forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 SBE recenzije & rezervacije
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 231

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13042 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 02/02/2023 : 12:07:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote

mail za slanje recenzija:
recke.stripovicom@gmail.com

Strike first. Strike hard. No mercy.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7267 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 02/02/2023 : 13:11:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
@ Reem, znam kako je to s motivacijom. Jednostavno je to normalno, dođe do zasićenja i nemaš nekog motiva. I ja sam sad u fazi da me jedino drogsy motivirati svojim pisanjem, pa bi se možda i ja opet aktivirao. ;)

A tu je i taj scenarij koji pišem i borim se s njim tako da od pisanja recenzija zasad ništa.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
30978 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 02/02/2023 : 13:25:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam znao poslati recenzije bez slika, pa me Reem iznenadi poslavši mi slike.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 02/02/2023 : 14:29:27  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

@ Reem, znam kako je to s motivacijom. Jednostavno je to normalno, dođe do zasićenja i nemaš nekog motiva. I ja sam sad u fazi da me jedino drogsy motivirati svojim pisanjem, pa bi se možda i ja opet aktivirao. ;)

Ja sam stao u augustu jer sam izgubio inspiraciju. Teško je stalno recenzirati istoga junaka, pogotovo ako epizodu radi isti dvojac (Medda/Casini)
I ovu iduću koju recenziram(NN 191 grad tame) opet crta Casini, pa ti budi originalan ali dobro, "glasove jučerašnjice" sam pisao 5 mjeseci 2 odlomka, i onda sam zadnji vikend završio ostatak u dva sata. Ide to jednom kad se zalaufa.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Salkan
Average Member

Bosnia and Herzegovina
665 Posts

Member since 20/01/2021

Posted - 02/02/2023 : 22:06:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Salkan a Private Message  Reply with Quote
Bez ikakve zajebancije, meni ove recenzije dođu kao vježbanje gramatike, pravopisa i malo kreativnijih proširenih rečenica. Osim što, naravno, služe za animiranje novih čitalaca i podgrijavanje vatre nama, iskusnim zaljubljenicima u ovaj sport. Da ne spominjem koliko sam novih stvari saznao u raznoraznim zanimljivostima i koliko su mi ustvari recenzije pomogle pri odabiru edicija koje kupujem. Šteta što odziv za pisanje nije veliki, ovo je puno zdraviji pristup stripofiliji.

Škafiškafnjak
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 03/02/2023 : 10:49:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Slažem se za ovo za inspiraciju. Mene upravo drži ta faza, jednostavno nemam volje pisati mada mi dvije recenzije stoje polovično gotove već dobrih par mjeseci. Jednostavno nemam volje posvetiti im dovoljno vremena da ih dovršim kako treba. Baš gledam svoju statistiku... Prošle godine svega dvije recenzije, godinu prije 7 komada, a 2020. čak 23 komada! Doduše, možda je i bolje da manje pišem, za neke stare recenzije me pravo sram kad vidim kakve su, brzinski napisane i sklepane... Možda je bolje uzeti više vremena pa razraditi sve to kako treba. U svakom slučaju ne treba ništa forsirati.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Qwertz
Senior Member

Croatia
1591 Posts

Member since 03/09/2021

Posted - 03/02/2023 : 17:24:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Qwertz a Private Message  Reply with Quote
Uskoro šaljem jednog Texa. Faks me kontinuirano ubijao u pojam, ali sve sam položio, pa mogu zgotoviti odavno napisani tekst

Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a.
Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 05/02/2023 : 23:54:02  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Upravo poslao recenziju Nathan Never 191 - grad tame.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 10/02/2023 : 20:42:51  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Rezervirao bih ovo dvoje:

NN GODINA NULTA 1: Mračni dani - Početak noći - Pravi kraj Neda Macea
NN GODINA NULTA 2: Agenti Alfe - Međunarodna kriza - Posljednja istina

MM LIBG 04 Prokletstvo u Sahari

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7504 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 10/02/2023 : 21:38:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Bravo, drogsy!

quote:
Originally posted by Paka01
Doduše, možda je i bolje da manje pišem, za neke stare recenzije me pravo sram kad vidim kakve su, brzinski napisane i sklepane... Možda je bolje uzeti više vremena pa razraditi sve to kako treba. U svakom slučaju ne treba ništa forsirati.

Istina, kada vidim neke svoje recenzije u vremenu kada sam puno pokušavao pisati, pravo me sram, ali sve je to dio škole i iskustva.

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7267 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 10/02/2023 : 22:50:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by drogsy

Oooo, bravo.

Hoćeš li sve staviti u jednu recenziju? Mislim da bi to bilo najlogičnije. I baš me zanimaju tvoje ocjene ove Vignine inačice? Sjećam se da me je ovo bilo tako iznerviralo.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 11/02/2023 : 08:36:06  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:
Originally posted by drogsy

Oooo, bravo.

Hoćeš li sve staviti u jednu recenziju? Mislim da bi to bilo najlogičnije. I baš me zanimaju tvoje ocjene ove Vignine inačice? Sjećam se da me je ovo bilo tako iznerviralo.

Da, naravno, to je jedna priča, nema je smisla cjepkati na 6 malih recenzijica. I da, bit će to jedno dugačko cmizdrenje iznevjerenog fana

Go kneel and weep
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 12/02/2023 : 11:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Upravo sam poslao i jedno ne-Bonelli iznenađenje, just so you know.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13042 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 12/02/2023 : 12:03:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Odlično drogsy, ajde ako nije problem, ona zadnja dva Nathana što si poslao, ako možeš poslati i naslovnice tih priča (mislim da su SR 180 i 191) u nešto većoj rezoluciji, pa da imam za covere. Skinuo sam ja nešto sa Bonelli shopa, ali kao da su te njihove malčice mutne. Pa ako imaš možda nešto bolje..

Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 12/02/2023 : 12:07:44  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

Odlično drogsy, ajde ako nije problem, ona zadnja dva Nathana što si poslao, ako možeš poslati i naslovnice tih priča (mislim da su SR 180 i 191) u nešto većoj rezoluciji, pa da imam za covere. Skinuo sam ja nešto sa Bonelli shopa, ali kao da su te njihove malčice mutne. Pa ako imaš možda nešto bolje..

Eh, da. Zaboravio sam napisati u mejlovima. Sken koji ja posjedujem za te dvije epizode je katastrofa, pa zato nisam poslao naslovnice. Ali poslati ću ih sad odmah, pa ti odluči koja opcija je bolja.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4741 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 12/02/2023 : 12:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote
Naslovnice poslane!

Go kneel and weep
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13042 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 12/02/2023 : 12:32:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Hvala

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 12/02/2023 : 13:05:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
ja bih htio rezervirati recenziju za moj vlastiti, još nenapisani, nerealizirani i neobjavljeni, strip o patrijarhalnim hrvatskim krajevima Zagorja i Zagore, bazirano na novelama Ksavera Šandora Đalskog i Dinka Šimunovića. e sad, jel se može postaviti recenzija o stripu kojega faktički još nema, ali opet, ova bi recenzija bila odskočna daska za samu realizaciju stripa? jer, enormni interes publike, nakon moje briljantne i uvijek šokantne te intrigantne recenzije, pomogao bi samu realizaciju kroz pretplatu i prednarudžbu samog stripa. u samoj recenziji bih nedvosmisleno i izvan svake sumnje potvrdio kvalitetu mog stripa, ne pukim prehvaljivanjem, već bi iz samog razvijanja kritike, odnosno, postavljanja značenja samome stripu, bilo razvidno o kakvom je biseru hrvatskog (a što da ne: i svjetskog!) stripa riječ.
Go to Top of Page

Salkan
Average Member

Bosnia and Herzegovina
665 Posts

Member since 20/01/2021

Posted - 13/02/2023 : 06:33:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Salkan a Private Message  Reply with Quote
Rezervišem:
KT LMS238-239 U srcu džungle/Mesečev kamen i
TX VČ44 Gospodarica vampira.
Ove sedmice završavam i šaljem Markusa (ostale dvije su poslane).
Pozdrav

Škafiškafnjak
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13988 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 13/02/2023 : 10:04:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Salkane, veselim se recenziji ove Texove epizode.
Go to Top of Page

Salkan
Average Member

Bosnia and Herzegovina
665 Posts

Member since 20/01/2021

Posted - 13/02/2023 : 10:40:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Salkan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Salkane, veselim se recenziji ove Texove epizode.

Ma da, da malo potpalimo vatre 🙂

Škafiškafnjak
Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2316 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 13/02/2023 : 11:01:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Kakva je prica ta "Gospodarica vampira"? Samo ono okvirno je li losa, dobra, odlicna? Da ne cekam bas recenziju za saznat sto mogu ocekivati. Bio sam prije kojih 10-ak dana u Skolskoj knjizi gledao, ali nije bilo stripa. Zauzvrat, konacno sam kupio "Banderu!", meni odlicna epizoda.

"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Go to Top of Page

Salkan
Average Member

Bosnia and Herzegovina
665 Posts

Member since 20/01/2021

Posted - 13/02/2023 : 12:11:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Salkan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ivan Liverpool

Kakva je prica ta "Gospodarica vampira"? Samo ono okvirno je li losa, dobra, odlicna? Da ne cekam bas recenziju za saznat sto mogu ocekivati. Bio sam prije kojih 10-ak dana u Skolskoj knjizi gledao, ali nije bilo stripa. Zauzvrat, konacno sam kupio "Banderu!", meni odlicna epizoda.

Ukusi su različiti, ali meni je bilo bitno da "omirišem" kakav je aktuelni Tex. Ipak je ovo najbliže kurentnoj talijanskoj seriji. Šta znam, ima prolaz kod mene vjerovatno samo zbog sjajnog crteža. Tex i vampiri...a-a 🙂

Škafiškafnjak
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7504 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 13/02/2023 : 19:30:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Mene pak posebno raduje Salkanov angažman po pitanju Kita Tellera, a Salkanove recenzije mi se čine iznadprosječno dobre, čak odlične.

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

Salkan
Average Member

Bosnia and Herzegovina
665 Posts

Member since 20/01/2021

Posted - 13/02/2023 : 21:22:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Salkan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spock

Mene pak posebno raduje Salkanov angažman po pitanju Kita Tellera, a Salkanove recenzije mi se čine iznadprosječno dobre, čak odlične.

Hvala ti Spock. Nadam se da će svi čitatelji imati strpljenja i razumjevanja, tek sam na početku karijere Uglavnom ću pokušati da u premijernim tekstovima za svaki serijal posebno dam uvodnu (kratku) impresiju, a u narednim ću se malo osloboditi i direktno prelaziti na samu epizodu. Ipak ja nisam ni blizu gigantskih recenzija ovdje od Bigboysa, ali mi je drago što prepoznajete trud.
P.S. Upravo sam poslao Markusa, tako da je sad na redu Teks protiv Estli. Pozdrav

Škafiškafnjak
Go to Top of Page
Page: of 231 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.86 seconds. Snitz Forums 2000