forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1089

Peyo
Advanced Member

Croatia
10658 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 20/02/2023 : 21:19:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by borg
I nekog preklapanja.

Zbilja ?
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3388 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 20/02/2023 : 21:27:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

quote:
I nekog preklapanja.

Zbilja ?

Markos i Udruženje se na nekih 5 naslova susreću. Sigurno će i više biti do kraja godine.
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10658 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 20/02/2023 : 21:31:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
RM,

Nisi vidio prethodne postove kada sam napisao da nešto upada u oči?
Go to Top of Page

alaniusfordius
Senior Member

1022 Posts

Member since 10/04/2017

Posted - 20/02/2023 : 21:36:28  Show Profile Show Extended Profile  Send alaniusfordius a Private Message  Reply with Quote
ovako na prvu loptu za mene Taniguci, Kanu bej i Ona koja govori...
Go to Top of Page

Largo
New Member

292 Posts

Member since 23/06/2021

Posted - 20/02/2023 : 21:51:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Largo a Private Message  Reply with Quote
Tanigučija moram da nabavim kako znam i umem…
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2818 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 20/02/2023 : 21:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Ono malo kose na glavi se dize pri pomisli na ovaj strip :)
"strip Skrivača-udarača (Cache cache bâton) ostat će zapamćen kao remek-djelo Emmanuela Lepagea"
300 stranica i izlazi u junu.. mirise na to da ce nekome biti top, nekome drugome tresh
(naslovna tesko da ce privuci slucajne prolaznike ;))

Bice to osmi Lepaz kod Fibre
Mislio sam da imam vise kad ono samo tri (mucaco, ar-men i Odisejeva putovanja). Sva tri poprilicno draga.
Mjesec bijele boje nisam stigao kupiti na vreme.. brzo se rasprodao cini mi se..

Francuski Bogovi Grafizma

Edited by - matori paraliticar on 20/02/2023 21:59:26
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2988 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 20/02/2023 : 22:43:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Puno zanimljivih stvari. Već u startu prve ture imamo Godišnjak i Trillo/Mandrafina duet, a poslije Macan, Hubert i ...
Go to Top of Page

alaniusfordius
Senior Member

1022 Posts

Member since 10/04/2017

Posted - 20/02/2023 : 22:44:09  Show Profile Show Extended Profile  Send alaniusfordius a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

quote:

quote:
I nekog preklapanja.

Zbilja ?

Markos i Udruženje se na nekih 5 naslova susreću. Sigurno će i više biti do kraja godine.

Ako i bude desetak bice samo desetak.
A koliki su skandal napravili udrugasi, covek bi rekao da ce preklapanje biti na osamdesetak naslova..
Go to Top of Page

Chui
Senior Member

1251 Posts

Member since 13/12/2020

Posted - 20/02/2023 : 22:54:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Chui a Private Message  Reply with Quote
Opaaa Marko Markane jao jao, evo po mom ukusu ovako na prvu miriše mi na ove masthevuše: Peter Kampf, Breme junaka, 1984, Sjajna nebesa, Ahernaut, Osveta grofa Skarbeka i Predak 1 i 2. Nekako mi se čini i ravnomjerno raspoređeno po ciklusima objava da novčanik preživi.
Go to Top of Page

Odoakar
Average Member

531 Posts

Member since 04/02/2017

Posted - 20/02/2023 : 22:56:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Odoakar a Private Message  Reply with Quote
Nadam se i reprintima rasprodanih Taniguchia.
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10658 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 20/02/2023 : 22:57:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by matori paraliticar

Ono malo kose na glavi se dize pri pomisli na ovaj strip :)
"strip Skrivača-udarača (Cache cache bâton) ostat će zapamćen kao remek-djelo Emmanuela Lepagea"
300 stranica i izlazi u junu.. mirise na to da ce nekome biti top, nekome drugome tresh
(naslovna tesko da ce privuci slucajne prolaznike ;))

Bice to osmi Lepaz kod Fibre
Mislio sam da imam vise kad ono samo tri (mucaco, ar-men i Odisejeva putovanja). Sva tri poprilicno draga.
Mjesec bijele boje nisam stigao kupiti na vreme.. brzo se rasprodao cini mi se..

Lepagea ne propuštam i kupujem bez odlaganja. Dragocjen autor.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 20/02/2023 : 23:00:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Ubiju me ove ture kad nema šišmiša, sve bi kupija...

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7646 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 20/02/2023 : 23:05:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

Lepagea ne propuštam i kupujem bez odlaganja. Dragocjen autor.

Mudre riječi.

Godišnjak, Trillo&Mandrafina, Hubert&Mallie, Taniguchi, Macan, Gipi&Critone, Lepage, Charyn&Boucq, Chaboute.

To je ono što kupujem na prvu. Bojim se samo da bi s obzirom na prostor moglo biti i jedino što kupujem.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2629 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 20/02/2023 : 23:19:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
Kakve najave...
Uzimam gotovo sve, osim ovih par izdanja koja već imam (1984, Skarbek, Čistilište).
Ne znam u čemu će se Šetač: The Director’s Cut Edition razlikovati od originala?
Ostalo ide lagano.
Naravno ,čekaju se novi Batman-i...

Carpe diem
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7646 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 20/02/2023 : 23:22:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DzekDenijels

Ne znam u čemu će se Šetač: The Director’s Cut Edition razlikovati od originala?

"Deset godina nakon prvog, sada već kultnog izdanja, Fibra vam ponosno predstavlja Šetača u novom, definitivnom izdanju obogaćenom s tri dodatne priče i bojom."

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2818 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 20/02/2023 : 23:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Setac jedini od dosadasnjih Tanigucija koji nemam.. bilo je to u vreme kada nisam procitao ni jedan od fibrinih japanaca.. listao sam Setaca i pomislio kakva je "ova glupost" bez reci i uzeo nekog drugog japanca da li bese
spomenar ili susjedstvo.. nakon toga se rodilo jedno fino prijateljstvo.. :)
(ispade pun pogodak da nisam uzeo setaca onomad sa obzirom na ovo novo izdanje)

Nego gde se izgubila glavna zvezda - zadnji arapin? :) Nemoj da ga ne bude u prvoj polovini ove godine..

Francuski Bogovi Grafizma

Edited by - matori paraliticar on 20/02/2023 23:28:19
Go to Top of Page

Wolfman
Senior Member

Croatia
1139 Posts

Member since 13/07/2010

Posted - 20/02/2023 : 23:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Wolfman a Private Message  Reply with Quote
quote:

236 vs 156 stranica.
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 20/02/2023 : 23:47:56  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Šetač mi ie najbolji Taniguchi uz Vrh Bogova. Cijeli se može "pročitati" u pola sata, ali vas može i zaustaviti u mjestu, natjerati da se malo osvrnete oko sebe...

A najave, Skarbek, Descender, Chaboute... I ja bi Batmane, a ne ove nemoralne ponude :)
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2629 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 20/02/2023 : 23:59:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

quote:

"Deset godina nakon prvog, sada već kultnog izdanja, Fibra vam ponosno predstavlja Šetača u novom, definitivnom izdanju obogaćenom s tri dodatne priče i bojom."

Ne pročitah.
Hvala.
Uzima se sigurno...

Carpe diem
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2433 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 21/02/2023 : 00:28:27  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Šabute nije loš u Čistilištu. Mada sam ja iz sebičnih razloga više priželjkivao reprint Sam samcat. :)

Za Šetača sam izvisio, tako da mi drago što ga mogu sada kupiti. Jira obožavam, tako da i druga dva idu na spisak.

Lemir mi je toplo- hladno. Ne znam šta da očekujem od ovog njegovog čeda...

Trillo se čini kao jako zanimljiv, ali samo 48str. :(

Ova bajka (Tamnovita) može biti biser. Čekaju se zaviri sa nestrpljenjem.

Cat Claw neće biti u prvoj turi?

Ovaj bubnjar mi se čini totalno nezanimljiv iz ovog opisa. Strip ne može biti lošiji od takvog sinopsisa. :)

Resistance is futile.

Edited by - borg on 21/02/2023 00:43:57
Go to Top of Page

Chui
Senior Member

1251 Posts

Member since 13/12/2020

Posted - 21/02/2023 : 00:29:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Chui a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Chui

Opaaa Marko Markane jao jao, evo po mom ukusu ovako na prvu miriše mi na ove masthevuše: Peter Kampf, Breme junaka, 1984, Sjajna nebesa, Ahernaut, Osveta grofa Skarbeka i Predak 1 i 2. Nekako mi se čini i ravnomjerno raspoređeno po ciklusima objava da novčanik preživi.

I Čistilište ide na must have a Ghost money miriše na dobar guilty pleasure
Go to Top of Page

ZoranM
New Member

Serbia
143 Posts

Member since 07/12/2010

Posted - 21/02/2023 : 00:35:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranM a Private Message  Reply with Quote
Triljo i setac su masthevuse, ostaaje samo da se vidi da li organizovati rodbinu u hrvatskoj za preuzimanje (sto mi malo glupo da potezem) ili ce se naci alternativa uvoza. Moze jedno pitanje odma kad vec kucam, za nekoga ko je kupovao strip(ove) iz hr u srb, jel postoji opcija dolaska na kucnu adresu, i koje opcije slanja su najpovoljnije za takvo nesto (i kakva je procedura za tako nesto) , da ne ispade bas skuplja pita od tepsije. Planirah to odavno da pitam jer sam hteo neke aukcihe da pratim ovde, al nisam znao u kom topiku to da uradim.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6453 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 21/02/2023 : 05:27:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Uglavnom, ima super stvari!
- Peter Kampf zvuči stvarno zanimljivo, mislim da to uzimam svakako
- Taniguchi, s njim nema greške
- Macanov, hm, omnibus? Uvijek mi je drago pročitati nešto od Macana, a ovo ima baš dobar omjer cijene i broja stranica
- Descender je ugodno iznenađenje, drago mi je što ne ide u ogromnom formatu

Pa koliko veći format od ovoga mora biti...meni je žao što nema više amera u Bajke,100 Metaka, Kriminal formatu...

Ali ja sam očito u manjini, svi žele tukije i što je moguće veće formate.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 21/02/2023 : 07:48:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ovo je format Zatamnjenja, meni najbolji za amerikance.
Ne volim kad idu u onom absolute formatu kao Batmani, Locke&Key, Družba, itd...

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6453 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 21/02/2023 : 08:22:36  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Ovo je format Zatamnjenja, meni najbolji za amerikance.
Ne volim kad idu u onom absolute formatu kao Batmani, Locke&Key, Družba, itd...

E da, na taj sam zaboravio.
Ma po meni su ti formati od crteža do crteža, ali činjenica je da 99% sasvim odlično funckionira na formatu Bajki, ali kažem, u debeloj sam manjini pa se prilagođavam.

Nego taj Descender/Ascender, valja li to?
Vidim da je crtan vodenim bojama...ili barem tako izgleda, pa je crtež zanimljiv, a priča...?

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page
Page: of 1089 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.56 seconds. Snitz Forums 2000