Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Posted - 07/02/2023 : 19:53:42 Show Profile Show Extended Profile Email Poster Send Zagor-te-nay a Private Message Reply with Quote Može li mi netko argumentirano objasnit, zašto je Gus...ne samo dobar strip, nego izgleda čak i odličan pojedinim osobama?
Evo ja sam došao do 60% i ne mogu više...ovo je mrcvarenje...ovo...
Zagor-te-nay Senior Member
Croatia 2434 Posts
Member since 03/05/2006
Posted - 07/02/2023 : 21:34:56 Show Profile Show Extended Profile Email Poster Send Zagor-te-nay a Private Message Reply with Quote Ako uspiješ izgurat stvar do kraja brajo...svaka čast. Neman običaj odustat od čitanja, mazohist sam, možda sam to napravija pet puta od životu...al ode sam pa malo prije 200te stranice...ne vidim smisao da nastavim čitat i da će bit išta novo na obzoru. Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Zagor-te-nay Senior Member
Croatia 2434 Posts
Member since 03/05/2006
Posted - 08/02/2023 : 16:05:47 Show Profile Show Extended Profile Email Poster Send Zagor-te-nay a Private Message Reply with Quote A dobro, na kraju se svodi sve na to, svakome svoje. Vidit ćemo oće li bit najbolje izdanje 2022. godine, kako neki kažu. Pa da ide uz bok s Inkalom, Brodekom, Sin Citijem itd... Od mene - 3/10. Svakome svoje. Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Bilo bi vrhunski da je uz tebe i alexts dobio Scotta Pilgrima
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ne znam, ako se hoće netko mijenjati za nagradu, meni je svejedno. Dapače, još bolje ako svatko dobije baš što mu treba/što želi. Dogovorite se međusobno ako možete.