Cestitam dobitnicima i pohvala za Marka koji nesebicno podeli ovako veliki broj nagrada. Iskreno, ne secam se da sam video u poslednjih XY godina da negde ima ovakvo nesto. Bravo.
Cestitam dobitnicima i pohvala za Marka koji nesebicno podeli ovako veliki broj nagrada. Iskreno, ne secam se da sam video u poslednjih XY godina da negde ima ovakvo nesto. Bravo.
Nije ovo ništa, trebao si biti tu pred tri (?!) godine kad su se igrali kvizovi. Inače je malo ćaknut, ali tad je bio posebno lud.
Vidin da to buni masu ljudi. Pro bono ću za Jakšu ovo odradit. Jaki nije pridjev, nego skraćenica njegovoga imena i deklinira se i izgovara isto ka Miki(Maus) Miki Jaki Mikija Jakija Mikiju Jakiju Mikija Jakija Oj Miki Oj Jaki O Mikiju O Jakiju S Mikijem S Jakijem
Nije ovo ništa, trebao si biti tu pred tri (?!) godine kad su se igrali kvizovi. Inače je malo ćaknut, ali tad je bio posebno lud.
Gazda nikad nije bija cicija. u neka sritnija vrimena je puno više izdavača sudjelovalo sa nagradama.
Nisu krivi drugi izdavaci nego ja, imam osjecaj kao da zicam nesto za sebe kad pitam za nagradni fond, a ne za druge, pa mi je na kraju lakse sve podijeliti sam, da ne moram nikoga nista moliti. Ako se tko hoce ukljuciti, slobodno.
Nisu krivi drugi izdavaci nego ja, imam osjecaj kao da zicam nesto za sebe kad pitam za nagradni fond, a ne za druge, pa mi je na kraju lakse sve podijeliti sam, da ne moram nikoga nista moliti. Ako se tko hoce ukljuciti, slobodno.
A ko in je branija da se ponude ka šta bi bija red? Većina koristi stripovi.com za promociju svojih izdanja.
Koja je fora sa ovom tablicom gde se vidi koji smo na listi, zaboravio sam zašto neće da mi otvara (i prethodnih godina me svaki put zezalo)? Treba da imam neki program instaliran?
Jebiga, ako svake godine moram da instaliram nove verzije excella, koji u praksi ionako ne koristim, onda odustajem. Nije mi ni toliko bitno, na kraju krajeva, čisto sam hteo iz radoznalosti da proverim koji sam bio po redu na tabeli...