Author |
Topic |
Qwertz
Senior Member
Croatia
1591 Posts
Member since 03/09/2021 |
Posted - 05/09/2022 : 22:23:17
|
quote: Originally posted by Paka01
quote: Originally posted by Qwertz
Malo je preopćenito, istina, ali ovako ću saznati za više naslova :) Dosadilo mi je slušati običan radio jer konstantno vrte jedne te iste pjesme. Planiram jedan dan odslušati sve pjesme koje ovdje budu navedene, uzeti ono što mi se svidi i složiti si jednu dobru play listu
Vjerojatno neće bit tvoj đir, al evo par mojih favorita... Znači ne najbolje pisme, već najlipše po ovom ili onom kriteriju.
- Metallica: Nothing Else Matters - Savatage: When the Crowds Are Gone - Dio: All the Fools Sailed Away - Black Sabbath: Die Young - Black Sabbath: No Stranger to Love - Eric Clapton: River of Tears - Gary Moore: Still Got the Blues - Dimmu Borgir: Sorgens Kammer - Lake of Tears: So Fell Autumn Rain - Nargaroth: Seven Tears Are Flowing to the River - Dark Tranquillity: Lethe - Solstafir: Fjara - Bruce Dickinson: Tears of the Dragon - Iced Earth: Melancholy (Holy Martyr) - Iron Maiden: Journeyman - Manowar: Heart of Steel - Rage: All This Time - WASP: Forever Free - X Japan: Endless Rain
Ostatak ćeš dobit kasnije
Ma ovo, zapravo, je moj đir. Već sam prije čuo neke od pjesama na spisku. Volim slušati rock, metal i sličnu glazbu. (Pod metal mislim na nekakve lakše stvari, one pjesme gdje samo vrište, su ipak malo prežestoke za mene). Općenito mi se više sviđa taj rock stil; gitara, bubnjevi, vokal itd. nego ove današnje autotune meketave popularne pjesmice. |
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25301 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 05/09/2022 : 22:42:42
|
Qwertz, evo i od mene, mada pojma nemam šta slušaš. Zato malo izmešano od svega.
Kosheen- Recovery Sisters of mercy - Temple of love Queens of the stone age - No one knows Maxim feat. Skin- Carmen Queasy Proppelerheads- History repeating Sade - Love is found Emiliana Torrini- White rabbit Depeche mode - Only when I lose myself Depeche mode - Feel you Golgotha tenement blues - Machines of loving grace Placebo - The bitter end Stone temple pilots - Plush Staind - For you The Cult- Wild hearted son Skunk Anansie - Charlie big potato Everlast-Babylon feeling Silverchair - Israel's son Kosheen- Avalanche Cake - The distance Morcheeba - Give me your love Tricky - Evolution revolution love |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 05/09/2022 22:43:55 |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 05/09/2022 : 23:25:07
|
Querz evo ti 10 za dobro raspoloženje:
AC/DC Let there be rock Supergrass Sun hits the sky Majke Dobro se osjećam Ramones Blitzkrieg bop The Clash White riot Partibrejkers Put za Jug Canned Heat Going up the country Violent Femmes Gone daddy gone Motorhead R.A.M.O.N.E.S. Laki Pingvini Možda možda
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
Qwertz
Senior Member
Croatia
1591 Posts
Posted - 06/09/2022 : 08:56:52
|
Inače slušam rock/metal/punk. Ali mogu poslušati i pjesme drugih žanrova ako mi se sviđaju. Npr. ne volim nikakve tužne/depresivne pjesme, a još manje volim nekakve vjerske pjesme, ali Hallelujah od Buckleya mi je odlična pjesma. Nije Buckley tupane, nego Cohen. Kako sam ovo uspio za*ebati, Cohen je bio legenda. |
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži. |
Edited by - Qwertz on 06/09/2022 19:59:27 |
|
|
vukozec
Advanced Member
4966 Posts
Member since 17/08/2013 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Posted - 06/09/2022 : 10:11:34
|
Inače, danas me drži pank, pa evo top 10 stvari koje se trenutno vrte: - Negative Approach: Can't Tell No One - Anti-Nowhere League: Let's Break the Law - Adolescents: Who is Who - Real McKenzies: Heather Bells - Mike V and the Rats: Vendetta - GBH: City Baby Attacked by Rats - Death: Keep On Knocking - Circle Jerks: Wild in the Streets - Cock Sparrer: Take 'em All - Misfits: Skulls |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
Tonto
Advanced Member
8300 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
Qwertz
Senior Member
Croatia
1591 Posts
Posted - 06/09/2022 : 19:55:18
|
quote: Originally posted by vukozec
Od Cohena, u izvedbi Buckleya;) Dobar kandidat za naljepšu pjesmu.
Vidi stvarno, to je od Cohena. Koji sam ja tutlek |
|
|
Qwertz
Senior Member
Croatia
1591 Posts
Posted - 06/09/2022 : 19:55:56
|
S tim da je Cohenova verzija jedno bar duplo bolja od Buckleyeve
Živa istina. Edit: dali mi se samo čini ili je Hallelujah jedna od najcoveranijih pjesama? Baš ima puno obrada. |
Edited by - Qwertz on 06/09/2022 19:57:22 |
|
|
Qwertz
Senior Member
Croatia
1591 Posts
Posted - 06/09/2022 : 20:02:21
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Querz evo ti 10 za dobro raspoloženje:
AC/DC Let there be rock Supergrass Sun hits the sky Majke Dobro se osjećam Ramones Blitzkrieg bop The Clash White riot Partibrejkers Put za Jug Canned Heat Going up the country Violent Femmes Gone daddy gone Motorhead R.A.M.O.N.E.S. Laki Pingvini Možda možda
Ovu boldanu obožavam!! Hey, ho! Let's go! |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25301 Posts
Posted - 06/09/2022 : 20:10:44
|
Što ne reče da slušaš sve ove što nit znaju da pevaju, nit znaju da sviraju. Ne bih se trudio. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 06/09/2022 20:11:07 |
|
|
Qwertz
Senior Member
Croatia
1591 Posts
Posted - 06/09/2022 : 21:18:12
|
quote: Originally posted by manhunter
Što ne reče da slušaš sve ove što nit znaju da pevaju, nit znaju da sviraju. Ne bih se trudio.
Njih slušam na treningu. Pjesma ima dobar ritam za mlaćenje po vreći. Ove Vaše su više tipa: sad idem slušati muziku. Dok su Ramonesi: treba mi nešto da se razbacam. Svaka prilika ima svoj odgovarajući soundtrack.
Inače, od domaćih pjesama, najljepša mi je "Trag u beskraju" od Olivera. To bih mogao slušati par sati na repeat. |
|
|
Qwertz
Senior Member
Croatia
1591 Posts
Posted - 07/09/2022 : 16:20:04
|
Maloprije sam čuo "Heart of gold" od Neila Younga. Ne znam zašto, ali pjesma mi je predivna. |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Posted - 07/09/2022 : 16:35:59
|
quote: Originally posted by Qwertz
Maloprije sam čuo "Heart of gold" od Neila Younga. Ne znam zašto, ali pjesma mi je predivna.
Ima i nekoliko dobrih obrada te stvari:
|
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
|
|
Qwertz
Senior Member
Croatia
1591 Posts
Posted - 07/09/2022 : 17:25:58
|
Nije loše, sviđa mi se |
Edited by - Qwertz on 07/09/2022 17:31:29 |
|
|
Qwertz
Senior Member
Croatia
1591 Posts
|
Qwertz
Senior Member
Croatia
1591 Posts
Posted - 07/09/2022 : 17:32:25
|
Ne vidi se video, sunce mu žarko. Očito nešto radim krivo |
Edited by - Qwertz on 07/09/2022 17:38:45 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25301 Posts
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Posted - 07/09/2022 : 18:58:41
|
Top 10 najvećih razočaranja na koncertima na kojima sam bio:
- Paul Di'Anno (Zagreb, 2009.) - Di'Anno se pokupio sa stagea nakon svega 6-7 pjesama - Soulfly (Zagreb, 2012.) - Maxu Cavaleri gitara služi kao ukras, jedva da je i svira, plus nakon koncerta ne želi potpisati CD od Sepulture, iako mu se trećina setliste sastoji od Sepulturinih pjesama - Iron Maiden (Split, 2016.) - Nevjerojatno dosadna setlista, plus je u početku zvuk bio katastrofalno loš - Anthrax (Zagreb, 2012.) - svirali ko predgrupa Maidenima, odsvirali 8 pjesama od kojih su 3 obrade + nije bilo Benantea za bubnjevima - Whitesnake (Zagreb, 2019.) - Coverdaleovi dani pjevanja su već debelo završili, a i koncert je bio nevjerojatno kratak - Elder (Zagreb, 2016.) - Super su studijski za chillati, ali uživo su pilana samo takva, nisam mogao pogledati koncert do kraja - Dream Theater (Zagreb, 2014.) - Skoro tri sata pretjeranih solaža i preseravanja na instrumentima, jedva, ali jedva sam izdržao do kraja - Korpiklaani (Zagreb, 2010.) - Živa dosada od koncerta, nikad završiti... Užasno iritantan stil muzike - Manu Chao (Zadar, 2015.) - Cijeli koncert ko jedna jedina pjesma, ritam konstantno isti, totalno bezveze - Jura Stublić i Film (Tučepi, 2017.) - Jedno 2/3 koncerta Stublića uopće nije bilo na pozornici, da bi tek pred kraj izašao, otpjevao par stvari užasno loše i pokupio se s pozornice |
|
|
Qwertz
Senior Member
Croatia
1591 Posts
Posted - 07/09/2022 : 19:36:15
|
Top 10 najvećih razočaranja na koncertima na kojima sam bio:
- Paul Di'Anno (Zagreb, 2009.) - Di'Anno se pokupio sa stagea nakon svega 6-7 pjesama - Soulfly (Zagreb, 2012.) - Maxu Cavaleri gitara služi kao ukras, jedva da je i svira, plus nakon koncerta ne želi potpisati CD od Sepulture, iako mu se trećina setliste sastoji od Sepulturinih pjesama - Iron Maiden (Split, 2016.) - Nevjerojatno dosadna setlista, plus je u početku zvuk bio katastrofalno loš - Anthrax (Zagreb, 2012.) - svirali ko predgrupa Maidenima, odsvirali 8 pjesama od kojih su 3 obrade + nije bilo Benantea za bubnjevima - Whitesnake (Zagreb, 2019.) - Coverdaleovi dani pjevanja su već debelo završili, a i koncert je bio nevjerojatno kratak - Elder (Zagreb, 2016.) - Super su studijski za chillati, ali uživo su pilana samo takva, nisam mogao pogledati koncert do kraja - Dream Theater (Zagreb, 2014.) - Skoro tri sata pretjeranih solaža i preseravanja na instrumentima, jedva, ali jedva sam izdržao do kraja - Korpiklaani (Zagreb, 2010.) - Živa dosada od koncerta, nikad završiti... Užasno iritantan stil muzike - Manu Chao (Zadar, 2015.) - Cijeli koncert ko jedna jedina pjesma, ritam konstantno isti, totalno bezveze - Jura Stublić i Film (Tučepi, 2017.) - Jedno 2/3 koncerta Stublića uopće nije bilo na pozornici, da bi tek pred kraj izašao, otpjevao par stvari užasno loše i pokupio se s pozornice
Dok ga nije bilo, vokali su bili iz snimke, ili je pjevao netko drugi? |
|
|
Qwertz
Senior Member
Croatia
1591 Posts
Posted - 07/09/2022 : 19:36:50
|
Ili je bend samo svirao instrumentalni dio pjesama? |
|
|
Qwertz
Senior Member
Croatia
1591 Posts
Posted - 07/09/2022 : 19:39:13
|
quote: Originally posted by manhunter
Treba izbrisati ono "s" iz https.
Uspio, hvala |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Posted - 07/09/2022 : 19:46:41
|
Gitarist je pjevao. Mislim, srića pa je koncert bio besplatan, ubio bi se da sam to platio |
|
|
Qwertz
Senior Member
Croatia
1591 Posts
Posted - 07/09/2022 : 20:27:25
|
Gitarist je pjevao. Mislim, srića pa je koncert bio besplatan, ubio bi se da sam to platio
Možda je Stublić zaspao u backstageu, a nisu ga htijeli buditi |
|
|
Topic |
|