Slucajno sam saznao da ima jos izdavanih (doduse davnih 80tih) Bataljinih stripova na nasem jeziku, pa sam brze bolje potrcao da nabavim ovo, ne bih ni znao da postoji da nisam slucajno video na stripzoni. A trazio sam sve sto se moglo naci od Dinovih stripova a da je izlazilo kod nas, pre koju godinu :P Moram istaci da je izdaje vrhunski uradjeno od uveza do papira i svega ostalog. Pa ko voli Batalju, trebao bi da nabavi ovo, ako ni zbog cega, onda zbog vrhunskog crteza.
Taj C&D strip valja ili je konfekcija? Netko čitao?
To su zapravo početne epizodice Xenozoic Tales, samo preimenovane i obojene. Kupio sam ih kako bih ih pročitao. Vrlo dobra prva sveska, malo grub crtež, ali kasnije bude profinjeniji ako je suditi po tablama na Internetu. Ove obojane sveske nisu nikad sakupljene u trejd. I bolje da nisu. Jednom kad serijal bude dovršen netko će ga sigurno prevesti na naški i objaviti u jednoj cigli.
Cadillacs & Dinosaurs na arkadama je nešto najbolje ikada :)
+Pang 3, Street Fighter II, Punisher, Aero Fighters 2. Ne znam ni sam koliko sam para potrosio na zetone na ovih 5 igrica. Cim sam kupio komp, nabavio sam mame32 ali nije to to...
Cadillacs & Dinosaurs smo zvali Mustafa jer se lakse pamti.
Lovim izemedju BD i amazona sta jeftinije, ali maloprije sam otkrio kennys.ie isti strip kod iraca 3€ jeftinije. Treba malo cackati. Kupljeno kod BD, kennys otkrio nakon pola cuke prekasno. 'Aj neka im za kavu. 😁
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Scott Pilgrim preko aukcija, a Godišnjak kao nagrada za recenziju mjeseca
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Lovim izemedju BD i amazona sta jeftinije, ali maloprije sam otkrio kennys.ie isti strip kod iraca 3€ jeftinije. Treba malo cackati. Kupljeno kod BD, kennys otkrio nakon pola cuke prekasno. 'Aj neka im za kavu. 😁
Ovo je softcover izdanje? Ja sam gledao onaj Marvels 25th Anniversary Hardcover Edition ali toga nema na stanju pa mozda izadje nekad neki reprint.
Ovo je softcover izdanje? Ja sam gledao onaj Marvels 25th Anniversary Hardcover Edition ali toga nema na stanju pa mozda izadje nekad neki reprint.
Hahahahaha, hvala ti sto si me potpuno upropastio XD, bankrotiracu, ali volim i lovim neke naslove u tim gigantskim formatima i ovo bi mi promaklo da nisi pomenuo. XD
Ipak prvo Life and Times cim uspem da dogovorim da mi se donese da izbegnem carinu i pdv i ostala maltretiranja mog budzeta vec prenategnutog. XD
Edit #1
Odmah sam pogledao kako to izgleda i WAU stvarno, posebno ako bude neke srece da komsija koji je pilot ove godine bude radio nesto preko okeana. 60$ za ovo je bagatela. https://a.co/d/bOA1KID
Hvala na info za ovaj strip predvidjen za Celestialse😁.
Dobar je i ovaj moj naruceni format, jeste interesantno izgleda u big sizeu, takvo nesto bi bilo interesantno samo kad bi postojao album koje objedinjuju sve pomorske karte svijeta. Pomorske, istrazivacke, arheoloske, satelitske. Ono… Platon, Atlantida, Mu.. 🧐
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"