forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor extra retro 1 - Zagor priča
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 7

IGMAN2
Senior Member

2421 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 31/07/2022 : 00:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gru

quote:
Originally posted by teller

quote:
Originally posted by Gru

Mister NO? Dragonero? Julia? Ma ne, Zagoooorrrr...

Ti želiš izdavaču propast?

Naravno da ne. Neka Ludens samo izdaje i daj bože da njihovi stripovi izlaze polumjesečno umjesto mjesečno, dvomjesečno.
Ali kad pogledaš Zagora, izvrtjeli su ga uzduž i poprijeko, recimo ova epizoda je toliko puta objavljena da neznam tko od onih koji kupuju i čitaju Zagora je nema (extra, Klasik, Zlatni Klasik...).
Po meni, vrijeme je za nešto novo, nešto divlje :)

Zlatni retro ?
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 31/07/2022 : 00:15:08  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by InvisibleMan

Udruži se vas tu par, osnujete j.d.o.o. za par kuna, kupite prava za Dragonera, Mister Noa, Martina Mysterea i Nicka Raidera, tiskate to i stavite na kioske. Mi svi sretni, imamo broj-dva, vi u stečaju, doživotnim blokadama računa i svašta nešto. 😆

Kakva suplja prica

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Gru
Average Member

830 Posts

Member since 07/01/2014

Posted - 31/07/2022 : 00:20:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Gru a Private Message  Reply with Quote
quote:

Udruži se vas tu par, osnujete j.d.o.o. za par kuna, kupite prava za Dragonera, Mister Noa, Martina Mysterea i Nicka Raidera, tiskate to i stavite na kioske. Mi svi sretni, imamo broj-dva, vi u stečaju, doživotnim blokadama računa i svašta nešto. 😆

Ma kakvi, odemo u predstečajnu nagodbu, otpišemo dugove, otvorimo firmu pod novim imenom i ne zaustavljamo se do stotog broja.
Go to Top of Page

InvisibleMan
Starting Member

88 Posts

Member since 07/01/2021

Posted - 31/07/2022 : 12:20:51  Show Profile Show Extended Profile  Send InvisibleMan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kakva suplja prica

Kakav inteligentan, konstruktivan i argumentiran komentar.

Zašto bi vam neki izdavač, kojemu se to ne isplati, ispunjavao želje, i dovodio svoje poslovanje u pitanje? To ti nije šuplje, nego ti je šupalj prijedlog sa se sami udružite i okušate u takvom poslovnom pothvatu? Puno to govori o tebi.

Edited by - InvisibleMan on 31/07/2022 12:23:04
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1093 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 31/07/2022 : 12:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kakva suplja prica

Zašto bi vam neki izdavač, kojemu se to ne isplati, ispunjavao želje, i dovodio svoje poslovanje u pitanje? To ti nije šuplje, nego ti je šupalj prijedlog sa se sami udružite i okušate u takvom poslovnom pothvatu? Puno to govori o tebi.

Nema ti svrhe davati takve prijedloge.
Na ovom foruma najdraže teme su u okviru pljuvanja (iliti "kritika") autora i izdavača te međusobno prepucavanje oko bilo čega.

Neki dobar prijedlog kako da se strip spasi (ako ga treba spašavat) na balkanšti teško je dobiti a kamoli da netko zasuče rukava i napravi svoje izdanje i ponudi ga nama.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 31/07/2022 : 13:11:47  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
Znaci ne svidja mi se politicka situacija

Trebam osnovati stranku i pobijwditi na izborima

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1093 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 31/07/2022 : 13:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

Osnuj sektu.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26827 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 31/07/2022 : 14:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Dobar savjet od stare iskusnjare🙂

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18879 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 31/07/2022 : 14:48:24  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

Jok, čak ni to..
Samo zasukat rukave.. sto je u ovoj
vremenskoj situaciji malo teže..
Možda da ipak pricekas jesen..

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 31/07/2022 14:48:55
Go to Top of Page

guderian
Junior Member

303 Posts

Member since 10/07/2009

Posted - 31/07/2022 : 18:39:25  Show Profile Show Extended Profile  Send guderian a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by LudensovPotrcko

U ova teška vremena gdje sa svih strana pljušte informacije o ratu, masovnim pucnjavama, prijetnjama čelnika itd... vratite se u jednostavnije i ljepše dane djetinjstva sa ovom pričom o dva pokolja nad nedužnim indijancima koja su počinili članovi obitelji Wilding.

Scenarij: Nolitta
Crtež: ferri

Broj Slobodne Dalmacije 1.
Broj originala 55.

Već dostupno na shop.strip-agent.hr

Uskoro i na ostalim prodajnim mjestima.

[

Zar opet?
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26827 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 31/07/2022 : 18:59:57  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ovo je super za sve OCDovce..
Sa će imat isti format cilu ekstra.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Gru
Average Member

830 Posts

Member since 07/01/2014

Posted - 31/07/2022 : 19:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Gru a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mmihoci

quote:

quote:

Kakva suplja prica

Nema ti svrhe davati takve prijedloge.
Na ovom foruma najdraže teme su u okviru pljuvanja (iliti "kritika") autora i izdavača te međusobno prepucavanje oko bilo čega.

Neki dobar prijedlog kako da se strip spasi (ako ga treba spašavat) na balkanšti teško je dobiti a kamoli da netko zasuče rukava i napravi svoje izdanje i ponudi ga nama.

Ovdje je pitanje tko će ovo izdanje kupovati kad svi Zagorofanovi ovo imaju ovo u svojoj kolekciji?
Go to Top of Page

Access Virus
Starting Member

53 Posts

Member since 19/09/2014

Posted - 31/07/2022 : 19:31:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Access Virus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Qwertz

Dampyr, Mister No, Marti Misterija, Dragonero, Nick Raider, Komandant Mark, Magični Vjetar... To mi je ovako na prvu palo napamet, vjerojatno sam nešto preskočio.

Sve bi ovo prošlo na koske. Ali samo pod uvjetom da gore u kutu stoji: "Zagor predstavlja"
Nema druge
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18879 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 31/07/2022 : 19:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Ja ću kupit da zamenim Slobodnu...
Nek bude bar istog formata kolekcija, kad već počinje sa 55 brojem originala..
Ovo bi znalo bit najprodavanije izdanje ljeta 2022!
Kupit če isti koji su kupili Zagor Zlatni klasik Indijanski cirkus, koji je bar gdje sam ja trazio več davno razprodan.. a stigo pred bar mjesec dana na kioske.
Ajmo se cudit i dalje..

Edited by - teller on 31/07/2022 19:35:48
Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 31/07/2022 : 20:21:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Access Virus

quote:
Originally posted by Qwertz

Dampyr, Mister No, Marti Misterija, Dragonero, Nick Raider, Komandant Mark, Magični Vjetar... To mi je ovako na prvu palo napamet, vjerojatno sam nešto preskočio.

Sve bi ovo prošlo na koske. Ali samo pod uvjetom da gore u kutu stoji: "Zagor predstavlja"
Nema druge

ILIII...
...objaviti ta izdanja, ali s Zagorovim naslovnicama. Zamislite, naslovnica od Zagor priča..., a unutra prvi broj Mister Noa

Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a.
Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26827 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 31/07/2022 : 20:53:38  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Kinder surprise🙂

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 31/07/2022 : 21:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
Pa to smo jednom davno imali. Eks almanah sa Zagijevom naslovnicom, koja navlakuša.
Unutra na nekoliko stranica retrospektiva Zagorova fenomena na području bivše države

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 31/07/2022 : 21:36:29  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
Imam komplet zagor extra,specijale,maxi,almanahe,ciko...Svaki reprint je potreban mozda izdavacu,meni nikako..Niti me zanima retro niti klasik ili specijali u boji...Kome treba kupujte po stoti put..Dok ima ovce bice i dzempera.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

pwild
New Member

117 Posts

Member since 11/09/2011

Posted - 31/07/2022 : 22:15:32  Show Profile Show Extended Profile  Send pwild a Private Message  Reply with Quote
Meni su fascinatni oni koji se vezu za neki broj kad ga jednom kupe i ne zele nikad kupiti njegov reprint, pa cak i kad je od te kupnje proslo vise od 30 godina i strip je u maltene poluraspadnutom stanju.

Tko ima ovaj strip kupljen u izdanju slobodne dalmacije u glanc stanju, svaka cast, ali moje misljenje je da strip toliko star jednostavno ne moze biti glancer. Mozete se vi tjesiti i stavljati one dnevnikove kupuse na aukcije i nazivati glancerima, ali to je sve krs.
Strip jednostavno pocne trunuti od trenutka izlaska iz tiskare kao i sve ostale stvari radjenje od istog/slicnog materijala: parketi, drveni prozori, drvene ograde i slicno.
Nista tu ne moze pomoci.

Zamijeniti stare brojeve iz kolekcije novo tiskanim reprintima je skroz racionalan potez.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18879 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 31/07/2022 : 22:19:40  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pwild

Meni su fascinatni oni koji se vezu za neki broj kad ga jednom kupe i ne zele nikad kupiti njegov reprint, pa cak i kad je od te kupnje proslo vise od 30 godina i strip je u maltene poluraspadnutom stanju.

Tko ima ovaj strip kupljen u izdanju slobodne dalmacije u glanc stanju, svaka cast, ali moje misljenje je da strip toliko star jednostavno ne moze biti glancer. Mozete se vi tjesiti i stavljati one dnevnikove kupuse na aukcije i nazivati glancerima, ali to je sve krs.
Strip jednostavno pocne trunuti od trenutka izlaska iz tiskare kao i sve ostale stvari radjenje od istog/slicnog materijala: parketi, drveni prozori, drvene ograde i slicno.
Nista tu ne moze pomoci.

Zamijeniti stare brojeve iz kolekcije novo tiskanim reprintima je skroz racionalan potez.

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 31/07/2022 : 22:22:49  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
Jbt sta se moze procitati
Nidje veze

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 31/07/2022 : 22:58:36  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nista tu ne moze pomoci.

Ti si pomesao babe i zabe..Ma koliko ne bio glancer on vredi bar deset kuna vise(ako cemo o novcu)od reprinta..O dnevniku je suvisno pricati..Sto zuci to vredniji(ne pricamo o kupusima vec o stripovima koji su utegnuti ali pomalo"mozda"i pozuteli...

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

hua
Average Member

Serbia
768 Posts

Member since 04/01/2003

Posted - 31/07/2022 : 23:11:27  Show Profile Show Extended Profile  Send hua a Private Message  Reply with Quote
Ne znamo da li je hrbat isti.

quote:
Originally posted by teller

Ja ću kupit da zamenim Slobodnu...
Nek bude bar istog formata kolekcija, kad već počinje sa 55 brojem originala..
Ovo bi znalo bit najprodavanije izdanje ljeta 2022!
Kupit če isti koji su kupili Zagor Zlatni klasik Indijanski cirkus, koji je bar gdje sam ja trazio več davno razprodan.. a stigo pred bar mjesec dana na kioske.
Ajmo se cudit i dalje..

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26827 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 31/07/2022 : 23:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Valjda...

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5003 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 31/07/2022 : 23:29:10  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nista tu ne moze pomoci.

U potpunosti se slažem.
Zašto s reprintima ne zamijeniti istrošenu kolekciju i to po maloj cijeni.
Činjenica je da kiosk strip papir osjetljiv
Go to Top of Page
Page: of 7 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000