forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: ORKA 57 - Cat Claw
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 18

alexts
Advanced Member

Serbia
8028 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 20/05/2023 : 00:04:10  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Kod stripova gde ne postoje originali, ni fajlovi, a postoje stara štampana izdanja, je svakako bolje štampati ih nekako (na osnovu obrađenih skenova), nego nikako (više), makar kvalitet bio slabiji.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6196 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 20/05/2023 : 00:06:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cat claw

od naslovnih nista nije sacuvano...

Ok, ovo nije sasvim točno :-)

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

kuzman
Junior Member

Croatia
345 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 20/05/2023 : 11:17:32  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:

quote:
Originally posted by ivanl

Tarzane imamo jako kvalitetno odradene kod Darkwooda. I tu sve stima. No ne bi se bunio jednom sabranom Kobri. Integralu. Sa svim do sad epizodama i kokekakvim crtezima dodacima Sjor Baneta, jer siguran sam da toga ima dosta.

Na zalost od ''ima dosta'' nema nista... Originali su izgoreli u Sarajevu, od naslovnih nista nije sacuvano... Otisci iz Yu stripa su grozni, ono iz Profila je jos i iskoristljivo ali nazalost dosta i odseceno na krajevima... Arizonu Heat jedinu imam originale... No to je malo za kvalitetan integral slican Kati

Ajme!!!

Srecom imam fala Bogu, sve Profile, i onaj Darkwoodov album. I sad znam da ih ne dam nikome i nikad! Srecom, svi izvrsno ocuvani. Kobra mi je otprilike kao i Bernard Prince, nesto izvanredno stripovski vrijedno iz djetinjstva! Ja bolji kompliment ne znam dati... Uostalom jedna od najupecatljivijih vinjeta mi je kad je na krmi Kormorana, dopisano rukom i cetkom Papan. Neprocijenljivo!

Bernard Prince
To je i meni palo na pamet,iako sam počeo sa Zagorima,Blekovima i ostalim stripovima,Kobra je bio taj strip zbog kojeg sam poželio postati strip crtač.
Jednostavno to je bio taj moment kad sam ugledao Pustinjsku krstaricu u Yu stripu,a siguran sam da nisam jedini.

Edited by - kuzman on 20/05/2023 11:19:07
Go to Top of Page

kuzman
Junior Member

Croatia
345 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 20/05/2023 : 11:23:46  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
Usput molio bi ako neko ima wallpaper Cat Claw s prvog i jedinog strip festivala u Rijeci na kojem na žalost nisam bio.
Imam samo neku sliku male rezolucije.
Još bolje ako neko ima plakat za prodati.
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2751 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 20/05/2023 : 17:39:38  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message  Reply with Quote
Nego, palo mi je na pamet, zašto je sa sajta nestala ona legendarna recenzija za Cat Claw? ili sam ja samo sanjao... ne bih se čudio da jesam. čovjek više u ništa ne može biti 100% siguran.

Ako je netko slučajno ima sačuvanu bio bih zahvalan da mi je šibne na PM.

Da ne bude pogrešnog iščitavanja, jasno da pozdravljam ovo izdanje i jedva ga čekam imati u rukama. I da, šteta za Kobru, morat ću se zadovoljiti s onim što imam u Yu stripu i Profilu. :(

hejt, jal & rock 'n' roll

Edited by - verab on 21/05/2023 17:47:26
Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 21/05/2023 : 17:02:02  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kuzman

Usput molio bi ako neko ima wallpaper Cat Claw s prvog i jedinog strip festivala u Rijeci na kojem na žalost nisam bio.
Imam samo neku sliku male rezolucije.
Još bolje ako neko ima plakat za prodati.

Ovo je najbolje sto sam nasao
[url=https://postimg.cc/dhZPcHHN][/url]
Go to Top of Page

kuzman
Junior Member

Croatia
345 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 21/05/2023 : 18:09:04  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
Super,puno hvala🙂
Go to Top of Page

mladeNS
Junior Member

Serbia
372 Posts

Member since 21/02/2023

Posted - 22/05/2023 : 10:15:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mladeNS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by Markos

Pa ima li potrebe, nedavno je objavljeno u dobrom DW izdanju?

Naravno da ima. Stojim u redu.

Btw, odavno ne mozes naci prve brojeve, idu cak i visoke cene..

Podrzavam, cene su veoma neprijatne plus ni nema neke ponude velike.
Osim sto ne moze da se kupi, ovo je nesto sto ce svi uvek zeleti da citaju i ako ikada Fibra odluci da uradi svoje izdanje, tu nema greske - bice potraznje.
Go to Top of Page

kuzman
Junior Member

Croatia
345 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 22/05/2023 : 12:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
Ja sam svoje kupovao preko limundo/kupindo.
Skup sport,a i autori i izdavači nemaju koristi od toga.
Prvi broj Tarzana sam morao dva put kupovat jer je prvi gadno nastradao u transportu iz BIH.
Drugi sam uzeo u Srbiji.
Volio bi ovaj u boji s kickstartera.

Go to Top of Page

igor23
New Member

Croatia
255 Posts

Member since 03/03/2020

Posted - 22/05/2023 : 12:54:05  Show Profile Show Extended Profile  Send igor23 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam svoje kupovao preko limundo/kupindo.
Skup sport,a i autori i izdavači nemaju koristi od toga.
Prvi broj Tarzana sam morao dva put kupovat jer je prvi gadno nastradao u transportu iz BIH.
Drugi sam uzeo u Srbiji.
Volio bi ovaj u boji s kickstartera.

https://www.youtube.com/watch?v=OVAA9Ov-z0k
Go to Top of Page

kuzman
Junior Member

Croatia
345 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 22/05/2023 : 14:44:41  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
[url=https://postimg.cc/yD77x93x][/url]
Go to Top of Page

kuzman
Junior Member

Croatia
345 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 22/05/2023 : 14:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
Danas stiglo,Kata plus australski Fantom.
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12627 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 22/05/2023 : 18:16:58  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladeNS

quote:
Originally posted by sawitch

quote:
Originally posted by Markos

Pa ima li potrebe, nedavno je objavljeno u dobrom DW izdanju?

Naravno da ima. Stojim u redu.

Btw, odavno ne mozes naci prve brojeve, idu cak i visoke cene..

Podrzavam, cene su veoma neprijatne plus ni nema neke ponude velike.
Osim sto ne moze da se kupi, ovo je nesto sto ce svi uvek zeleti da citaju i ako ikada Fibra odluci da uradi svoje izdanje, tu nema greske - bice potraznje.

Pridružujen se sawitchu i mladenu u stajanju u redu. Naravno, ispred njih dvojice ...

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2041 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 22/05/2023 : 20:47:30  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
quote:

Na zalost od ''ima dosta'' nema nista... Originali su izgoreli u Sarajevu, od naslovnih nista nije sacuvano... Otisci iz Yu stripa su grozni, ono iz Profila je jos i iskoristljivo ali nazalost dosta i odseceno na krajevima... Arizonu Heat jedinu imam originale... No to je malo za kvalitetan integral slican Kati

Tužno za pročitati ovo iznad, stvarno šteta
(i ne ulijeva baš nikakvu nadu),
no iskreno - volio bih imati Kobru kompletiranog na jednom mjestu
bez obzira na kvalitetu otiska.

Split your lungs with Blood and Thunder
Go to Top of Page

kuzman
Junior Member

Croatia
345 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 22/05/2023 : 21:28:36  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fler

quote:

Tužno za pročitati ovo iznad, stvarno šteta
(i ne ulijeva baš nikakvu nadu),
no iskreno - volio bih imati Kobru kompletiranog na jednom mjestu
bez obzira na kvalitetu otiska.

+1
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8028 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 22/05/2023 : 23:55:16  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Videti post na vrhu strane.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 22/05/2023 : 23:57:28  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Onaj jedan Darkvudov integral sa odabranim Kobrinim pricama mi je bio vrhunski.
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3281 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 23/05/2023 : 13:46:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Stigla Cat Claw u AF. Valjda nećemo mnogo čekati i da dođe u Bulevar Books.
Zna li se što je jedino ona od fibrinih noviteta na 10 odsto popusta, a ostale na 17?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29384 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 23/05/2023 : 14:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Zbog relativno visokih troškova izrade i relativno niske prodajne cijene, popust nije mogao biti veći.

Trouble will find me
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40316 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/05/2023 : 14:11:39  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Bane lupa reket :D

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

kuzman
Junior Member

Croatia
345 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 23/05/2023 : 15:18:18  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
U Hrvatskoj je cijena 40 eura što je po meni za ovakav integral više nego korektno.
Za usporedbu Libellusov jedan trobroj AF dođe 23,88 eura i to s popustom.
Obično Fibre kupujem u knjižari Znanje kod shanera,ali sam se ovaj put odlučio na web shop poučen iskustvom sa skupljanjem Ultimate Collection,Tarzanom i još nekim rasprodanim izdanjima.

Što se samog izdanja tiče tu je sve što je bilo i u Ultimate Collection,intervju s Banetom i suprugom Ljiljanom, mnoštvo slika i šečer za kraj galerija u boji raznih naslovnica Kate.
Vrijedi svakog eura.
Go to Top of Page

mmihoci
Senior Member

1094 Posts

Member since 01/02/2018

Posted - 23/05/2023 : 15:52:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mmihoci a Private Message  Reply with Quote
Treba to razgrabit u tjedan dana tako da se može argumentirano Markosa i Baneta, "jako pritisnut" da nam i Kobru frknu u Fibrinom "pakiranju".

Šteta je jedino što orginalnih crteža više nema. Možda uz veći trud iz nekih drugih izvora bi nekako mogla to Fibra skupit i posložiti u nekom "Orka specijalu na kvadrat".
Go to Top of Page

kuzman
Junior Member

Croatia
345 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 23/05/2023 : 16:57:49  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam negdje da je inicijalna tiraža UC bila 1000 primjeraka ali se pokazalo preoptimistično pa je smanjena.
Ovo bi trebalo biti taman,ali bi u svakom slučaju bilo najbolje da ima status recimo Mort Cindera.
Koliko ja znam jedino Fibra radi reprinte i svaka im čast na tome.
Što se tiče Kobre imamo četiri Profilova albuma i originalne table Arizona Heat.
Pretpostavljam da je Darkwood integral rađen iz Profilovih albuma.
Zanima me dal je nešto od drugih epizoda objavljeno vani?
Znam da je Kobra objavljivan i u Njemačkoj,Skandinaviji i Francuskoj, ako se ne varam.
Mislim da su se za skenove Slomljenog srca/Divlje mačke koristili i talijanski skenovi.
Ne mogu naći ništa da se prodaje po internetu pa ako neko zna.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7276 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 23/05/2023 : 21:22:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

Obično Fibre kupujem u knjižari Znanje kod shanera,ali sam se ovaj put odlučio na web shop poučen iskustvom sa skupljanjem Ultimate Collection,Tarzanom i još nekim rasprodanim izdanjima.

Mogao si slobodno pričekati, naručio sam ja pristojnu količinu. Još samo da ih Marko pošalje.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

kuzman
Junior Member

Croatia
345 Posts

Member since 25/02/2021

Posted - 23/05/2023 : 22:13:33  Show Profile Show Extended Profile  Send kuzman a Private Message  Reply with Quote
Igrao sam na sigurno🙂
Nego kako to da stiže prije u Bg nego Ri?
Uvijek mi je draže kupit u svom gradu.
Ako se sjećaš raspitivao sam se i za Libellus AF,ali tada niste poslovali s njima.
Go to Top of Page
Page: of 18 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000