forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 OTIŠLI SMO u tri PM - definitivno
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 240

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8198 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/02/2023 : 13:07:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

Dobro, poanta je bila da nema mjesta izjednačavanju dvije strane. Iako se osobno ne slažem s ovim kenovim da osobe s tog političkog spektra nikada ne bi posvojile dijete ili slično, činjenica je da su se u ovom slučaju pokazali nisko da niže nisu mogli. Ne samo Bujanec, nego hrpa njih.

me kenjam i ja, naravno
neki od njih bi usvojili dijete, možda i većina njih, ili barem velika većina onih (moguće i svi) koji ne mogu imat svoju djecu
ali sigurno ne bi crno dijete išli usvajat
za to stavljam ruku u vatru

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10390 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/02/2023 : 13:08:49  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

quote:

Dobro, poanta je bila da nema mjesta izjednačavanju dvije strane. Iako se osobno ne slažem s ovim kenovim da osobe s tog političkog spektra nikada ne bi posvojile dijete ili slično, činjenica je da su se u ovom slučaju pokazali nisko da niže nisu mogli. Ne samo Bujanec, nego hrpa njih.

me kenjam i ja, naravno
neki od njih bi usvojili dijete, možda i većina njih, ili barem velika većina onih (moguće i svi) koji ne mogu imat svoju djecu

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/02/2023 : 13:11:51  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

me kenjam i ja, naravno

Kada bi krenuli ovdje raspravljati vjerujem da bi vrlo došli do cirkularne definicije tih o kojima pričamo.
Jer sam siguran da ti ne misliš da niti jedan desničar ne bi usvojio crno dijete. Nego samo da vrsta desničara koja ne bi usvojila crno dijete, ne bi usvojila crno dijete.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 10/02/2023 : 13:12:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
pa desničari luduju nad ovim slučajem jer su posvojitelji koristili u najmanju ruku sumnjiv modus operandi kako bi došli do djece. 2 od 4 para nisu prošla procjenu i nisu u registru posvajatelja. Kongo od 2013. zabranjuje posvajanja djece a od 2016. ne dopušta izlazak djece iz države. tri para od četiri nemaju prebivalište u zlataru u kojemu su se sklepali (lažni) dokumenti kojima se malim kongovcima daje hrvatsko državljanstvo. plus, tko je i po kojim pravilima u zlataru donio takvu odluku? NAJVAŽNIJE, djeca su kupljena novcem i prošvercana iz jedne države (kongo) u drugu (zambiju).

ovako se ne možeš ponašati niti posvajati djecu i očekivati univerzalnu naklonost, poene u narodu i potporu bez obzira ako su u pozadini toga čina i stoje "humane namjere" da se udome sirota djeca iz afričkih zemalja.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8198 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/02/2023 : 13:20:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

quote:

quote:
Originally posted by vukozec

quote:
Originally posted by lwood

https://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvati-masovno-pisu-po-zambijskim-portalima-ovo-su-komentari/2436456.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d

hrvacki jal na najjače

Evo sad je jasnije: https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/huskaci-s-dna-politike-moze-li-se-bujancu-peternelu-i-pernaru-suditi-zbog-govora-mrznje-15304185

Pola ovih komentara su profesionalni botovi i "botovi", druga polovica su samo indoktrinirani imbecili.

Upravo tako.

Inače, šta misliš kakva bi bila Benčićkina retorika da je doli zaglavija neki lik iz DP ili Hoda za život?

kao prvo, hipotetska ti je situacija nemoguća
netko iz dp-a ili hoda za život ne bi posvojio ni dijete prvog susjeda da mu se nešto dogodi, a kamoli malo crno dijete iz afrike
a čak i da se nekim čudom to dogodilo, ne vjerujem da bi reakcija bila ovakva - ni blizu
vjerujem da bi bila prilično umjerena, a možda čak i pohvalna, ako ništa drugo iz razloga što se radi o crnoj djeci - imali bi razumijevanja, jer netko tko u ovu vukojebinu želi (i ima hrabrosti) dovesti crno dijete, sigurno nije rasist, a ovi lijevi bi onda dobro pazili da oni takvi ne ispadnu

Ma slažen se.
Žestok san na sve kvaziliberale, jer me ka liberalnog čovika nerviraju puno više od konzervativaca.
Inače, potvrdija si dijelon i ono da su Benčićka i ekipa najobičniji licemjeri. Ne bi ih puno bilo briga ni za dicu ni za usvojitelje. Nisu oni liberalni jer su stvarno slobodoumni i otvoreni ljudi, nego se prave takvi zbog okoline i izbora.

ni ja ne podnosim kvaziliberale ni salonske ljevičare
međutim, mislim da ovi iz možemo nisu takvi, nego su zaista liberalni, samo što to toliko naglašavaju da to može izgledat i kvazi i predstava za svoju publiku

i ponavljam, ne vjerujem da bi benčićka ikoga razapinjala zbog pokušaja usvajanja djeteta - a pogotovo afričkog
bi li to bio poriv iz dubine svoga bića ili zbog okoline, stranačke agende i sl, sasvim svejedno

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12765 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 10/02/2023 : 13:27:01  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uh, 'treba čitati između redaka', to je dobar odgovor kada netko prokaže da si nadrobio gluposti.

A kako to misliš 'dalmoši i kenj'? Pa kenj je isto dalmoš.

Koje gluposti sam nadrobio?

Da je bila muljaža i da su kršili zakone - to sada većina tvrdi, u najmanju ruku sumniva posla.
Da je riječ o trgovini djecom - i s ovim se slažu oni koji su iskreni i ne umotovaju. Evo i Nesvrstani je rekao da je to trgovina djecom.

Možda ovo o trans osobi i zatvoru?
Gdje bi ti smjestio krkana koji ima hašima a tvrdi da je žena? Sa ženama ili muškarcima?

Nešto slično je nedavno uradila škotska premijerka pa je nakon prosvjeda kriminalca smjestila gdje mu je i mjesto - s kuronjama.

Dajte ljudi...!

Have mercy
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5017 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 10/02/2023 : 13:30:26  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Puno toga prejudicirate bez da išta pouzdano znate.

Protupitanje: je li npr. '93. bilo djece iz recimo Bugojna po Dalmaciji?

Baš je neobično da djece iz područja na kojem se neprestano vode sukobi ima u susjednoj zemlji.

Toneš.
Bez zajebancije.

Dice iz Bugojna je bilo koliko oćeš, ali nisu švercana nego su došla sa materama i nekrivotvorenin dokumentima.
Ne uspoređuj više ništa, dosta si usporedija.

A ti nešto znaš o ovoj dici iz Konga? Da čujem, tko su i di su im matere, tko ih je i kada ukrao? I na kraju, di su sad?

Nemaš blagog pojma naravno, ali sve nešto pretpostavljaš.

Jedino šta ja pretpostavljan je da su ovi naši usvojitelji imali dobre namjere.
Za ostatak samo malo triba mućnit glavon.
Usporedba te dice i dice oz Bugojna ti je sumanuta.
Ne budi leftard.

Kao što sam već napisao u svom prvom postu, ja osobno poznajem 3 para koja su posvojila afričku djecu. Veliki Pretpostavljači, odgovorite mi na ovo. Pretpostavljate li da su ti ljudi posvajali tu djecu nekim potpuno drugačijim putem ili putem sličnim onome kojim su išli ovi ljudi koji su sad u Zambiji? Ako pretpostavljate ovo drugo, pretpostavljate li također da su ti ljudi, koje osobno ne poznajete, svjesno išli posvajati djecu za koju su sumnjali da bi mogla biti ukradena, da im je njihova savjest to dopustila?

Ja, koji osobno poznajem te ljude, vam mogu reći što ja pretpostavljam.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/02/2023 : 13:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ne radi se o trans-ženi, nego trans-muškarcu.
Dakle, osobi sa ženskim biološkim odlikama, a koja se identificira s muškim rodom.
Tako da možeš prestati s umjetnom panikom o muškarcima u ženskom zatvoru.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12765 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 10/02/2023 : 13:35:44  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dakle, osobi sa ženskim biološkim odlikama, a koja se identificira s muškim rodom.

Još bolje. Smjestiti je u muški zatvor kad se već osjeća kao mudonja.

Have mercy
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10390 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/02/2023 : 13:35:57  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Puno toga prejudicirate bez da išta pouzdano znate.

Protupitanje: je li npr. '93. bilo djece iz recimo Bugojna po Dalmaciji?

Baš je neobično da djece iz područja na kojem se neprestano vode sukobi ima u susjednoj zemlji.

Toneš.
Bez zajebancije.

Dice iz Bugojna je bilo koliko oćeš, ali nisu švercana nego su došla sa materama i nekrivotvorenin dokumentima.
Ne uspoređuj više ništa, dosta si usporedija.

A ti nešto znaš o ovoj dici iz Konga? Da čujem, tko su i di su im matere, tko ih je i kada ukrao? I na kraju, di su sad?

Nemaš blagog pojma naravno, ali sve nešto pretpostavljaš.

Jedino šta ja pretpostavljan je da su ovi naši usvojitelji imali dobre namjere.
Za ostatak samo malo triba mućnit glavon.
Usporedba te dice i dice oz Bugojna ti je sumanuta.
Ne budi leftard.

Kao što sam već napisao u svom prvom postu, ja osobno poznajem 3 para koja su posvojila afričku djecu. Veliki Pretpostavljači, odgovorite mi na ovo. Pretpostavljate li da su ti ljudi posvajali tu djecu nekim potpuno drugačijim putem ili putem sličnim onome kojim su išli ovi ljudi koji su sad u Zambiji? Ako pretpostavljate ovo drugo, pretpostavljate li također da su ti ljudi, koje osobno ne poznajete, svjesno išli posvajati djecu za koju su sumnjali da bi mogla biti ukradena, da im je njihova savjest to dopustila?

Ja, koji osobno poznajem te ljude, vam mogu reći što ja pretpostavljam.

Postaješ naporan.
Tako i Kruger samo vergla svoje.
Moralno ispravno i zakonito nažalost nije uvik isto.
Ja ću uvik izabrat moralno ispravno, al neću zato savijat prostor i vrime da sam sebi to ozakonin.
Evo ja san prvi prizna da bi kupija dite da ne mogu imat svoje ili ga ne mogu posvojit doma.
Čemu iskrivljavanje činjenica?
To rade Bujanci.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 10/02/2023 13:46:31
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/02/2023 : 13:38:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

quote:

Znači, izvrsni su ti kriteriji.
Ako je netko biološki muškarac, a osjeća se kao žena - muški zatvor.
Ako je netko biološka žena, a osjeća se kao muškarac - muški zatvor.
Gotovo zvuči kao da nemaš principijalne kriterije?

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8198 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/02/2023 : 13:38:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

me kenjam i ja, naravno

Kada bi krenuli ovdje raspravljati vjerujem da bi vrlo došli do cirkularne definicije tih o kojima pričamo.
Jer sam siguran da ti ne misliš da niti jedan desničar ne bi usvojio crno dijete. Nego samo da vrsta desničara koja ne bi usvojila crno dijete, ne bi usvojila crno dijete.

ma pametan si ko pčelica maja
upravo to
o takvima i pričamo - dp i hod za život

među umjerenijom desnom populacijom sigurno ima puno onih koji bi usvojili crno dijete, ali za tako nešto treba i hrabrosti, treba tu djecu zaštititi od okoline, treba se pripremiti na patnju i djeteta i sebe, što je još naglašenije u manjim sredinama, što će ljudi reći, kako će im biti među vršnjacima u školi, hoće li ih barem rodbina prihvatiti itd, itd... to su pitanja koja svi potencijalni posvojitelji crnog djeteta u hrvatskoj jednostavno ne mogu zaobići

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8198 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/02/2023 : 13:41:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

mislio sam mu isto to odgovorit, ali si bio brži

neprincipijelan ti je izivko
on samo hoće da ga/nju čereče crnci s kablovima
u koju rupu, to je nebitno u ovoj situaciji

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12765 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 10/02/2023 : 13:42:19  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ne ide to tako. Ili si žena ili muškarac. A ne kako mi odgovara.

Have mercy
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/02/2023 : 13:43:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
DP je trenutno poprilično marginalna stranka, pa mi je spominjanje njih konkretno dosta neobično. Ali da, Penava vjerojatno ne bi posvajao crno dijete.
Hod za život je događaj kojem prisustvuju dosta raznoliki ljudi ipak, tu mislim da si u krivu. Ako misliš samo na organizatore, onda nemam pojma.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47365 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 10/02/2023 : 13:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

me kenjam i ja, naravno

upravo to

među umjerenijom desnom populacijom sigurno ima puno onih koji bi usvojili crno dijete, ali za tako nešto treba i hrabrosti, treba tu djecu zaštititi od okoline, treba se pripremiti na patnju i djeteta i sebe, što je još naglašenije u manjim sredinama, što će ljudi reći, kako će im biti među vršnjacima u školi, hoće li ih barem rodbina prihvatiti itd, itd... to su pitanja koja svi potencijalni posvojitelji crnog djeteta u hrvatskoj jednostavno ne mogu zaobići

Te podjele livo desno i nisu toliko značajne ka prije.
Teško da neko podržava baš sve stavove koji su se nakupili kako ide vrime.
Jebate baš si razmišljan pred par dana neman za koga glasat.
Znači opet ću morat crtat falus na listić

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/02/2023 : 13:46:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ne ide to tako. Ili si žena ili muškarac. A ne kako mi odgovara.

Pa meni se čini da ti upravo biraš kako tebi odgovara. Dapače, u tome i jest cijeli problem.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12765 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 10/02/2023 : 13:53:11  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

mislio sam mu isto to odgovorit, ali si bio brži

neprincipijelan ti je izivko
on samo hoće da ga/nju čereče crnci s kablovima
u koju rupu, to je nebitno u ovoj situaciji

Da ti odgovorim? Ne vridi.

Have mercy
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10390 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/02/2023 : 13:59:23  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

me kenjam i ja, naravno

upravo to

Mi generalno jesmo čobanska zemlja, ali mislin da smo cijepljeni od rasizma. Rasizam će kod nas tek nadoć za 10-15 godina kad još 500000 ljudi ode iz Hrvatske a broj popune crni i žuti. Ja san u osnovnoj u razredu do moga ima crnca, niko nije ni doživljava da je crn. U stvari ženske su ga doživljavale jer je bija interesantan, ili baren interesantniji od nas bilih. Stariji mali ima u razredu crnkinju. Tu je već 12 godina. I ona je već zaboravila da je crna.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4757 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 10/02/2023 : 14:01:27  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Ovakvo idolopoklonstvo prema glupom političaru kakvo ken2 ovdje ispoljava prema Sandri Benčić se zaista rijetko viđa. Bože me Dragi sačuvaj

Go kneel and weep
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19776 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/02/2023 : 14:04:14  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Točno sam čekao da se ti pojaviš i fokusiraš na najnebitniji dio rasprave.

Go to Top of Page

Macbeth
Junior Member

361 Posts

Member since 19/08/2022

Posted - 10/02/2023 : 14:05:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Macbeth a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

me kenjam i ja, naravno

upravo to

Mi generalno jesmo čobanska zemlja, ali mislin da smo cijepljeni od rasizma. Rasizam će kod nas tek nadoć za 10-15 godina kad još 500000 ljudi ode iz Hrvatske a broj popune crni i žuti. Ja san u osnovnoj u razredu do moga ima crnca, niko nije ni doživljava da je crn. U stvari ženske su ga doživljavale jer je bija interesantan, ili baren interesantniji od nas bilih. Stariji mali ima u razredu crnkinju. Tu je već 12 godina. I ona je već zaboravila da je crna.

Rasizma nema jer nema suživota s drugim rasama, odnosno šanse da se uopće razvije rasizam kroz neka negativna iskustva.
Mi smo rasisti prema Romima zato
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8198 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/02/2023 : 14:05:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

Ovakvo idolopoklonstvo prema glupom političaru kakvo ken2 ovdje ispoljava prema Sandri Benčić se zaista rijetko viđa. Bože me Dragi sačuvaj

je, imam njenu sliku iznad tv-a

Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5017 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 10/02/2023 : 14:11:23  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky

pa desničari luduju nad ovim slučajem jer su posvojitelji koristili u najmanju ruku sumnjiv modus operandi kako bi došli do djece. 2 od 4 para nisu prošla procjenu i nisu u registru posvajatelja. Kongo od 2013. zabranjuje posvajanja djece a od 2016. ne dopušta izlazak djece iz države. tri para od četiri nemaju prebivalište u zlataru u kojemu su se sklepali (lažni) dokumenti kojima se malim kongovcima daje hrvatsko državljanstvo. plus, tko je i po kojim pravilima u zlataru donio takvu odluku? NAJVAŽNIJE, djeca su kupljena novcem i prošvercana iz jedne države (kongo) u drugu (zambiju).

ovako se ne možeš ponašati niti posvajati djecu i očekivati univerzalnu naklonost, poene u narodu i potporu bez obzira ako su u pozadini toga čina i stoje "humane namjere" da se udome sirota djeca iz afričkih zemalja.

Evo jedini post kojeg priznajem, da je nešto konkretno rekao kontra mom (labilnom i sumnjičavom u oba smjera) stavu. Ostali ste samo pizdili po svome bez da ste ijedan konkretan argument naveli.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10390 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 10/02/2023 : 14:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by drogsy

je, imam njenu sliku iznad tv-a

Na miljetiću?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page
Page: of 240 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000