forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Čarobna knjiga najavljuje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 389

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 30/01/2023 : 18:03:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZoranM

quote:
Originally posted by djuk

quote:
Originally posted by ZoranM
Samo da nisu kao Delfi, e njima sto se 'ebe za pakovanje to je nevidjeno.

Juče mi stigao Zoro iz Delfija preko Ananasa, upakovan perfektno.
Doduše, sve je u Beogradu i isporučeno u jednu knjižaru gde sam pokupio paket.

Iz tvojih usta u Bozije usi. Narucio prekjuce preko delfija Topijevo Skriveno lice. Nadam se da ce sve proci ok, nisam bas cepidlaka. Al bili su me urnisali kada sam narucivao Hellboya (doduse mek je uvez) pa je stiglo kao kupus.

Svima preporučujem da prilikom poručivanja provere opciju u kojim knjižarama je šta dostupno. Ako možete da ukalupite paket da kompletan ide iz Starwaya Borislav Pekić, neće biti greške. :)

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17696 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 30/01/2023 : 18:33:56  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vetropiroman

quote:
Originally posted by delboj

Ima li iko da je kupio Dežeremaju 13? Da napiše naslove epizoda?

Zver
Kapiraš?
Mrgud

Hvala. Nije bilo naslova ni na cobbisu.
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2835 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 30/01/2023 : 19:55:10  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

Svima preporučujem da prilikom poručivanja provere opciju u kojim knjižarama je šta dostupno. Ako možete da ukalupite paket da kompletan ide iz Starwaya Borislav Pekić, neće biti greške. :)

Nabavljanje stripova polako pocinje da lici na znanstvenu fantastiku..poput ovog imena "Starway-a"

Inace veselim se i ja tome da valijanti guraju dalje eto barem nesto korisno od njih (ck). Kad bi i ostalo radili kao normalni ljudi gde bi nam bio kraj...

Francuski Bogovi Grafizma

Edited by - matori paraliticar on 30/01/2023 19:55:58
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 30/01/2023 : 20:20:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
A šta je tačno naučna fantastika oko nabavke stripova u ovom slučaju?

Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2835 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 30/01/2023 : 20:49:29  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Ma ukratko.. nije nista u tom konkretnom kontekstu

nego uopsteno mislim na
promene na trzistu..
gde u tradicionalnim striparnicama
vise nije moguce nabaviti
(skoro) sve sto covek pozeli kao nekada

Samo je taj "svemirski" izraz falio da zacini sve.

Najvaznije u prici je da si dobro uputio coveka..

Edited by - matori paraliticar on 30/01/2023 20:50:08
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 30/01/2023 : 21:31:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
A zašto Starway u Knez Mihaila 48, Beograd, apsolutno najveća striparnica na Balkanu nije klasična striparnica?

Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2835 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 30/01/2023 : 21:43:31  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Hteo sam napisati zato sto nisam bio u njoj jos :) (i upravo napisah). Valjda nije primarna delatnost stripovi ili gresim?

(kad vec navodis da je najveca mozda i znas od kada je najveca?)

Edited by - matori paraliticar on 30/01/2023 21:44:51
Go to Top of Page

djuk
Starting Member

Serbia
72 Posts

Member since 28/10/2011

Posted - 30/01/2023 : 22:17:12  Show Profile Show Extended Profile  Send djuk an AOL message  Send djuk a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zoro, koga sam pre mesec dana naručio, je stigao iz Starweja, tako je pisalo na dostavnici.

Upravo naručujem, ovoga puta direktno na Delfijevom sajtu. Proverio sam, sve 4 knjige postoje u Knezu u Starway striparnici.
Da li je to dovoljno ili treba negde još da posebno naglasim prilikom naručivanja?

Da li postoji opcija, da uplatim preko sajta, pa da dođem lično u striparnicu da preuzmem kupljeno?

Edited by - djuk on 30/01/2023 22:42:14
Go to Top of Page

knauso
Junior Member

303 Posts

Member since 18/12/2020

Posted - 31/01/2023 : 17:11:07  Show Profile Show Extended Profile  Send knauso a Private Message  Reply with Quote
Mislim da to ne moze kod Delfija, ja sam jednom pitao, ali nisu hteli da mi cuvaju nego kao moraju da salju.
Ali ne skodi da ponovo pitas :)
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 31/01/2023 : 17:49:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by matori paraliticar

Hteo sam napisati zato sto nisam bio u njoj jos :) (i upravo napisah). Valjda nije primarna delatnost stripovi ili gresim?

Najveća je od trenutka kada je otvorena 2020. godine, a ako je pitanje da li u njoj ima samo stripova - ne. Tu su i teorijske knjige o devetoj umetnosti, gift program, knjige ilustracija, licencna odeća sa motivima iz stripa i pop-kulture i mnogo drugih stvari koje valjda zanimaju svakoga ko se bavi ovim našim divnim hobijem.

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 31/01/2023 : 17:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djuk

quote:

Zoro, koga sam pre mesec dana naručio, je stigao iz Starweja, tako je pisalo na dostavnici.

Upravo naručujem, ovoga puta direktno na Delfijevom sajtu. Proverio sam, sve 4 knjige postoje u Knezu u Starway striparnici.
Da li je to dovoljno ili treba negde još da posebno naglasim prilikom naručivanja?

Da li postoji opcija, da uplatim preko sajta, pa da dođem lično u striparnicu da preuzmem kupljeno?

Opcije preuzimanja u knjižari (za sada) nažalost nema, a što se poručivanja stripova tiče - ako svih sa porudžbine ima kod nas u Pekiću, ide od nas. :)

Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3389 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 02/02/2023 : 13:31:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Na cobissu
Narednik Kirk 4,5
Pet Zemalja 2
Frankestein Alive, Alive
Kralj Konan
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2835 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 02/02/2023 : 13:45:32  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Koliko knjiga pet zemalja treba da izadje da bi ispucali sadrzaj koji je u fibrinom integralu? Dve ili tri?

Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6460 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 02/02/2023 : 15:52:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koliko knjiga pet zemalja treba da izadje da bi ispucali sadrzaj koji je u fibrinom integralu? Dve ili tri?

6 epizoda je u Fibri. Bora je to vj po 3 komada. ;)

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

alaniusfordius
Senior Member

1022 Posts

Member since 10/04/2017

Posted - 02/02/2023 : 17:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Send alaniusfordius a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

Na cobissu
Narednik Kirk 4,5
Pet Zemalja 2
Frankestein Alive, Alive
Kralj Konan

Drago mi je da zavrsavaju Narednika Kirka, dobar ritam ali ce se pridruziti Iznogudu 5 i 6 na bojkot listi, kupovina tek dogodine a do tada ko ziv, ko mrtav
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2402 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 03/02/2023 : 12:39:23  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Najveća je od trenutka kada je otvorena 2020. godine, a ako je pitanje da li u njoj ima samo stripova - ne. Tu su i teorijske knjige o devetoj umetnosti, gift program, knjige ilustracija, licencna odeća sa motivima iz stripa i pop-kulture i mnogo drugih stvari koje valjda zanimaju svakoga ko se bavi ovim našim divnim hobijem.

Kako šalju postere, mislim kako ih pakuju?

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21843 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 03/02/2023 : 12:42:17  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alaniusfordius

quote:
Originally posted by Red Marquis

Na cobissu
Narednik Kirk 4,5
Pet Zemalja 2
Frankestein Alive, Alive
Kralj Konan

Drago mi je da zavrsavaju Narednika Kirka, dobar ritam ali ce se pridruziti Iznogudu 5 i 6 na bojkot listi, kupovina tek dogodine a do tada ko ziv, ko mrtav

+1
(važi za celu udrugu čačanskih ljubitelja stripa,dobre kapljice i ženskog međunožja)

Odbrojavanje: još 28 dana

Edited by - anto on 03/02/2023 12:42:50
Go to Top of Page

mabus
Starting Member

Serbia
2 Posts

Member since 19/11/2019

Posted - 12/02/2023 : 00:02:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mabus a Private Message  Reply with Quote
Zaštio je ČK zatvorila onu svoju striparnicu u Beogradu ?
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1723 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 12/02/2023 : 00:43:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mabus

Zbog bojkota ovdašnjih forumaša toliko im je opao promet da su morali da zatvore.

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 12/02/2023 : 01:17:58  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Markos im nije da prodaju njegove stripove.
Sve je počelo tisuću i tristo neke...

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

magirus
Junior Member

Serbia
451 Posts

Member since 30/07/2003

Posted - 12/02/2023 : 23:14:29  Show Profile Show Extended Profile  Send magirus a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mnogo su dobri prema zaposlenima, pa se dugo zadrže kod njih
Go to Top of Page

Saale
Starting Member

76 Posts

Member since 26/09/2022

Posted - 13/02/2023 : 07:19:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Saale a Private Message  Reply with Quote
Nema potrebe za striparnicom, pošto će sad ostali da valjaju njihova izdanja.
Go to Top of Page

vetropiroman
Junior Member

339 Posts

Member since 27/02/2022

Posted - 14/02/2023 : 11:15:20  Show Profile Show Extended Profile  Send vetropiroman a Private Message  Reply with Quote
[/url]

Edited by - vetropiroman on 14/02/2023 11:15:53
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2453 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 14/02/2023 : 11:23:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message  Reply with Quote
Zbog ovog izdanja je Komiko ostao bez Bonea?

quote:
Originally posted by KOMIKO

Odustalo se od BONE-a.

I zauvek se odustalo od bilo kakve saradnje s g. i gđom Smit.

Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo

Edited by - BiDi on 14/02/2023 11:24:46
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 14/02/2023 : 11:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Stripovski ratovi: Istočna fronta

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page
Page: of 389 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.45 seconds. Snitz Forums 2000