tolerancija kod kvaliteta. Danas ta kalkulacija godovo da nije dovoljna za Collectorove stripove. Po cijenama prije 2018 trebao sam bez problema zamijeniti 100ak LMSova i uzeti par meni vrijednih ZSova.
Potrošio sam dosta novaca, a nisam na kraju ostvario plan. Čak štoviše prestao potpuno čitati Bonnelia.
Originally posted by stripnik Potrošio sam dosta novaca, a nisam na kraju ostvario plan.
Pa zato kažem da si luzer. Kužiš, na kraju si ispao totalni luzer. To te sad frustrira, ali vidi: tješi se time da si otpočetka bio star i bedast. Ja si kupim Bombu profesora Veribada za 10 kn na sajmu, otvorim jeftini rizling i guštam.
Moja kalkulacija: skupiti sve Zagore, po mogućnosti zabadava. Ali ni po 10 kn neću se potresti.
I neka su. Opcenito ne kuzin likove koji skupljaju ka hrcci stvari koje ih cak u biti ne zanimaju. Aj da se neko zajebe s 20,30 godina ,al priko toga...
@ stripnik,ne kuzis koju uslugu ti je taj tip napravija sta je bacia 9000 kn na bombu p.v. Oslobodija te prokletstva.
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Sjebali su dosta toga...dentalne usluge...cijene hrane u restoranima...opcenito...dosta toga su obicnim ljudima udaljili To je valjda rezultat i globalizacije
Željko oni imaju visoke lične dohotke, eto to je to, drastično su digli cijene ZS/LMS a ne čitaju. Valjda je to stvar prestiža kao imat prepariranog aligatora, knjigu pjesama Rudimira Bombardirovića ili šta ti ja znam ali činjenica je da imaju veće lične dohotke
Pustite čovjeka na miru, malo je mrzovoljan i nesretan pa je tu podjelio raspoloženje. Oće to kad dođe kriza srednjih godina, počinje preispitivanje jel sve to imalo smisla. Nekad je bilo jeftilena na kioscima, sad ti isti kao vrede veliku lovu plus luksuzni tvrdokorični fensi stripovi za odabrane. Vremena i kupci se mijenjaju, na kraju će biti samo digitalni i aj bok. Ionako je važniji sadržaj nego pakiranje, bolje vrhunski digitalno, nego šljuka u tvrdim koricama.
Sjebali su dosta toga...dentalne usluge...cijene hrane u restoranima...opcenito...dosta toga su obicnim ljudima udaljili To je valjda rezultat i globalizacije