forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 26/08/2022 : 12:10:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ako je neko ovdje frustiran to sigurno nije nestvrstani...
Ajde ti lipo na neki spanjolski forum bij bitke za barcu a pusti nas da uživamo u našem Hajduku.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 26/08/2022 : 12:25:50  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Pusti ih Supermark, ja vjerujem da stvarno uživaju....
Ako ništa barem su u zadnjih 15 godina naučili slaviti poraze
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 26/08/2022 : 12:31:15  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Naša se pravi javit...

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26020 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/08/2022 : 14:51:36  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Nesvrstani i supermark, ajd odmah prestanite sa ovim. Hvala na pažnji.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29660 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 26/08/2022 : 15:00:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Ja sam normalno komunicirao
S cim ja imam prestati?

Stvarno rijetko loši moderatori na ovom forumu...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26020 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 26/08/2022 : 15:08:39  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Jesu loši, nisu te izbacili kad si ti njega vređao. U pravu si.

Tako da, hajde da završimo sa ovim zajebancijama, može?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29660 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 26/08/2022 : 15:21:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Ja sam odgovarao na uvrede
Supermark ne vrijeđa, ako nije natjeran

Ali kad imas loše moderatore koji ne mogu zaključiti kako je osoba koja vrijeđa konstantno po forumu inicijalnu krivac za sranje onda imas ovakvu situaciju
Ali imas pravo, trebao sam sacekati da se ukažeš nakon vrijeđanja i kazes dosta
Jebena moderacija

Hvala na moderaciji, drugi put odgovaram kako spada
To što je mali, nerazvijen, ćelav i jadan, nije razlog da radi probleme po forumu
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14538 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 26/08/2022 : 17:58:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Hajduk potvrdio dolazak Kalika iz Gorice.
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 27/08/2022 : 08:01:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Kako još nisu počeli NFL, NBA, a liga petice se još nije zahuktala, popratio sam naše junačke euro kvalifikacije.
Sad jasno mi je kako smo prošli i zašto i jedino me zbunjuje Hajduk.
Tolika euforija i oko čega, konferencijske treće lige u koju nisu ušli i najava napada na prvenstvo koje ionako ništa ne vrijedi.
Rijeka i Osijek se pomalo raspadaju( Rijeka brže), a ostatak lige Istra, Slaven, Lokomotiva, Vartex… tuga i jad.
Deset klubova, a samo jedan sa glavom iznad vode i sad Hajduk slaže neku preskupu momčad za napad na ovako što, još su i u dubiozi sa lovom.
I Dinamo kad se oprosti od europe se vrati sa previše igrača u kadru da odigra ovu tugu od lige, što baš nikog ne interesira.
Od kuda sad odjednom takva euforija oko kluba i Livaje.
Meni je Livaja ok i nije loš igrač, za našu ligu čudo i dobro da igra da se sveukupni dojam malo popravi, ali dizanje njega u nebesa kao nečeg neviđenog i tolika pompa me zbunjuju.
Ono server pao zbog prodaje njegovih majica i ludilo oko njega.
Pa frajer ima 29 godina i nije igrao u ozbiljnom klubu, a kamoli ostavio nekog traga u karijeri.
Ne traže ga ni Real ni City ni PSG.
Još da je Modrić na zalasku karijere došao pa proizveo ludilo, ali Livaja?
Ima kakvo suvislo objašnjenje ili čisto ludilo.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14538 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 27/08/2022 : 08:48:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Uvijek me i iznova začuđuje kako Dinamovi navijači omalovažavaju HNL. Onaj isti HNL u kojem je njihov voljeni klub Dinamo igrao...... Ligu za ostanak. Ostanak u tom istom HNL-u. Naravno da takvi navijači Dinama ne mogu shvatiti priču o Livaji i Hajduku. Jer to nije priča samo o njima. To je priča i o HNLu. O kojem oni ne shvaćaju ništa. Nažalost.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29660 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 27/08/2022 : 09:31:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Normalno da podcijenjuju kad Dinamo već 10+ godina osvaja prvenstvo sa pola gasa
Tko cijeni nešto što ima, a oko čega se ne treba pošteno ni potruditi?

Meni kao neutralnom promatraču je smiješno to nabrijavanje svake godine i onda flop
Zapravo, dugo vremena je bilo smiješno, sad je tužno

Da ne bude zabune, svaki put kad igra bilo tko osim Barcelone ja navijam za slabije, tako da sam uvijek i za Hajduk protiv Dinama
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 27/08/2022 : 09:32:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Pa zato sam i pitao za objašnjenje.
Niti mi je Dinamo voljen, niti sam navijač nekog kluba iz HNL-a.
Prosječni gledatelj koji baš i nije stručnjak i analitičar za nogomet.
Od nogometa navijam samo za Lionse, ali možda to i nije isti.

Dakle objašnjenje za Livaja ludilo je to da ja ništa ne razumijem, ajd da si ti meni to tako lipo objasnio.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 27/08/2022 : 15:44:53  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivi skoj

Kako još nisu počeli NFL, NBA, a liga petice se još nije zahuktala, popratio sam naše junačke euro kvalifikacije.
Sad jasno mi je kako smo prošli i zašto i jedino me zbunjuje Hajduk.
Tolika euforija i oko čega, konferencijske treće lige u koju nisu ušli i najava napada na prvenstvo koje ionako ništa ne vrijedi.
Rijeka i Osijek se pomalo raspadaju( Rijeka brže), a ostatak lige Istra, Slaven, Lokomotiva, Vartex… tuga i jad.
Deset klubova, a samo jedan sa glavom iznad vode i sad Hajduk slaže neku preskupu momčad za napad na ovako što, još su i u dubiozi sa lovom.
I Dinamo kad se oprosti od europe se vrati sa previše igrača u kadru da odigra ovu tugu od lige, što baš nikog ne interesira.
Od kuda sad odjednom takva euforija oko kluba i Livaje.
Meni je Livaja ok i nije loš igrač, za našu ligu čudo i dobro da igra da se sveukupni dojam malo popravi, ali dizanje njega u nebesa kao nečeg neviđenog i tolika pompa me zbunjuju.
Ono server pao zbog prodaje njegovih majica i ludilo oko njega.
Pa frajer ima 29 godina i nije igrao u ozbiljnom klubu, a kamoli ostavio nekog traga u karijeri.
Ne traže ga ni Real ni City ni PSG.
Još da je Modrić na zalasku karijere došao pa proizveo ludilo, ali Livaja?
Ima kakvo suvislo objašnjenje ili čisto ludilo.

Malo me čudi ovakav upis od tebe.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 27/08/2022 : 23:28:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Da pratim više amerika sport, nepoštivanje hnl-a ili Hajduk euforija, koji dio, malo si me zbunio.
Napiso opsežan literarni uradak, a ti se čudiš i ni riječ čemu.
Daj hint.

Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 28/08/2022 : 00:21:18  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Kako ono, tuđi čovik nikad neće.

Ali nisi ti skroz tuđi ivi, znam ja tebe, ti si skoro pa naš :)
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/08/2022 : 01:22:00  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da pratim više amerika sport, nepoštivanje hnl-a ili Hajduk euforija, koji dio, malo si me zbunio.
Napiso opsežan literarni uradak, a ti se čudiš i ni riječ čemu.
Daj hint.

Svemu pomalo.
Neznan odakle da ti zađem.
Livaja je TOP igrač. Gledan utakmice na Poljudu 35 godina. Znači od Jarnija i Bokšića. Bilo je kvalitetnijih igrača, ali kontinuitet kakav on ima nema niko.
U stvari mi je više "krivo" ovo sve drugo.
Nije ovo nikakva euforija i ništa naglo. Hajduk je najobičniji nogometni klub koji živi od navijača. Hajduk od prije 3-4 godine, četvrti na tablici ima 8000 pretplatnika. Ja tvrdin da konkurentni Hajduk ima kapacitet za debelo priko 15000. Trenutno je polukonkurentan pa ima skoro 13000.
Iščuđavat se šta najveći klub u Hrvatskoj ima vojsku vjernih navijača je blesavo.
Bez ikakve zajebancije i provociranja, osnovna razlika navijača u Hajduka i GNK je šta navijači Hajduka idu bez obzira protiv koga igra uvik gledat Hajduk.
Čudi me da ti ovako pišeš jer je to narativ koji se provlači po medijima zadnjih par dana, jer kad nemamo čemu ajmo se rugat vjernosti Hajdukovih navijača.
To bi tribalo bit normalno svin klubovima, a u nas se tome smije i usput slavi kriminalce.
Likovi iz Delnica navijaju za Barcu, iz Leskovca za Inter, a iz Bitole za Bayern, i čude se navijačima Hajduka iz Splita???
Pa koliko bi navijača došekalo Liverpoolov uspjeh da su ih svi odjebali nakon 30 godina pušinga? Ko bi navija za Shalke, HSV???

U nas se sve poremetilo, tako i nogomet.

Usput, ti moš balit šta oćeš, ti si mi drag.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 28/08/2022 01:34:14
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/08/2022 : 01:23:22  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

Kako ono, tuđi čovik nikad neće.

Ali nisi ti skroz tuđi ivi, znam ja tebe, ti si skoro pa naš :)

Njega smo asimilirali 2018.
On ima auswies kroz Sv.Rok.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 28/08/2022 : 10:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Nisam mislio na to da netko iz Splita navija za Cibaliju, nego izneo svoje mišljenje i priupitao.
Po meni je prvenstvo loše i nema se tu šta pretjerano slaviti ako ga osvojiš.
Jedva deset klubova, od kojih više od pola su, a ono neću upotrebljavati grube riječi.
Blago rečeno u rangu Inkera, koji je godinama igrao ligu koja nije za njega i nije to mogao izdržati i sad se ugasio ili Lokomotiva koja ne bi postojala bez Dinama, plus da ne nabrajam.
Po meni su važniji euro događaji, tu imaš priliku napenalit neki klub koji je nečemu, pa se veselit, a Livaju nisam pratio do predkraj prošle sezone i meni dobar.
Malo ko da je sad ušo u koju kilu viška i pomalo ko da ga hvata nervoza i nezadovoljstvo što Hajduk nije napravio ništa u Europi.
Bilo bi dobro da Hajduk osvoji prvenstvo (iako i dalje jednako mislim o njemu), pa da se ljudi vesele, jer nikom nije do jutra gorila, koliko se ova preskupa ekipa za naše standarde može održavati bez odlazaka je upitno.
Zasite se ljudi išli bi dalje u bolje lige, i u Dinamu je bježanija čim netko priupita.
Što se tiče navijača, što bi se rugao, pa to je za pohvalu kad bude ljudi na tribinama.
Nekad kad je Čačić vodio Dubravu u prvoj ligi, bilo je više navijača nego danas na Dinamu.

Poslje tekme nam zapišaju parking i ostave flaše da si bar duševne boli naplatimo sa tih pedeset lipa, a šta ćeš kad je stadion koma i bolje pišat po parkingu.
Ustvari bolje je ovako, ako budu gradili novi, koštat će ko novi Tottenhamov, a raspast će se za par godina, znaju Canjuga i Novoselov sin.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/08/2022 : 11:34:30  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam mislio na to da netko iz Splita navija za Cibaliju, nego izneo svoje mišljenje i priupitao.
Jedva deset klubova, od kojih više od pola su, a ono neću upotrebljavati grube riječi.
Blago rečeno u rangu Inkera, koji je godinama igrao ligu koja nije za njega i nije to mogao izdržati i sad se ugasio ili Lokomotiva koja ne bi postojala bez Dinama, plus da ne nabrajam.
Po meni su važniji euro događaji, tu imaš priliku napenalit neki klub koji je nečemu, pa se veselit, a Livaju nisam pratio do predkraj prošle sezone i meni dobar.
Malo ko da je sad ušo u koju kilu viška i pomalo ko da ga hvata nervoza i nezadovoljstvo što Hajduk nije napravio ništa u Europi.
Bilo bi dobro da Hajduk osvoji prvenstvo (iako i dalje jednako mislim o njemu), pa da se ljudi vesele, jer nikom nije do jutra gorila, koliko se ova preskupa ekipa za naše standarde može održavati bez odlazaka je upitno.
Zasite se ljudi išli bi dalje u bolje lige, i u Dinamu je bježanija čim netko priupita.
Što se tiče navijača, što bi se rugao, pa to je za pohvalu kad bude ljudi na tribinama.
Nekad kad je Čačić vodio Dubravu u prvoj ligi, bilo je više navijača nego danas na Dinamu.

Poslje tekme nam zapišaju parking i ostave flaše da si bar duševne boli naplatimo sa tih pedeset lipa, a šta ćeš kad je stadion koma i bolje pišat po parkingu.
Ustvari bolje je ovako, ako budu gradili novi, koštat će ko novi Tottenhamov, a raspast će se za par godina, znaju Canjuga i Novoselov sin.

Šteta šta nan nema Ladića, ali Ladić ima odličnu priču sa Cakijen iz prve ruke.
Caki je teški gospodin.(bez zajebancije).

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 28/08/2022 : 11:49:34  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Je i njegova Piruška također.
Čitam sad Livaji poginuo otac, baš tužno, oženio se, veselja i sad ovo.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/08/2022 : 12:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vridnost titule Hr prvaka je Hajduku na terenu demonstrira Debrecen.
Ja Hajduk uspoređujen sa Hajdukon. U odnosu na onaj Hajduk prije 3,4,5 godina ovo je zadovoljavajući(Znači dvojka) Hajduk. Da imaš dite koje nemože završit razred, bili slavija da makar dođe na nivo da dobije 2? Kad ti oči iskrvare od Maglice, Savasa,Malokua i Pandže, Melnjak, Krovinović i Biuk pare avioni. Livaja pari Messi.
Hajduk je u zadnjih 10-15 godina 2 puta izgleda makar poluozbiljno. U vrime Carilla i Vlašića( I Saida nažalost), i sada. Nažalost tada smo naletili na Everton, sada na Villareal.
Nemoj me krivo shvatit, ne kukan, kad te roknu Gzira i Tobol nemaš pravo kukat kad ti naleti neko jak.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 28/08/2022 12:19:07
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 28/08/2022 : 12:38:03  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Zadnji pravi u europi Konkurrentni Hajduk je ispao od Pao 95. Pao je otisao u polufinale lige prvaka a Hajduk u ambis.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 28/08/2022 : 13:01:12  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
To je onda ipak bija drugi sport nego danas.Puno toga se promijenilo...

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 28/08/2022 : 13:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Sad nije Sport nego trgovina
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/08/2022 : 13:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by adriano

Sad nije Sport nego trgovina

Ma ne samo to.
Grupa Benfica, Anderlecht, Steaua je danas prosječno teška grupa Europa lige.
Mislin da je to zadnja sezona Lige prvaka samo sa prvacima. Nisan siguran.
Kad već uspoređuješ, tada je za LP Hajduk izbacija Legiju, nekidan su u kvalifikacijama za treću evropsku ligu igrali protiv Villareala

Kad kažen konkurentan u Evropi, Hajduku je misto u Europa ili Konferencijskoj ligi. LP nije za Hajduk. Ja bi volija, ali nije i realno teško da će bit.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 28/08/2022 13:22:04
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.89 seconds. Snitz Forums 2000