Author |
Topic  |
DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6392 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 17/03/2023 : 14:49:58
|
Meni su BDi u kolorka formatu (28cm) OK do max 250ak stranica ili 5 albuma. Najugodniji su pak 3u1. Manji formati ala Saga i ostali američani su mi OK do 500injak strana, a najugodoniji do 350ak. Mrtvaci imaju top cijenu i u početku mi je to bilo bogovski dok nisam probao čitati, jedni su mi se čak malo odlijepili kod drugog čitanja, ugl tu mač je 1100 strana.
|
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
 |
|
Kerempir
Senior Member

1626 Posts
Member since 09/10/2018 |
Posted - 17/03/2023 : 15:06:16
|
Mogu dati komentar samo o fibrinim izdanjima.
Uglavnom volim integrale (orka, kolorka) I tanje i debele.( najveći mi je mislim veliki mrtvac).
Imam stare spaghetti brothers. Kada sam vidio novije integralno izdanje, ono mi se nije svidjelo. S druge strane imam i mrtvace koje sam nekoliko puta slistio, jedino što ih moram držati vodoravnom.
Tako da sam sebi skačem u usta. Zapravo Fibri više zamjeram neadekvatne formate (npr preveliki batmani) koji su mogli biti manji poput drugih amerikanaca. A opet jako mi se sviđa Sandman. Tko će mi više udovoljiti. |
Edited by - Kerempir on 17/03/2023 15:07:04 |
 |
|
DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6392 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 18/03/2023 : 09:36:52
|
quote: Originally posted by Kerempir
Mogu dati komentar samo o fibrinim izdanjima.
Uglavnom volim integrale (orka, kolorka) I tanje i debele.( najveći mi je mislim veliki mrtvac).
Imam stare spaghetti brothers. Kada sam vidio novije integralno izdanje, ono mi se nije svidjelo. S druge strane imam i mrtvace koje sam nekoliko puta slistio, jedino što ih moram držati vodoravnom.
Tako da sam sebi skačem u usta. Zapravo Fibri više zamjeram neadekvatne formate (npr preveliki batmani) koji su mogli biti manji poput drugih amerikanaca. A opet jako mi se sviđa Sandman. Tko će mi više udovoljiti.
+1 na Metnema i općenito velike američane, meni više paše onaj manji format. Ali to nije tema.   |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
 |
|
borg
Senior Member

Serbia
2393 Posts
Member since 13/01/2020 |
Posted - 18/03/2023 : 10:29:54
|
Ja obrnuh oba Šabutea a da nisam ni pomislio da mi je teško držati i čitati... Dok je Sandman bio izazov. Što zbog odsjaja, što zbog težine i formata... Slažem se sa prethodnim rečenim: Mislim da je tu veći faktor format i težina papira nego prost broj strana.
Takođe, obla rikna bi za buce lakše ležala u ruci nego preširoka, ravna rikna koja ipak mora da se položi na sto, osim ako neko nema šake kao lopate, pa mu lepo leži i rikna od 15cm u ruci...
|
Resistance is futile. |
Edited by - borg on 18/03/2023 10:34:56 |
 |
|
Topic  |
|