forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 OTIŠLI SMO u tri PM - definitivno
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 240

izivko
Advanced Member

Germany
12765 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 09/02/2023 : 23:48:40  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Moram priznati da nisam bio dovoljno upoznat sa cijelim slučajem jer ne pratim režimsku teve.
Nešto sam načuja jer mi je hanuma socijalni radnik pa komentira.
Sad sam malo prelistao ove medije koje prati Gjenero i stojim pri onome što sam rekao.

Muljaža odnosno kriminal 1000 posto.

Evo moje rješenje cijelog slučaja a mislim da će se to i desiti:
Protjerat govna iz Afrike i udarit im zabranu na kontinent za vike vikova. Naravno bez djece.

Sudski ih progonit kad se vrate u Hrvatsku. Samo od ovoga drugog neće biti ništa jer je sudstvo u susjednoj nam državi u kurcu i gore od onoga u Zambiji.

Mediji će od njih napravit žrtve i dočekat će ih ko Vatrene '98..

Have mercy
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27124 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 10/02/2023 : 01:15:34  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ljudi tili dicu priko reda čekanja.
Platili pa se zajebali i sad im sude.
Jebe me se za njih ali bi bilo bolje da su uspili(za dicu).
A politici se ne treba čuditi.Svaka stvar se koristi za guranje svako svojih agendi pa i ova.A i komentiranje po internetu(uključujući i ove naše)nije baš pametno ali eto...

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/02/2023 : 01:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Kako tema sa margine otkrije prava lica nekih forumaša... strašno.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10390 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/02/2023 : 08:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Kako tema sa margine otkrije prava lica nekih forumaša... strašno.

Pa ko te iznenadija?
Nisi zna da vukozec voli pedere?
Nisi zna da ja beštiman?
Nisi zna da je izivko primitivac?

Jesi ti od jučer na forumu?
Svaka budala zna čitat forum, triba znat čitat forumaše.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 10/02/2023 08:15:21
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10390 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/02/2023 : 08:14:53  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Sudski ih progonit kad se vrate u Hrvatsku. Samo od ovoga drugog neće biti ništa jer je sudstvo u susjednoj nam državi u kurcu i gore od onoga u Zambiji.

Ma jasno Miško.
Triba poslat Zdravkov slučaj u Zambiju da vidimo kakvo in je pravosuđe.
Nije to balkanska prčija pa da se osuđuju uspješni poduzetnici.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47365 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/02/2023 : 08:25:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Ma jasno Miško.

Eh da je to izivkova ekipa ostala uzničit u Zambiji
već bi bilo kmečanje i zazivanje u stilu:
predziđe kršćanstva i još koječega
Yu tamnica hr naroda,
po milijarde ubijenih Hrvata na Bleiburgu,
Danke Dojčland
Heljp NATO Heljp
A tek kako bi oni onda bili dobri i spremni pomoć dici Afrike.
Pusti ga

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10390 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/02/2023 : 08:39:34  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

Ma jasno Miško.

Eh da je to izivkova ekipa ostala uzničit u Zambiji
već bi bilo kmečanje i zazivanje u stilu:
predziđe kršćanstva i još koječega
Yu tamnica hr naroda,
po milijarde ubijenih Hrvata na Bleiburgu,
Danke Dojčland
Heljp NATO Heljp
A tek kako bi oni onda bili dobri i spremni pomoć dici Afrike.
Pusti ga

Pa ko ga dira?
Zabavno i naravno istovremeno jako tužno mi je kamenjarsko licemjerje.
Da su doli Markićka i Škoro ne bi ni spomenija trgovinu dicon, nego bi bili heroji. Bijeli vitezovi koji spašavaju nevinu crnu dječicu.
Ja se Renkiju čudin.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47365 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/02/2023 : 09:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
Zanimljivo da taj lik koji je toliko u obrani dice nije niti pisnija kad se ovde pisalo o svim mogućim aferama s dicom u samostanima po Irskoj,domorodačkoj dici po Kanadi,i onoj najluđoj šta su pokrali
300 000 dice u Španjolskoj za vrime Frankova režima i prodavali ih i darovali po Eu i USA.
Valjda mu je to bilo ok.

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31438 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 10/02/2023 : 09:42:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Jest da je sportska vijest, ali može u ovaj topic komotno

https://www.index.hr/sport/clanak/zasto-su-svi-buljili-u-mobitele-dok-je-lebron-zabijao-kos-za-povijest/2436772.aspx?index_ref=clanak_procitaj_jos_d

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Macbeth
Junior Member

361 Posts

Member since 19/08/2022

Posted - 10/02/2023 : 10:15:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Macbeth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

https://www.index.hr/sport/clanak/zasto-su-svi-buljili-u-mobitele-dok-je-lebron-zabijao-kos-za-povijest/2436772.aspx?index_ref=clanak_procitaj_jos_d

Bizarno. Nekad kad bih otišao na koncert, bilo bi pojedinaca koji čitav nastup snimaju, mobitel u ruci cijelo vrijeme, gledaju u pozornicu praktički kroz ekran. Suludo... ajde da snimiš 30 sekunda najdraže pjesme ili nešto, pa okačiš na Instagram jer ti je fora, ali ovo je ipak pretjerano...

Ljudi baš žive za to da nešto postave na socijalnu mrežu. Samo iskustvo je sekundarno.
A i naivno misle da će oni te svoje neprofesionalne, mutne snimke gledati za 10 godina kako da ne.
Na utakmicama je to još gore. Proživi to 100%, pusti mobitel...
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4436 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 10/02/2023 : 10:37:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:

Moram priznati da nisam bio dovoljno upoznat sa cijelim slučajem jer ne pratim režimsku teve.

Znači nisi imao pojma o čemu se radi, aktere ne poznaješ a sa Zambijom imaš veze koliko i kraljević Marko sa švasaparatom. Ali si eto, već unaprijed znao da se radi o trgovcima ljudima i da zaslužuju sve što im se stavlja na teret premda je i nepismenom čovjeku evidentno da je cijeli ovaj kuršlus nastao zbog ambivalentne i nepotpune državne regulative koja će bez nekih provjera dati državljanstvo malom Kongoancu ili nekom rođi a neće primjerice Ukrajincu koji već 20 godina živi i radi u Hrvatskoj.

quote:
Evo moje rješenje cijelog slučaja a mislim da će se to i desiti:
Protjerat govna iz Afrike i udarit im zabranu na kontinent za vike vikova. Naravno bez djece.

Govna su zato što su se htjeli ostvariti kao roditelji što zbog medicinskih i neuređenih pravnih razloga u domovini nisu mogli ili barem nisu mogli u nekom normalnom vremenskom razdoblju? Svaka čast jebote. Meni također nije jasno zašto su išli na drugi kraj svijeta ali me ne pada na pamet tako olako osuđivati nečiju osobnu situaciju.
Riješenje odnosno kazna ti je genijalna. Siguran sam da su nakon svega ovoga ludi za Afrikom, dogodine na bakanalije u Somaliju.

quote:

Stručnjak za zambijsko pravosuđe

Bok, kako si.
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2866 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 10/02/2023 : 10:59:07  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
izivko bi mi bio najbolji forumaš ikad, kad bi samo i isključivo o stripovima pisao.

hejt, jal & rock 'n' roll
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5017 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 10/02/2023 : 11:19:17  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by verab

izivko bi mi bio najbolji forumaš ikad, kad bi samo i isključivo o stripovima pisao.

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10390 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/02/2023 : 11:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Meni također nije jasno zašto su išli na drugi kraj svijeta

Ne triba se lagat. Išli su na taj kraj svita jer su kupili dicu. Trgovina dicon ne bi postojala da za tu dicu ne postoji tržište, a evropljani su dio toga tržišta, i najbolje plaćaju po grlu.
Iako san 99,9% uvjeren da su ovin našima namjere bile dobre, i da je posvojenje u Hrvatsku potencijalno best case scenario za tu dicu, činjenica je da su sudjelovali u trgovanju dicon.
Zašto su baš oni pali nakon skoro 150 usvojenja u istoj kombinaciji i uz umišanost države neznan.
Možda ovi u Zambiji imaju neku kvotu uhvaćenih trgovaca dicon jer in Amerika šalje lovu ali ih i zajebavaju sa nekakvin sređivanjen države i ljudskin pravima?
Možda je neki Jozo koji radi na sudu u Zlataru skužija da su usvojitelji jugoslaveni i pederi pa javija nekome Bujancu da druka?
A možda su u šumi...

Tri stvari bi reka da su bitne za temu:
1.Kršili su zakon
2.Imali su dobre namjere
3.Idealni su za internet iživljavanje.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 10/02/2023 11:32:24
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8198 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/02/2023 : 11:31:49  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Smrdi na veliku muljažu.

Uostalom pričekajmo odluku zambijskih vlasti. Vjerujem njihovom sudstvu.

jebemteživote
pa ovi desničari toliko mrze svoju zemlju, u ovom slučaju zemlje, da je to izvan svakog poimanja
sjebali su sudstvo, premrežili ga svojim 'kadrom', a sad im je i zambijsko bolje
a pokazali su se na ovom slučaju u pravom svjetlu
zagadili su javni prostor najbjednijim porivima koje smo mogli vidjeti od rata naovamo
i ne, ne vjerujem da bi isto doživjeli da je obrnuta situacija, da su posvojitelji slučajno iz desnih krugova - reakcije bi sigurno bilo, prozivanja i slično, ali nikako, nikako na ovoj razni ljudske bijede
po tome jednostavno NISMO ISTI

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5017 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 10/02/2023 : 11:31:56  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

Članak je samo zagrebao površinu, no tem koju spominje - ovisnost o smartphoneima, društvenim mrežama i povezanim novim digitalnim tehnologijama - je stvarni, veliki problem, koji nam utječe na kvalitetu života, odnosno srozava je. Riječ je o pravoj epidemiji (pandemiji) kojoj se ne nazire kraj ili barem poboljšanje stanja. Ta pošast je sveprisutna u svakom segmentu naših života i nemoguće joj je pobjeći, na poslu, kod kuće, u školi, u slobodno vrijeme. Društvo u globalu će se prije ili kasnije morati time ozbiljno pozabaviti i razmisliti kako da smanji štetne sociološke i psihološke posljedice te epidemije. U međuvremenu se možemo kao pojedinci truditi odupirati negativnim instiktima, ali to je često lakše reći nego učiniti. Naravno, i dok ovo pišem sam i sam na tom cracku.

Edited by - vukozec on 10/02/2023 11:34:57
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7318 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 10/02/2023 : 11:43:27  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne triba se lagat. Išli su na taj kraj svita jer su kupili dicu. Trgovina dicon ne bi postojala da za tu dicu ne postoji tržište, a evropljani su dio toga tržišta, i najbolje plaćaju po grlu.
Iako san 99,9% uvjeren da su ovin našima namjere bile dobre, i da je posvojenje u Hrvatsku potencijalno best case scenario za tu dicu, činjenica je da su sudjelovali u trgovanju dicon.
Zašto su baš oni pali nakon skoro 150 usvojenja u istoj kombinaciji i uz umišanost države neznan.
Možda ovi u Zambiji imaju neku kvotu uhvaćenih trgovaca dicon jer in Amerika šalje lovu ali ih i zajebavaju sa nekakvin sređivanjen države i ljudskin pravima?
Možda je neki Jozo koji radi na sudu u Zlataru skužija da su usvojitelji jugoslaveni i pederi pa javija nekome Bujancu da druka?
A možda su u šumi...

1.Kršili su zakon
2.Imali su dobre namjere

Zapravo, jedino je sigurno da su kršili zakon.
O namjerama znamo jednu činjenicu - tili su posvojit dite. "Dobro" ili "loše" je u domeni subjektiviteta i naše osobne vire da bi to i rezultiralo dobrim (a bome i vire mnogih da bi rezultiralo lošim).

Dakle, kad bi pričali potpuno nepristrano, pričali bi o sociološkom fenomenu linča, korumpiranom i licemjernom sustavu, shizofrenoj potrebi da se tunelska vizija projicira na kompleksnu sliku situacije i kao takva svede na to je li netko pripada istoj ton viziji i kalupu u koji se mora uklopit.

Ukoliko nisi u tom kalupu, dobiješ projektil dijareje po ciloj svojoj osobi, onako fino holistički, izvana i iznutra.

Pričali bi o tome je li taj zakon vis maior i koliko uopće ljudski život diteta iz Afrike ili transrodnog vijećnika vridi.

A onda bi vidili koliko, pa je možda i bolje da o tome ne pričamo.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8737 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 10/02/2023 : 11:44:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

quote:

Članak je samo zagrebao površinu, no tem koju spominje - ovisnost o smartphoneima, društvenim mrežama i povezanim novim digitalnim tehnologijama - je stvarni, veliki problem, koji nam utječe na kvalitetu života, odnosno srozava je. Riječ je o pravoj epidemiji (pandemiji) kojoj se ne nazire kraj ili barem poboljšanje stanja. Ta pošast je sveprisutna u svakom segmentu naših života i nemoguće joj je pobjeći, na poslu, kod kuće, u školi, u slobodno vrijeme. Društvo u globalu će se prije ili kasnije morati time ozbiljno pozabaviti i razmisliti kako da smanji štetne sociološke i psihološke posljedice te epidemije. U međuvremenu se možemo kao pojedinci truditi odupirati negativnim instiktima, ali to je često lakše reći nego učiniti. Naravno, i dok ovo pišem sam i sam na tom cracku.

Nekidan je nestalo struje na jedno uru vrimena i ja gledam ovu mlađariju po kaficu... sat vremena bez interneta i jedan ne moze spremat ispit, drugi ne zna objasnit sto misli, treci nervozan jer mu se frend ne javlja za kavu... a nikoga ne jebe sto se ustvari smrzavaju jer ne radi grijanje i sto dim mozes rezat nozem jer ne radi ventilacija.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10390 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/02/2023 : 11:46:07  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

jebemteživote
pa ovi desničari toliko mrze svoju zemlju, u ovom slučaju zemlje, da je to izvan svakog poimanja

To uopće nisu desničari.
Jaki je desničar pa nije debil.

Ja ove o kojima ti pišeš od milja zoven četnici.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 10/02/2023 11:56:19
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/02/2023 : 11:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ja se sjećam na jednom Mafestu je na koncertu u sklopu festivala u Pivcu tutnjila neka ljevičarska glazba, pa je Zagor-te-nay pitao jakija zašto im se, kao desničar, ne suprotstavi. Na to je jaki odgovorio da on nije desničar, nego 'hrvatski nacionalist', tako da ne znam...

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7318 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 10/02/2023 : 11:50:22  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

quote:

Samo bivanje na smartphoneu nije crack jer ga koristiš umjereno. Šta je loše u tome da umisto novina čitaš vijesti na mobitelu dok npr. ispijaš kavicu u omiljenom kafiću? Problem je u ogledanju svoje vrijednosti preko aspekta društvenih mreža i afirmacija koja dolazi putem broja pregleda, klika, lajka, heartanja i sličnog. Zato nije bitno živit u momentu i svjedočit čudu života već prikazat virtualnu kopiju djelića istog za privid sriće i uspjeha.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12765 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 10/02/2023 : 11:54:17  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
@ cromwell
Treba citati između redova.

Ajd što ovi dalmoši i kenj kurca ne kuže,
ali neko ko ima nešto u glavi...

Have mercy
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5017 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 10/02/2023 : 11:56:58  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A možda su u šumi...

1.Kršili su zakon
2.Imali su dobre namjere

"Kršenje zakona" je fluktuativan, relativan pojam, nije to u neupitna istina koja je svugdje jednoznačna.

Recimo, postoje razni i brojni zakoni na ovom svijetu koji bi neke stvari koje sam sinoć radio u Amsterdamu okarakterizirali kao kršenje zakona. Dapače, negdje ti zakoni za takve stvari propisuju i prilično rigorozne kazne. No, eto, za nizozemski zakon to nije kršenje zakona.

Po svim dosad dostupnim podacima, ovi ljudi nisu kršili RH zakone, postupali su po njima, i to je polazna točka.

(a osobno sumnjam da su bili svjesni da krše zambijski zakon da bi riskirali ovo što im se događa odlaskom tamo, no dobro, to su već pretpostavke sa kojima ne bih trebao špekulirati bez pouzdanih informacija)

Edited by - vukozec on 10/02/2023 11:58:29
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10390 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/02/2023 : 11:57:31  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

@ cromwell
Treba citati između redova.

Ajd što ovi dalmoši i kenj kurca ne kuže,
ali neko ko ima nešto u glavi...

Bosanci su poznati po kuženju.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/02/2023 : 11:57:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Uh, 'treba čitati između redaka', to je dobar odgovor kada netko prokaže da si nadrobio gluposti.

A kako to misliš 'dalmoši i kenj'? Pa kenj je isto dalmoš.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page
Page: of 240 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.56 seconds. Snitz Forums 2000