forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 SBE recenzije & rezervacije
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 231

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2325 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 24/08/2022 : 12:40:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote

mail za slanje recenzija:
recke.stripovicom@gmail.com

"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 25/08/2022 : 13:50:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
Poslao Dylan Doga. Sada se nadam završiti tekstić o Zimskoj Zmiji koji ću postaviti u Zagor sticky. Što se tiče nove rezervacije, to je misterija i za mene samog :). Vidjet ćemo što će doći slijedeće...

Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a.
Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31029 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 25/08/2022 : 18:34:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Recenzija TX LIB 113: Rendžeri iz Lost Valleyja (SR 668/669/670) poslana, čeka na objavljivanje.

rezervirao bi:

TX TA 04 / VTXB2b Izazov u Montani

Ostale su mi rezervirane dvije priče, obje zimske, pa ću ih nastojati završiti već idući mjesec. Nadam se da će biti snijega ove zime!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game

Edited by - tex2 on 25/08/2022 21:08:08
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13077 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 27/08/2022 : 10:49:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Super vam je ova ideja za zimske priče, a "naređujem" Igoru onda da rezervira za zimski period:

ZG LUSP 42: Vulture Peak

Nekidan mi došao strip i ima snijega obilato :)

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2325 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 27/08/2022 : 11:57:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Poslao
- Tex SAGK 38b+39a/ZS 364:Čovjek s četiri prsta
- Kapetan Miki Lud 9: Miki i gusari iz lagune
- Kapetan Miki Lud 10: Miki i jahaci sa zapada
- Kapetan Miki Lud 11: Miki i pobuna Apasa

Za neku skoru buducnost rezervirao bih:
- Kapetan Miki Lud 12/Lud 13 - Miki i povratak Magic Facea/Kapetan Miki i strasni Abdul (najbolje oba Ludensova broja s povratkom Magic Facea unutar jedne recenzije)
- Kapetan Miki Lud 14/Lud 15 - Miki protiv generala Calavere/Miki i Meksicki gerilci (takoder oba Ludensova s Calaverom najbolje unutar jedne recenzije rjesiti)

A prije toga sam imao u planu:
- TX SAGK 26b+27a/ LIBKB 11b/ VCBT 05/ ZS 309b: Avantura u Cedar Minesu
- TX SAGK 27b/ LIBKB 11c/ VCBT 05/ ZS 309c: Misterij Svjetlucavih Planina

Ove dvije uzimam namjerno jer Tex kojeg sam poslao "Covjek sa cetiri prsta" je po meni primjer jedne jako dobre Texove ranije price (barem se meni svidjela) i sad bi kao kontrast njoj uzeo neku losiju. Obje te koje bih uzeo su dosta losije, i vizualno i scenarijem, ali treba i te losije price recenzirati pa da se onda na miru mozemo posvetiti samo onim boljima. Obje price imaju i mizernih 32 stranice tako da recenzije vjerojatno nece biti dugacke i vjerojatno ce brzo biti i gotove.

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7525 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 28/08/2022 : 11:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Popisi ažurirani. Bacite pogled je li sve štima.
Posebno vi s ogromnim brojem rezervacija!

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2325 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 28/08/2022 : 12:53:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Kod mene samo fale ona tri Mikija sto sam ih jucer poslao zajedno s Texom:

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31029 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 28/08/2022 : 20:50:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Ivan evo zanimljivosti u vezi Misterija svjetlucavih planina:

"Misterij svjetlucavih planina", je u prvotnim namjerama trebao izaći odmah nakon "Avannture na Rio Grande", ali je tada ostavljen po strani da bi bio predložen nekoliko godina kasnije, u vrijeme kada je Galep bio u nevoljama s rokovima.

Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2325 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 28/08/2022 : 21:43:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Hvala tex2! Dodat cu svakako u zanimljivosti.
A i ova druga je isto na silu ubacena, u "Avanturi u Cedar Minesu" su precrtali dosta toga od ranije. Onaj rendzer Allen je isti Carson iz "Zadatka u Devil's Holeu" kad je pustio bradu.

Inace dok sam pisao proslu recenziju mi je tvoja recenzija "Zeleni mesec" bila uzor za zanimljivosti, nastojao sam sve stvari koje si tamo stavljao (kronologija, edicije, pojavljivanja, linkovi) ubaciti i u svoju.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31029 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 28/08/2022 : 21:59:12  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Meni je najteže napisati recenziju za ove rane priče, drago mi je da si se njih uhvatio!

Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2325 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 28/08/2022 : 22:29:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Zasad ni ne mogu pisati ove neke novije jer nisam jos dosao do njih s citanjem. Iako prije par godina sam citao sve te price i procitao sam sve u redovnoj seriji do kud je Ludens dosad stigao, ali onda proslo ljeto sam krenuo od pocetka i usput poceo voditi zabiljeske i kako nisam bas previse citao, tek sam do 58. avanture stigao. Sto je i razlog zasto nikad ne ostavljam komentare na ove novije, ali budem jednog dana. Budem malo prebrao jos jednom te pocetne price pa vidio za koju bi jos mogao napisati recenziju nakon sto ove dvije zavrsim.

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7525 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 29/08/2022 : 09:01:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ivan Liverpool

Ispravljeno i još nešto dodano.
Hvala!

P.S.: Kod recenzija ovih starih Texova ti mogu pomoći moji komentari, barem po pitanju zanimljivosti.

Edited by - Spock on 29/08/2022 09:02:37
Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2325 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 29/08/2022 : 10:33:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spock

quote:

Ispravljeno i još nešto dodano.
Hvala!

P.S.: Kod recenzija ovih starih Texova ti mogu pomoći moji komentari, barem po pitanju zanimljivosti.

I mislio sam se malo njima pripomoci. Ako se slazes, kopirao bi si neke zanimljivosti pa stavio tvoje ime u zagradu pored njih.

I samo jos da napomenem, ova 3 Mikija (br 9,10 i 11) su vec i poslana, nisam ih bio ranije rezervirao no cim sam tamo krajem 7. poslao za broj 6 i 7, odmah sam krenuo i s pisanjem dalje pa sam ih prekjucer poslao. Mislim nije toliko bitno, bitno da pisu pod mojim imenom, ali da se ne bi netko cudio zasto odjednom imam 10 rezervacija od cega cak 5 Mikija hahaha. Dakle imam 7 nerecenziranih rezervacija. Od tih 7, ova 2 Texa bi trebala ubrzo, Blek i Miki ne tako brzo. Blek do negdje 11. mjeseca (tako da imamo zimsku epizodu spremnu za zimu), a ova dva Mikija sam rezervirao odmah jer je rijec o meni osobno kultnim epizodama koje bih bas volio pisati, ali s obzirom na veci broj nedavno napisanih, uzet cu malu pauzu od Mikija.

Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2325 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 29/08/2022 : 13:42:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

I mislio sam se malo njima pripomoci. Ako se slazes, kopirao bi si neke zanimljivosti pa stavio tvoje ime u zagradu pored njih.

Ma normalno da možeš! Dapače!

Super, hvala!

Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 30/08/2022 : 21:59:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav
Rezervirao bih:
PSDZ SA 04a Plaćenici

Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a.
Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.

Edited by - Qwertz on 30/08/2022 22:00:03
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7525 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 01/09/2022 : 10:19:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Rezervacije i recenzije - mjesečni izvještaj za kolovoz (august) 2022.

Broj novih rezervacija: 16
Broj službeno prijavljenih rezervacija se drži na sličnoj razini u nekoliko zadnjih mjeseci, a kao i u većini slučajeva iskoči jedan recenzent koji održi prosjek. Tako nam je sada iskočio Ivan Liverpool sa čak trinaest novih rezervacija. Njegov esseGesse repertoar je već standard, a sada se polako prebacuje i na svoj omiljeni serijal - Texa.
Po pitanju Texa, tu je uvijek  i tex2 s jednom novom rezervacijom, a
Qwertz je odlučio nastaviti s Pričama s Divljeg zapada.
Sarghan ima jednu novu rezervaciju već dovršene Dylan Dog recenzije, ali nažalost neke rezervacije je i otkazao.
I to je to po pitanju kolovoza.

Broj novih recenzija: 15  
Reem je još uvijek na autopilotu, a prošli mjesec je obilježio lagani ritam s dvije recenzije manje u odnosu na srpanj. Osim recenzija tu je i zanimljiv tekst Lorda Vadera, svojevrsna najava serije tekstova koji kreću uskoro.

Po serijalima rezultat bi bio:
Komandant Mark - 4
Nick Raider - 1
PSDZ - 1
Strip album (Snowpiercer) - 1
John Tanner - 1
Veliki Blek - 1
Dylan Dog - 1
Morgan Lost & Dylan Dog team-up - 1
Martin Mystere - 1
Nathan Never - 1
Cassidy - 1
Zagor - 1

Mjesec bez ijedne recenzije Texa Willera je najviše bio u znaku Komandanta Marka, koji je zbog tjedna tog junaka imao ček četiri recenzije. Po pitanju ostalih recenziranih stripova, mislim da je bilo za svakoga ponešto. Uz standardne serijale, bilo je i nekolicina premijernih recenzija stripova ili junaka.

Po recenzentima situacija je:  
Ivan Liverpool - 3 (Komandant Mark^2, Veliki Blek)
Sarghan - 2 (Dylan Dog, ML&DD team-up)
igor 12 - 2 (Zagor, John Tanner)
Hercule Poirot - 2 (Komandant Mark^2)
tex2 - 1 (Cassidy)
prozirna senka - 1 (Martin Mystere)
ReemCP - 1 (Nick Raider)
Vukozec - 1 (Snowpiercer)
Qwertz - 1 (PSDZ)
drogsy - 1 (Nathan Never)
+
Lord Vader89 - tekst u rubrici Kolumne.

Red je da i Ivan Liverpool konačno sjedne na vrh ovog mjesečnog izvještaja, pogotovo kada se uzme u obzir količina recenzija koju je odradio ovo ljeto.
Ukupno smo imali deset recenzenata + već spomenuti Vaderov tekst.

Broj komentara na recenzije: 491
Broj komentara na recenzije je ponovno na solidnoj razini, ali opet imamo dosta ocjena bez ikakvog komentara.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 01/09/2022 : 23:15:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Broj komentara na recenzije je ponovno na solidnoj razini, ali opet imamo dosta ocjena bez ikakvog komentara.

Je li to onaj pacijent LL1986 opet operira?

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7525 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 02/09/2022 : 09:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

quote:

Je li to onaj pacijent LL1986 opet operira?

Ma njegov broj komentara (i Žalosne Sove) je zanemariv. Ima novih proletera, ali to je OK. S vremenom možda i počnu nešto pisati.
Za ova dva spomenuta spasa nema...

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7825 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 02/09/2022 : 11:15:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Taj sova mi je najjači. "Vidio na kiosku, prolistao, zaključio da ne valja. Nije to zlatno doba." Ocjena 1/10.
Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2325 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 04/09/2022 : 11:09:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Zavrsila je moja i Texova kratka avantura u Cedar Minesu, a usput smo takoder na poziv Tiger Jacka rjesili i misterij Svjetlucavih planina, tako da ni one vise nemaju tajni za nas. Evo bas maloprije sam poslao i ove dvije recenzije. Price su takve kakve su, ovaj misterij je meni osobno mozda i najdosadnija Texova epizoda, no probao sam to odraditi najbolje sto sam mogao. Hvala jos jednom texu i Spocku na zanimljivostima!

Gledam kako je ovih dana negdje godisnjica od moje prve recenzije, a buduci da je bila rijec o Marku, povodom toga bih odradio jos kojeg Marka. Hercule, kakve planove imas dalje vezane uz Marka? Ako ih nisi mislio, gledam kako bih uzeo mozda ove dvije:
Mark Lud 11c: Sotonsko oruzje
Mark Lud 12a: U indijanskome logoru

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7525 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 11/09/2022 : 11:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Popisi ažurirani!

Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 15/09/2022 : 12:58:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
Recenzija za Plaćenike napokon počinje poprimati završni oblik :). Uočio sam jednu zanimljivost. U stripu se pojavljuje Kit Carson. Sad znamo što je radio prije nego je upoznao Texa - gostovao je u PSDZ
Edit: gotova je. Imao sam tekst napisan, ali nikako da uhvatim vrijeme za završiti

Edited by - Qwertz on 15/09/2022 13:45:16
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31029 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 15/09/2022 : 18:32:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Recenzija Izazov u Montani je 99,9 % gotova, bit će prije snijega.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13077 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 15/09/2022 : 19:21:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Znaci, bit ce gotova prije ovog vikenda?
Pitam, jer su u mom kraju najavili snijeg za ovaj vikend ;)

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 15/09/2022 : 20:25:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

quote:
Originally posted by tex2

Znaci, bit ce gotova prije ovog vikenda?
Pitam, jer su u mom kraju najavili snijeg za ovaj vikend ;)

Opa, već?
Kod nas ga nije bilo već odavno. Od uskrsa 2019

Go to Top of Page
Page: of 231 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.83 seconds. Snitz Forums 2000