Author |
Topic |
viki_ri
Starting Member
30 Posts
Member since 19/02/2020 |
|
john connor
Senior Member
Serbia
2721 Posts
Member since 15/02/2011 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21176 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 03/09/2022 : 14:36:53
|
quote: Originally posted by john connor
Pa kad ti sin ima 43 godina i odaziva se na Anto
|
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
|
viki_ri
Starting Member
30 Posts
Posted - 05/09/2022 : 17:14:23
|
quote: Originally posted by anto
haha ni blizu! Ima 10 godina. |
|
|
viki_ri
Starting Member
30 Posts
Posted - 05/09/2022 : 17:15:42
|
quote: Originally posted by anto
Ahaaaaa ovaj Anto sad kužim |
|
|
Kerempir
Senior Member
1608 Posts
Member since 09/10/2018 |
Posted - 17/03/2023 : 14:32:26
|
Još jedno ugodno iznenađenje sa ove fibrine rasprodaje. Imam autocestu sunca koji mi je solidan ali ne i vau pa nisam bio zapelo za nabavljanjem ovog naslova.
Kakva greška! Baš me vratilo u djetinjstvo i to je pravi strip za danas odrasle dječake koji novije generacije klinaca naprosto neće shvatiti. Lijepo uhvaćen duh vremena koji nije bio karakteristican samo za 50-e već se moze proširiti i za sva sljedeca desetljeća gdje su djeca djetinjstvo provodila vani na ulici prije nego ih je zarobila tehnologija.
Kao i dječje knjige koje smo svojedobno gutali i ovdje je lijepo, jednostavno, veselo i nepretenciozno oslikano djetinjstvo a opet tek u natruhama i skroz neopterećeno dodaju se suptilniji nagovjestaji o socijalnim razlikama (migrantski status, međusobne predrasude, klasni sukobi, političko vjerska prepucavanja) ali ne toliko da djecu opterećuje u njihovim igranjima.
Svojedobno smo i mi imali sukob između dva kvarta isto zbog sukoba dva dječaka premda smo svi išli u istu školu a koji je kulminirao kada se nabacivalo kamenjem preko ceste koja je dijelila naša dva kvarta tako da gradski autobus nije mogao proći pa je došla marica a svi smo se razbježali svaki na svoju stranu.
|
|
|
igor23
New Member
Croatia
273 Posts
Member since 03/03/2020 |
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6206 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 22/09/2023 : 10:29:43
|
Jedan od onih stripova gdje možeš komotno preskočit 10ak stranica a da ništa bitno nisi propustio. Djeca se igraju, i tako do samog kraja. Linearna radnja skoz. Otac komunist se pojavljuje na nekih 5 stranica, sukob u Alžiru se spominja možda na jednoj, tako da nije ovo baš neka kronika tog vremena, po mom mišljenju.Jednostavno nema neku dubinu i razrađenije odnose među likovima.
Ni Autocesta sunca mi se nije pretjerano svidjela, ali ovo je daleko slabije. |
Bond.James Bond. |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21176 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 23/09/2023 : 22:49:10
|
quote: Originally posted by Aco
Jedan od onih stripova gdje možeš komotno preskočit 10ak stranica a da ništa bitno nisi propustio. Djeca se igraju, i tako do samog kraja. Linearna radnja skoz. Otac komunist se pojavljuje na nekih 5 stranica, sukob u Alžiru se spominja možda na jednoj, tako da nije ovo baš neka kronika tog vremena, po mom mišljenju.Jednostavno nema neku dubinu i razrađenije odnose među likovima.
Ni Autocesta sunca mi se nije pretjerano svidjela, ali ovo je daleko slabije.
quote: Originally posted by Aco
Nakon 15 godina palo je 2.čitanje (Autoceste sunca,prim.ant.) i dojam je sad puno bolji. U maniri Taxija od Luc Bessona ali malo ozbiljnije.
Javi nam za 15 godina kako ti se dopada strip na drugo čitanje |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Topic |
|