^^ Izgleda da će ovo ipak biti "Zagor velike Bonneli priče", kao što je registrirano u NSK katalogu.
Broj 1 i 2 ( Zagor ) su kod nas izašli lani u 5-om i 8-om mjesecu, broj 3 ( Tex ) je već trebao izaći... Slijedeći broj u Italiji ( br. 7, 3-ći mjesec 2023 ) će opet biti Zagor ( Čovjek s puškom ) pa bi to mogao biti broj 3 kod nas.
Ako ide samo Zagor onda ću lagano ova dva pokloniti šogoru koji se uvijek grebe za stripove a nikad ne kupuje... U svakom slučaju, ako je tako, palac dolje. Počeo sam kupovati zbog drugih junaka a ne zbog Zagora kojeg ionako ima previše...
Ako ide samo Zagor onda ću lagano ova dva pokloniti šogoru koji se uvijek grebe za stripove a nikad ne kupuje... U svakom slučaju, ako je tako, palac dolje. Počeo sam kupovati zbog drugih junaka a ne zbog Zagora kojeg ionako ima previše...
Apsolutno ista stvar i kod mene. A još sam ranije bio pohvalio početak ove edicije u nadi da će izaći nešto što nije reprint. Opet prevara.
Nadam se da će za iskupljenje ove godine pokrenuti bilo koji bonelli serijal koji kod nas nije još vidio kioska.
Sometimes good guys gotta do bad things to make the bad guys pay.
^^ Izgleda da će ovo ipak biti "Zagor velike Bonneli priče", kao što je registrirano u NSK katalogu.
Broj 1 i 2 ( Zagor ) su kod nas izašli lani u 5-om i 8-om mjesecu, broj 3 ( Tex ) je već trebao izaći... Slijedeći broj u Italiji ( br. 7, 3-ći mjesec 2023 ) će opet biti Zagor ( Čovjek s puškom ) pa bi to mogao biti broj 3 kod nas.
Što bi rek'o Berni: "Vrijeme će pokazati"...
Možda samo smišljaju kolika će biti cijena u eurima
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.