Prema poslednjim najavama iz štamparije ("Davitelj me ne bi lagao" ), ovog petka očekujemo: Bibliomulu iz Kordobe Neprijatelja naroda Četvorku iz Ulice Bejker
Balada za Sofiju nije stigla na vreme za ovu turu, ali smo rešili da "Četvorka" uskoči u ovaj voz i takođe se štampa u "Publikumu".
"Paranoja" je veoma zahtevna, kako u smislu adaptacije prevoda, tako i upisa, gde će (gotovo) celokupan upis biti retuširan, tj. iscrtan.
super,preživećemo bez Sofije,a i 6 stripova su puna kapa za ovu turu (gde računam i tri Spirua). A naredna runda će biti ludilo,pogotovu ako u nju uleti i Linkoln.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Prema poslednjim najavama iz štamparije ("Davitelj me ne bi lagao" ), ovog petka očekujemo: Bibliomulu iz Kordobe Neprijatelja naroda Četvorku iz Ulice Bejker
Balada za Sofiju nije stigla na vreme za ovu turu, ali smo rešili da "Četvorka" uskoči u ovaj voz i takođe se štampa u "Publikumu".
"Paranoja" je veoma zahtevna, kako u smislu adaptacije prevoda, tako i upisa, gde će (gotovo) celokupan upis biti retuširan, tj. iscrtan.
Lipi su mi ovi hrbati od Najkule. Ostaje mi viditi kako će izvesti slikicu na vrhu ako bude neki jako tanki strip tipa Peter Kampf.
Nikako..neće raditi tako tanak strip 😁 Zato je po meni kolorka jedna od najidealnijih i najsavršenije iskonstruisanij dizajna ikad. Koliko god da gleda i tražim šta bih ptomenio, ne mogu..
Ma daj, hrbati od Kolorki su predosadni... Ali Orka zato... E to je prva liga.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ma daj, hrbati od Kolorki su predosadni... Ali Orka zato... E to je prva liga.
Kad gledaš pojedinačno, ajd neka budu dosadni, ali kad se posmatra kao biblioteka, kao celina kako je i zamišljena da bude, bukvalno nema mane. Nema prostora za grešku.
Hrbati kod kolorki su odlicni, meni naslovne predosadne, jednolicne, bolji su mi pandani kod Najkule, Ck, Komika, lepsindizajn naslovne, priladodjen.
Kod Najkule font na hrbatu je trebalo da bude veci.
A vidiš ... meni su hrbati kolorki ..možda je najbolja riječ efikasni. Sve trpe i svuda dobro izgledaju pa mi se čine kao da nose premalo iznenađenja. S druge strane, naslovnice su mi top. Zna se tko je crtao, tko je pisao, što je naslov a slika dominira.
Najkula sa dva naslova u novom popcast-u Njuz Net-a. :)
Koja?
Poslali su Drazicu naslove Slika i prilika i Ne mozes da poljibis koga hoces, a on je prokomentarisao da su rekli trazi ako treba jos, pa ce verovatno biti opet neki drugi naslovi u narednim popcast-ima.
Hrbati kod kolorki su odlicni, meni naslovne predosadne, jednolicne, bolji su mi pandani kod Najkule, Ck, Komika, lepsindizajn naslovne, priladodjen.
Kod Najkule font na hrbatu je trebalo da bude veci.
A vidiš ... meni su hrbati kolorki ..možda je najbolja riječ efikasni. Sve trpe i svuda dobro izgledaju pa mi se čine kao da nose premalo iznenađenja. S druge strane, naslovnice su mi top. Zna se tko je crtao, tko je pisao, što je naslov a slika dominira.
Je, baš su efikasni, moraš doć na deset centimetara od njih da bi vidio koji je to strip A izgledaju dobro onima koji se srame imati strip na polici, pa ovako nitko ne zna što je to... neki udžbenik ili registrator Totalna sterilnost