forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stripovski ratovi
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 135

Saale
Starting Member

76 Posts

Member since 26/09/2022

Posted - 18/11/2022 : 22:42:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Saale a Private Message  Reply with Quote
Aha, ok.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/11/2022 : 22:42:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Saale

Pa kako znaš, ako niko od hrvatskih izdavača nije pokušao?

Algoritam

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

blueberry9
New Member

229 Posts

Member since 14/11/2016

Posted - 18/11/2022 : 22:45:46  Show Profile Show Extended Profile  Send blueberry9 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky
jer Engleski smatraju svojim jezikom.

Mislim da je ovo kljuc. Tipicni stripadzija sa ovih prostora je les od 45+ godina koji je navikao na dozivljaj drzanja u rukama Lunovog Magnus Stripa 1984. i upijanja mirisa vrelog olova sa roto papira. Kakav engleski, kakvi bakraci, daj slova pisana rapidografom na toalet papiru, naravno sa prevodom! Tesko je shvatiti da mladi imaju drugaciji dozivljaj stvarnosti, ali imaju...

Edited by - blueberry9 on 18/11/2022 22:49:25
Go to Top of Page

Saale
Starting Member

76 Posts

Member since 26/09/2022

Posted - 18/11/2022 : 22:50:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Saale a Private Message  Reply with Quote
Znači, što se tiče mladeži, engleski, pa sve ostalo? Samo će starudija da raspravlja o lošem hrvatsko/srpskom prevodu?
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47166 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/11/2022 : 22:53:32  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by anto

ne,ne prijatelju - ono pisanje na Markos nam se ...nije zvanično,a i prešlo je u debilna prepiranja.

ovo je zvanična tema za ovaj gorući problem,koji ima potencijal da se nastavi još mesecima.

A šta je sa Medenin srcima?
Oću opet morat u Neum po njih?
Taman mi izgradilo most da ne moran kroz Neum a sad opet moran u Neum po Medena.
Oće bit ČK za kupit u Neumu?
Javlja li se Hans?

Tribaju mi informacije.

Valjda nece humus pristat uvozit. [url=https://postimg.cc/KkqSgQZf][/url]

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

dovlajoe
Junior Member

Serbia
380 Posts

Member since 11/01/2019

Posted - 18/11/2022 : 23:06:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dovlajoe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AleksandarN

quote:
Originally posted by blueberry9

quote:
Originally posted by dovlajoe
Po treći put kanonadu repetativnih elaboracija svojih stavova u režiji @AleksandarN i @blueberry9 teško da ćemo izdržati a da ne odemo sa foruma glavom bez obzira.

Jao, jadan ti, prisiljen si svaki post i svaku temu da procitas? Po sluzbenoj duznosti ili je neki drugi razlog u pitanju?

Mozda je on borin spijun pa mu mi malo smetamo dok je bora svim ck zvanicnicima poput one zene zene koja najavljuje nova izdanja i karvenu zabranio boravak na neprijateljskom forumu. Svi dobro znamo koliko boru pali/loži/draži da nesto zabranjuje.

Što se tiče čitanja svakog posta po službenoj dužnosti, vi se javiste nakon 3 i 7 minuta posle mog posta, iako samo onako kežual ćaskate, a u stvari se zakidate i upadljivo puni gneva nastavljate na svaki komentar na temi, kao ne daj bože nečiji botovi (mislim na naše autohtone SNS botove, da ne bude zabune). A ja sam Borin špijun, iako vam nisam rekao da niste u pravu, već samo da ste dosadni. Vrlo zanimljivo i pronicljivo.
Go to Top of Page

blueberry9
New Member

229 Posts

Member since 14/11/2016

Posted - 18/11/2022 : 23:09:08  Show Profile Show Extended Profile  Send blueberry9 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dovlajoe
Što se tiče čitanja svakog posta po službenoj dužnosti, vi se javiste nakon 3 i 7 minuta posle mog posta, iako samo onako kežual ćaskate, a u stvari se zakidate i upadljivo puni gneva nastavljate na svaki komentar na temi, kao ne daj bože nečiji botovi (mislim na naše autohtone SNS botove, da ne bude zabune). A ja sam Borin špijun, iako vam nisam rekao da niste u pravu, već samo da ste dosadni. Vrlo zanimljivo i pronicljivo.

Cekaj, cekejski botovi su zapravo SNS botovi?
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/11/2022 : 23:10:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Mir, mir, mir...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 18/11/2022 : 23:24:01  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Odoakar

quote:
Originally posted by drogsy

quote:
Originally posted by alaniusfordius

vi Slovenci ste odavno evropa i imate evropski standard

Jesu, jesu. Pitaj prosječnog Slovenca što on misli o tome.

44% vece place nego u HR. Doduse daleko su od zapadnih zemalja EU, ali za nas su definitivno "Europa".

Da, na duplo manje stanovnika. Bila bi tragedija da su nam plaće jednake. Doduše, slovenski prosjek je samo 40-ak eura viši od prosječne plaće u Zagrebu. Pravi europski standard, nema šta.
A i taj prosjek još podižu hrvatski i srpski imigranti poput mene koji su plaćeni više od prosječnog slovenca u istoj branši

Go kneel and weep
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10232 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/11/2022 : 23:40:46  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Slovenija nema HDZ, tako da te priče da je Slovenija li-la sa nama, obisi mačku o rep.
Ka šta je Srbija vukojebina za Hrvatsku, tako je i Hrvatska vukojebina za Sloveniju.
Tako je bilo i za vrime Jugoslavije, tako je i danas.
E da, neznan je li znaš, ima Hrvatske i iza Lučkoga.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 18/11/2022 23:47:32
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 19/11/2022 : 00:06:34  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Slovenija nema HDZ, tako da te priče da je Slovenija li-la sa nama, obisi mačku o rep.
Ka šta je Srbija vukojebina za Hrvatsku, tako je i Hrvatska vukojebina za Sloveniju.
Tako je bilo i za vrime Jugoslavije, tako je i danas.
E da, neznan je li znaš, ima Hrvatske i iza Lučkoga.

Jebiga, meni ti je Hrvatska samo unutar granica Medvednica-Zaprešić-Lučko-Velika Gorica-Ikea plus Kvarner U ostalim predjlima sam doslovno stranac.
A sto se li-la odnosa tiče, u nekim segmentima je Slovenija čak i gora od nas. Recimo, u Hr se više isplati imati paušalni obrt, dok će ti za naše krivosuđe sami slovenci reći da je bolje od njihovog jer mi smo barem na neko vrijeme strpali u zatvor Sanadera, Polančeca, Čačića,... dok je kod njih institucionalizacija nekog višeg političara teški SF.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10232 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 19/11/2022 : 00:14:04  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Malo te zajebavan, ali kakvog smisla ima usporedit prosječnu plaću u Zagrebu, i prosječnu plaću u Sloveniji?
Jel ima neka država, makar polucivilizirana, da joj je na vlasti pravomoćno osuđena kriminalna organizacija?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 19/11/2022 00:15:13
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 19/11/2022 : 00:23:12  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Pa zato jer nam je četvrtina stanovništva u Zagrebu, praktički država unutar države.
Ali dobro, i ja se malo zajebavam. Već više od 4 godine živim i radim u Sloveniji pa mi Hrvatska iz ove perspektive počinje ličiti na Zapad.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38072 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 19/11/2022 : 00:52:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Zna se gdje zavrsavaju stripovski ratovi...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7810 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 19/11/2022 : 00:57:07  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
kako je već postalo dosadno čitati jednu te istu floskulu od par forumaša "kopiranje fibrinog kataloga"...

znači svako ko izdaje bilo gdje u svijetu slične stripove kao fibra, ustvari je copycat fibre.

logika i analogija za stručnu analizu.

"Experience is simply the name we give our mistakes"

Edited by - I like girlz on 19/11/2022 00:57:40
Go to Top of Page

MaddoX
Starting Member

78 Posts

Member since 22/02/2022

Posted - 19/11/2022 : 01:20:52  Show Profile Show Extended Profile  Send MaddoX a Private Message  Reply with Quote
Prvo Hladno pivo najavi pauzu, pa onda udruženje Bora Srbije zabrani Fibru... Komšije, pošaljite nam bar Avu Karabatić, da nekako kompenzujemo gubitke :D
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2848 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 19/11/2022 : 01:36:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Malo zezancije. Ne bude li vise srpskih izdanja u Zagrebu, eto sad dobrog razloga (izgovora) da vise puta odem u Beograd :). Ono rezervisem hotel i onda 3-4 dana obilazim striparnice i knjizare. Skoro sve isto ko za Sajam :).

Jack the Black.
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1490 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 19/11/2022 : 01:42:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo je koliko se novih naloga otvorilo i starih aktiviralo baš za ovu temu.

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

4966 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 19/11/2022 : 01:58:13  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
https://slobodnadalmacija.hr/mozaik/showbiz/srpski-pjevac-opleo-po-hrvatskim-kolegama-kad-bi-im-se-zabranio-ili-nepovoljno-uvjetovao-dolazak-u-srbiju-odrzavati-koncerte-bili-bi-gladni-kruha-posebno-ga-zazuljao-graso-1241753

Nema reciprociteta ni u muzici. Ima li Grašo worldwide prava, je li provjerio iko?
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 19/11/2022 : 02:06:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Graši za početak triba ukinit prava i unutar Hrvatske.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26826 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 19/11/2022 : 03:42:29  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znači , u Hrvatskoj, ne postoje mange na hrvatskom, pošto ih niko ne izdaje, i ti stavljaš u isti koš što hrvatska mladež ne želi da čita mange na hrvatskom(koje ne postoje) i srpskom?

Zato jer hrvatska mladež kad ugledaju mange na štandu pomisle da su na engleskom a onda za par trenutaka skuže i kažu gle na hrvatskom.Onda ih ja ispravim i kažem da su na srpskom jeziku.I onda oni mene pitaju gdje mogu kupiti mange na engleskom.Onda ja njih pitam je li ih zanima čitati mange na hrvatskom ili srpskom i oni reču ne samo na engleskom.
Polovina njih.
90% mlađih od 20 godina.
Barem 60-70% cura i curica.
Eto informacije iz prve ruke za potencijalne izdavače.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

udarnik007
Senior Member

Croatia
1108 Posts

Member since 21/10/2013

Posted - 19/11/2022 : 08:27:54  Show Profile Show Extended Profile  Send udarnik007 an AOL message  Send udarnik007 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47166 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 19/11/2022 : 09:10:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:

Znači , u Hrvatskoj, ne postoje mange na hrvatskom, pošto ih niko ne izdaje, i ti stavljaš u isti koš što hrvatska mladež ne želi da čita mange na hrvatskom(koje ne postoje) i srpskom?

Zato jer hrvatska mladež kad ugledaju mange na štandu pomisle da su na engleskom a onda za par trenutaka skuže i kažu gle na hrvatskom.Onda ih ja ispravim i kažem da su na srpskom jeziku.I onda oni mene pitaju gdje mogu kupiti mange na engleskom.Onda ja njih pitam je li ih zanima čitati mange na hrvatskom ili srpskom i oni reču ne samo na engleskom.
Polovina njih.
90% mlađih od 20 godina.
Barem 60-70% cura i curica.
Eto informacije iz prve ruke za potencijalne izdavače.

Ha,ka da je samo mladežtakva. Pa i one pazaruše uče engleski.
Babe od 70+ laprdaju na eng jerbo in to povećava prodaju.
U Splitu više ne moraš ni znat ni hr ni srb dosta je da imaš šoldi ,za par godina to će pričat samo starkelje poput nas.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

frano
Advanced Member

Croatia
6674 Posts

Member since 25/05/2003

Posted - 19/11/2022 : 09:32:37  Show Profile Show Extended Profile  Send frano a Private Message  Reply with Quote
Ja predlažem da Marko pokloni Fibru Zlatku Milenkoviću.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10232 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 19/11/2022 : 09:42:22  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page
Page: of 135 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000