forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 WC Qatar 2022
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 147

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 07/12/2022 : 11:05:40  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Meni je smišno bilo vidit kako oni klimavci u studiju htveja odobravaju potez portugalskog izbornika a niko od njih i da pomisli da imamo i mi donekle sličnu situaciju a kamoli da bi javno rekao da i mi moramo mijenjati igrača koji više nije fizički top.
Općenito,ti klimavci nemaju ono što gospodin Joško voli spominjati,da bi kritizirali javno odluke našeg izbornika i igru naših igrača.
Oni su u studiju dobro plaćeni navijači Hrvatske a ne komentatori nogometnih zbivanja.

Isto ka naš forum.
Ne daj bože napsisat da je car gol, odma si mrzitelj.
Šapit je teški subverzivac jer je u 70. minuti komentira programirane izmjene, a na početku produžetka je komentira da bi možda tribalo osvježit momčad.
Svi ovi klimavci u studiju uključujući i čobana Jeličića ne talasaju jer uvik postoji nada da će se spojit na HNS sisu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 07/12/2022 : 11:12:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Amerikanci imaju izraz za to - karma.

Mislis Indijci, Ameri samo ukrali.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Macbeth
Junior Member

361 Posts

Member since 19/08/2022

Posted - 07/12/2022 : 11:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Macbeth a Private Message  Reply with Quote
Evo još jedan pozdrav ovima što su komentirali da Španjolci namještaju sebi utakmice - i slijepci bi progledali nakon onog užasa od utakmice, Španjolska igra kao što sam ja zavodio u srednjoškolskim danima. Sve se nešto vrte okolo cilja, a nikako zabit.
Jednostavno su lošiji bili i od Japana, Njemačke i Maroka. Točka.

Portugal nadmoćan, Švicarci ispali pošteno, jebiga lošiji su.
Srbija bi otišla kući s deset golova, nemojmo se zavaravati.

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Meni je smišno bilo vidit kako oni klimavci u studiju htveja odobravaju potez portugalskog izbornika a niko od njih i da pomisli da imamo i mi donekle sličnu situaciju a kamoli da bi javno rekao da i mi moramo mijenjati igrača koji više nije fizički top.
Općenito,ti klimavci nemaju ono što gospodin Joško voli spominjati,da bi kritizirali javno odluke našeg izbornika i igru naših igrača.
Oni su u studiju dobro plaćeni navijači Hrvatske a ne komentatori nogometnih zbivanja.

Isto ka naš forum.
Ne daj bože napsisat da je car gol, odma si mrzitelj.
Šapit je teški subverzivac jer je u 70. minuti komentira programirane izmjene, a na početku produžetka je komentira da bi možda tribalo osvježit momčad.
Svi ovi klimavci u studiju uključujući i čobana Jeličića ne talasaju jer uvik postoji nada da će se spojit na HNS sisu.

Ali ali ali ti nisi nikad vodio reprezentaciju, šta ti znaš????
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 07/12/2022 : 11:24:29  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tihomirduras

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by manhunter

quote:

quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Šviceri pali bez ispaljenog metka.
Portugal će im zabiti još 2 u drugom dijelu.

Ma vratiće se ovi moji, ali će svejedno Portugal ići dalje.

Umalo

Od koga smo mi izgubili, tek sada me je žao..

Ne zajebavan, ozbiljno me zanima.
Kako druga generacija gleda na ovo "mi"? Konkretno, je li tvojoj dici kad kažu "mi" u glavi Srbija ili Švicarska?

Ja bi rekao da njih baš zabole, moji nećaci su rođeni u Njemačkoj i ono baš ih briga, ali ajde "navijaju" zbog staroga za naše, i da vole podhebavati njemačke prijatelje.

Meni je prijatelj otiša u Njemačku prije 30 godina, tada je ima 19 godina, on je danas čisti Švabo. I to ne mislin u nekon negativnon smslu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 07/12/2022 : 11:29:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:

Amerikanci imaju izraz za to - karma.

Mislis Indijci, Ameri samo ukrali.

Tako je, Amerikanci "posudili"
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 07/12/2022 : 11:36:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Na forumu imamo vatrenog navijača hrvatske reprezentacije. Koji je iz Splita. I koji ne navija za Hajduk. Od svih čuda sa Svjetskog prvenstva, ovo mi je daleko broj jedan....
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 07/12/2022 : 11:44:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/shaqiri-nakon-debakla-srpskom-novinaru-prijatelju-dva-puta-sam-vam-zabio/2418610.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_m

Švicarska primila 6 komada, a Shaqiri veseo jer je zabio Srbiji (!)

Vidim da je dobro da ne pratim sve te vijesti...
https://www.sd.rs/sport/katar-2022/ona-je-provocirala-dvoglavim-orlom-na-tribinama-poreklom-je-iz-srbije-srce-joj-je-zastalo-u-jednom-2022-12-04

https://www.index.hr/sport/clanak/zasto-su-srbi-poludjeli-na-xhakino-slavlje-s-dresom-na-kojem-pise-jashari/2417498.aspx

https://twitter.com/MD_Albanian_13/status/1598825593537273857

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27616 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/12/2022 : 11:48:49  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na forumu imamo vatrenog navijača hrvatske reprezentacije. Koji je iz Splita. I koji ne navija za Hajduk. Od svih čuda sa Svjetskog prvenstva, ovo mi je daleko broj jedan....

Ne navija on za ovaj Hajduk,Bože sačuvaj!
On navija za pravi Hajduk,hrvatski Hajduk,Štincev hajduk!

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 07/12/2022 : 12:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jbg nije ni čudo...taj "pravi" se poštivao i nešto osvojio.

Ovaj "ulični klon" ne može ni turnir "4 kafića"
Go to Top of Page

Macbeth
Junior Member

361 Posts

Member since 19/08/2022

Posted - 07/12/2022 : 12:13:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Macbeth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jel to govoriš o meni? Zbunjen sam
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/12/2022 : 12:53:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:
Originally posted by tinton

quote:

Dobro. Ja mislim da taj koji bi izabrao hrvatsku u nokaut fazi ispred maroka nije bas pametan.

Khm.

khmkaj ti kolko os, ja i dalje to mislim.

Dokle mora Maroko doći da prestaneš to misliti?

ma moze bit prvak svita... ako mozes birat protivnika onda sud donosis prema trenutnom renomeu i prijašnjim rezultatima, a ne buducim. Ako ces izabrat da igras s ekipom koja je viceprvak svijeta i koja igra final four lige nacija, koja ima imena poput modrica, perisica, kovacica, brozovica, a ne s marokom onda si totalno munjen.

Bio u izlasku sinoć, pa nisam stigao odgovoriti.
Ovo mi je potpuno besmisleno. Ne biraš protivnika po tome kako su igrali prije četiri godine, nego po onome što očekuješ od njih u toj sljedećoj utakmici. Netko tko bi predvidio da je Maroko opasniji suparnik za Španjolsku u osmini finala ne bi bio munjen, nego, po svemu sudeći, u pravu.
Za svakog tvojeg Kovačića i Brozovića, oni imaju jednog Hakimija i Ziyecha.
Ne sporim da je kvaliteta Hrvatskih igrača sveukupno vjerojatno viša (prije svega zbog Modrića), ali nije baš ni da je riječ o usporedbi Brazila i Sjeverne Koreje.

quote:

Polufinala Brazil/Argentina i Portugal/Francuska.

Promašio si najmanje 2/4.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 07/12/2022 : 13:05:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Nedamise...

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 07/12/2022 : 15:22:38  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
https://www.telegraf.rs/sport/katar-2022/3596671-dodir-boga-kako-mi-je-ronaldo-pruzio-ruku-zbog-ovog-poteza
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 07/12/2022 : 15:24:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne možeš biti malo trudan. Ili si trudan ili nisi. Ili navijaš za neki klub, ili ne navijaš.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 07/12/2022 : 15:25:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

https://www.telegraf.rs/sport/katar-2022/3596671-dodir-boga-kako-mi-je-ronaldo-pruzio-ruku-zbog-ovog-poteza

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33475 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 07/12/2022 : 15:36:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Kad vidiš klubove kakva su mafija nije čudno okrenuti im leđa

quote:

quote:

quote:

Ne možeš biti malo trudan. Ili si trudan ili nisi. Ili navijaš za neki klub, ili ne navijaš.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/12/2022 : 15:39:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
S tim da je Riđobradi protiv kluba baš zato što nije dovoljno mafijaški.

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 07/12/2022 : 15:40:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Kad vidiš klubove kakva su mafija nije čudno okrenuti im leđa

quote:

quote:

quote:

Mafija je svugdje, nažalost, ne samo u nogometnim klubovima. Pomislim da i vrtiće vodi mafija. Tko je upisivao djecu u vrtić, zna o čemu pričam...
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33475 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 07/12/2022 : 15:48:23  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Da, nažalost. No, vratimo se na temu, najzanimljivija će biti borba Francuza i Engleza, Francuzi djeluju opet moćno, a Englezi imaju puno aduta! Sve je moguće!

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14537 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 07/12/2022 : 15:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Englezi će se opet rasplinuti kao mjehur od sapunice. Što od velikih želja, što od velikih očekivanja.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 07/12/2022 : 15:55:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, nažalost. No, vratimo se na temu, najzanimljivija će biti borba Francuza i Engleza, Francuzi djeluju opet moćno, a Englezi imaju puno aduta! Sve je moguće!

Mislim da su engleske šanse protiv francuza otprilike ko i naše protiv brazila... sve je moguće, ali teško će to brate.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/12/2022 : 15:57:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako se Declan ne oporavi to subote (navodno je bolestan), Francuzi su u prednosti.
Inače bih rekao fifti fifti.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41105 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 07/12/2022 : 16:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja mislim da ce Englezi da ih dobiju. Kako, ne znam jos ali vreme je. Onog pretrcavaca Mbapea ako ustopuju to je to.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33475 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 07/12/2022 : 16:07:18  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Zadnja dva turnira su bili blizu osvajanja, a malo je ubacio iskusniju ekipu ovo SP, vezni red bolji nego zadnja dva velika natjecanja. Jest da je Mbappe u strašnoj formi, ali nisu Englezi bez šansi!

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 07/12/2022 : 16:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mafija je svugdje, nažalost, ne samo u nogometnim klubovima. Pomislim da i vrtiće vodi mafija. Tko je upisivao djecu u vrtić, zna o čemu pričam...

Ja ne znam, ali dobro, ja samo radim u vrticu posljednjih 15 godina.
Nije ovo topic, ali ako ti se da, objasni u nekom drugom topicu, zivo me zanima.

Go to Top of Page
Page: of 147 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000