Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
dxgnation
Starting Member
![](AvatarUpload/rsz_jhhjjh.jpg)
Serbia
56 Posts
Member since 14/04/2022 |
Posted - 19/12/2022 : 21:59:21
|
bukvalno plačem svaki put kad izadje novi preview nije fer što mi moramo da čekamo još sto godina da ovo dodje na red svi pljuju ovu ediciju ali ona izgleda 100 puta zabavnije nego šta god da se dešava u regularnoj seriji!
|
zbog jer ja sam šef - boss baby, kineski magnet na mom frižideru i spiritualni guru |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Deers
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/bud spencer glava.gif)
Croatia
9458 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 20/12/2022 : 08:44:09
|
quote: Originally posted by dxgnation
bukvalno plačem svaki put kad izadje novi preview nije fer što mi moramo da čekamo još sto godina da ovo dodje na red svi pljuju ovu ediciju ali ona izgleda 100 puta zabavnije nego šta god da se dešava u regularnoj seriji!
Možda u ZS Specijal bude mjesta za Old Boya. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
Lucy Liu
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/Steampunk1(1).jpg)
Croatia
708 Posts
Member since 14/09/2007 |
Posted - 21/12/2022 : 18:09:58
|
Grouchov treći Colorfest (tj. Colorfest 38) je pregenijalan i presmiješan, sve tri priče su mi se baš svidjele. Pogotovo "Baskervilski dječak" sa svojim webcomic artstyleom, raznim gegovima i vrlo šaljivim dijalozima. |
My username was a mistake. |
|
zac
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/dd_17.jpg)
Italy
181 Posts
Member since 01/12/2005 |
|
Risar_69
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/tumblr_laaej1uNle1qzlnx8o1_500.jpg)
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
zac
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/dd_17.jpg)
Italy
181 Posts
Member since 01/12/2005 |
|
Quebrasco
Stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
2257 Posts
Member since 26/03/2008 |
|
Barker
Advanced Member
![](AvatarUpload/100 Days Off.jpg)
Fyro Macedonia
4660 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
Jocko
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/41XRrQTcRFL.jpg)
Serbia
1138 Posts
Member since 22/11/2016 |
Posted - 29/12/2022 : 12:27:26
|
Pored Dilanovog oca po izgledu Ruperta Evereta i još nekih na koje sam nabasao, i Jarvis Cocker iz grupe Pulp može da prođe kao Dilan. Jes' da na skoro svim slikama uopšte ne izgleda kao Dilan (pogotovo kad nosi naočare), ali na ove dve ima sličnosti.
Dilan u mlađim pankerskim danima:
![](https://i.imgur.com/PzGSx5e.jpg)
Dilan u zrelijem dobu:
![](https://i.imgur.com/iAGboXG.jpg)
|
|
|
swamp thing
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(157).jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9458 Posts
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4660 Posts
|
Spock
stripovi.com suradnik
![](avatars/374.JPG)
Croatia
7753 Posts
Member since 26/12/2006 |
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4660 Posts
|
Quebrasco
Stripovi.com suradnik
Croatia
2257 Posts
|
Quebrasco
Stripovi.com suradnik
Croatia
2257 Posts
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4660 Posts
|
dxgnation
Starting Member
![](AvatarUpload/rsz_jhhjjh.jpg)
Serbia
56 Posts
Member since 14/04/2022 |
Posted - 19/01/2023 : 20:55:00
|
Gledam ove table što je rrobe postavio na instagram i razmlišljam kako bih volela da je bukvalno bilo ko drugi crtao taj budući broj umesto Roia, čiji stil postaje sve manje i manje čitljiv (meni) kako godine prolaze i neopisivo mi je smešno da on dobija sve 'erotske' priče da radi... jel on kao jedini koji zna da crta velike sise? jel zbog toga?
Nebitno, moje pitanje je da li ste ikada pročitali neki broj Dilana i jasno znali da je neki umetnik bolje mogao da odradi taj posao? Svi imamo umetnike koji nam se više ili manje svidjaju, ali da li vas je neka scena ili segment priče baš naveo da razmislite o nekoj boljoj opciji? |
zbog jer ja sam šef - boss baby, kineski magnet na mom frižideru i spiritualni guru |
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9458 Posts
Posted - 19/01/2023 : 21:16:25
|
Svaki Cossu sa iole solidnom pričom.![](icon_smile_big.gif)
Brindisi mi također bio često “prečist” za Dylana, ali je dobar crtač pa ‘ajde.
S druge strane, ne znam koje table Roia je Rrobe stavi na IG ali ova sa službene stranice su baš loše skenirane, bez polutonova, što je šteta. Makar, ne bi ti to pomoglo ako ga ne voliš. |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4660 Posts
Posted - 19/01/2023 : 22:56:07
|
Da, Roi i meni nikako ne ide uz erotske scene, prestatican mi je i inace, a to u ovakvim scenama jos vise dolazi do izrazaja. Rani Picatto i Ambrosini mi se javljaju kao bolje opcije. |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
Edited by - Barker on 19/01/2023 22:56:46 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/kiky.jpg)
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
kiky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/kiky.jpg)
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 20/01/2023 : 20:47:59
|
https://www.sergiobonelli.it/dylan-dog/2023/01/12/gallery/il-nuovo-presente-di-dylan-dog-1022640/#1
DYLAN DOGOVA NOVA SADAŠNJOST!
Naš godišnji pregled sljedećih 12 mjeseci je posvećen istražitelju natprirodnog, koji će doživjeti fundamentalnu godinu zahvaljujući “povratku korijenima” serijala koje će se dogoditi epizodom koja izlazi krajem veljače.
2023. godina će biti istaknuta za istraživača natprirodnih pojava jer nakon broja 437, kojom završava takozvana “trilogija povratka”, lik stvoren od strane Tiziana Sclavija se vraća stopama prošlosti, ali čvrsto privezan sadašnjosti. Tako da očekujte regularnu seriju vjernu statusu quo, ali sa temama, čudovištima, sukobima i opsesijama sadašnjice. Dylan Dog, onakav kakav je prvobitno začet, će se više nego ikada morati uhvatiti u koštac sa digitalnom revolucijom koja je preuzela svijet u posljednjih nekoliko godina.
Prva epizoda “ponovno rođenog'' Dylana Doga biti će potpisana od strane Gabriella Contua i Giorgia Santuccija, i bit će smještena u grad izgrađen usred ničega, a u sredini kojega će stajati impozantna atomska nuklearka u obliku hiperboloida, nastanjena tajanstvenim bićima koji pate od sljepoće. Nakon toga će nas Barbara Baraldi i Davide Furno zabaviti pričom smještenom u snjegom okovanom Londonu, centrirana oko zavjere zaćete od strane tajanstvenih entiteta koji žive među nama, ali koje mi nismo u stanju vidjeti. Luca Vanzella je napisao priču koju će oslikati Giorgio Pontrelli, a koja nastavlja Dylanovu reinterpretaciju stereotipa klasičnog trilera u engleskom stilu, baveći se posvađanim nasljednicima, usamljenim zabaćenim vilama i tragičnim obiteljskim tajnama. Luigi Mignacco je, u suradnji sa crtačem Ferandom Carretom, pripremio crnu komediju o mrtvima koji se neprestano vraćaju u život. Roberto Recchioni i Corrado Roi pripremaju erotski horror u obliku dvobroja u kojemu je Dylan unajmljen da se pozabavi sa prelijepom ali i okrutnom Lucille.
Edicija Oldboy i dalje će se pričama vremenski kretati tamo negdje krajem osamdesetih godina prošlog stoljeća. Oldboy koji je trebao cjelokupno napisati Alessandro Bilotta je odgođen do daljnjega zbog njegovih drugih obaveza, iako će i dalje pisati epizode Specijalne serije i nastaviti tamo gdje je stao “Projekt Hiks”, fokusirajući se ovaj put na lik Opal sa kojom će Dylan započeti kompleksan odnos. |
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4660 Posts
Posted - 20/01/2023 : 23:49:07
|
I neka prica o prvom susretu profesora Adama i mladog Dilana. Sto bi se reklo, osim uplitanja Opal u specijalima, sve ostalo zvuci onako, mlako. |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
zeljko
Advanced Member
![](AvatarUpload/egdfthrthrzjthzjth.JPG)
Bosnia and Herzegovina
17842 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 21/01/2023 : 10:02:46
|
čitam kronološki dilana redovnog i sad sam na Njujork Njujork ideja mi je ponovno proživjeti dilana kako je izlazio i pratiti cenzure u tekstu uporedo sa novim izdanjima ovdje je prošla jedna šala o makrsizmu :D možda je nisu vidjeli ali u brojevima prije to nije moglo proći
uglavnom vidim niko nije napravio recenziju ove epizode ili je ja ne mogu naći... za 22 godine postojanja sajta???
|
Utabanim stazama ocaja! |
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9458 Posts
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|