Author |
Topic |
matori paraliticar
Senior Member
2157 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 25/02/2023 : 22:05:24
|
Uh kad se to upokojio Severni Darkwood? |
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 25/02/2023 : 23:09:25
|
quote: Originally posted by john connor I Marko se nasao uvredjen zbog formata, a realno nije trebalo tako da radi.
Meni absolute američki stripovi ne pašu ali kupci Batmana izgleda da nemaju ništa protiv. Ovaj njegov srednji(ali isto veći) američki format je ok ali meni ne bi smetalo da je normalan američki format. Onaj najmanji mi isto paše ali samo kad knjige nisu predebele. Ustvari,ne volim debele(teške)knjige. Ako već ima puno stranica onda papir mora biti tanji/lakši. |
Ja sam fetišist papira! |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1490 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 25/02/2023 : 23:23:11
|
quote: Originally posted by DK24
quote: Originally posted by henry
quote: Originally posted by DK24
Glavni protagonist ove priče je tip sa filozofskog, zašto to ne čudi? Mrzim generaliziranje, ali nigdje više ojebina u životu nisam upoznao nego na filozofskom. Čisto da spomenem... I da bez uvrede kolegama sa foruma koji su ujedno pohađali isti fakultet
Ajde ne kenjaj, u životu nisi prošao pored fakulteta
Netko se pronašao uvrijeđen . Nemoj ovo shvatiti osobno i da jako bi smiješno bilo da ja tebi idem dokazivati svoje "prolaženje" pored fakulteta.
Ma zezao sam se nego sam zaboravio smajli 😀 |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21119 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 25/02/2023 : 23:41:48
|
ha,ha,ha,ha..... dobra,Henri,dobra (lepo me nasmejaste colt i ti u ove kasne sate) |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
john connor
Senior Member
Serbia
2700 Posts
Member since 15/02/2011 |
Posted - 26/02/2023 : 00:08:19
|
quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by john connor I Marko se nasao uvredjen zbog formata, a realno nije trebalo tako da radi.
Meni absolute američki stripovi ne pašu ali kupci Batmana izgleda da nemaju ništa protiv. Ovaj njegov srednji(ali isto veći) američki format je ok ali meni ne bi smetalo da je normalan američki format. Onaj najmanji mi isto paše ali samo kad knjige nisu predebele. Ustvari,ne volim debele(teške)knjige. Ako već ima puno stranica onda papir mora biti tanji/lakši.
Sve se slazem, osim da se meni ovaj manji fibrin ne svidja. Normalan americki, a za neka izdanja format Spavaca i to je to. |
|
|
zlatoust
Starting Member
5 Posts
Member since 19/03/2017 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 28/02/2023 : 22:18:25
|
Isusati, imaš 4 posta i u svakom pitaš zašto je ukinut sajt na kojem se ilegalno downloadaju stripovi? |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15786 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 01/03/2023 : 09:47:36
|
quote: Originally posted by Paka01
Isusati, imaš 4 posta i u svakom pitaš zašto je ukinut sajt na kojem se ilegalno downloadaju stripovi?
Repetitio est mater studiorum! |
Los cukar na fritulama! |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 01/03/2023 : 10:45:46
|
quote: Originally posted by ivanl Repetitio est mater studiorum!
Ovo je toliko puta ponovljeno da smo naučili napamet🤣🤣🤣🤣 |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15786 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 01/03/2023 : 11:35:56
|
quote: Originally posted by Renky
quote: Originally posted by ivanl Repetitio est mater studiorum!
Ovo je toliko puta ponovljeno da smo naučili napamet🤣🤣🤣🤣
E vis, to ti i je bit krilatice... |
Los cukar na fritulama! |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2157 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 08/10/2024 : 22:13:30
|
quote: Originally posted by Colt
quote: Originally posted by tinton
Ok, ali to je praktična strana priče. Jasno je da Fibra ne izvozi u Finsku. Pravno vjerojatno ima pravo i na to kad uzme worlwide prava. S druge strane, nema ga pravo izdati na finskom.
Jezik tu i jeste bitna stavka, zato što su u teoriji vlasnici prava smatrali da je u pitanju isti (srpskohrvatski) jezik, a u praksi se pravila razlika i gledalo se prevashodno tržište. O tome je pričao Bojan iz Golkonde, jer je verovatno i on obavešten kao i drugi izdavači, ali svi skočiše na njega zbog toga pa je odustao od komentarisanja. Od sada će se gledati da izdanje na hrvatskom jeziku ne sme da se prodaje u Srbiji, a izdanje na srpskom jeziku su Hrvatskoj. I ne znam zašto to ne važi za SBE, od njih nije bilo informacija po tom pitanju.
mala, veca, nikakva izmena Colte? |
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
|
|
Topic |
|