forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Koliko nas ima
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 16

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8169 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 25/02/2023 : 12:41:23  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
tiraj to vanka
nek se čeliče

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/02/2023 : 12:42:58  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

tiraj to vanka
nek se čeliče

Presta san s ton prakson.
nervira me kad grebu po vratima.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

dovlajoe
Junior Member

Serbia
380 Posts

Member since 11/01/2019

Posted - 25/02/2023 : 12:55:12  Show Profile Show Extended Profile  Send dovlajoe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by dovlajoe

quote:

quote:

quote:

Možda ne bi bilo loše da se osin forumskog politički korektnog riječnika propiše i sadržajno o čemu se smi pisat na temu rata.
Nekog nervira kukanje, nekog nervirju Troterovski poslovni prijedlozi, nekog nerviraju zajednički prijatelji, nekog kuće zajedničkih prijatelja.
Triba otvorit četvrtu ratnu temu na kojoj će se definirat odgovori na ova pitanja.

Sad malo trolaš, verovatno iz dosade. Prebroj ako te ne mrzi postove o dranju u kući zajedničkog prijatelja. U ovom slučaju me nije isprovocirao prizeman rečnik nego repetativnost.

Doša vikend, a vrime šugavo.

Kod mene isto. Što bi rekli ptičije vreme. Samo za sovu i ševu.

Sovu ću nekako popodne uspit organizirat, ševu malo teže jer su po ružnon vrimenu i dica doma.

Nećeš verovati, opet kod mene isto. U dlaku.
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1951 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 25/02/2023 : 13:22:57  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by AleksandarN

quote:
Originally posted by Markos

Slažem se da sam ja kriv za lavinu ružnih riječi upućenih Vuku jer sam ja otvorio bal. Naravno da mi to nije trebalo i naravno da bih, kao koliko-toliko javna osoba koja se još pritom bavi kulturom, trebao biti pametniji i više paziti na svoj vokabular. Koliko god ja ovaj forum smatrao svojom kućom, ipak je ovo javno mjesto i te javno izgovorene riječi imaju svoju težinu. Ali nakon svih onih ružnih stvari preko kojih sam prešao, nakon sve dobre volje koju sam pokazao, on uzvrati ovako... kočnice su mi popustile. I zaslužio je svaku riječ. Ali koliko god on to zaslužio, slažem se, to nije lijepo vidjeti ni pročitati, pa ajmo se pokušati suzdržati.

Da ponovim. vuka sam iskreno gotivio i mnogo smo saradjivali (kupovina, prodaja, menjaza...) i bas dugo se znamo (a jos duze poznaje mog starog). Kada sam video koliko ljude pravi budalama i kad se drao na mene u kuci zajednickog prijatelja, meni je to bilo dovoljno. Mnogi ljudi koje poznajem i ne poznajem su poceli da mi se javljaju sa pricama sta je vuk njima uradio. Ti, Marko, si mi samo potvrdio jos razne stvari koje sam cuo. U zivotu se toliko nisam razocarao u nekoga. Svaki nadimak koji je dobio je "posteno" zaradio ali posto vidim da se mnogi zalazu za forumski bonton, njegovo ime cu samo pisati malim slovom.

Ovaj čovek je neuništiv. n-ti put ista priča. Sjaši više i ti, i Vuk,i dranje u kući zajedničkog prijatelja, i kuća zajedničkog prijatelja i zajednički prijatelj... i prve komšije (susedi) sleva i zdesna. Dokle više?

Odjebi od mene! Ako ti smetaju moji postovi ima nacina da ti se ne prikazuju. Za ostalo, imas opciju slanja privatne poruke, iskoristi to pa mi reci sta imas. Posto vidim da ti smetaju postovi od jos nekih clanova foruma, savetujem ti zamenis forum nekim dobrih psihijatrom ili mozda odes na trcanje da se izduvas ako si sposoban za tako nesto.

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

dovlajoe
Junior Member

Serbia
380 Posts

Member since 11/01/2019

Posted - 25/02/2023 : 13:48:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dovlajoe a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Slažem se da sam ja kriv za lavinu ružnih riječi upućenih Vuku jer sam ja otvorio bal. Naravno da mi to nije trebalo i naravno da bih, kao koliko-toliko javna osoba koja se još pritom bavi kulturom, trebao biti pametniji i više paziti na svoj vokabular. Koliko god ja ovaj forum smatrao svojom kućom, ipak je ovo javno mjesto i te javno izgovorene riječi imaju svoju težinu. Ali nakon svih onih ružnih stvari preko kojih sam prešao, nakon sve dobre volje koju sam pokazao, on uzvrati ovako... kočnice su mi popustile. I zaslužio je svaku riječ. Ali koliko god on to zaslužio, slažem se, to nije lijepo vidjeti ni pročitati, pa ajmo se pokušati suzdržati.

Da ponovim. vuka sam iskreno gotivio i mnogo smo saradjivali (kupovina, prodaja, menjaza...) i bas dugo se znamo (a jos duze poznaje mog starog). Kada sam video koliko ljude pravi budalama i kad se drao na mene u kuci zajednickog prijatelja, meni je to bilo dovoljno. Mnogi ljudi koje poznajem i ne poznajem su poceli da mi se javljaju sa pricama sta je vuk njima uradio. Ti, Marko, si mi samo potvrdio jos razne stvari koje sam cuo. U zivotu se toliko nisam razocarao u nekoga. Svaki nadimak koji je dobio je "posteno" zaradio ali posto vidim da se mnogi zalazu za forumski bonton, njegovo ime cu samo pisati malim slovom.

Ovaj čovek je neuništiv. n-ti put ista priča. Sjaši više i ti, i Vuk,i dranje u kući zajedničkog prijatelja, i kuća zajedničkog prijatelja i zajednički prijatelj... i prve komšije (susedi) sleva i zdesna. Dokle više?

Odjebi od mene! Ako ti smetaju moji postovi ima nacina da ti se ne prikazuju. Za ostalo, imas opciju slanja privatne poruke, iskoristi to pa mi reci sta imas. Posto vidim da ti smetaju postovi od jos nekih clanova foruma, savetujem ti zamenis forum nekim dobrih psihijatrom ili mozda odes na trcanje da se izduvas ako si sposoban za tako nesto.

Opet psuješ, i to prostački, mada je veći broj forumaša na to već reagovao negativno. Ipak ću sačekati da moderacija uključi 'opciju da mi se tvoji postovi ne prikazuju', jer se tada neće ptikazivati ni ostalim članovima foruma.
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 25/02/2023 : 13:51:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
Kakva vremena došla... Vuk se drao na Draleta.
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1951 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 25/02/2023 : 13:54:32  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Opet psuješ, i to prostački, mada je veći broj forumaša na to već reagovao negativno. Ipak ću sačekati da moderacija uključi 'opciju da mi se tvoji postovi ne prikazuju', jer se tada neće ptikazivati ni ostalim članovima foruma.

Takvi poput tebe poznaju samo prostacki recnik. Pored toga, ni ti, niti bilo ko drugi mi nece odredjivati sta cu da pricam, kako cu da pricam i slicno. Nadam se da si barem to razumeo.
A moderator(i) neka odluce ko je prvi poceo i ko najvise spamuje na ovoj temi (a i na mnogim drugim temama) - lepo vreme / lose vreme / deca kod kuce / ko ce koju pticu da...

Groucho Marx
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1951 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 25/02/2023 : 13:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gil-galad

Kakva vremena došla... Vuk se drao na Draleta.

A bio si fin kada sam kupio stripove od tebe?

Groucho Marx
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2176 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 25/02/2023 : 13:56:23  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Jel ima to slucajno na jutubu?

Inace pretpostavljam da nikome nije stalo do toga da ponovimo izbore..
sumnjivo puno ljudi je za bojkot..

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 25/02/2023 : 14:03:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uvek sam fin. A i umem da prihvatim zezanje na svoj račun... Ti izgleda ne.

Ono, spustite malo loptu, to sam pokušao da kažem.
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1951 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 25/02/2023 : 14:05:46  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Uvek sam fin. A i umem da prihvatim zezanje na svoj račun... Ti izgleda ne.

Ono, spustite malo loptu, to sam pokušao da kažem.

Svi su uvek fini kada uzimaju novac.

Šale (zezanje) samo sa prijateljima, porodicom i bliskim saradnicima.

Da ne spamujemo vise...

Groucho Marx

Edited by - AleksandarN on 25/02/2023 14:06:13
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 25/02/2023 : 14:12:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
Nisam ti ja ništa uzeo. Nego si sam dao novac za stripove... Meni ili bilo kome drugom od koga si kupovao.

I kakve to sad veze ima sa ovim topicom? Ama baš nikakve.

Al' svakom svoje, pa nek' ti bude.

quote:

Osim kad odeš kod prijatelja, a tamo Vuk i počne da se dere...

Edited by - Gil-galad on 25/02/2023 14:14:17
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1951 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 25/02/2023 : 14:20:55  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hoces da ti prepricam pa da napravis jutjub video na tu temu?

Groucho Marx
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 25/02/2023 : 14:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message  Reply with Quote
Bolje ne, možda nekog ubije prejaka reč.
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1951 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 25/02/2023 : 14:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bolje ne, možda nekog ubije prejaka reč.

I to sto kazes! Ipak je dovlajoe postovalac lika i dela vuka pa ne bi podneo to jer covek je u godinama pa moze kap da ga udari i sta cemo onda...

Groucho Marx
Go to Top of Page

blueberry9
New Member

229 Posts

Member since 14/11/2016

Posted - 25/02/2023 : 14:51:40  Show Profile Show Extended Profile  Send blueberry9 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mozda se i vuk samo salio.
Go to Top of Page

matori paraliticar
Senior Member

2176 Posts

Member since 23/12/2022

Posted - 25/02/2023 : 14:57:11  Show Profile Show Extended Profile  Send matori paraliticar a Private Message  Reply with Quote
Kamo lepe srece da je svo druzenje u kuci zajednickih prijatelja tako angazovano u vezi stripova kao sto je to bilo.. gde bi nam bio kraj

Ne bi se trebali prepirati o 20-30 manje ili vise prodatih premeraka nekog naslova

Hans bi mozda bio Ulrike

Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno!
Go to Top of Page

dovlajoe
Junior Member

Serbia
380 Posts

Member since 11/01/2019

Posted - 25/02/2023 : 14:58:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dovlajoe a Private Message  Reply with Quote
@ AleksandarN
Pored toga, ni ti, niti bilo ko drugi mi nece odredjivati sta cu da pricam, kako cu da pricam i slicno.

Hoće, hoće samo polako, bar u javnom prostoru. Tako možeš samo kod mame i tate koji su te takvim i napravili.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 25/02/2023 : 14:58:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by ken2

tiraj to vanka
nek se čeliče

Presta san s ton prakson.
nervira me kad grebu po vratima.

ključ u bravu...pa nek grebe...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 25/02/2023 : 15:00:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
cijenjeni forumaši, bez pičkaranja i beštimanja...sve cu vas poizbacivat do uskrsa...bez obzira koja vam je kazna po redu...ajmo malo stat na balun...

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10233 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/02/2023 : 15:06:54  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

cijenjeni forumaši, bez pičkaranja i beštimanja...sve cu vas poizbacivat do uskrsa...bez obzira koja vam je kazna po redu...ajmo malo stat na balun...

Pravoslavnog ili normalnog?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 25/02/2023 : 15:11:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pravoslavnog ili normalnog?

oli je pravoslavni nenormalan?

Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8026 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 25/02/2023 : 15:42:19  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Znači i Gil-galad je vikao na Draleta i uzeo mu novac? A nema ni zajedničkog svedoka-prijatelja, ovaj put?

Nezgodno baš...

Edited by - alexts on 25/02/2023 15:57:38
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
1951 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 25/02/2023 : 15:45:55  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by alexts

Znači i Gil-galad je vikao na Draleta i uzeo mu novac? A nema ni zajedničkog svedoka-prijatelja, ovaj put?

Nezgodno baš...

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=32164
9. Prekomereni i namerni offtopic postovi i spam na forumu će biti brisani, autori eventualno kažnjavani.

Groucho Marx
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25306 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 25/02/2023 : 16:18:40  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hvala što si reagovao, ali ovaj topic moderiram ja. Njih nekoliko već imaju upozorenja, sad ćemo da polako čitamo i izbacujemo.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page
Page: of 16 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000