Author |
Topic |
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13052 Posts
Member since 03/01/2018 |
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7513 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 19/02/2023 : 16:28:04
|
Popisi ažurirani!
Rezervirao sam si KT LU 51a / LMS 234-235: Kit je nestao, iako kriminalan Ludensov prijevod i indisponirani Lavezzolo na zalasku karijere nisu neki poticaj za pisanje. Da je barem Van Gogh izdanje tu, ali tko zna hoćemo li vidjeti više išta od njih? Srećom pa je Salkan rezervirao narednu epizodu! |
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7513 Posts
Posted - 19/02/2023 : 16:33:54
|
Usput, molio bih da članovi koji ne misle odraditi recenzije rezervirane prije više od godinu dana to napišu ovdje, da ne moram pojedinačno prozivati.
Ima nekih stripova za koje smatram da bi se mogao naći recenzent kada bi bili slobodni.
Thank You for Your cooperation! |
Edited by - Spock on 19/02/2023 16:45:16 |
|
|
Salkan
Average Member
Bosnia and Herzegovina
671 Posts
Member since 20/01/2021 |
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2992 Posts
Member since 18/09/2004 |
Posted - 23/02/2023 : 12:51:44
|
quote: Originally posted by Spock
Usput, molio bih da članovi koji ne misle odraditi recenzije rezervirane prije više od godinu dana to napišu ovdje, da ne moram pojedinačno prozivati.
Ima nekih stripova za koje smatram da bi se mogao naći recenzent kada bi bili slobodni.
Thank You for Your cooperation!
Bandite mi briši, Doba oksidacije ne, jer mi fali samo završni touch prije slanja |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31000 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 23/02/2023 : 23:01:38
|
Libellusov mladi Tex 4 ima dvije priče, prvu Paradise Valley i drugu Vukovi s granice, pa može se to navesti, tko želi recenzirati može zasebno ih recenzirati. |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Salkan
Average Member
Bosnia and Herzegovina
671 Posts
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7513 Posts
Posted - 26/02/2023 : 19:51:43
|
To Salkane! S tom recenzijom ćeš me natjerati da nastavim s Kenom gdje sam stao prije godinu dana. |
|
|
Salkan
Average Member
Bosnia and Herzegovina
671 Posts
Posted - 26/02/2023 : 20:48:36
|
To Salkane! S tom recenzijom ćeš me natjerati da nastavim s Kenom gdje sam stao prije godinu dana.
A što si prestao? Kenov serijal je toliko dobar da zaslužuje da kompletan bude pokriven.
Idemo redom |
Škafiškafnjak |
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7513 Posts
Posted - 26/02/2023 : 21:44:02
|
quote: Originally posted by Salkan
To Salkane! S tom recenzijom ćeš me natjerati da nastavim s Kenom gdje sam stao prije godinu dana.
A što si prestao? Kenov serijal je toliko dobar da zaslužuje da kompletan bude pokriven.
Idemo redom
Pa, iskreno upravo zbog toga što isto razmišljam, a vidio sam da ova epizoda nema recenziju pa sam čekao da uhvatim vremena, volje i inspiracije da napišem recenziju - i tako prođe više od godine dana, a ja još uvijek sa stripom u pripremi i nikako da se odlučim početi. Sreća pa si se ti odlučio na recenziju iste jer ja ne bi tko zna kada... Uz to, u relativno kratko vrijeme sam odradio sedam Kenovih recenzija, pa je zbog raznolikosti odlično da bude više recenzenata, stilova recenzija i pristupa junaku, odnosno serijalu. |
|
|
Salkan
Average Member
Bosnia and Herzegovina
671 Posts
Posted - 26/02/2023 : 21:54:35
|
@Spock Kad budeš radio update spiskova, u moje rezervacije dodaj i KT LMS463/464 Kubaj Kan Upravo je čitam nakon 30 godina i poslije JDJP i Kena odradiću i tu recenziju. Pozdrav! |
Škafiškafnjak |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7269 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 27/02/2023 : 13:32:16
|
Evo da malo popunim Spocku statistiku rezervacija recenzija, jer sam počeo pomalo pisuckati.
Rezerviram:
- NN SR 208 Nestali sin - NN SR 209 Iluzionistički trikovi |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31000 Posts
Posted - 27/02/2023 : 21:00:26
|
Recenzija TX KLSP 02 / SAK 2: Razbojnici iz magle poslana, čeka na objavljivanje |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7513 Posts
Posted - 28/02/2023 : 21:21:40
|
@Spock Kad budeš radio update spiskova, u moje rezervacije dodaj i KT LMS463/464 Kubaj Kan Upravo je čitam nakon 30 godina i poslije JDJP i Kena odradiću i tu recenziju. Pozdrav!
Salkane, imaš ovu verziju s vrhunskim dekijevim kolorom za bolji doživljaj prilikom pisanja recenzije: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=49993 Vjerujem da Deki neće imati ništa protiv da koristiš vinjete iz njegova uratka za recenziju (uz spomen linka u zanimljivostima ). |
|
|
Salkan
Average Member
Bosnia and Herzegovina
671 Posts
Posted - 28/02/2023 : 22:25:37
|
@Spock Kad budeš radio update spiskova, u moje rezervacije dodaj i KT LMS463/464 Kubaj Kan Upravo je čitam nakon 30 godina i poslije JDJP i Kena odradiću i tu recenziju. Pozdrav!
Salkane, imaš ovu verziju s vrhunskim dekijevim kolorom za bolji doživljaj prilikom pisanja recenzije: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=49993 Vjerujem da Deki neće imati ništa protiv da koristiš vinjete iz njegova uratka za recenziju (uz spomen linka u zanimljivostima ).
Auh ovo izgleda odlično! Nadam se da neću povrijediti autorska prava. |
Škafiškafnjak |
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7513 Posts
Posted - 28/02/2023 : 22:27:34
|
Salkane, imaš ovu verziju s vrhunskim dekijevim kolorom za bolji doživljaj prilikom pisanja recenzije: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=49993 Vjerujem da Deki neće imati ništa protiv da koristiš vinjete iz njegova uratka za recenziju (uz spomen linka u zanimljivostima ).
Auh ovo izgleda odlično! Nadam se da neću povrijediti autorska prava.
Kažeš da sam te ja nagovorio!
Možeš iskoristiti i neke od mojih zanimljivosti, ako su ti od koristi: https://www.stripovi.com/enciklopedija/strip/kit-teller-kt-lms-463-kubaj-kan/10295/0/ |
Edited by - Spock on 28/02/2023 22:28:36 |
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7513 Posts
Posted - 01/03/2023 : 00:21:47
|
Rezervacije i recenzije - mjesečni izvještaj za veljaču (februar) 2023.
Broj novih rezervacija: 22 Kako sam predvidio u prošlomjesečnom izvještaju, ovaj najkraći mjesec u godini svjedočimo ponovnome malom bumu po pitanju interesa za recenzije i rezervacija istih. Salkan je već sada najveći ovogodišnji dobitak s obzirom na šest novih rezervacija u prošlom mjesecu. Uz to raznolikost junaka je ono što se traži po pitanju recenzija, a siguran sam da je i Salkanovo poznavanje stripovskih svjetova impresivno. Drogsy.također ima šest rezervacija, a uz Nathana imamo i rezervaciju Martyjeva giganta, kao i jedno iznenađenje. Kad već spominjem Nathana sigurno je drogsyjeva marljivost ponukala našega najvećeg Nathanova fana Jerryja Krausea na dvije nove rezervacije. Slijedi uvijek standardni i stabilni tex 2 s tri rezervacije Texa i jednoga Nicka. Sarghan nastavlja s Dylanom i tri nove rezervacije od kojih je prva već objavljena. Za kraj sam tu ja s još jednom rezervacijom Kita Tellera.
Broj novih recenzija: 13 Iako ovaj mjesec ima tri dana manje od prošlog, broj objavljenih recenzija je isti, a to je također pokazatelj laganog, ali sigurnog oporavka.
Po serijalima rezultat bi bio: Komandant Mark - 3 Kolorka - 2 Tex - 2 Veliki Blek - 1 Dylan Dog - 1 Martin Mystére - 1 Kit Teller - 1 Mister No - 1 Kapetan Miki - 1
Devet, odnosno deset različitih serijala je i brojčano izražen napredak u odnosu na prošli mjesec. Mark je prvi zahvaljujući tjednu tog junaka. Kolorke sam stavio pod jedan serijal iako je svima jasno da su potpuno različiti stripovi u pitanju.
Po recenzentima situacija je: Ivan Liverpool - 3 (Veliki Blek, Komandant Mark, Kapetan Miki) tex2 - 2 (Tex^2) prozirna senka - 1 (Mister No) Hercule Poirot - 1 (Komandant Mark) Spock - 1 (Martin Mystére) Markos - 1 (Kolorka - Zvjezdani dvorac) Paka01 - 1 (Kolorka - Pješčani dani) Salkan - 1 (Komandant Mark) drogsy - 1 (Nathan Never) Sarghan - 1 (Dylan Dog)
Ivan Liverpool, naš EsseGesse stručnjak je na vrhu s trolistom po njegovim preferencijama.
Broj komentara na recenzije: 235 Po komentarima smo na razini prošlog mjeseca, a Macbeth sam je ostavio 59 komentara, čime je spasio prosjek, ali još čekamo njegovu premijernu recenziju. :-) |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31000 Posts
Posted - 01/03/2023 : 09:48:15
|
Moj plan za ovu godinu (većinu rezervacija sam napisao 70-ak %, pa bi jednu ili dvije recenzije mjesečno trebao bez problema završiti, naravno ako nešto ne pođe po zlu)
Rezervirao bih sljedeće Texove:
TX LU 093-094.............. Dragulj Akbara
TX ZS 807-808 Prljava prevara, Daglasovi kao taoci TX ZS 841-842 Okamenjeni lavirint, Divlji pohod
TX LIB 086 - Junaci iz utvrde Kearny
TX LU 115-116.............. Hladnokrvno ubojstvo TX LU 117-119.............. Jahači iz Wyominga
TX VC 44-45 / LU 176-177... Nameštaljka u Klondajku - Potera po velikom severu
Ova zadnja je za sljedeću zimsku, sniježnu priču. Prve 4 rezervacije sam napisao već 70-ak %. Zadnje 3 nisam jedino započeo, ali bit će na 70 % ovaj mjesec.
Time bi završili ove tri Ludensove priče, koje bodu u oči. Kad bude na lageru nešto više Texova, onda ću svakako malo po Nicku Raideru i iznenađenjima. To je plan, nadam se ostvariv. |
|
|
|
Macbeth
Junior Member
361 Posts
Member since 19/08/2022 |
Posted - 01/03/2023 : 11:08:29
|
Broj komentara na recenzije: 235 Po komentarima smo na razini prošlog mjeseca, a Macbeth sam je ostavio 59 komentara, čime je spasio prosjek, ali još čekamo njegovu premijernu recenziju. :-)
Započeo sam, ali zbog fakulteta i obaveza nikako naći vremena da sjednem pošteno za laptop i posvetim se tome u komadu... valjda će kroz tjedan dana biti gotova |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 01/03/2023 : 13:25:12
|
Bit će od mene ovaj misec 100% barem jedna recenzija (The Sentry), a potrudit ću se ubacit i još koju, ako stignem napokon dovršiti ovo započeto. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik
Croatia
2318 Posts
Member since 10/04/2021 |
Posted - 01/03/2023 : 13:25:53
|
O super da se ovi Ludensovi Texovi konacno rijese
Ja sam se ove godine takoder mislio malo vise posvetiti Texu. Zadnja dva mjeseca nisam toliko puno ni citao ni pisao jer sam imao strasno puno obaveza vezanih uz faks, no sve sto sam trebao sam iznimno uspjesno rjesio pa ce se sad otvoriti malo prostora i vremena i za komentare i recenzije. Zapoceo sam vec rad na ona dva Texa koja imam rezervirana, jedan je vec pri samome kraju, drugi u procesu. Osim njih ostaju mi jos dva Kapetana Mikija, jednog cu sigurno sad kroz proljece u neko doba napisati, a drugog mozda za ljeto pustim (u oba slucaja je rijec o dvobrojima). U svakom slucaju, kroz ozujak se javim s novim rezervacijama, a sigurno da cu i makar ova 2 Texa poslati. |
"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy." |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31000 Posts
Posted - 01/03/2023 : 13:51:51
|
Sretno na fakultetu Ivane! |
|
|
|
Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik
Croatia
2318 Posts
Member since 10/04/2021 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 01/03/2023 : 17:18:07
|
Treba nam raznolikosti u recenzijama. Ne znam ni sam kako to postići, al poprilično je monotono vidjeti da od 13 recenzija njih 11 otpada na Bonelli. Naravno, bez uvrede ikome od recenzenata, nego samo oću reći da bi baš volio da pokrivamo više različitih strip scena, čisto radi raznolikosti... |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
Edited by - Paka01 on 01/03/2023 17:18:53 |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 01/03/2023 : 18:08:18
|
quote: Originally posted by Paka01
Treba nam raznolikosti u recenzijama. Ne znam ni sam kako to postići, al poprilično je monotono vidjeti da od 13 recenzija njih 11 otpada na Bonelli. Naravno, bez uvrede ikome od recenzenata, nego samo oću reći da bi baš volio da pokrivamo više različitih strip scena, čisto radi raznolikosti...
Pa evo ja ću ti recenzirat par webtoonova, ali zanima li te to uopće? |
And like that... he's gone. |
|
|
Topic |
|