forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Kojim stripovima se nadate u Fibrinom izdanju
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 94

Shaner
Advanced Member

Croatia
7268 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 06/08/2022 : 16:45:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

Nisam čitao, ali vizualno izgleda atraktivno, po najavi slice of life, s puno prizora Venecije.

Autor: Giulio Macaione

Naslov: Scirocco (Jugo)

Ovo je samo po sebi skoro pa dovoljno da ga kupim.

Svakako bi bilo lijepo vidjeti domaće izdanje.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6258 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 08/08/2022 : 12:56:08  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

Nisam čitao, ali vizualno izgleda atraktivno, po najavi slice of life, s puno prizora Venecije.

Autor: Giulio Macaione

Naslov: Scirocco (Jugo)

Ma kakav vjetar; VW!

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 08/08/2022 12:57:16
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38059 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 15/08/2022 : 00:10:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Heh, i ovo mi se cini zabavno na prvi pogled.
https://www.bdgest.com/preview-3540-BD-slava-apres-la-chute.html

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

maverick
New Member

150 Posts

Member since 13/08/2012

Posted - 17/08/2022 : 18:43:14  Show Profile Show Extended Profile  Send maverick a Private Message  Reply with Quote
MOREA (Arleston-Labrosee)
To bi kupio iste sekunde. Hardcover, softcover... daj šta daš.
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12626 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 07/09/2022 : 22:16:21  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

thesufferingman
Starting Member

50 Posts

Member since 01/08/2020

Posted - 10/09/2022 : 07:15:43  Show Profile Show Extended Profile  Send thesufferingman a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav
kod Batmana me zanima da li ti postoje planovi tipa knightfall sagu ili no mans land sagu printati ,posto vidim da si Morrisona naceo i prepostavljam da ces ga zavrsiti,
te jedno kao fan jer ima sanse da Shazam u narednom nekom periodu kroz nekoliko godina dobije izdanje
Hvala
L.P.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29373 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/09/2022 : 09:48:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Za sada ne, ali tko zna što će biti za par godina

Trouble will find me
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2700 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 12/09/2022 : 12:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Potaknut drugim topicom, zanimalo bi me nakon ovogodisnjeg Inkalovog box seta, da li za 2,3 god npr mozemo videti cb Inkala na punom a4 formatu, ili formatu Podmuklih Indija?

Ili nesto slicno, luksuzna izdanja Valijant, Bluberi, Korto...cb veci format, probrani papir...mislim da bi ovi klasici uvek imali prolaz...ne znam kakva je situacija u Hr sada sa pravima za te naslove...

Edited by - john connor on 12/09/2022 13:09:10
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/09/2022 : 12:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Bluberija i Corta drži Bookglobe, a Valianta Zagrebačka Naklada.

Nego Markose, oćeš objavljivati Busiekov "Superman: Secret Identity"?

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa

Edited by - Paka01 on 12/09/2022 12:51:08
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29373 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/09/2022 : 12:52:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Fibrina politika je oduvijek bila da se ne miješa u serijale koji su drugi već započeli, osim ako oni sami ne odustanu od njih.
O Inkalu se već da razgovarati.

Trouble will find me
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26823 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 12/09/2022 : 12:56:41  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
c/b Inkal u pojedinačnim 40x30 albumima na dobrom papiru

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 12/09/2022 : 13:05:01  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

c/b Inkal u pojedinačnim 40x30 albumima na dobrom papiru

da se nadjemo na pola

eh, a sto se tice drugih izdavaca, eh... theodore poussin u fibrinom izdanju
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3280 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 12/09/2022 : 13:11:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
A ako izdavač odustane od recimo, Lincolna?
Tiha patnja mi je taj Lincoln. Ma lažem, i nije tiha.
Go to Top of Page

john connor
Senior Member

Serbia
2700 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 12/09/2022 : 13:38:21  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Lincoln bravo Red, to se trazi...ali ako ZN odustala Valijant u Fibrinom izdanju bi bio top...Fibri fale ovakvi blokbasteri...

Jos ne mogu da prezalim sto Fibra nije uzela Zera...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29373 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/09/2022 : 13:47:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Fibri fale jedino mange, iako i njih donekle pokrivam, a ostalo više-manje.

Trouble will find me
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/09/2022 : 13:51:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Imaš li u u nekim snovima u planu Berserk ili Attack on Titan?
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12921 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 12/09/2022 : 13:56:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Fibrina politika je oduvijek bila da se ne miješa u serijale koji su drugi već započeli, osim ako oni sami ne odustanu od njih.

Tintin?

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29373 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/09/2022 : 14:07:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
U snovima mi je još jedino penzija negdi na nekom otoku:)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/09/2022 : 14:25:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Šta se mangi tiče, tipujem da ćemo kad tad vidjeti Planetes!

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2744 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 12/09/2022 : 14:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
Tintin bi se trenutno rasprodao, planulo bi dok mutavi kaže "keks". Pogotovo ako bi išao u onim smanjenim integralima. Osim vjerojatnog otkupa, po mojoj slobodnoj procjeni kupovao bi ga Bušido, Peyo, Deers, još 5 ljudi i dva-tri hrčka. :) Znamo da Fibra ne forsira samo komercijalno isplative naslove, ali Tintin bi bio pucanj u vlastitu nogu, ruku, rame i guzicu istovremeno.

hejt, jal & rock 'n' roll
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/09/2022 : 14:37:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Nego, baš mi je žao što Superman nema svoju liniju stripova kod Fibre na isti način kao i Batman... Mislim, jasno mi je da je Batman popularniji, al jebemu nije Superman neka žnj liga plus ima pristojan broj dobrih do odličnih stripova koje bi valjalo objaviti. Šteta je da ostane na ovom jednom jedinom do sada.

Mooreovi Supermani su klasik, dan danas su odlični, a bilo bi predivno vidjeti recimo Curta Swana na velikom formatu...

Busiekov mini serijal Secret Identity sam već spominjao, pravi moderni klasik koji izvrće priču o Supermanu i pritom nam donosi odlične likove i zanimljivu radnju...

Red Son, voljeli ga ili ne svakako je intrigantan i zanimljiv, koncept mu je baš super, a po mom mišljenju je i izvedba više nego dobra.

For All Seasons je obavezan, meni poslije The Long Halloweena najbolja kolaboracija Jepha Loeba i Tima Salea. Ne znaš šta je ljepše, priča ili crtež. I po obavezno uključiti one dvije kratke bonus priče.

Čak su i "blockbuster" Supermani Geoffa Johnsa jako dobri i zabavni, puno bolji recimo od Snyderovog Batmana... The Last Son je praktički esencijalno štivo za ljubitelje Donnerovih filmova, dok su priče Brainiac i Superman and the Legion od Super-Heroes jako lijepi i zabavni superherojski stripovi s nekim baš upečatljivim momentima, a imaju i meni dragog Garyja Franka na crtežu.

Luthor od Azzarella i Bermeja je također sasvim pristojan strip.

American Alien mi se jako svidio, odličan moderni pristup i plejada jako dobrih crtača, baš djeluje svježe i zanimljivo...

Zatim Birthright Marka Waida, možda najbolji Supermanov origin (uz onaj Johna Byrnea) koji unatoč nekim konceptima koji nisu kasnije zaživjeli svejedno vrijedi čitati ispočetka i ispočetka.

Kao Bonus bih ubacio i Mooreov run na Supremeu, možda jednu od najboljih Superman priča ikada, mada se ne radi konkretno o Supermanu (ali u neku ruku ovo je definitivno Superman). Apsolutno fantastičan strip.

Edited by - Paka01 on 12/09/2022 14:37:43
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3280 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 12/09/2022 : 14:41:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Ne računam ono što je kod nas izašlo...od preostalog, For All Seasons na prvom mestu, stvarno se nadam da će neko to objaviti. Na drugom mestu Secret Identity.
Go to Top of Page

vetropiroman
New Member

288 Posts

Member since 27/02/2022

Posted - 12/09/2022 : 14:52:36  Show Profile Show Extended Profile  Send vetropiroman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by verab

Tintin bi se trenutno rasprodao, planulo bi dok mutavi kaže "keks". Pogotovo ako bi išao u onim smanjenim integralima. Osim vjerojatnog otkupa, po mojoj slobodnoj procjeni kupovao bi ga Bušido, Peyo, Deers, još 5 ljudi i dva-tri hrčka. :) Znamo da Fibra ne forsira samo komercijalno isplative naslove, ali Tintin bi bio pucanj u vlastitu nogu, ruku, rame i guzicu istovremeno.

Uzeo bih i ja sve bez pitanja o ceni, ali nikako smanjene. Za taj format kod Tintina mi je potrebna lupa - A4 obavezno, makar pojedinačno, ako već ne mogu u integrale tog formata. Ali taj klasik definitivno nije dobio izdanje kakvo zaslužuje na ovim prostorima i otkud ta loša karma, počevši od Dečjih novina, preko Algoritma, do DW-a, mi nikad neće biti jasno.
Go to Top of Page

vetropiroman
New Member

288 Posts

Member since 27/02/2022

Posted - 12/09/2022 : 15:02:01  Show Profile Show Extended Profile  Send vetropiroman a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kad smo kod mangi, Akira u nekom oversized kolor izdanju je pusti san ili Nada umire poslednja?
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10347 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 12/09/2022 : 15:18:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by verab

Error.

Peyo (za kojeg ne znam da li ga smatraš čovjekom ili hrčkom) ne bi kupio (smanjeni format pogotovo). Razlog: Peyo je nabavio komplet Tintina (na engleskom) dok si ti bio još dijete.

Čekanje domaćih izdavača na objavljivanje nekih naslova dolazi u obzir kod naslova za koje mi je skoro pa svejedno hoće li se objaviti ili nisu nabavljivi na meni poznatim jezicima.

Da ne ispadne da potcjenjujem izdavače zadivljujuće je koliko se toga objavilo u HR i susjedstvu zadnjih godina.

Tintin se zasad pokazao neisplativim, da li je zastario ili je u pitanju loša reklama ne znam.
Go to Top of Page
Page: of 94 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000