Author |
Topic  |
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 07/12/2022 : 11:05:40
|
quote: Originally posted by jaki
Meni je smišno bilo vidit kako oni klimavci u studiju htveja odobravaju potez portugalskog izbornika a niko od njih i da pomisli da imamo i mi donekle sličnu situaciju a kamoli da bi javno rekao da i mi moramo mijenjati igrača koji više nije fizički top. Općenito,ti klimavci nemaju ono što gospodin Joško voli spominjati,da bi kritizirali javno odluke našeg izbornika i igru naših igrača. Oni su u studiju dobro plaćeni navijači Hrvatske a ne komentatori nogometnih zbivanja.
Isto ka naš forum. Ne daj bože napsisat da je car gol, odma si mrzitelj. Šapit je teški subverzivac jer je u 70. minuti komentira programirane izmjene, a na početku produžetka je komentira da bi možda tribalo osvježit momčad. Svi ovi klimavci u studiju uključujući i čobana Jeličića ne talasaju jer uvik postoji nada da će se spojit na HNS sisu.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 07/12/2022 : 11:12:44
|
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Amerikanci imaju izraz za to - karma.
Mislis Indijci, Ameri samo ukrali.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
Macbeth
Junior Member

361 Posts
Member since 19/08/2022 |
Posted - 07/12/2022 : 11:23:30
|
Evo još jedan pozdrav ovima što su komentirali da Španjolci namještaju sebi utakmice - i slijepci bi progledali nakon onog užasa od utakmice, Španjolska igra kao što sam ja zavodio u srednjoškolskim danima. Sve se nešto vrte okolo cilja, a nikako zabit. Jednostavno su lošiji bili i od Japana, Njemačke i Maroka. Točka.
Portugal nadmoćan, Švicarci ispali pošteno, jebiga lošiji su. Srbija bi otišla kući s deset golova, nemojmo se zavaravati.
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Meni je smišno bilo vidit kako oni klimavci u studiju htveja odobravaju potez portugalskog izbornika a niko od njih i da pomisli da imamo i mi donekle sličnu situaciju a kamoli da bi javno rekao da i mi moramo mijenjati igrača koji više nije fizički top. Općenito,ti klimavci nemaju ono što gospodin Joško voli spominjati,da bi kritizirali javno odluke našeg izbornika i igru naših igrača. Oni su u studiju dobro plaćeni navijači Hrvatske a ne komentatori nogometnih zbivanja.
Isto ka naš forum. Ne daj bože napsisat da je car gol, odma si mrzitelj. Šapit je teški subverzivac jer je u 70. minuti komentira programirane izmjene, a na početku produžetka je komentira da bi možda tribalo osvježit momčad. Svi ovi klimavci u studiju uključujući i čobana Jeličića ne talasaju jer uvik postoji nada da će se spojit na HNS sisu.
Ali ali ali ti nisi nikad vodio reprezentaciju, šta ti znaš???? |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 07/12/2022 : 11:24:29
|
quote: Originally posted by tihomirduras
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by manhunter
Šviceri pali bez ispaljenog metka. Portugal će im zabiti još 2 u drugom dijelu.
Ma vratiće se ovi moji, ali će svejedno Portugal ići dalje.
Umalo

Od koga smo mi izgubili, tek sada me je žao.. 
Ne zajebavan, ozbiljno me zanima. Kako druga generacija gleda na ovo "mi"? Konkretno, je li tvojoj dici kad kažu "mi" u glavi Srbija ili Švicarska?
Ja bi rekao da njih baš zabole, moji nećaci su rođeni u Njemačkoj i ono baš ih briga, ali ajde "navijaju" zbog staroga za naše, i da vole podhebavati njemačke prijatelje. 
Meni je prijatelj otiša u Njemačku prije 30 godina, tada je ima 19 godina, on je danas čisti Švabo. I to ne mislin u nekon negativnon smslu.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14537 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 07/12/2022 : 11:29:29
|
quote: Originally posted by Poli
Amerikanci imaju izraz za to - karma.
Mislis Indijci, Ameri samo ukrali.
Tako je, Amerikanci "posudili" |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14537 Posts
Posted - 07/12/2022 : 11:36:39
|
Na forumu imamo vatrenog navijača hrvatske reprezentacije. Koji je iz Splita. I koji ne navija za Hajduk. Od svih čuda sa Svjetskog prvenstva, ovo mi je daleko broj jedan.... |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27616 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 07/12/2022 : 11:48:49
|
Na forumu imamo vatrenog navijača hrvatske reprezentacije. Koji je iz Splita. I koji ne navija za Hajduk. Od svih čuda sa Svjetskog prvenstva, ovo mi je daleko broj jedan....
Ne navija on za ovaj Hajduk,Bože sačuvaj! On navija za pravi Hajduk,hrvatski Hajduk,Štincev hajduk!
|
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 07/12/2022 : 12:06:08
|
Na forumu imamo vatrenog navijača hrvatske reprezentacije. Koji je iz Splita. I koji ne navija za Hajduk. Od svih čuda sa Svjetskog prvenstva, ovo mi je daleko broj jedan....
Ne navija on za ovaj Hajduk,Bože sačuvaj! On navija za pravi Hajduk,hrvatski Hajduk,Štincev hajduk!
Jbg nije ni čudo...taj "pravi" se poštivao i nešto osvojio.
Ovaj "ulični klon" ne može ni turnir "4 kafića" |
 |
|
Macbeth
Junior Member

361 Posts
Member since 19/08/2022 |
Posted - 07/12/2022 : 12:13:03
|
Jel to govoriš o meni? Zbunjen sam  |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 07/12/2022 : 12:53:43
|
quote: Originally posted by Tonto
quote: Originally posted by tinton
quote: Originally posted by tinton
Dobro. Ja mislim da taj koji bi izabrao hrvatsku u nokaut fazi ispred maroka nije bas pametan.
Khm.
khmkaj ti kolko os, ja i dalje to mislim.
Dokle mora Maroko doći da prestaneš to misliti?
ma moze bit prvak svita... ako mozes birat protivnika onda sud donosis prema trenutnom renomeu i prijašnjim rezultatima, a ne buducim. Ako ces izabrat da igras s ekipom koja je viceprvak svijeta i koja igra final four lige nacija, koja ima imena poput modrica, perisica, kovacica, brozovica, a ne s marokom onda si totalno munjen.
Bio u izlasku sinoć, pa nisam stigao odgovoriti. Ovo mi je potpuno besmisleno. Ne biraš protivnika po tome kako su igrali prije četiri godine, nego po onome što očekuješ od njih u toj sljedećoj utakmici. Netko tko bi predvidio da je Maroko opasniji suparnik za Španjolsku u osmini finala ne bi bio munjen, nego, po svemu sudeći, u pravu. Za svakog tvojeg Kovačića i Brozovića, oni imaju jednog Hakimija i Ziyecha. Ne sporim da je kvaliteta Hrvatskih igrača sveukupno vjerojatno viša (prije svega zbog Modrića), ali nije baš ni da je riječ o usporedbi Brazila i Sjeverne Koreje.
Polufinala Brazil/Argentina i Portugal/Francuska.
Promašio si najmanje 2/4.  |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14537 Posts
Posted - 07/12/2022 : 15:24:21
|
Ne možeš biti malo trudan. Ili si trudan ili nisi. Ili navijaš za neki klub, ili ne navijaš. |
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14537 Posts
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33475 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 07/12/2022 : 15:36:53
|
Kad vidiš klubove kakva su mafija nije čudno okrenuti im leđa
Ne možeš biti malo trudan. Ili si trudan ili nisi. Ili navijaš za neki klub, ili ne navijaš.
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 07/12/2022 : 15:39:02
|
S tim da je Riđobradi protiv kluba baš zato što nije dovoljno mafijaški. |
|
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14537 Posts
Posted - 07/12/2022 : 15:40:21
|
quote: Originally posted by tex2
Kad vidiš klubove kakva su mafija nije čudno okrenuti im leđa
Ne možeš biti malo trudan. Ili si trudan ili nisi. Ili navijaš za neki klub, ili ne navijaš.
Mafija je svugdje, nažalost, ne samo u nogometnim klubovima. Pomislim da i vrtiće vodi mafija. Tko je upisivao djecu u vrtić, zna o čemu pričam... |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33475 Posts
Posted - 07/12/2022 : 15:48:23
|
Da, nažalost. No, vratimo se na temu, najzanimljivija će biti borba Francuza i Engleza, Francuzi djeluju opet moćno, a Englezi imaju puno aduta! Sve je moguće! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

.jpg)
14537 Posts
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 07/12/2022 : 15:55:11
|
Da, nažalost. No, vratimo se na temu, najzanimljivija će biti borba Francuza i Engleza, Francuzi djeluju opet moćno, a Englezi imaju puno aduta! Sve je moguće!
Mislim da su engleske šanse protiv francuza otprilike ko i naše protiv brazila... sve je moguće, ali teško će to brate. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 07/12/2022 : 15:57:58
|
Da, nažalost. No, vratimo se na temu, najzanimljivija će biti borba Francuza i Engleza, Francuzi djeluju opet moćno, a Englezi imaju puno aduta! Sve je moguće!
Ako se Declan ne oporavi to subote (navodno je bolestan), Francuzi su u prednosti. Inače bih rekao fifti fifti. |
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41105 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 07/12/2022 : 16:03:29
|
Ja mislim da ce Englezi da ih dobiju. Kako, ne znam jos ali vreme je. Onog pretrcavaca Mbapea ako ustopuju to je to. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33475 Posts
Posted - 07/12/2022 : 16:07:18
|
Zadnja dva turnira su bili blizu osvajanja, a malo je ubacio iskusniju ekipu ovo SP, vezni red bolji nego zadnja dva velika natjecanja. Jest da je Mbappe u strašnoj formi, ali nisu Englezi bez šansi! |
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Posted - 07/12/2022 : 16:10:04
|
Mafija je svugdje, nažalost, ne samo u nogometnim klubovima. Pomislim da i vrtiće vodi mafija. Tko je upisivao djecu u vrtić, zna o čemu pričam...
Ja ne znam, ali dobro, ja samo radim u vrticu posljednjih 15 godina. Nije ovo topic, ali ako ti se da, objasni u nekom drugom topicu, zivo me zanima.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
Topic  |
|