forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 SBE recenzije & rezervacije
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 231

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13042 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 13/02/2023 : 22:12:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote

mail za slanje recenzija:
recke.stripovicom@gmail.com

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13042 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 13/02/2023 : 22:21:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
@Salkan - moram ti reći da su reakcije na tvoju poslanu recenziju Dylana jako pozitivne te mi javljaju "iz režije" da ako imaš volje i želje, da nastaviš isporučivati Dylana i dalje Kad su novi recenzenti u pitanju, obično imamo praksu da pošaljemo takve recenzije na provjeru, a kako sam pisao, povratna informacija je itekako pozitivna.

Idući tjedan ti, zajedno sa Herculeom i Ivanom L. predvodite tjedan Komandanta Marka.

Po pitanju Dylana, moram javiti da dvije Qwertzove poslane recenzije tog junaka će morati vjerojatno ponovno na popravak, javit ću kad nešto više saznam, također i njegov Alan Ford. Nemojte "ubiti" messengera, ja samo prenosim.

quote:
Originally posted by Spock

Mene pak posebno raduje Salkanov angažman po pitanju Kita Tellera, a Salkanove recenzije mi se čine iznadprosječno dobre, čak odlične.

Ja se isto veselim recenzijama Tellera, a moram reći da mi jako fale i Herculeove recenzije tog istog junaka. Nekidan sam tražio nešto u vezi dinosaura, i sjetio se one njegove "Nevidljive barijere". Ponovno sam pročitao tu recenziju i baš mi je super, kao i njegove ostale od Tellera. Prava šteta što je odustao od tog junaka..

Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 13/02/2023 : 22:22:46  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
@Reem, je li bi mogao, molim te, ispraviti dva tipfellera u sažetku ove moje recenzije za "Glasove jučerašnjice"(riječi "glavi" u "glavni" i "unajmljuje" u "unajmljuje"). Ne znam ni sam kako mi se to potkralo, spelling checkeru unatoč.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13042 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 13/02/2023 : 22:28:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Ispravio

Popravio još nešto (a to je bila moja greška), bio sam stavio naslovničara Ottavio De Angelis, umjesto naravno Roberta. To mi se desi ako ne pazim, jer u padajućem izborniku obično ukucam prvih par slova prezimena da mi nađe brzinski tog i tog autora, a zaboravio da je tu i taj Ottavio

Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 13/02/2023 : 22:42:20  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Grazie mille!

Go kneel and weep
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13042 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 13/02/2023 : 23:07:46  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Nisam bio zadovoljan sa coverom, pa sam zamolio našeg "čarobnjaka" Sarghana i on je odmah uskočio, od srca mu hvala i ovdje Prvi cover je taj koji je bio prvotno postavljen, a ispod je intervencija Sarghana, razlika je očigledna

Go to Top of Page

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1798 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 13/02/2023 : 23:10:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote
DD MX 26b Crno jezero - safta se već neko vrijeme
DD LUSP 4a Sedam prokletih duša - u fazi mentalnih priprema za početak pisanja
DD SUPB 10b Epilog - vjerojatno ću i ovo odraditi, ne znam još da li kao zasebnu recenziju ili u kompletu sa LUSP 4a

@Salkan
slobodno odradi još kojeg Dylana, pa makar (opravdano) popljuvao epizode.
Ako je suditi na temelju komentara ispod recenzija, radujem se recenziji.

Go to Top of Page

Salkan
Average Member

Bosnia and Herzegovina
665 Posts

Member since 20/01/2021

Posted - 13/02/2023 : 23:16:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Salkan a Private Message  Reply with Quote
@ReemCP @Sarghan - OK, probraću u međuvremenu nekog interesantnog DD kojeg imam u kolekciji a slobodan je. Ni ovaj specijalac što sam odradio nije moj omiljeni broj, ali eto zanimljiv je i bitan za serijal.

Škafiškafnjak
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 14/02/2023 : 11:57:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Još jednom apeliram da Drogsy ili JerryKrause napišu recenzije ova tri NN giganta koji nisu recenzirani i neka posebno stave fokus na broj 10

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2992 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 14/02/2023 : 12:02:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
Pravo je zadovoljstvo čitati novu drogsyjevu recenziju (jedan od najboljih recenzenata!) pa i za junaka kojega ne čitam. Samo neka bude još tekstova i osvrta
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 14/02/2023 : 12:31:18  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Još jednom apeliram da Drogsy ili JerryKrause napišu recenzije ova tri NN giganta koji nisu recenzirani i neka posebno stave fokus na broj 10

Ajde dobro, rezerviram i gigante 7 i 8.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 14/02/2023 : 12:35:10  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Koresh

Pravo je zadovoljstvo čitati novu drogsyjevu recenziju (jedan od najboljih recenzenata!) pa i za junaka kojega ne čitam. Samo neka bude još tekstova i osvrta

Uh, jbte, hvala ti. A taman si mislim čitajući je sad kad je na sajtu kako sam ovdje odradio posao preko pola ku**a. Iduća za Grad tame će biti osjetno bolja.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7267 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 14/02/2023 : 12:37:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

A što ti je desetka tako mila? ;)

Rezervirao sam je, ali nisam siguran da će brzo.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7267 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 14/02/2023 : 12:39:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

quote:

Uh, jbte, hvala ti. A taman si mislim čitajući je sad kad je na sajtu kako sam ovdje odradio posao preko pola ku**a. Iduća za Grad tame će biti osjetno bolja.

Ma dobro si ti to s obzirom da je ova epizoda baš nemotivirajuća. Zato sam je i izbjegavao.

Odsad te drogsy zovemo NN-čistač. Čistiš ove zaostale epizode za recenzije. ;)
Go to Top of Page

Koresh
stripovi.com suradnik

2992 Posts

Member since 18/09/2004

Posted - 14/02/2023 : 18:30:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Koresh a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

quote:

svidaju mi se recke koje su "kratke", jasne, čitke i konkretne. ne volim recenzije koje mi zbog previše teksta dosade nakon 2-3 poglavlja
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30978 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 15/02/2023 : 08:39:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Rezervirao bih Nicka:

NR ZS 30..............Zverinjak

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 15/02/2023 : 09:25:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:

Ne znam Ostavila mi je baš jako upečatljiv dojam nakon čitanja (i nakon ponovljenog čitanja ima par godina). Nije sad neka ekstra kvaliteta, al nakon cijele one sage s Nemom, desetka me uhvatila na prepad s tim alternativnim timelineom (valjda alternativnim, koliko se sjećam objašnjenja).

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13988 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 15/02/2023 : 10:46:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Rezervirao bih Nicka:

Opa! Fino se zaokružila ta Nickova edicija recenzijama!
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30978 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 15/02/2023 : 10:53:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Time bi prvih 30 bilo recenzirano, budem malo recenzirao i Nicka, ali prvo moram na lager staviti još Texa :-)

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7267 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 15/02/2023 : 12:23:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ne znam Ostavila mi je baš jako upečatljiv dojam nakon čitanja (i nakon ponovljenog čitanja ima par godina). Nije sad neka ekstra kvaliteta, al nakon cijele one sage s Nemom, desetka me uhvatila na prepad s tim alternativnim timelineom (valjda alternativnim, koliko se sjećam objašnjenja).

Je, alternativni je to NN svijet. Dobra je, rekao bih epska priča. Zanimljiv je i ovaj cijeli Nathanov timeline. Kad nađem vremena trebat će se svega podsjetiti, pa krećem na pisanje. U ovoj godini trebalo bi sigurno izaći.
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13042 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 15/02/2023 : 13:10:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odsad te drogsy zovemo NN-čistač. Čistiš ove zaostale epizode za recenzije. ;)

Zvat ćemo ga "Brisač"
Kao Schwarzeneggera u istoimenom filmu ;)

quote:
Originally posted by tex2

Rezervirao bih Nicka:

Izvrsno, to bi nam bio niz onda od 1-34 broja, sve povezano/pokriveno recenzijama Nakon toga bi ostali samo brojevi 35 i 36 (govorim od onog što je Dnevnik izdao 1-39). A 35 i 36 epizode idu sad uskoro u knjizi 12 od Golconde.

Go to Top of Page

Salkan
Average Member

Bosnia and Herzegovina
665 Posts

Member since 20/01/2021

Posted - 15/02/2023 : 21:28:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Salkan a Private Message  Reply with Quote
Recenzija za Teksa VČZS44 Gospodarica vampira poslana.
Rezervišem:
DD LU188 Mater dolorosa
(kad je bal, nek je maskenbal)
Pozdrav

Škafiškafnjak

Edited by - Salkan on 15/02/2023 21:29:52
Go to Top of Page

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1798 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 15/02/2023 : 22:38:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Salkan

Rezervišem:
DD LU188 Mater dolorosa
(kad je bal, nek je maskenbal)

Ako ti bude trebala pomoć sa zanimljivostima/referencama/skenovima, slobodno mi se javi na pm
Go to Top of Page

Salkan
Average Member

Bosnia and Herzegovina
665 Posts

Member since 20/01/2021

Posted - 16/02/2023 : 21:40:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Salkan a Private Message  Reply with Quote
Hoću Sarghane svakako, ovo je nivo više i vrlo ozbiljan pothvat, pa će mi trebat malo više vremena, ali i tehničke podrške. Hvala ti, javiću se.

Škafiškafnjak
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30978 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 17/02/2023 : 11:35:49  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Rezervirao bi:

TX SAGK 017/ LIBKB 07b/ VCBT 03/ LMS 030... Drama u Pecos Cityju

TX KLSP 03 / SAK 3 ............ Bijeli vrač

TX KLSP 05 / SAK 5 ............ Delta Queen

Go to Top of Page
Page: of 231 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To: