forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 575

mmihoci
Senior Member

1122 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 22/10/2022 : 19:29:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
Bit će dobro ako cijene neće ići još gore. Jer izgleda da će tiraži padati.
Možda i nešto pojeftini jer ima sitnih naznaka neke deflacije, no nisam baš optimist.
I Ludens je poskupio nekih 25%, ali 25% na 20 kuna i na 150 kuna nije isto.

Meni je ipak draže da poskupi nego da prestane izlaziti.

Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1608 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 22/10/2022 : 19:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

quote:
Originally posted by Kerempir

Ubuduce ćemo ovakve pojave zvati "Risbozgova paradigma o utjecaju mrkve na cijene LL izdanja"

pa kaj ja mogu kad se po Zagrebu priča da čim na placu poskupi mrkva Libellus diže cijene..to im dođe kao neko opravdanje

Nemoj biti skroman, svojom opservacijom si zaslužio biti autor nove paradigme i počasni doktor.
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1608 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 22/10/2022 : 19:32:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mmihoci

quote:

quote:

Ubuduce ćemo ovakve pojave zvati "Risbozgova paradigma o utjecaju mrkve na cijene LL izdanja"

pa kaj ja mogu kad se po Zagrebu priča da čim na placu poskupi mrkva Libellus diže cijene..to im dođe kao neko opravdanje

A ništa, onda "sredi" da mrkva pojeftini pa će Libellus sniziti cijene.

to je samo stanje di im je i mrkva izlika za poskupljenje

Odlično, imamo i novi postulat doktora risbozga kako cijena mrkve ima jedino i isključivo pozitivan utjecaj na cijenu ll izdanja
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15784 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 22/10/2022 : 19:40:29  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Originally posted by mmihoci

quote:

quote:

A ništa, onda "sredi" da mrkva pojeftini pa će Libellus sniziti cijene.

to je samo stanje di im je i mrkva izlika za poskupljenje

Odlično, imamo i novi postulat doktora risbozga kako cijena mrkve ima jedino i isključivo pozitivan utjecaj na cijenu ll izdanja

Sutra idem na Dolac..sve me strah pitat kumice na placu kava bu cijena mrkve idući tjedan

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO

Edited by - risbozg on 22/10/2022 19:41:03
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1608 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 22/10/2022 : 22:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6315 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 23/10/2022 : 08:26:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Počelo je to dosta često poskupljivati, baš gledam ove promo period cijene:

NN78-168kn
NN79-176kn
NN80-196kn

Baš me zanima hoće li AF imati trenutne cijene barem do 25-e knjige do kuda će najveća većina kupovati.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 23/10/2022 08:26:58
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17831 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 23/10/2022 : 09:08:49  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Primjetio sam jer cijelo vrijeme zaostaju sa brojem izdanja
U prvih 10 mjeseci su trebali izdati 120 izdanja, a oni su tek na 92

Cekaju da poskupi pa da za isti rad uzmu vise

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17831 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 23/10/2022 : 09:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Ode novi Nathan na blizu 200 kn u promo periodu, a regularna cijena već 245 kn. Kako je krenulo, završetak Rata svjetova neće proći bez 300 kuna. :(

Sta je to za vas hadzije dzekove i kapitaliste

Ja sam imao svoju gornju granicu koju sam napisao i njima tamo bila je 40 km ako se ne varam...to je kao 3 giganta dilan doga da kupim na trafici...
I malo kusura

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1608 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 23/10/2022 : 10:41:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

Počelo je to dosta često poskupljivati, baš gledam ove promo period cijene:

NN78-168kn
NN79-176kn
NN80-196kn

Baš me zanima hoće li AF imati trenutne cijene barem do 25-e knjige do kuda će najveća većina kupovati.

Tužnije od svega je da je 78 izašao krajem 2021, 79 na proljeće, a 80 sada. Da je to izlazilo poput AF, mi bismo već završili rat svjetova prije utjecaja mrkve.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7295 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 24/10/2022 : 08:55:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

quote:

Ode novi Nathan na blizu 200 kn u promo periodu, a regularna cijena već 245 kn. Kako je krenulo, završetak Rata svjetova neće proći bez 300 kuna. :(

Sta je to za vas hadzije dzekove i kapitaliste

Ja sam imao svoju gornju granicu koju sam napisao i njima tamo bila je 40 km ako se ne varam...to je kao 3 giganta dilan doga da kupim na trafici...
I malo kusura

Mi hadžije ćemo i dalje uzimati bez obzira na cijenu. Podnošljivo je kad uzimaš samo jednog junaka od Libellusa. Izbor je ili ovako ili da ga nikako ne izdaju.
A vi raja se zadovoljite LMS-om od Golconde svako deseti broj. ;)
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10821 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 24/10/2022 : 09:06:15  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Svaki broj za euro skuplji.

U mom potpisu stoji hibridna misao NN-a i moje malenkosti. 😁

Sta vi mislite da pitamo sve one koji su zainteresirani za "crnu Nathanovu rupu" da se predbiljezimo i da naprave "print on demand"?

Koliko zainteresiranih, toliko knjiga, +/- koja visak za padobrance sa strane.
Ako vele da su NN fanovi u redakciji, onda da se trgnu da zavrsimo ovu kariku koja nedostaje. Da je Charles Dickens ziv napisao bi "Great expectations 2" i Beckett "u iscekivanju Nathana".
"Nista se ne dogadja!"

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

AlenT
New Member

Croatia
179 Posts

Member since 19/11/2009

Posted - 24/10/2022 : 10:01:18  Show Profile Show Extended Profile  Send AlenT a Private Message  Reply with Quote
Ja sam ZA!
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 24/10/2022 : 10:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
quote:

hej, ovo nije fer!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7295 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 24/10/2022 : 10:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

hej, ovo nije fer!

Sorry, malo Željka podbadam jer on stalno ko misionar želi navesti Nathanovce na pravi put. Super je ovo od Golconde, samo neka guraju ne bi li se još ko navukao na ovaj serijal.
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1608 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 24/10/2022 : 11:01:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Svaki broj za euro skuplji.

U mom potpisu stoji hibridna misao NN-a i moje malenkosti. 😁

Sta vi mislite da pitamo sve one koji su zainteresirani za "crnu Nathanovu rupu" da se predbiljezimo i da naprave "print on demand"?

Koliko zainteresiranih, toliko knjiga, +/- koja visak za padobrance sa strane.
Ako vele da su NN fanovi u redakciji, onda da se trgnu da zavrsimo ovu kariku koja nedostaje. Da je Charles Dickens ziv napisao bi "Great expectations 2" i Beckett "u iscekivanju Nathana".
"Nista se ne dogadja!"

Nisam najbolje shvatio, to pitanje za Ll ili Golcondu? ( još se oporavljam od covida )

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7295 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 24/10/2022 : 12:03:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam najbolje shvatio, to pitanje za Ll ili Golcondu? ( još se oporavljam od covida )

Zar opet? Kako je ovaj put bilo?

Emirem je sigurno mislio na Libellus. Po meni je to nemoguća misija.
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1608 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 24/10/2022 : 12:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Mila majka u odnosu na prvi put, ali opet problemi sa pamcenjem i razumijevanjem. I vjerojatno sam zadnjih tjedan dana se napricao/ napisao pizdarija ( ali možda nitko nije primjetio promjenu ).

Inače ko pravi hadzija nosim novi broj u ruksaku. Prolistao malo i onaj eko nathan u knjižari, ali nisam ga kupio. Ne odbija me tema nego mi je preskupo za lošu izvedbu. Sorry, interliber je blizu a fibra razbija novim izdanjima.

A što se tiče emiremovog prijedloga, znači o ll je ipak riječ, pa vjerujem da će oni saslušati svaki prijedlog, dapače iskoristiti ga za dobrobit sebe i drugih, jedina što mi nikako da shvatimo da su oni uvijek pametniji od nas

Inače kak ide golcondi?
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6315 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 24/10/2022 : 15:14:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Evo meni je danas došla nova tura od Zlatka, pa me unutra čeko EKO NN kako kaže Kerempir i br 80. Javim se kada pročitam. ;)

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7295 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 24/10/2022 : 15:32:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Jeste li svjesni da s brojem 80 počinje Rat svjetova? Ako tko bude čitao prvu epozodu neka javi dojmove. Ali bez spoilera. ;)

Čini mi se da prvu epizodu piše Vigna iako će većinu napisati Vietti.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6315 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 24/10/2022 : 16:48:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jeste li svjesni da s brojem 80 počinje Rat svjetova? Ako tko bude čitao prvu epozodu neka javi dojmove. Ali bez spoilera. ;)

Čini mi se da prvu epizodu piše Vigna iako će većinu napisati Vietti.

Uf, to nisam znao....pa koji vrag su to ovako izdali...
To je ova 239-Pretorijanci? Ma mislim da neću čitati onda, čekam da sve izađe, ili možda ipak pročitam, pa svaki put kada nabavim nove knjige, pročitam opet od 239 nadalje. Neodlučan sam, a možda i nisam.
A i ponavljanje je majka znanja.
Tako sam nove Metabarune od H7 pročitao najmanje 3x već.

Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1122 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 24/10/2022 : 17:34:03  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
A kaj da velim, ja sam već NN kronološki čitao 3 puta sa svim spin-offovima. Ovu rupetinu "krpao" s Ludens stripovima.

Ovo čekanje popunjavanja "rupe" je kao da čekaš jednu gotovu priču Blueberry-ja razlomljenu u nekoliko albuma koje autori rade svakih nekoliko godina te onda ako ostaneš živan nakon 10 ili 20 godina imaš priliku to pročitati u nekih 2 do 3 sata.

Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1608 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 24/10/2022 : 18:44:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Svjestan početka nove sage i veselim mu se. Dapače sigurno ću slistiti. Nema smisla čekati da se sve skupi, čemu? Gdje je užitak u čitanju i iščekivanju?
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6315 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 24/10/2022 : 19:50:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam ovu ekologiju i ne znam što im je ovo trebalo. Imam filing da je priča smišljena u 10-15min samo da se uzme lova od EU i te talijanske agencije za ekologiju.
Priča kompresirana do daske...ukratko po onom kraju iz stripa, mogli su ga završiti za 20 strana, ali su iz nekog razloga odlučili ubaciti MNOa i MMa pa su nekako priču zavrtili oko njih, ma neću spojlat ako tko misli čitati.
Žali bože vremena i novaca, svejedno bi ga uzeo za kolekciju kakogod pa ono, ne grizem se (znam da, kontradiktoran sam). :)

Go to Top of Page

maddjuro
Average Member

673 Posts

Member since 08/01/2008

Posted - 24/10/2022 : 20:30:13  Show Profile Show Extended Profile  Send maddjuro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pročitao sam ovu ekologiju i ne znam što im je ovo trebalo. Imam filing da je priča smišljena u 10-15min samo da se uzme lova od EU i te talijanske agencije za ekologiju.
Priča kompresirana do daske...ukratko po onom kraju iz stripa, mogli su ga završiti za 20 strana, ali su iz nekog razloga odlučili ubaciti MNOa i MMa pa su nekako priču zavrtili oko njih, ma neću spojlat ako tko misli čitati.
Žali bože vremena i novaca, svejedno bi ga uzeo za kolekciju kakogod pa ono, ne grizem se (znam da, kontradiktoran sam). :)

ovo je prvo uzdanje libellusa za koje mi je žao da sam dao novce
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7295 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 24/10/2022 : 20:40:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maddjuro

quote:

ovo je prvo uzdanje libellusa za koje mi je žao da sam dao novce

Tako isto i kod mene. Nekako u isto vrijeme bio pokupio osvojenu aukciju Fibrinu "Ubij ili umri" i ovog eko Nathana. Platio ovog prvog 200 kn za preko 600 stranica u boji i 180 kn za šaku stranica s 3 silom sklepana junaka. I gledam tako u ovaj drugi strip i pitam se što mi je ovo trebalo.
Go to Top of Page
Page: of 575 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.9 seconds. Snitz Forums 2000