forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 NBA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 192

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14543 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 08/05/2023 : 15:31:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

quote:
Originally posted by Hercule Poirot

I meni. U najmanju ruku diskutabilno.

Nije nimalo diskutabilno. Gleda se kad lopta napusti ruke, kad nema više nikakvog dodira sa ni milimetrom tijela igrača koji šutira, ne gleda se kad je igrač skočio u zrak. Lopta je očito još uvijek bila u rukama Smarta kad je vrijeme isteklo.

Navijao sam za Boston
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 08/05/2023 : 15:41:56  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
Obožavam ovaj Miami. Pratim ih otkako su složili ovaj roster oko Butlera prije par godina. 9 undrafted igrača, jedini visoki pickovi koje imaju na rosteru su Love, koji je naravno penzioner, Oladipo, koji možda više neće igrati košarku i Zeller čija karijera naravno nije opravdala tako visok pick. Vođa momčadi je bio 30ti pick. No bez obzira na takav roster, bez obzira što im je jedan od 3 glavna igrača otpao na početku playoffa, što im je otpao i jedan otključnih igrača sa klupe, svi igraju jako i inteligentno. Maksimalna fokusiranost i u napadu i u obrani na iskorištavanje svojih prednosti i protivnikovih mana. Svatko koga dignu s klupe radi upravo ono što se od njega očekuje, bez krivih poteza. Love, bez obzira što je way way past his prime, šutira fenomenalno i žrtvuje tijelo u obrani. Lowry igra pravu doktorsku veteransku igru, poteže kad treba. Martin i Vincent, 2 undrafted igrača ne boje se nikoga i ničega. Čak i najslabija karika, Highsmith, radi poneke greške i nema nekih jakih aduta, ali zato je na svakom skoku u svakoj gužvi u svakom udvajanju, maksimalni hustle. Svi si međusobnu dižu samopouzdanje i moral, jedina prava momčadska igra od svih ekipa u ovom playoffu. Butler je naravno Jordan, najbolji igrač (ne samo ovog) playoffa, a Bam njegov savršeni Pippen koji radi sve, i u napadu i u obrani. Uz onaj nevjerojatni Butlerov G4 protiv Bucksa, koji je možda i najbolja izvedba jednog igrača u playoffu što sam vidio, najimpresivnija mi je čak bila G2 protiv Knicksa koju su izgubili. Izgubili su jedva jedvice, ali nakon 48 minuta fenomenalne obrane i najboljeg napada kojeg su mogli složiti sa tim rosterom, rosterom koji na papiru nema što uopće tražiti u playoffu. Ako ne bude daljnjih ozljeda, sa Butlerom, mislim da Knicksi nemaju što tražiti u ovoj seriji, a dalje nitko neće nikakvu metlu napraviti protiv Heata.

Boston koji volim, čini mi se ne igra tako tečno kao prethodnih par godina, a pušing u tijesnim završnicama već postaje kronični problem. Embiid igra fenomenalnu obranu (i to je po meni glavni razlog zašto je zaslužio MVP nagradu, Embiid je top 5 i u obrani i u napadu), Sixersi imaju solidan roster, Harden i Maxey su već par puta rješavali clutch završnice, klupa je tu, može Phila do kraja, ali sve je otvoreno u toj seriji.

Na Zapadu je sve moguće, no osim Miamija nitko u ovom playoffu ne igra košarku koju mi je gušt gledati. Phoenix je od najuzbudljivije ekipe u igri postao najdosadnija jednodimenzionalna ekipa koja pokušava na individualne mišiće dobiti. Warriorsi naravno imaju sustav, ali puno slabije to izgleda od lani, valjda godine idu. Denver se tek mora dokazati protiv neke ekipe koja će maksimalno targetirati njihove slabosti u obrani. Možda su nakon Heata, što se momčadske igre tiče čak najimpresivniji Lakersi, kako su od totalnog rasula uspjeli složiti ekipu koja sad ima glavu i rep, dubinu i širinu. Russel igra inteligentno i veteranski, a Reaves i Hachimura su odlijepili u playoffu.
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 08/05/2023 : 15:43:37  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Tejtum prekasno dodao a Smart svo vreme sam ko duh jer Harden ne igra odbranu. Najveća misterija što Mazula nije tražio tajmaut.

Jokić sa kakvim saigračima igra neće nikad uzeti titulu. Čime li Porter zaslužuje onu platu.

Da, identičan napad su odigrali kao na kraju regularnog dijela. Ja sam se u oba slučaja čudio što čekaju toliko dugo sa predajom lopte Tatumu, 2-3 sekunde prekasno je krenuo u prodor.
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 08/05/2023 : 15:44:09  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

I meni. U najmanju ruku diskutabilno.

Nije nimalo diskutabilno. Gleda se kad lopta napusti ruke, kad nema više nikakvog dodira sa ni milimetrom tijela igrača koji šutira, ne gleda se kad je igrač skočio u zrak. Lopta je očito još uvijek bila u rukama Smarta kad je vrijeme isteklo.

Navijao sam za Boston

I ja ;)

Edited by - vukozec on 08/05/2023 15:46:15
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33539 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 08/05/2023 : 15:50:56  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Spoelstra je genijalac već godinama

quote:

Obožavam ovaj Miami. Pratim ih otkako su složili ovaj roster oko Butlera prije par godina. 9 undrafted igrača, jedini visoki pickovi koje imaju na rosteru su Love, koji je naravno penzioner, Oladipo, koji možda više neće igrati košarku i Zeller čija karijera naravno nije opravdala tako visok pick. Vođa momčadi je bio 30ti pick. No bez obzira na takav roster, bez obzira što im je jedan od 3 glavna igrača otpao na početku playoffa, što im je otpao i jedan otključnih igrača sa klupe, svi igraju jako i inteligentno. Maksimalna fokusiranost i u napadu i u obrani na iskorištavanje svojih prednosti i protivnikovih mana. Svatko koga dignu s klupe radi upravo ono što se od njega očekuje, bez krivih poteza. Love, bez obzira što je way way past his prime, šutira fenomenalno i žrtvuje tijelo u obrani. Lowry igra pravu doktorsku veteransku igru, poteže kad treba. Martin i Vincent, 2 undrafted igrača ne boje se nikoga i ničega. Čak i najslabija karika, Highsmith, radi poneke greške i nema nekih jakih aduta, ali zato je na svakom skoku u svakoj gužvi u svakom udvajanju, maksimalni hustle. Svi si međusobnu dižu samopouzdanje i moral, jedina prava momčadska igra od svih ekipa u ovom playoffu. Butler je naravno Jordan, najbolji igrač (ne samo ovog) playoffa, a Bam njegov savršeni Pippen koji radi sve, i u napadu i u obrani. Uz onaj nevjerojatni Butlerov G4 protiv Bucksa, koji je možda i najbolja izvedba jednog igrača u playoffu što sam vidio, najimpresivnija mi je čak bila G2 protiv Knicksa koju su izgubili. Izgubili su jedva jedvice, ali nakon 48 minuta fenomenalne obrane i najboljeg napada kojeg su mogli složiti sa tim rosterom, rosterom koji na papiru nema što uopće tražiti u playoffu. Ako ne bude daljnjih ozljeda, sa Butlerom, mislim da Knicksi nemaju što tražiti u ovoj seriji, a dalje nitko neće nikakvu metlu napraviti protiv Heata.

Boston koji volim, čini mi se ne igra tako tečno kao prethodnih par godina, a pušing u tijesnim završnicama već postaje kronični problem. Embiid igra fenomenalnu obranu (i to je po meni glavni razlog zašto je zaslužio MVP nagradu, Embiid je top 5 i u obrani i u napadu), Sixersi imaju solidan roster, Harden i Maxey su već par puta rješavali clutch završnice, klupa je tu, može Phila do kraja, ali sve je otvoreno u toj seriji.

Na Zapadu je sve moguće, no osim Miamija nitko u ovom playoffu ne igra košarku koju mi je gušt gledati. Phoenix je od najuzbudljivije ekipe u igri postao najdosadnija jednodimenzionalna ekipa koja pokušava na individualne mišiće dobiti. Warriorsi naravno imaju sustav, ali puno slabije to izgleda od lani, valjda godine idu. Denver se tek mora dokazati protiv neke ekipe koja će maksimalno targetirati njihove slabosti u obrani. Možda su nakon Heata, što se momčadske igre tiče čak najimpresivniji Lakersi, kako su od totalnog rasula uspjeli složiti ekipu koja sad ima glavu i rep, dubinu i širinu. Russel igra inteligentno i veteranski, a Reaves i Hachimura su odlijepili u playoffu.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5078 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 08/05/2023 : 16:10:52  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Spoelstra je genijalac već godinama

quote:

2 genijalca run that show, Spoelstra i Riley.
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2632 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 08/05/2023 : 18:54:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tejtum prekasno dodao a Smart svo vreme sam ko duh jer Harden ne igra odbranu. Najveća misterija što Mazula nije tražio tajmaut.

Jokić sa kakvim saigračima igra neće nikad uzeti titulu. Čime li Porter zaslužuje onu platu.

+1

Tejtum mi stvarno nije jasan.
Imam utisak da kad najviše treba lik zajebe.
Što se Denvera tiče, očekujem da počne bar još jedan igrač sem Jokića da igra...

Carpe diem
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 08/05/2023 : 22:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
U Denveru u minutama kad igra Džef Grin i klupa nastaje kolaps totalni.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33539 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 09/05/2023 : 06:38:24  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Lonnie Walker IV junak Lakersa, kakva četvrta četvrtina

Miami i Lakersi na 3-1

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14543 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 09/05/2023 : 08:27:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Kako bih volio da ih Lakersi izbace!
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33539 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 09/05/2023 : 08:42:51  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Noćas su se vratili iz ponora, Warriorse ne ide šut, samo 13 ekipa u povijesti je okrenulo 3-1, zadnji put baš Warriorsi 2016. čini mi se.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33539 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 10/05/2023 : 05:33:30  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Philadelphia ima meč loptu, druga pobjeda u Bostonu za 3-2.

Početkom treće četvrtine Denver ima +10 protiv Sunsa.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33539 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 10/05/2023 : 06:37:39  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Denver lagano na 3-2, Jokić uobičajeno odličan sa TD

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/05/2023 : 08:26:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

denver ima odličnu petorku, a malone bi morao izvući više iz klupe
za sada im je to veliki problem, iako imaju nekoliko igrača koji bi mogli odigrati dobre role
po meni, osnovni problem je što nemaju dostojnu zamjenu da odmori jokića dva puta po 5-6 minuta - ili bi to mogao raditi thomas bryant, ali ga malone uopće ne koristi iz meni nepoznatog razloga
a porter je sinoć malo opravdao ugovor
imaju jokić i denver ove godine veliku šansu za prsten

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

prop_ovednik
Senior Member

Croatia
1497 Posts

Member since 13/01/2008

Posted - 10/05/2023 : 08:48:36  Show Profile Show Extended Profile  Send prop_ovednik a Private Message  Reply with Quote
Denver-Philly, finale mi uopce nije mrsko...
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2632 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 10/05/2023 : 13:15:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
Još bolje bi bilo Denver-Miami...

Carpe diem
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/05/2023 : 16:14:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Mazulu govnjivom motkom najuriti ako Boston ovo izgubi, kontam ovaj raspad samo zato što izgubili prethodnu a tu je on zajebao. 36 godina i jedna titula i čekaće i dalje, blam.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 10/05/2023 : 16:15:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

quote:

denver ima odličnu petorku, a malone bi morao izvući više iz klupe
za sada im je to veliki problem, iako imaju nekoliko igrača koji bi mogli odigrati dobre role
po meni, osnovni problem je što nemaju dostojnu zamjenu da odmori jokića dva puta po 5-6 minuta - ili bi to mogao raditi thomas bryant, ali ga malone uopće ne koristi iz meni nepoznatog razloga
a porter je sinoć malo opravdao ugovor
imaju jokić i denver ove godine veliku šansu za prsten

Porter ne zaslužuje onolike pare. Marej da mada i on ume toplo hladno. Za ovo da Jokić nema zamenu se slažem, najveći problem.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33539 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 11/05/2023 : 07:03:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Knicksi i Warriorsi smanjili na 3-2

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14543 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 11/05/2023 : 08:06:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Navijam za Lakerse i dalje.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33539 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 11/05/2023 : 11:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/sport/clanak/doncic-u-najboljoj-petorci-nba-lige-jokic-u-drugoj/2462378.aspx?index_ref=clanak_procitaj_jos_d

Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2632 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 11/05/2023 : 16:55:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

https://www.index.hr/sport/clanak/doncic-u-najboljoj-petorci-nba-lige-jokic-u-drugoj/2462378.aspx?index_ref=clanak_procitaj_jos_d

Izbor...

Carpe diem
Go to Top of Page

prop_ovednik
Senior Member

Croatia
1497 Posts

Member since 13/01/2008

Posted - 12/05/2023 : 07:36:41  Show Profile Show Extended Profile  Send prop_ovednik a Private Message  Reply with Quote
Jokic poveo trupe u finale konferencije. Cekaju se Lakersi...
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14543 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 12/05/2023 : 08:27:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
I Boston izborio sedmu!
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33539 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 12/05/2023 : 08:46:51  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Očekivani rezultati jučer, Sunsi primili 81 na poluvremenu

Phila-Boston nitko nije imao šutersku večer.

Jokić stvarno igra impresivno, izgleda tromo i kao da mu se ne da, ali učinkovit do bola! Kakve asistencije čovjek daje!

Go to Top of Page
Page: of 192 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.5 seconds. Snitz Forums 2000