Author |
Topic |
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 02/08/2022 : 14:35:15
|
quote: Originally posted by stinky
ma ne budi takav pedant scom je stripašima terapija. pa bar si ti hodao po strip okupljanjima i vidio kako ti ljudi izgledaju... u svojim dvadesetima. tebe još mogu shvatiti, škembica, ovo ono.. jer ti si morski jež. a što bih ja bez scoma??? kamo bih kanalizirao frustraciju? hoćeš da padne krv, da pobijem ženu, djecu??!!! jbte, pa ja sam rođeni hejter. oli sam si sam kriv??!!! jesam ja kriv što sam rođen loš? ne, moj renky, da se ja ne ispucam, svaki dan bi po dnevniku gledao crnu kroniku. ... idem sad čitati Grob u prašumi iliti: kako su Hrvati upucali krokodila, pokorili crnce za etiopskog cara i sretno se vratili u Karlovac, da bi sljedeći dan Mirko Seljan održao predavanje u prepunoj Zagrebačkoj streljani u Savskoj, i ako pažljivo pogledati taj kadar, prepoznat ćete s desne strane u prvom redu A Ge Matoša. Maurović mu je odao počast ovom lepršavom skicom i smjestio ga u publiku.
Ma daj ne jebi... volin i ja tebe samo se bojim da tvoje glumljenje luđaka ne priđe granicu ( znaš k'o onaj šta je glumija Betmena, jel' ono njega pribacilo? ). Volin i luđake, s njima san k'o svoj na svome ali... Zabrinut sam. To. Ništa drugo. Može pusa? |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13154 Posts
Member since 29/12/2001 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3463 Posts
Member since 17/02/2014 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47175 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 02/08/2022 : 15:02:52
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by Jasko
Generalno važi za sve u životu. Ti neki što moderiraju, oni se ne razlikuju od bilo kog ovde registrovanog naloga, samo im je u nekom trenutku data mogućnost da lupaju po šakama. Mislite da ste bolji, lepši, pametniji od drugih?
Nikada niti jedne sekunde nisam pomislio da sam bolji, pametniji ili jači zato što imam funkciju moderatora. Kada pišem na forumu je uvek u funkciji člana, apsolutno ravnopravno sa drugima. Jedino kada mislim da moram da reagujem povlačim kartu moderatora, a i to nekad nerado.
Moderatori na ovom forumu moraju da postoje, inače bi par huškača ostvarilo svoj dugogodišnji cilj. A to ja lično ne želim da dopustim.
Ali kao što rekoh, ukoliko većina i Markos tako odluče, meni najmanji problem.
vrh kako si me samo prozreo . Jebate ovo ka da je napisa paranoik na tripu. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47175 Posts
Posted - 02/08/2022 : 15:04:10
|
Snage zla nikad nisu bile jace al tu je superheroj manhunter koji ce im doci glave. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25325 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 02/08/2022 : 15:43:37
|
quote: Originally posted by lwood
Generalno važi za sve u životu. Ti neki što moderiraju, oni se ne razlikuju od bilo kog ovde registrovanog naloga, samo im je u nekom trenutku data mogućnost da lupaju po šakama. Mislite da ste bolji, lepši, pametniji od drugih?
Nikada niti jedne sekunde nisam pomislio da sam bolji, pametniji ili jači zato što imam funkciju moderatora. Kada pišem na forumu je uvek u funkciji člana, apsolutno ravnopravno sa drugima. Jedino kada mislim da moram da reagujem povlačim kartu moderatora, a i to nekad nerado.
Moderatori na ovom forumu moraju da postoje, inače bi par huškača ostvarilo svoj dugogodišnji cilj. A to ja lično ne želim da dopustim.
vrh kako si me samo prozreo . Jebate ovo ka da je napisa paranoik na tripu.
Opusti se i nađi nekog za seks. Očigledno te ubija nejebica. Nisam na tebe ni pomislio pod ovim "huškačima", ni najmanje. Daješ sebi preveliku važnost, ponašaš se poput bubuljičavog tinejdžera iz problematične porodice i proganjaš me godinama misleći da imam nešto protiv tebe. A ja ni dan danas nemam apsolutno ništa, niti te nešto mrzim i proganjam. Čak sam te svojevremeno predložio za moderatora, toliko o tome.
Meni je ova tvoja uloga koju glumiš ovde na forumu čak i simpatična, verovao ti ili ne. Ponekad preteraš, impulsivan si, ali si dobar malac u stvarnosti, to sam siguran. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47175 Posts
Posted - 02/08/2022 : 16:33:24
|
vrh kako si me samo prozreo . Jebate ovo ka da je napisa paranoik na tripu.
Opusti se i nađi nekog za seks. Očigledno te ubija nejebica. Nisam na tebe ni pomislio pod ovim "huškačima", ni najmanje. Daješ sebi preveliku važnost, ponašaš se poput bubuljičavog tinejdžera iz problematične porodice i proganjaš me godinama misleći da imam nešto protiv tebe. A ja ni dan danas nemam apsolutno ništa, niti te nešto mrzim i proganjam. Čak sam te svojevremeno predložio za moderatora, toliko o tome.
Meni je ova tvoja uloga koju glumiš ovde na forumu čak i simpatična, verovao ti ili ne. Ponekad preteraš, impulsivan si, ali si dobar malac u stvarnosti, to sam siguran.
Nisi mislia na mene nego na koga? Rudolfa Hesa? Daj ne zajebaji. I opet ta manija o proganjanju. Nije ti to zdravo znas. |
|
|
Tonto
Advanced Member
8303 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 02/08/2022 : 17:40:58
|
Pa ni ja nisam ni na tren pomislio da je mislio na tebe vec na sve one nuzne nuspojavne likove koji se pojave na takvim raspravama bez ikakve zelje za iole normalnim nacinom komunikacije. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 02/08/2022 : 23:06:24
|
ELvude, stvarno bi trebao shvatiti da si ti ovdje već dio inventara koji je simpatičan i ima taj neki svoj stil koji se uklopio u dizajn interijera, ko fotelja, nekima udobna, neke malo žulja, neki se spotaknu, opizde nogom o nju, ali svi su već navikli na nju (tebe)i bilo bi prazno da se ukloni ili promijeni |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47175 Posts
Posted - 03/08/2022 : 07:56:48
|
Tema emisije su moderatori i moderiranje a ne ja. |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3112 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 03/08/2022 : 11:14:35
|
Tema emisije su moderatori i moderiranje a ne ja.
Kao voditelj te emisije ne mozes izbjeci da budes i dio teme |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26835 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26835 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38103 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29619 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3112 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 03/08/2022 : 13:46:02
|
quote: Originally posted by jaki
Imam riješenje;lwooda za moderatora🙂i to samo za svaštaru🙂
jel' ti obecao neku kolumbijku ako ga predlozis |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25325 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 03/08/2022 : 14:15:46
|
quote: Originally posted by jaki
Imam riješenje;lwooda za moderatora🙂i to samo za svaštaru🙂
I još da mora da se pridržava pravila. Kazna na kvadrat. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16410 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 03/08/2022 : 14:50:00
|
Mislim da svi masite poentu. Jedina tema treba da bude odlazak mladje. Nadobudan, osion, misli da je popio svu pamet sveta, neverovatno neobjektivan, ni za milion godina nece priznati kada je u krivu, sprda ga celi forum, a covek se i dalje javlja na tim temama i jos vise se ukopava i bruka, a pritom je zavrsio i najtezi faks na svetu. Mislio sam da da je vronski tu bez premca, ali, prevario sam se.
Covece, ne brukaj se vise.
Evo ti besplatan savet.
|
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 03/08/2022 14:50:40 |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40318 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 03/08/2022 : 16:46:10
|
Najneverovatniji sukob mi je Manhunter vs Iwood. Znam i jednog i drugog licno. I jedan i drugi odlicni ljudi. Kojom magijom je Iwood uspeo da skonta da ga ovaj ugnjetava ne znam, ali sve oko gluposti. ‘ajde verujte meni pa zakopajte te ratne sekire, potpuno ste omasili protivnike. Da ste random trazili nasli biste veceg neprijatelja :) |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47175 Posts
Posted - 03/08/2022 : 17:58:21
|
Samo djela Sawicu nikakve teorije zavjere. Ja njega nigdi nisan vridja osobno ka covika al ka moderator je los. Mozda ga je sjebala Svica ,mozda jednostavno nije za to,nebitan razlog. A po ovakvim pravilima sa totalno iskljucenom politikom i aktualnim dogadjanjima ne pada mi napamet da se bakcen s moderacijon i iskljucujen ljude za pizdarije. |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40318 Posts
Posted - 03/08/2022 : 19:09:48
|
A gde te je nacepio tacno? Ja bas mislim da je kao mod dobar. Sto puta je i progledao kroz prste, okretao glavu kada je bilo cirkusa, nije prek.. Bas moderira. To je ono sto ja ocekujem od moda. Globinjo svojevremeno dodje sa bazukom i puca. :) |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10233 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 03/08/2022 : 19:44:18
|
quote: Originally posted by Caleb
Mislim da svi masite poentu. Jedina tema treba da bude odlazak mladje. Nadobudan, osion, misli da je popio svu pamet sveta, neverovatno neobjektivan, ni za milion godina nece priznati kada je u krivu, sprda ga celi forum, a covek se i dalje javlja na tim temama i jos vise se ukopava i bruka, a pritom je zavrsio i najtezi faks na svetu. Mislio sam da da je vronski tu bez premca, ali, prevario sam se.
Covece, ne brukaj se vise.
Evo ti besplatan savet.
Upravo tako. Tema se bespotrebno širi na druge moderatore. Mlađo je toliko sramotan da mu ne bi dozvolija da bude član,a ne moderator. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40318 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47175 Posts
Posted - 03/08/2022 : 20:00:13
|
quote: Originally posted by sawitch
A gde te je nacepio tacno? Ja bas mislim da je kao mod dobar. Sto puta je i progledao kroz prste, okretao glavu kada je bilo cirkusa, nije prek.. Bas moderira. To je ono sto ja ocekujem od moda. Globinjo svojevremeno dodje sa bazukom i puca. :)
Ne znan cemu toliko bizanje od nekih tema pa odrasli smo ljudi. (Valjda?) Meni pari da su neki topici zatvoreni samo jerbo njega zgrazaju ili sta vec. Mislin ako te nesto nw zanima to ne citas,ne pratis boli te q. Lako je uocit padobrance na neku temu ili izbacit ljude koji bas vridjaju,prite i sl. Mislin jel ovo forum ili dicji vrtic? Normalno da nemamo svi iste stavove ni zelje ni potribe. |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 03/08/2022 : 20:14:41
|
Ne može nitko, nakon načina na koji se rečeni Manhunter obračunao s pjesnicima, tvrditi da se radi o moderatoru koji bi zasluživao prolaznu ocjenu.
Nije ono bio nikakav spam, niti "interna zajebancija" (kako malograđani spočitavaju) već u tom trenutku najduhovitije, najživlje, najaktualnije pisanje na forumu. I posve u vezi s temom.
Ćato je posebna priča, nadam se završena, ali ni ovaj ne zaslužuje ostati. |
|
|
Topic |
|