forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 INTEGRAL "GRIČKA VJEŠTICA"
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 28

anam
New Member

206 Posts

Member since 23/08/2022

Posted - 21/10/2022 : 23:43:43  Show Profile Show Extended Profile  Send anam a Private Message  Reply with Quote
Sve pet tekma ide dalje...gledanost velika...publika u ekstazi...nadamo se da će sve to polučiti i nekakve rezultate kod budućih izdanja nama dragih stripova.

frane
"Bosančerosi :)
Uvreda dana :"
...pa sve zavisi od ekipe kako to prihvaća a i u kome kontekstu je rečeno...bez zamjerke.
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
6919 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 22/10/2022 : 06:29:16  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message  Reply with Quote
Tak je.

Ajmo dalje sportski.

Ja mogu prihvatiti da je Alijino izdanje Gričke najbolje.
Sveo je otisak na zajednički crni nazivnik.
Šteta što nije izabrao naslovnicu sa ženama.
Meni ta stvarno ima težinu.

Nekom novom (ili starom) klincu je ovo izdanje super. I tak treba biti.
Sve dok jednom ne stane pred Andrijin original.

I to je sve.
Morti je Stari u Gričkoj žuljao žešće zbog nekih drugih razloga. Probao sam to čitati. Nisam uhvatio korak.

Evo baš listam Veljkov Hrvatski posljeratni strip. I tamo je Andrija u Povratku Starog mačka sveden na zajednički nazivnik. Pogledajte otisak.

Vaša lopta.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27016 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 22/10/2022 : 06:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Nije uopće pitanje je li ovo izdanje GV najbolje do sada ili ne.
Baza je da je reklamirano kao ultimativno i dugo očekivano a nisu se ni potrudili saznati da li ima originala i koliko ih ima.
Uglavnom moglo je biti bolje idući logikom da su se koristili originali a tamo gdje fale da su onda korišteni skenovi iz drugih izdanja.
Šteta.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
6919 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 22/10/2022 : 07:05:03  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message  Reply with Quote
Šteta.
Table nakon Jakog zakucavanja.

Jaki, daj im sad loptu.

Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
6919 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 22/10/2022 : 07:39:27  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message  Reply with Quote
Dok traje time out...
Jaki, dok mi kupujemo francuske i engleske, bosanci nam prodaju naše stripove.

Koji smo mi stripaši, naftaši :)
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27016 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 22/10/2022 : 07:53:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Pa neka prodaju,kad hrvateki neće.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
6919 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 22/10/2022 : 08:06:07  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message  Reply with Quote
Koja si ti stina, Jaki. Jel nabijaš baluna u nekom obliku?

Čist da razbijemo monotoniju, dok se hrvateki, srbeki i bosančerosi ne probude.

S čim se baviš? Mislim, ja te ne znam, pa me čist zanima...
Jesi akademik?

Pitam to jer si odmah ukazao da otisak mora biti bolje skeniran ...

Edited by - frano on 22/10/2022 09:06:35
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2800 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 22/10/2022 : 09:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
Samo sken s originala

Btw, koliko ljudi treba za sjebat izdavaču topic? Nije početak vica, nego pitanje moderaciji.

hejt, jal & rock 'n' roll
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25521 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 22/10/2022 : 09:37:52  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by verab

Btw, koliko ljudi treba za sjebat izdavaču topic? Nije početak vica, nego pitanje moderaciji.

Samo jedan. Ali vidim da se mladjo već javio sa upozorenjem.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 22/10/2022 : 09:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
šTA JE OVO LJUDI MOJI, E BAŠ STE UNEREDILI OVAJ TOPIK!

@frano, smanji doživljaje u vezi bosančerosa i srbeka. Ja pretpostavljam da ti nije namjera da nas vrijeđaš,ali sa strane to tako izgleda i tako drugi to shvaćaju. Previše značaja daješ jakom, koji usput da kažem, u ovom slučaju, ne zna dal' je poš'o ili doš'o.:), on je na jednom drugom topiku tražio da postavim skenove sa većom rezolucijom i ništa više.

Svi oni koji nisu vidjeli ovo izdanje ili ga nisu nabavili, a žestoko ga napadaju su pomalo zločasti. Dal' je neka frustracija u pitanju, to samo oni znaju...

I dalje tvrdim, kao što sam i najavljivao da je ovo ULTIMATIVNO IZDANJE! A i mnogi koji su postali vlasnici istog imaju takvo mišljenje!

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/

Edited by - all_ba on 22/10/2022 09:46:30
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47303 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/10/2022 : 09:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Koja drametina oko ovog izdanja. Ko nekad Cmarisol

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
6919 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 22/10/2022 : 09:56:27  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message  Reply with Quote
Ma to ja od milja, Alija.

Ultimativno izdanje. E, to.
Kuršlus time.

Jaki, preuzmi.
Akademski.
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 22/10/2022 : 10:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by frano

Ma to ja od milja, Alija.

Ultimativno izdanje. E, to.
Kuršlus time.

@Frano, hoćeš li doći u Klovićeve, da se konačno i vidimo i upoznamo,
pa brate, da mi u lice kažeš dal je ovo ultimativno izdanje ili nije!

Ovo važi i za sve ostale koji napadaju ovako žestoko ovo izdanje!

C'est la vie...

Edited by - all_ba on 22/10/2022 10:07:45
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
6919 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 22/10/2022 : 10:13:19  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message  Reply with Quote
Alija, ali vi govorite da je ultimativno, ne ja.

Ja stojim iza svake svoje rečenice.

Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 22/10/2022 : 10:15:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
quote:

Alija, ali vi govorite da je ultimativno, ne ja.

Ja stojim iza svake svoje rečenice.

@Frano, nećeš stajati iza svake svoje rečenice u Klovićevim dvorima, kad budeš imao u rukama ovo ultimativno izdanje.

C'est la vie...
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 22/10/2022 : 10:26:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
Neće me biti na ovom forumu do večeras, A VI SE OPET POTRUDITE DA NEUREDITE OVAJ TOPIK!
a, MODERATORI SAMO NIJEMO POSMATRAJU!

C'est la vie...
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
6919 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 22/10/2022 : 10:28:54  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message  Reply with Quote
I svakako, ak nas iskreno sve pozivate,
Doći ćemo u Klovićeve.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 22/10/2022 : 12:33:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Frano odmori malo.
Ponavljaš jednu te istu stvar mali milion puta, a još su tu i uvrede.
Za početak minimalna kazna a posle budmo vid'li.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10821 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 22/10/2022 : 18:51:45  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Lijep pozdrav izdavacu i suradnicima na ovom djelu, zelim Vam ugodnu promociju i druzenje u klovicevim dvorima.
Gosp.Balta kao sarajlija je i imao zelju napraviti u svojoj bransi i u svijetu stripa jedno posebno strip izdanje cija je radnja u gradu Zagrebu, znaci gradu koji nije njegov, ali se osjeca tamo kao i u bilo kojem drugom gradu na potezu od Alpa do ohridskog jezera.
Pa evo ja osobno kao rodjeni zagrepcanec, ne purger,ali domovine sin, kak vele i varazdinci. 😊
Kao student sam dzeparac zaradjivao na izlozbama u klovicevim dvorima, 700 godina sibenske nadbiskupije, blago otomanskog carstva i izlozba razlicith autora, a posebno mi je bilo drago sto sam bio dva tjedna u Lotrscaku sa izlozbom poljskog lutkarskog zavoda. Svaki dan u 12 sati sam prste u usi i dozivljavao najavljivanje tocnog vremena sa Grica.
Sjecam se gosp. Stjepana s kojim sam porazgovarao par puta, ipak je svaki dan isao gore na podne, pa je prolazio mojim stepenistem. Pitao me jednom kak je, velim evo cuvam gricku vjesticu, jer je bila jedna lutka vjestice iz poljskih bajki. 😁
Lijepe uspomene.
Jesam daleko, ali Zgb je u 💙.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 22/10/2022 18:53:03
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27016 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 22/10/2022 : 20:34:19  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by all_ba

@frano, smanji doživljaje u vezi bosančerosa i srbeka. Ja pretpostavljam da ti nije namjera da nas vrijeđaš,ali sa strane to tako izgleda i tako drugi to shvaćaju. Previše značaja daješ jakom, koji usput da kažem, u ovom slučaju, ne zna dal' je poš'o ili doš'o.:), on je na jednom drugom topiku tražio da postavim skenove sa većom rezolucijom i ništa više.

Svi oni koji nisu vidjeli ovo izdanje ili ga nisu nabavili, a žestoko ga napadaju su pomalo zločasti. Dal' je neka frustracija u pitanju, to samo oni znaju...

I dalje tvrdim, kao što sam i najavljivao da je ovo ULTIMATIVNO IZDANJE! A i mnogi koji su postali vlasnici istog imaju takvo mišljenje!

Pa nije ultimativno jer nisu korišteni originali a moglo se.
Može se reć najbolje do sada ali je moglo i bolje.
I cijeli prijepor je tu.
Niko ne pljuje tvoje izdanje.
Samo sam alergičan na lažno oglašavanje.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47303 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/10/2022 : 20:55:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Lijep pozdrav izdavacu i suradnicima na ovom djelu, zelim Vam ugodnu promociju i druzenje u klovicevim dvorima.
Gosp.Balta kao sarajlija je i imao zelju napraviti u svojoj bransi i u svijetu stripa jedno posebno strip izdanje cija je radnja u gradu Zagrebu, znaci gradu koji nije njegov, ali se osjeca tamo kao i u bilo kojem drugom gradu na potezu od Alpa do ohridskog jezera.
Pa evo ja osobno kao rodjeni zagrepcanec, ne purger,ali domovine sin, kak vele i varazdinci. 😊
Kao student sam dzeparac zaradjivao na izlozbama u klovicevim dvorima, 700 godina sibenske nadbiskupije, blago otomanskog carstva i izlozba razlicith autora, a posebno mi je bilo drago sto sam bio dva tjedna u Lotrscaku sa izlozbom poljskog lutkarskog zavoda. Svaki dan u 12 sati sam prste u usi i dozivljavao najavljivanje tocnog vremena sa Grica.
Sjecam se gosp. Stjepana s kojim sam porazgovarao par puta, ipak je svaki dan isao gore na podne, pa je prolazio mojim stepenistem. Pitao me jednom kak je, velim evo cuvam gricku vjesticu, jer je bila jedna lutka vjestice iz poljskih bajki. 😁
Lijepe uspomene.

Rodjen si u zg? Nije onda cudno. Meni zg jedva ista predstavlja. Od tih sjevernih gradova Ljubljana mi je daleeeko isprid. Nisu ni u istoj kategoriji.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 22/10/2022 : 20:57:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Lijepe uspomene.

Hvala @Emirem! Lijepa sjećanja na studentske dane i Klovićeve koje ste podijelili s nama. Ja prvi puta dolazim u Gornji grad, čak ću i apartman da rezervišem tamo kako bih što više vremena proveo na mjestu "zločina", radnje Maurovićevog remek-djela. Biće mi čast što će baš u Klovićevim dvorima biti promocija integeralnog izdanja "Gričke vještice".

C'est la vie...
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 22/10/2022 : 20:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:
Originally posted by all_ba

Pa nije ultimativno jer nisu korišteni originali a moglo se.
Može se reć najbolje do sada ali je moglo i bolje.
I cijeli prijepor je tu.
Niko ne pljuje tvoje izdanje.
Samo sam alergičan na lažno oglašavanje.

@jaki, jel ti uopšte znaš šta se misli pod pojmom ultimativno?

C'est la vie...
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4149 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 22/10/2022 : 21:07:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message  Reply with Quote
quote:

I svakako, ak nas iskreno sve pozivate,
Doći ćemo u Klovićeve.

ISKRENO VAS SVE POZIVAM NA PROMOCIJU i druženje u Klovićevim dvorima.
Nikad ne radim ništa sa računicom, nego iz srca, iskreno i s ljubavlju!

C'est la vie...
Go to Top of Page

dupli
Senior Member

Croatia
1062 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 22/10/2022 : 22:19:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dupli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Je li ovo onaj isti "Strendž in d najt" Alija?

Naravno da je.
Kako drugačije objasniti ovaj veseli ULTIMATIVNI nesporazum.

Najpoznatiji "lažni par" u hrvatskom jeziku je naš pridjev "ultimativan" i engleski pridjev "ultimate".
Zvuče isto ali nemaju isto značenje.
"Ultimate" na engleskom ima u hrvatskom značenje najbolji, vrhunski, a
"ultimativno" na hrvatskom je nešto što proizlazi iz ultimatuma, stvar
nakon koje više nema razgovora i vjerojatno vodi u rat.

U stvari, kad bolje razmislim, možda je all_ba u pravu.
Moguće je da je ovo zaista ULTIMATIVNO izdanje Gričke vještice.

Hoće li biti zakuska na promociji?
Go to Top of Page
Page: of 28 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000