Ja uzimam sve domace naslovnice. Nesto mi je merak da ih imam, iako nisam uvijek zadovoljan ni naslovnicama, ni izborom stripa. PiBD sjajno, a ovaj Nathan i marti - njah, relativno brzo ide u redovnu seriju, gdje mu je i mjesto, ipak je Natan serijal s kontinuitetom, nekako mi je glupo u po frke ubaciti neku epizodu bez reda, što kod Zagora i Teksa nije slučaj - tu je baš i potrebno tako.
Ja sam se delimicno izlecio😁 U startu kupovao A i B koricu i plus jos jedan komplet B korice Kad su krenuli sa C,D,E,F... kupovao jos neko vreme B i onda digao ruke i prodao sve vezano za taj treci set
Ne, ti si napisao da uzimaš domaće naslovne, a ne sve verzije. Više sam mislio na Telera i njegovu fantomsku kolekciju od po 5 primeraka svakog stripa, koju nije video niko živi (ni on sam).
Baš me zanima šta ide dalje u specijal ediciji..znamo da idu Marti, Tex,mister no, ali koje edicije...mister no specijal je neko bio vidio da se crta domaća naslovnica, pa stoga bi to trebalo otpasti iz ove edicije, možda bude zona x, Tex almanah..
Baš me zanima šta ide dalje u specijal ediciji..znamo da idu Marti, Tex,mister no, ali koje edicije...mister no specijal je neko bio vidio da se crta domaća naslovnica, pa stoga bi to trebalo otpasti iz ove edicije, možda bude zona x, Tex almanah..
Još nema najave šta je u broju 3?
Nisam vidio nigdje...za dva tri dana će već neko staviti.. Tipujem na Texa,i to neka od edicija koja je već išla u redovnoj zlatnoj seriji, magazin ili mladi specijal..jer ne može sve ići u redovnoj zlatnoj seriji, mora se nešto i na specijal prebaciti..
To je to, samo što nije istina da bilo dostupno samo u pitatskom izdanju kad je priča, kao što su ljudi naveli, izdana djelom u regularnom Dylanu a djelom u ZS. A da pirati nisu brže bolje odštampali tu knjigu, izbacio bi je bio i VČ jer je već bila najavljena.
Znam da je izdana dijelom u VČ Dilana i ZS,ali ovako u komadu,HC,sa ovom naslovnicom jedino (do sada)u piratskom izdanju,na to sam mislio.Nego već sam razmišljao kako nabaviti taj pirat,i super je što to neću morati već ću sada moći nabaviti ovo naravno bolje VČ-ovo izdanje i nadam se u Š.Knjizi.
Nisam vidio nigdje...za dva tri dana će već neko staviti.. Tipujem na Texa,i to neka od edicija koja je već išla u redovnoj zlatnoj seriji, magazin ili mladi specijal..jer ne može sve ići u redovnoj zlatnoj seriji, mora se nešto i na specijal prebaciti..
Evo još nigdje nisam vidio tu najavu.
Da.. čudno da još niko nije vidio strip u nekoj striparnici ili još nikome nije stigla narudžba od vč. Još niko ne napisa šta ide u obojeni program 67..
U ZS spec 2 nema najave šta će ići u spec 3. Umesto te najave je reklama za VC LMS 2.U obojenom programu 67 ide Marti Misterija.
Znači ipak zadnji broj martija kolor edicije.. Pa nije valjda da će onda ovaj specijal ići samo dva puta godišnje i to kad bude trebalo izdati Zagor specijal sa strisciama i ove DD specijale poslije planeta mrtvih..