forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 575

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7297 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 20/09/2022 : 09:06:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kerempir

Predlažem onda naš službeni moto i dodatak u naslovu našeg topica: che sara, sara :)

Ozbiljno, nema potrebe za uzrujavanjem, nije nathan jedini strip koji postoji. Zbog ovog razvlačenja i cijene ne želim više pratiti druge dugotrajne serijale kod LL, ali tu je Siročad koji mi je super filer a većina nas prati druge izdavače, prije svega Fibru. Neće nam faliti lektire već novca i prostora :)

Inače ajde lijepo za NN 80.

Tako je postalo i kod mene. Prije sam bjesnio što nije Nathan češće, sad toliko i nije žurba. Brdo je tu zanimljivih stripova oko nas i nažalost, sve manje i manje mjesta na policama.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17831 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 20/09/2022 : 12:54:28  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

quote:
Originally posted by drogsy

Drago mi je ustanoviti da ima ljudi koji opsesivno prate ovaj topic, iako ne čitaju Nathana.

Je, je...i ja sam tako vidio da ima ljudi koji prate topic "Bundesliga" a zamisli ne igraju nogomet za Bayern.

opsesivno ulazim u svaki zanimljiv topik
ali volim gledati kako je šuplja ista kao prije 15 godina s nikom
sporo i bez nekog ritma...i onda zbrzaju sve odjednom u mjesec
to nije OK
ali jad ti to reci nekome...šta me briga što ne spavate
izračunao sam da ću imati 75 godina kada kompletiraju nik rajdera
a umrijet ću nećete kompletirati ni redovnu seriju nathana zbog USRANIH pješčanih planeta i SPINGOVANA
al vi ste izdavači jedino što mogu jeste povuć se

povukao sam se i iz MM debeljuce VČ... skok s 27 maraka na 50 ili 56 zavisno od preprodavača :D

jeste kaže nisu izdavali kad je bilo sve jeftinije 5 godina
ali će sad ubrzati kad je sve poskupilo i kad je inflacija

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1122 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 20/09/2022 : 15:25:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

quote:
Originally posted by logo111

quote:
Originally posted by drogsy

Drago mi je ustanoviti da ima ljudi koji opsesivno prate ovaj topic, iako ne čitaju Nathana.

Je, je...i ja sam tako vidio da ima ljudi koji prate topic "Bundesliga" a zamisli ne igraju nogomet za Bayern.

opsesivno ulazim u svaki zanimljiv topik
ali volim gledati kako je šuplja ista kao prije 15 godina s nikom
sporo i bez nekog ritma...i onda zbrzaju sve odjednom u mjesec
to nije OK
ali jad ti to reci nekome...šta me briga što ne spavate
izračunao sam da ću imati 75 godina kada kompletiraju nik rajdera
a umrijet ću nećete kompletirati ni redovnu seriju nathana zbog USRANIH pješčanih planeta i SPINGOVANA
al vi ste izdavači jedino što mogu jeste povuć se

povukao sam se i iz MM debeljuce VČ... skok s 27 maraka na 50 ili 56 zavisno od preprodavača :D

jeste kaže nisu izdavali kad je bilo sve jeftinije 5 godina
ali će sad ubrzati kad je sve poskupilo i kad je inflacija

Tebe brine što ćeš otegnu papke prije 75-te i nećeš doživjeti kraj Nicka (ili nekog drugog vječitog serijala).

Bolje da tražiš nasljednika prije nego otegneš te papke da nasljednik nastavi gdje si ti stao silom prilika.
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1608 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 20/09/2022 : 15:56:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote

To što nathan rijetko izlazi, nije razlog da se topic mora popunjavati proseravanjima. Za to imate dramu prase:mitrovic
Go to Top of Page

AlenT
New Member

Croatia
179 Posts

Member since 19/11/2009

Posted - 03/10/2022 : 10:47:22  Show Profile Show Extended Profile  Send AlenT a Private Message  Reply with Quote
Ja: Je l' do kraja godine u planu bar jedan Nathan za krpanje one stara rupe?

LL: Ne, ali nije još puno toga ostalo, pa ne brini, riješit ćemo i to.

Ja: Vjerujem da bude. Znam da imate drugih prioriteta, novih edicija, problema s tiskarama, naslovnicama... ali nadam se da ćete probati ubrzati. Popunjavanje te rupe traje već 12 godina čini mi se, a po toj dinamici moglo bi još dodatnih 5 godina.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7297 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 03/10/2022 : 12:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Da nažalost. Zadnjih godina su imali godišnji ritam 1-2-1-2. Po toj logici u 2022. su trebali izdati 2 knjige. Ispade da neće bit niti jedna. A loše stoji i izlaženje novih epizoda.
I ja sam prije znao im uputiti koju konstruktivnu kritiku na godišnji broj izdanja Nathana, ali često su se našli gotovo uvrijeđeni. Tako da sam odustao.

Ali bar će uživati ljubitelji Alan Forda, Mister Noa i ostalih privilegiranih junaka.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29621 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/10/2022 : 12:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
U ovom trenutku su priveligirani jedino Mr. No i AF
Nema drugih, koliko ja vidim
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6315 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 03/10/2022 : 13:00:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Ja bi rekao da ima i Tex-a. Ali da, zatrpavaju se sa sve više novih serijala, a ovi koji idu slabije idu na led.
Šteta. :(
Ja evo skupljam i AF i moram priznat da mi je ritam čak i malo prebrz, dok je Nathan zapeo. :(

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15784 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 03/10/2022 : 17:42:57  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AlenT

Ja: Je l' do kraja godine u planu bar jedan Nathan za krpanje one stara rupe?

LL: Ne, ali nije još puno toga ostalo, pa ne brini, riješit ćemo i to.

Ja: Vjerujem da bude. Znam da imate drugih prioriteta, novih edicija, problema s tiskarama, naslovnicama... ali nadam se da ćete probati ubrzati. Popunjavanje te rupe traje već 12 godina čini mi se, a po toj dinamici moglo bi još dodatnih 5 godina.

to je zbilja sramotan odgovor ...

isto kao da je napisao ..ko vas je.. kad bude bude više niste zanimljivi

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO

Edited by - risbozg on 03/10/2022 17:46:18
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17831 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 03/10/2022 : 19:58:37  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ja bih ti savjetovao da napustiš kult što prije

ja inače ne razumijem tu kapitalističku misao konstantnog širenja... onda se bune na imperijalistička osvajanja u prošlosti
to je sistem koji ne može opstati na 2-3 serijala... jednostavno to je ko bicikl
ne bih rekao droga... ali jeste kao neka opsesija širenja... konstantnog rasta
ko ku najebe... naravno oni na kraju... najslabija karika

nije mi stvarno jasno zar nije bolje fokusirat se na lupam 10 serijala to prangijati dok ne završi/stignu talijane
a ostale laganini KOJI SU VEĆ IZAŠLI

završene serijale nagariti... legendarne serijale nagariti
sporedne karine ala pješčana planeta... hahaha kronologija :D

još kad kažu da su natanovci :D
kult

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2271 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 03/10/2022 : 20:23:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause
Da nažalost. Zadnjih godina su imali godišnji ritam 1-2-1-2. Po toj logici u 2022. su trebali izdati 2 knjige. Ispade da neće bit niti jedna. A loše stoji i izlaženje novih epizoda. I ja sam prije znao im uputiti koju konstruktivnu kritiku na godišnji broj izdanja Nathana, ali često su se našli gotovo uvrijeđeni. Tako da sam odustao. Ali bar će uživati ljubitelji Alan Forda, Mister Noa i ostalih privilegiranih junaka.

Da. Nedaj Bože im nekakvu konstruktivnu kritiku uputiti. Oni su najpametniji, najbolji, naj naj... Nathan im ide već neko vrijeme na kapaljku a Mister No (iako je to već sve viđeno) ide ko na traci . Osim toga i Dragonero ide jako. OK to je novi i nikad objavljivan serijal pa neka, ali Alan Forda i Mister Noa su zbilja mogli malo usporiti. Čak je i neprikosnoveni Zagor usporio . Za Alan Forda mi možda čak i odgovara taj ritam. Što prije do broja 75 i prestajem , a galoprirajućeg Mister Noa i Dragonero ionako ne kupujem.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29621 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 03/10/2022 : 20:50:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Ne bih baš rekao da Dragonero ide jako
Ove godine su objavili samo 4 knjige redovnih epizoda
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2271 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 03/10/2022 : 21:38:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
Imaš pravo. 4 redovna i još 2 ostala. Činilo mi se da to ide puno brže. Barem mi se čini da je to prije išlo puno brže.
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1122 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 04/10/2022 : 11:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
Ide Dragonero i to jako dobro. Prošle godine 7 knjiga iz redovne serije. Ove godine 4 knjige i sad još 2 Dragonero Pobunjenik za Interliber. Kasne nekih 2 godine od Talijana.
Najviše "šteka" Martin i Nick pa onda Nathan.

Mister No kolorac ide brzo jer imaju prijevod a solidno ide. S Alan Fordom je priča za sad još najbolja.

Da su tvrdoglavi i to je istina.

Za razuvjeriti ih treba imati dobru ideju i argumente da "okrenu pluču" po pitanju tih serijala koji em slabo idu em su kompliciraniji od drugih serijala za produciranje.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6315 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 04/10/2022 : 13:32:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Da, Nick se vj nebi ni mrdnuo da nije uletila Golconda. I odmah da se ogradim da me ne zanimaju rasprave o kvaliteti/konkurentnosti i nekonkurentsoti/nekvaliteti, samo napominjem da se od Golcondinih najava LLov Nick malo mrdnuo, ali stvarno malo. Na svu sreću pa me NR ne zanima. A opet, Golconda je krenula i sa NN, pa je LL iz 3-e brzine ubacio u 2-u ili čak u 1-u. :(
A dobro, strpljen-spašen.

Već sam napisao da mi je Dado napisao da ima još do kraja godine i da će biti Nathana. Obećanje, meni radovanje. :D

Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 04/10/2022 : 16:31:40  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
Nick Raider u LL (kao ni bilo koje drugo izdanje) nema apsolutno nikakve veze sa Golcondom niti će biti. Izdano je pola serijala u svom tempu, sa Golcondom ili bez nje.
Zastoj u izdavanju je bio kod jubilarnog kolornog broja 100 zbog loših materijala koje je bilo potrebno dodatno obraditi i to je sva istina tko je želi.

Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1608 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 05/10/2022 : 13:43:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Primjetio u par navrata da brže idu serijali koji imaju prijevod. Ne znam kako se Dragonero uklapa u tu priču ali ok, nije ni da me zanima. Izgleda da ćemo prije dočekati Golcondu :D

Barem ću imati stavku manje za ovu godinu jer je Fibra eksplodirala sa najavama:)
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1122 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 05/10/2022 : 17:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
Namjera im je bila da u Dragonera što brže izađe van ova saga oko rata s Crnim Kraljicama.

Nadati je i sanjati da će možda i NN "odvaliti" brzo ovaj sad dio oko Rata svjetova.
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1608 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 05/10/2022 : 18:39:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Iskreno me zaboli za nade i snove, ali hajde oni su barem besplatni. Realno stalno se otvaraju novi serijali što guši postojeće serijale poput nn, a komunikacija sa rijetkim preostalim kupcima im je, blago rečeno, retardirana, ali ok, kada i jesmo :)
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17831 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/10/2022 : 18:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
pa da fekalije bacaju na vas na sajmovima
vi biste kupovali

jbg samo nastavite sretno
stinki je prvi prepoznao ublehu i šuplju svaka mu čast
vizionar

nezavršen serijal sa mnoštvom spinofova nezavršene rupe između redovnih brojeva vam daju na kapaljku za ogromnu sumu novaca
još se ljute na pitanja
pa ko je tu lud?
jedno da konačno odustane od nathana zbog mog pisanja...ili se prebaci na oštećene ili s pečatom te na aukcijama ako bude jeftinije
smatrat ću da sam uspio

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27020 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 05/10/2022 : 19:00:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6315 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 05/10/2022 : 19:33:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Ako netko ima link za barem ITA sken za ovu abominaciju što je Jaki stavio, molim da mi šibne na PM.

EDIT: OK, vidim da izlazi tek za mj dana.

https://shop.sergiobonelli.it/nathan-never/2022/10/04/libro/nathan-never-justice-league-doppio-universo-1022207/

Edited by - DiSkAcH on 05/10/2022 19:37:07
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7297 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 05/10/2022 : 19:43:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Kladim se da će i Libellus ovo izdati u roku od nekoliko mjeseci. Ali mene ovo, blago rečeno, uopće ne zanima. Samo želim da objave u komadu Rat svjetova. Ali sve se bojim da će prije ovo izaći.
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1608 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 05/10/2022 : 20:08:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
@zeljko, premda možda misliš da se slažemo, iskreno koga boli kuki za tvoje misionarenje na forumu protiv Libellusovog Nathana? Stvarno od svih stvari koje možeš napraviti ti želiš gubiti vrijeme da pišeš nepoznatim likovima protiv stripa? Fascinira kako uvijek postoje pojedinci koji nepozvani moraju drugima viriti u novčanike i uvjeravati ih kako je nešto skupo za njih i vrijeđati ih? Ja prvi reći ću da sam bio zainteresiran za Dragonera i Dampyra, ali zaključio sam da mi je preskupo pa nisam ni započinjao, ali ne jašem jalno poput tebe po kupcima tih sadržaja, ako mogu i ako žele to je njihova stvar.

Točno znam u što se upuštam sa nathanom i neću poput drugih izvoditi svakojaka opravdanja o cijeni stripa, ali ja to mogu, ja to želim i gušt mi je, nitko me ne tjera da ga kupujem i čitam, a bogamu neće me neki anonimni jalni zeljko ili kvazifilo zof stinky natjerati da odustanem.

Tako da brate, dosadan si, nađi neku pozitivnu stvar u životu i probaj uživati u tome.

@diskach
Evo ja zainteresiran što će to biti :) samo da prvo odradimo rat svjetova

Edited by - Kerempir on 05/10/2022 20:09:38
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17831 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/10/2022 : 21:18:00  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
Pa vidim da je nacet sumnjom i red je da pomognem covjeku nisam se tebi obracao...kad osjetim da si spreman ne brini znat ces da ti se obracam

Svako malo se oblizujem kad vidim zagija ili martija...ovaj nathan je ubleha

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page
Page: of 575 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.41 seconds. Snitz Forums 2000