Jučer sam računao odma kupiti Life & Times pa koliko god da koštalo, al danas sam više u raspoloženju "ma ko ih jebe...". Nemam sad volje skroz neplanirano trošiti 70€ za ovo, pa makar ga više kasnije ne mogao nabaviti.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Znači nastavlja se uništavanje svega, posledne što sam čuo je da su cenzurisali i Doručak kod Tifanija.
Knjigu Doručak kod Tifanija? Pa šta su konkretno cenzurisali? I zbog čega? Nije ta knjiga toliko problematična, tu i tamo ima možda neka vulgarnost, primjerena situaciji.
Originally posted by delboj Knjigu Doručak kod Tifanija? Pa šta su konkretno cenzurisali? I zbog čega? Nije ta knjiga toliko problematična, tu i tamo ima možda neka vulgarnost, primjerena situaciji.
Pretpostavljam da misli na film i scene s ovim likom
Znači nastavlja se uništavanje svega, posledne što sam čuo je da su cenzurisali i Doručak kod Tifanija.
Knjigu Doručak kod Tifanija? Pa šta su konkretno cenzurisali? I zbog čega? Nije ta knjiga toliko problematična, tu i tamo ima možda neka vulgarnost, primjerena situaciji.
Ne, koliko sam čuo ili video negde, cenzurisan je film jer belac glumi Kineza.
Pa zar to i nije poanta glume? Ako muški likovi mogu postati ženski, ako bijeli mogu postati crni, u čemu je ovdje problem?
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Pa zar to i nije poanta glume? Ako muški likovi mogu postati ženski, ako bijeli mogu postati crni, u čemu je ovdje problem?
A to zovu čini mi se whitewashing. To je bila opća pobuna kada je Scarlet glumila major Kusanagi u GITS filmu.
I sad sam se upravo sjetio kako je Downey Jr razvalio u Tropic Thunderu u ulozi crnca. Za neko čudo, mislim da nisam naletio da se taj film blati zbog toga.
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Izašao je prije nego su krenule ove globalne hajke. RDJ je fenomenalan u Tropic Thunderu i treba ga vratiti u MCU da glumi Black Panthera.
Eddie Redmayne je dobio oskara za ulogu transrodne osobe u filmu The Danish Girl, ali je sad morao da se izvinjava i shvatio je da je to bila greška. Zato što transrodnu osobu treba da igra samo transrodna osoba.
Po toj logici, samo ja odgovaram za novog Jamesa Bonda. A i Supermana.
Мики Маус 3. 03/2023. Година XVII Март 2023. Цена 199 дин/2,20€/3,90КМ EGMONT
Насловна - ? Паја Патак – Лос-сафари - D 2022-091 (10 ст.) Мики Маус – Зли и голицљиви - WDC 450-05 (8 ст.) Паја Патак – Војне трубе - AR 112 (4 ст.) Детектив Паја - Писмо - D 2022-072 (1 ст.) Цаја – Кад срећа окрене леђа - D 2022-135 (7 ст.) Чип и Дејл – Мали стражари – WDC 408-04 (4 ст.) Паја Патак – Млад у срцу – D93067 (6 ст.) Мини – Нова ваза - D 2022-064 (1 ст.)
Мики Маус 2. 02/2023. Година XVII februar 2023. Цена 199 дин/2,20€/3,90КМ EGMONT
Насловна - ? Дневници Баје Патка – Гусари и кувари - D 2021-166 (14 ст.) Браћа Булдози – Лутке из излога – D6862 (4 ст.) Сестрићи – Тајна чаробњакове тамнице – D 2022-058 (11 ст.) Паја Патак - Паја проналазач - D 2022-069 (5 ст.) Детективка Мини – У музеју - D 2022-051 (1 ст.) Плутон – Страшни створ са друге планете – D 2022-068 (6 ст.)
Miki 1. ima (to je već evidentirano na inducks-u). Miki 2. Nema uobičajene glavolomke a ni strip kaiš. Ima nešto na dve strane (st 20 i 21) Reši kviz i zabavi se. Koji je tvoj omiljeni strip u ovom broju? Tu olovkom treba da oceniš strip na ponuđena tri emotikona, napišeš neki komentar o datom stripu. Vrlo bezveze... Miki 3. Nema uobičajene glavolomke, a ni strip kaiš. Ima samo uobičajene fore i fazone na dve strane (st 20 st 21);
Na unutrašnjoj strani prednje korice je najava za Džepnog Paju Patka br 1 (za brojeve 2 i 3,)
Na ovom forumu ne umem da postavljam slike za sada, te takav uvid za sada izostaje...