Mislim da smo dosta dobro tempirali ovaj "zimski" tjedan, kod mene, recimo, zadnjih 6 dana vladaju minusi i to jučer ujutro bilo čak -18 Preko dana stane na nekih -9 do -8, baš užas. Ali danas, napokon "ugodnih" -3. Volim zimu, ali ovakve minuse nikako.
Meni je zima isto omiljena, u Zagrebu bilo maksimalno minus 7, ali rađe volim i minus 15, nego plus 30!
Originally posted by ReemCP
Mislim da smo dosta dobro tempirali ovaj "zimski" tjedan, kod mene, recimo, zadnjih 6 dana vladaju minusi i to jučer ujutro bilo čak -18 Preko dana stane na nekih -9 do -8, baš užas. Ali danas, napokon "ugodnih" -3. Volim zimu, ali ovakve minuse nikako.
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Naš Hercule recenzijom koja otvara još jedan tjedan Komandanta Marka je ušao u "Klub 100", odnosno postaje peti recenzent sa 100 objavljenih recenzija. Iskrene čestitke Hercule!
Ne razumijem kako itko može dati 10 % ocjenu za bilo koji strip, ja bi te 10 % komentare odmah brisao jer nisu realni, a ima ih puno, nekome se nije svidio scenarij i odmah 1 za crtež, naslovnicu, sve... Ali ima nas svakakvih.
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Hmmm, vezano za zanimljivost da je prvo izdanje ovog stripa ono Darkwoodovo, mislim da je prije njega Parabola bila 1990. izdana u 1. i 2. broju Comicona:
Hmmm, vezano za zanimljivost da je prvo izdanje ovog stripa ono Darkwoodovo, mislim da je prije njega Parabola bila 1990. izdana u 1. i 2. broju Comicona: