forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 OTIŠLI SMO u tri PM - definitivno
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 240

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8198 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 17/01/2023 : 11:23:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
u studentskim danima sam bio redovit na ciboni i zagrebu i ne samo na utakmicama protiv jugoplastike i zadra, nego i na svemu i svačemu
kao najbolju utakmicu u ciboninoj dvorani pamtim pobjedu cibone protiv bosne nakon 2 produžetka
za bosnu je još igrao zdravko radulović i bio je fenomenalan
ili je bosna to dobila - ne znam sigurno, ali su 2 produžetka bila i poslastica od utakmice
u sezoni 89/90 sam bio na svim zagrebovim utakmicama u trnskom, osim na jugoplastici, jer su karte planule i nije bilo za redovne goste:) - toliko je tadašnja jugoplastika bila popularna, da bi i u trnskom napunila 6-7000 ljudi, samo da ima mjesta
a na ciboninim utakmicama protiv jugoplastike nas desetak bi nadjačalo pola dvorane
i tako mi negdje 93-94, u nekom od finala playoffa vičemo nešto 'ajmo žuti' ili slično, a bbb iz suprotnog sektora nam počmu skandirat 'jugoplastika, jugoplastika' - kao pogrdno, misle da nas tako vrijeđaju
a mi, naravno, prihvatili s oduševljenjem i cijelu utakmicu nastavili e-ju-e-go-e-plastika

i još jedna crtica - vidjeti arijana komazeca na zagrijavanju je nesvakidašnji događaj
prvi dolazi, isteže se, trči, sprinta, skače u serijama do obruča...pa onda s loptom, pa nebrojeni šutevi... a sve u intezitetu koji je takav da ne možeš vjerovati da je nakon toga sposoban odigrati 40 minuta
uvijek sam dolazio ranije na utakmice i proučavao ta zagrijavanja i nikad prije ni poslije nisam vidio ništa slično

edit: jedino ne znam kakve ovo ima veze s topikom, ali dobro
otišla nam košarka u tri PM

if you tolerate this, then your children will be next

Edited by - ken2 on 17/01/2023 12:53:14
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 17/01/2023 : 13:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/vijesti/clanak/u-daruvaru-s-motorkom-uletio-u-kafic-i-prijetio-dju-da-svira-njegove-pjesme/2429574.aspx

poznam i (narodnjački) klub i DJ-a, za kojeg sam se, iz prve ruke, uvjerio sa kakvim sirovinama (posjetiteljima, derištima) često mora imati posla. ujedno je i to razlog zašto već duže vrijeme ne zalazim na to mjesto koje je jednom bio "cool" zabavište, a sada postao samo sastajalište bezvezne, razmažene mlađarije i lokalnog ološa.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 17/01/2023 : 20:45:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Problem je i nasta u ratu zbog krivoustog i ekipe sa bolesnom centralizacijon.
Jebeš glavni grad u koji gledaš ko će te napast ,izbost nožen i slično.
Prije rata nije niko mrzija Zg,dapače.

Mislim da to nije samo do Zg nedo i do ostalih prestonica u regiji, isto bilo i kod nas. Pogotov za vrijeme rata i osim skinsa tu su bili i ovi cijih obitelj je dosla juzno od Kupe i bili frustrirani zbog situacije izvan Slovenije. Tada je bilo normalno da svake noci nekog pretuku.
U junu '94 (kraj skolske godine, mozda posljednji skolski dan) sam jedinom popio prave batine i bio na urgenci. Mislim da se slavila 850-godisnjica Ljublajne kao grada i bili sa prijateljem u centru, stari dio uz Ljubljanicu, obojica imala malo duzu kosu ali ne bas dugu. Odjednom zacujem da netko trci iza mene, instinktivno se pomaknem vise ka kraju, ono da istrci mimo mene i ... bam dobijem batine kao i Nenad do mene. Dvojice skinsa, hrpa ljudi seta mimo nas, neki se zaustavili i gledaju, i nista... krv tekla na sve strane ali na srecu nista slomljeno. No tamo na urgenci bio i jedan metalac kojem su slomili ruku, isto uz Ljubljanicu. A znam da su znali praviti i ona sranja sa trotoarom i vilicom, kao u filmu American History X.
Kasnije su nas gnjavili samo ovi u trenirkama, nindze iz juga, jednom na srecu prepoznao svog drugara iz skole, isti razred i to me spasilo, nocu u Tivoliju.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27126 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 17/01/2023 : 20:58:25  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ma to frustirani blubaći uveli teror jer im se osamdesetih godina navijači Hajduka su se udomačili u njihovom dvoru.
I odonda je postalo opasno u danima utakmice i uoči.
Skinsi su opet šlag na tortu.
Bilo ih je sačica i u Splitu pa i na Hajduku.Fala bogu nema kretena više.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10394 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 17/01/2023 : 21:10:36  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Navijač Feynoorda iz Solina:
[/url]

Mali je potencijal.
Ne samo da pokazuje srednji prst desne ruke, nego je i srednji prst live ruke spreman.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 17/01/2023 21:11:47
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27126 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/01/2023 : 05:33:05  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Rafalni prsti.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 18/01/2023 : 12:46:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Kao nastavak ovom postu
http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=111&TOPIC_ID=38906#2550797

danas novi clanak u Delu: https://i.ibb.co/7YPPR43/01.jpg

U vezi svega sto je odvetnik i aktivist Cedomir Stojkovic vec zapisao, cudim se da je jos ziv, pogotovo u Srbiji. Nadam se da prezivi. Covek ima cojones od granita!
https://www.facebook.com/cedomir123stojkovic
https://www.facebook.com/cedomir.stojkovic.980

I stvarno zanimljivo, ruska ambasada u Beogradu ima na svom sajtu direktni link za prijavu u redovnu vojsku Rusije, a s druge strane je ratovanje u stranim ratovima za Srbe prekrsaj, a Vucic nista. Pa naravno kad ga Putler odlikovao 2019. godine, a zna se da Putler odlikuje samo poslusne, dok neposlusni mogu i da (iz)ginu.

A covek koji novaci Srbe za ratovanje u Ukrajini se redovno javlja na YouTubu, i to je znano svima osim srpskim vlastima, gde nemaju pojma sta je s Wagnerom u Srbiji.

Kaze Stojkovic da je velika zabluda Zapada ako misli da ce Vucic preci sa proruskog puta na evropski bez sankcija. Traziti to od njega je isto uzaludno kao od Lukasenka traziti da se odrekne simpatijama prema Rusiji. Jedino sto Vucic spretnije manipulira sa EU i SAD. Barem za sad.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27126 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/01/2023 : 14:45:25  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
https://www.nacional.hr/policajac-koji-je-pred-prostorijama-torcide-u-splitu-tukao-uhicenog-muskarca-na-tlu-dobio-uvjetnu-kaznu-za-tezu-povredu-sluzbene-duznosti/?fbclid=IwAR2jwF51-1_9ohTLFpU9lFQZRUewIIgVkaUZw54wzB02lgT8BulmweqE72o

Evo u kakvoj državi mi živimo...
Pravna.
Šta bi pandur triba napravit da dobije otkaz a šta bi tek triba da dobije otkaz i kaznu zatvora?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 18/01/2023 : 14:52:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ne znaš ko je veća stoka, policija ili torcida.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10394 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/01/2023 : 15:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

U tome i je problem.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27126 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/01/2023 : 16:33:25  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa to nije upitno uopće.
Policija.
Od huligana ne očekuješ da se ponašaju nego kao huligani.
Policiji je posa da se ne ponasa ko huligani već da rade po zakonu.
I zato kazne za sve one sta rade suprotno od onog šta su plačeni i šta im je posa trebalo bi kazniti više u odnosu na ostale.
A ode ne da je više nego je debelo manje.
A sta je još gore ovdi je pretučen čovik koji nije ima veze s nikakvim neredima već se tu našao slučajno,prolazio.
I sad kako da se osjeća taj čovik?
Policija umisto da štite njegova prava sta im je posa,ispendrečili su ga ni krivog ni dužnog.I sad ka slag na tortu neće ni da kazne dotičnog mlatitelja.
Nadam se da će ih tip tužiti i uzeti sve šta može.

Ja sam fetišist papira!

Edited by - jaki on 18/01/2023 16:37:18
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10394 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/01/2023 : 18:13:24  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

quote:

Pa to nije upitno uopće.
Policija.
Od huligana ne očekuješ da se ponašaju nego kao huligani.
Policiji je posa da se ne ponasa ko huligani već da rade po zakonu.
I zato kazne za sve one sta rade suprotno od onog šta su plačeni i šta im je posa trebalo bi kazniti više u odnosu na ostale.
A ode ne da je više nego je debelo manje.
A sta je još gore ovdi je pretučen čovik koji nije ima veze s nikakvim neredima već se tu našao slučajno,prolazio.
I sad kako da se osjeća taj čovik?
Policija umisto da štite njegova prava sta im je posa,ispendrečili su ga ni krivog ni dužnog.I sad ka slag na tortu neće ni da kazne dotičnog mlatitelja.
Nadam se da će ih tip tužiti i uzeti sve šta može.

U nas je 90% pandura u panduriji samo zato šta su preglupi za bit kriminalci. Mentalni sklop i moralni kompas su identični.

I slažen se s tobon. Tragedija je da nan je trenutno policija ispod razine navijačkih grupa.
Kad se (ne daj bože) dogodi LA92 će se ekipa čudom čudit.
Jedna prigodna:

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 18/01/2023 18:14:16
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5337 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 21/01/2023 : 08:45:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Mučno za pročitati...
https://www.vecernji.hr/vijesti/u-zagrebu-ovrsena-djevojcica-12-cetiri-policajca-su-je-nosila-do-auta-1650843
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47370 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/01/2023 : 09:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Mučno za pročitati...
https://www.vecernji.hr/vijesti/u-zagrebu-ovrsena-djevojcica-12-cetiri-policajca-su-je-nosila-do-auta-1650843

Ništa čudno za Hr.
Mala je u biti sama kriva,da je pregazila par ljudi BMWon ili jahton nikom ništa.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47370 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/01/2023 : 08:45:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/vijesti/clanak/afganistanac-u-srbiji-ubio-dva-muskarca-otisao-u-britaniju-pa-i-tamo-ubio-covjeka/2431841.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_najnovije_d

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47370 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/01/2023 : 08:47:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/vijesti/clanak/klimatske-promjene-bill-gates-ulozio-u-startup-koji-se-bavi-podrigivanjem-krava/2431866.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_najnovije_d

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 24/01/2023 : 13:24:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

https://www.index.hr/vijesti/clanak/snimljeni-razgovori-vagnerovaca-htio-se-predati-uhvatili-su-ga-i-odsjekli-mu-muda/2431897.aspx

Edited by - Poli on 24/01/2023 13:25:23
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 24/01/2023 : 14:33:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

https://www.index.hr/vijesti/clanak/klimatske-promjene-bill-gates-ulozio-u-startup-koji-se-bavi-podrigivanjem-krava/2431866.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_najnovije_d

samo jedan od dokaza da je bil gejts mentalno poremećeni psihopat i zločinac koji na ovakve načine i dalje vjerno fura svoju depopulacijsku politiku započetu koronom i lockdownima... sigurno gura ljude u ropstvo, strogu kontrolu, gospodarsko uništavanje a sve pod izlikom nekih tamo izmišljenih, manipulativnih termina tipa "carbon footprint" i brige oko globalnog zatopljenja.

ali i takav je i dalje idol mnogima na ovom forumu, posebice wakserima wokerima i sličnim potkapacitiranim jedinkama
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47370 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/01/2023 : 22:46:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/vijesti/clanak/velika-galerija-ovako-izgleda-zagreb-nakon-dva-dana-strajka-radnika-cistoce/2432132.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_d

Moraćemo prominit ono ZG=BG u ZG=NA (Napoli)

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14111 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 25/01/2023 : 10:01:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Dat ljudima što ih ide.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47370 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/01/2023 : 11:57:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Pa nek plate radnike ili nek nose sami smeće.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 25/01/2023 : 12:04:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Odnosit će netko drugi smeće, nije problem, ali onda ovi ostaju bez posla.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 25/01/2023 : 12:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Sad kad Koza Nostra prebaci u trecu...

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47370 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/01/2023 : 13:17:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Salonski ultraljevičari se usrali radnika

Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3027 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 25/01/2023 : 15:30:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
who runs bartertown?

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page
Page: of 240 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.56 seconds. Snitz Forums 2000