Sviđaju mi se oni dodaci što budu u njima :) Još specijal 4 i 5, onda imamo sve. Možda kad bi mogli kako objaviti i one kratke priče što su spominjali Zlatan i Delboj.
Glede Nicka, baš sam neku večer uzeo najnoviju LL knjigu 39 i pročitao drugu priču "Duga noć", jedna prava zimska epizoda :) Ono prava mećava u NY-u, ko stvoreno za čitanje u ovo vrijeme.
Izgleda da ne forsiraju te epizode jer su izašle u Dnevniku, iako meni čitanje Dnevnikovih skenova i nije baš drago, znamo da u tom razdoblju i fale neke stranice. Draže bi mi bilo da popune tu rupu nego da se ide sa novim epizodama, al' eto. Spajanje sa knjigom 15 se možda otegne i do 10 godina..
Originally posted by ReemCP Spajanje sa knjigom 15 se možda otegne i do 10 godina..
slažem se. ja ću knjige 11-14 uzeti od golconde, a 9 i 10 pričekati libellus. specijale i nove epizode od g, ovaj zadnji almanah će lib izdati kad tad.
Baš sam si razmišljao, ta "rupa" od Dnevnika, Golconda to objavljuje u rikverc, išla je knjiga 14, pa 13... odlučio sam i ja da ću tu rupu pokrivati njihovim izdanjima, ali isto tako, kupit ću sve te knjige od LL-a kad jednog dana budu dostupne.
Evo, u najavi i knjiga 12 od Golconde (ep34, ep35, ep36), napokon ćemo moći "Blizance" pročitat kako bog zapovijeda, sa svim stranicama:
Jednom sam pročitao tu priču (ali preko skena od Dnevnika) i nije mi loša, koliko se sjećam čitava radnja je skoro na brodu, akcija non-stop, a Nick sam protiv svih - skoro da me epizoda podsjetila na ulogu Stevena Seagala u filmu "Pod opsadom" (Under Siege, 1992.).
Da da, 'More dolara' je odlična epizoda. Dojam je vjerojatno malo i drugačiji kad je radnja na brodu, a ne kao inače na ulici. Jedino mi crtež baš nije nešto.
Meni osobno je to manje bitna stavka. Na prvom mjestu zanima me kvaliteta onog što kupujem - Pakiranje, papir, korice, uvez, prijevod itd. ako je to odlično novce ne žalim.
Tko voli Nicka ima na tržištu i jeftinijih varijanti pa se može birati.
Mislio sam i sam napisat kao Dzek što je pisao. Dat ćemo sad tih 30 eurića za Nicka i to je to za 2023. Ako je ikoga lako skupljat s obzirom na financije, onda je to Nick.
Ja kupujem samo zbog onoga što je unutra, sadržaja, crteža i oblačića. Nikad mi dizajn nije igrao ulogu, iako ako nešto skuplje plaćaš, onda nemam prigovora da to bude i u pogledu toga na nivou :)
Krenuo sam sa LL koji se prvi i jedini sjetio još odavno Nicka i s njima mislim završit. Neke Golcondine ću uzet samo da skratim čekanja na LL izdanja koja planiram u budućnosti sva imati. Kod LL-a mi je najvažnije što su ljudi od povjerenja, što znaš da će oni jednog dana to izgurati. Pa kad to bilo :)