Author |
Topic |
mmihoci
Senior Member
1122 Posts
Member since 01/02/2018 |
Posted - 22/10/2022 : 19:29:34
|
Bit će dobro ako cijene neće ići još gore. Jer izgleda da će tiraži padati. Možda i nešto pojeftini jer ima sitnih naznaka neke deflacije, no nisam baš optimist. I Ludens je poskupio nekih 25%, ali 25% na 20 kuna i na 150 kuna nije isto.
Meni je ipak draže da poskupi nego da prestane izlaziti.
|
|
|
Kerempir
Senior Member
1608 Posts
Member since 09/10/2018 |
Posted - 22/10/2022 : 19:29:49
|
quote: Originally posted by risbozg
quote: Originally posted by Kerempir
Ubuduce ćemo ovakve pojave zvati "Risbozgova paradigma o utjecaju mrkve na cijene LL izdanja"
pa kaj ja mogu kad se po Zagrebu priča da čim na placu poskupi mrkva Libellus diže cijene..to im dođe kao neko opravdanje
Nemoj biti skroman, svojom opservacijom si zaslužio biti autor nove paradigme i počasni doktor. |
|
|
Kerempir
Senior Member
1608 Posts
Posted - 22/10/2022 : 19:32:31
|
quote: Originally posted by mmihoci
Ubuduce ćemo ovakve pojave zvati "Risbozgova paradigma o utjecaju mrkve na cijene LL izdanja"
pa kaj ja mogu kad se po Zagrebu priča da čim na placu poskupi mrkva Libellus diže cijene..to im dođe kao neko opravdanje
A ništa, onda "sredi" da mrkva pojeftini pa će Libellus sniziti cijene.
to je samo stanje di im je i mrkva izlika za poskupljenje
Odlično, imamo i novi postulat doktora risbozga kako cijena mrkve ima jedino i isključivo pozitivan utjecaj na cijenu ll izdanja |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15784 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 22/10/2022 : 19:40:29
|
quote: Originally posted by mmihoci
A ništa, onda "sredi" da mrkva pojeftini pa će Libellus sniziti cijene.
to je samo stanje di im je i mrkva izlika za poskupljenje
Odlično, imamo i novi postulat doktora risbozga kako cijena mrkve ima jedino i isključivo pozitivan utjecaj na cijenu ll izdanja
Sutra idem na Dolac..sve me strah pitat kumice na placu kava bu cijena mrkve idući tjedan |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
Edited by - risbozg on 22/10/2022 19:41:03 |
|
|
Kerempir
Senior Member
1608 Posts
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6315 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 23/10/2022 : 08:26:33
|
Počelo je to dosta često poskupljivati, baš gledam ove promo period cijene:
NN78-168kn NN79-176kn NN80-196kn
Baš me zanima hoće li AF imati trenutne cijene barem do 25-e knjige do kuda će najveća većina kupovati. |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
Edited by - DiSkAcH on 23/10/2022 08:26:58 |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17831 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 23/10/2022 : 09:08:49
|
quote: Originally posted by supermark
Primjetio sam jer cijelo vrijeme zaostaju sa brojem izdanja U prvih 10 mjeseci su trebali izdati 120 izdanja, a oni su tek na 92
Cekaju da poskupi pa da za isti rad uzmu vise |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17831 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 23/10/2022 : 09:10:44
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Ode novi Nathan na blizu 200 kn u promo periodu, a regularna cijena već 245 kn. Kako je krenulo, završetak Rata svjetova neće proći bez 300 kuna. :(
Sta je to za vas hadzije dzekove i kapitaliste
Ja sam imao svoju gornju granicu koju sam napisao i njima tamo bila je 40 km ako se ne varam...to je kao 3 giganta dilan doga da kupim na trafici... I malo kusura |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
Kerempir
Senior Member
1608 Posts
Posted - 23/10/2022 : 10:41:47
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
Počelo je to dosta često poskupljivati, baš gledam ove promo period cijene:
NN78-168kn NN79-176kn NN80-196kn
Baš me zanima hoće li AF imati trenutne cijene barem do 25-e knjige do kuda će najveća većina kupovati.
Tužnije od svega je da je 78 izašao krajem 2021, 79 na proljeće, a 80 sada. Da je to izlazilo poput AF, mi bismo već završili rat svjetova prije utjecaja mrkve. |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7295 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 24/10/2022 : 08:55:38
|
quote: Originally posted by zeljko
Ode novi Nathan na blizu 200 kn u promo periodu, a regularna cijena već 245 kn. Kako je krenulo, završetak Rata svjetova neće proći bez 300 kuna. :(
Sta je to za vas hadzije dzekove i kapitaliste
Ja sam imao svoju gornju granicu koju sam napisao i njima tamo bila je 40 km ako se ne varam...to je kao 3 giganta dilan doga da kupim na trafici... I malo kusura
Mi hadžije ćemo i dalje uzimati bez obzira na cijenu. Podnošljivo je kad uzimaš samo jednog junaka od Libellusa. Izbor je ili ovako ili da ga nikako ne izdaju. A vi raja se zadovoljite LMS-om od Golconde svako deseti broj. ;) |
|
|
emirem
Advanced Member
10821 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 24/10/2022 : 09:06:15
|
Svaki broj za euro skuplji.
U mom potpisu stoji hibridna misao NN-a i moje malenkosti. 😁
Sta vi mislite da pitamo sve one koji su zainteresirani za "crnu Nathanovu rupu" da se predbiljezimo i da naprave "print on demand"?
Koliko zainteresiranih, toliko knjiga, +/- koja visak za padobrance sa strane. Ako vele da su NN fanovi u redakciji, onda da se trgnu da zavrsimo ovu kariku koja nedostaje. Da je Charles Dickens ziv napisao bi "Great expectations 2" i Beckett "u iscekivanju Nathana". "Nista se ne dogadja!" |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
AlenT
New Member
Croatia
179 Posts
Member since 19/11/2009 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 24/10/2022 : 10:12:55
|
A vi raja se zadovoljite LMS-om od Golconde svako deseti broj. ;)
hej, ovo nije fer! |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7295 Posts
Posted - 24/10/2022 : 10:39:00
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
A vi raja se zadovoljite LMS-om od Golconde svako deseti broj. ;)
hej, ovo nije fer!
Sorry, malo Željka podbadam jer on stalno ko misionar želi navesti Nathanovce na pravi put. Super je ovo od Golconde, samo neka guraju ne bi li se još ko navukao na ovaj serijal. |
|
|
Kerempir
Senior Member
1608 Posts
Posted - 24/10/2022 : 11:01:41
|
quote: Originally posted by emirem
Svaki broj za euro skuplji.
U mom potpisu stoji hibridna misao NN-a i moje malenkosti. 😁
Sta vi mislite da pitamo sve one koji su zainteresirani za "crnu Nathanovu rupu" da se predbiljezimo i da naprave "print on demand"?
Koliko zainteresiranih, toliko knjiga, +/- koja visak za padobrance sa strane. Ako vele da su NN fanovi u redakciji, onda da se trgnu da zavrsimo ovu kariku koja nedostaje. Da je Charles Dickens ziv napisao bi "Great expectations 2" i Beckett "u iscekivanju Nathana". "Nista se ne dogadja!"
Nisam najbolje shvatio, to pitanje za Ll ili Golcondu? ( još se oporavljam od covida )
|
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7295 Posts
Posted - 24/10/2022 : 12:03:19
|
Nisam najbolje shvatio, to pitanje za Ll ili Golcondu? ( još se oporavljam od covida )
Zar opet? Kako je ovaj put bilo?
Emirem je sigurno mislio na Libellus. Po meni je to nemoguća misija. |
|
|
Kerempir
Senior Member
1608 Posts
Posted - 24/10/2022 : 12:35:16
|
Mila majka u odnosu na prvi put, ali opet problemi sa pamcenjem i razumijevanjem. I vjerojatno sam zadnjih tjedan dana se napricao/ napisao pizdarija ( ali možda nitko nije primjetio promjenu ).
Inače ko pravi hadzija nosim novi broj u ruksaku. Prolistao malo i onaj eko nathan u knjižari, ali nisam ga kupio. Ne odbija me tema nego mi je preskupo za lošu izvedbu. Sorry, interliber je blizu a fibra razbija novim izdanjima.
A što se tiče emiremovog prijedloga, znači o ll je ipak riječ, pa vjerujem da će oni saslušati svaki prijedlog, dapače iskoristiti ga za dobrobit sebe i drugih, jedina što mi nikako da shvatimo da su oni uvijek pametniji od nas
Inače kak ide golcondi? |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6315 Posts
Posted - 24/10/2022 : 15:14:13
|
Evo meni je danas došla nova tura od Zlatka, pa me unutra čeko EKO NN kako kaže Kerempir i br 80. Javim se kada pročitam. ;) |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7295 Posts
Posted - 24/10/2022 : 15:32:29
|
Jeste li svjesni da s brojem 80 počinje Rat svjetova? Ako tko bude čitao prvu epozodu neka javi dojmove. Ali bez spoilera. ;)
Čini mi se da prvu epizodu piše Vigna iako će većinu napisati Vietti. |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6315 Posts
Posted - 24/10/2022 : 16:48:32
|
Jeste li svjesni da s brojem 80 počinje Rat svjetova? Ako tko bude čitao prvu epozodu neka javi dojmove. Ali bez spoilera. ;)
Čini mi se da prvu epizodu piše Vigna iako će većinu napisati Vietti.
Uf, to nisam znao....pa koji vrag su to ovako izdali... To je ova 239-Pretorijanci? Ma mislim da neću čitati onda, čekam da sve izađe, ili možda ipak pročitam, pa svaki put kada nabavim nove knjige, pročitam opet od 239 nadalje. Neodlučan sam, a možda i nisam. A i ponavljanje je majka znanja. Tako sam nove Metabarune od H7 pročitao najmanje 3x već. |
|
|
mmihoci
Senior Member
1122 Posts
Member since 01/02/2018 |
Posted - 24/10/2022 : 17:34:03
|
A kaj da velim, ja sam već NN kronološki čitao 3 puta sa svim spin-offovima. Ovu rupetinu "krpao" s Ludens stripovima.
Ovo čekanje popunjavanja "rupe" je kao da čekaš jednu gotovu priču Blueberry-ja razlomljenu u nekoliko albuma koje autori rade svakih nekoliko godina te onda ako ostaneš živan nakon 10 ili 20 godina imaš priliku to pročitati u nekih 2 do 3 sata.
|
|
|
Kerempir
Senior Member
1608 Posts
Posted - 24/10/2022 : 18:44:03
|
Svjestan početka nove sage i veselim mu se. Dapače sigurno ću slistiti. Nema smisla čekati da se sve skupi, čemu? Gdje je užitak u čitanju i iščekivanju? |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6315 Posts
Posted - 24/10/2022 : 19:50:35
|
Pročitao sam ovu ekologiju i ne znam što im je ovo trebalo. Imam filing da je priča smišljena u 10-15min samo da se uzme lova od EU i te talijanske agencije za ekologiju. Priča kompresirana do daske...ukratko po onom kraju iz stripa, mogli su ga završiti za 20 strana, ali su iz nekog razloga odlučili ubaciti MNOa i MMa pa su nekako priču zavrtili oko njih, ma neću spojlat ako tko misli čitati. Žali bože vremena i novaca, svejedno bi ga uzeo za kolekciju kakogod pa ono, ne grizem se (znam da, kontradiktoran sam). :) |
|
|
maddjuro
Average Member
673 Posts
Member since 08/01/2008 |
Posted - 24/10/2022 : 20:30:13
|
Pročitao sam ovu ekologiju i ne znam što im je ovo trebalo. Imam filing da je priča smišljena u 10-15min samo da se uzme lova od EU i te talijanske agencije za ekologiju. Priča kompresirana do daske...ukratko po onom kraju iz stripa, mogli su ga završiti za 20 strana, ali su iz nekog razloga odlučili ubaciti MNOa i MMa pa su nekako priču zavrtili oko njih, ma neću spojlat ako tko misli čitati. Žali bože vremena i novaca, svejedno bi ga uzeo za kolekciju kakogod pa ono, ne grizem se (znam da, kontradiktoran sam). :)
ovo je prvo uzdanje libellusa za koje mi je žao da sam dao novce |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7295 Posts
Posted - 24/10/2022 : 20:40:31
|
quote: Originally posted by maddjuro
Pročitao sam ovu ekologiju i ne znam što im je ovo trebalo. Imam filing da je priča smišljena u 10-15min samo da se uzme lova od EU i te talijanske agencije za ekologiju. Priča kompresirana do daske...ukratko po onom kraju iz stripa, mogli su ga završiti za 20 strana, ali su iz nekog razloga odlučili ubaciti MNOa i MMa pa su nekako priču zavrtili oko njih, ma neću spojlat ako tko misli čitati. Žali bože vremena i novaca, svejedno bi ga uzeo za kolekciju kakogod pa ono, ne grizem se (znam da, kontradiktoran sam). :)
ovo je prvo uzdanje libellusa za koje mi je žao da sam dao novce
Tako isto i kod mene. Nekako u isto vrijeme bio pokupio osvojenu aukciju Fibrinu "Ubij ili umri" i ovog eko Nathana. Platio ovog prvog 200 kn za preko 600 stranica u boji i 180 kn za šaku stranica s 3 silom sklepana junaka. I gledam tako u ovaj drugi strip i pitam se što mi je ovo trebalo. |
|
|
Topic |
|